Nya fransar

Fyllde på fransarna hos Sandra idag, är som vanligt väldigt nöjd 😀



Höga förväntningar inför imorgon.

Klockan är redan kvart över nio, tiden flyger verkligen förbi och jag har knappt gjort någonting idag, haha.  Var in en snabbis till stan för att hämta ut medicin och köpa en ny lampskärm. Sen har jag bara städat och grejat hemma.  Tagit de väldigt lugnt med andra ord . 

Nu har jag precis krupit upp i soffan med en filt. Blir att kolla lite på tvn innan de är dags att krypa till sängs, imorgon är det en spännande dag. Börjar bli nervös men tror de ska gå bra. Men innan jag ska dit så ska jag först göra fransar hos Sandra. Sen är det jobb som gäller i helgen. 

Men sov gott sen när de blir dags! 😊



Månadens glossybox




Regn och rusk




Godmorgon! 
Sitter framför tvn och dricker mitt morgonkaffe, idag är det ett riktigt skitväder ute. De spöregnar och blåser en del, jag som hade planer för att fixa lite ute. Men dom planerna får jag stryka helt enkelt. Så idag blir de en dag inne, har en del att göra inomhus också.  Katterna leker rövare här hemma, hör hur dom springer som galningar på övervåningen. Är imponerad på Robin som kan sova fast dom håller på, haha. 

Nej nu ska jag dricka upp kaffet och se till att komma igång med dagen!  😀


Nu säger jag godnatt

Nu tänkte jag faktiskt säga godnatt. Kom precis in efter en härlig promenad med hunden, hämtade även glossyboxen som kommit. Visar er i morgon. 

Så nu ska jag krypa upp i soffan bredvid sambon och kolla på någon film. 

Vi hörs i morgon igen, godnatt! 😃

Hunden som njuter av de fina vädret! Hon älskar verkligen att ligga ute och spana. 


Shopping och mysfika

Hej på er! 
Haft en härlig dag hittills.  Sambon var ledig idag han också så vi såg till att få lite gjort på förmiddagen. Vi åkte in och handlade och köpte lite kattmat. Sen passade vi på att ta en mysfika hos svärmor, alltid lika trevligt att träffa henne och alla hundar. 

Sen åkte vi hem och har precis ätit. Nu är pappa och min lillebror här så ska fortsätta vara social med dom men tänkte slänga in ett snabbt inlägg.  

Detta är bara en liten del av katthörnan, våra djur är rätt bortskämda men bra mat ska de va, förstår mig inte på såna som köper de billigaste torrfodret man kan på tex ÖB.  Jag testade köpa wiskas och något annat märke i blötmatsväg när min stora katt inte åt någonting, men hon åt inte de och de förstår jag. De är bara ren skit i dom,  blää! Men de är min åsikt ;)




❤️



Ledig ett par dagar

Oj vad trött jag är, endast sovit två timmar efter nattens arbete och det känns i varje kroppsdel. Får verkligen kämpa för att hålla ögonen uppe. 

Har inte gjort något speciellt idag mer än att planterat ett par blommor och haft min bästa vän över på kaffe.  Så nu har jag slängt mig i soffan efter att ha ätit en sen middag.  

Nu ska jag ge djuren lite mat och sen sätta på någon film. ☺️





Varför jag ej bloggat!

Hej! 
Jag har vart borta ett par dagar, anledningen är väl för att jag har haft väldigt mycket att göra. Har även haft en katt som inte har mått bra, nämnde de i ett tidigare inlägg. Så vi var hos veterinären i torsdags i ett par timmar. Och stressen,oron och det ständiga passandet har gjort att jag sovit dåligt och varit helt paj dagtid. Men nu är hon pigg och på bättringsvägen! 

Har precis varit ute och rensat lite ogräs, kände att jag behövde en paus så gick in och gjorde mig en smoothie.  Sambon klipper gräset och de luktar så gott! Älskar doften av nyklippt gräs. 

Idag blir det en lugn dag eftersom jag ska jobba natt. Nu är långledigheten över för denna gång! Men ser fram emot vad veckan har att erbjuda, mycket spännande saker så är väldigt förväntansfull :) 


Testade något nytt denna gång. Verkligen super god! Köpte den på Willys för 28:-  verkligen värd att testa!


En huvudvärk som inte vill gå över

Som rubriken lyder så har jag haft en huvudvärk som inte velat ge med sig riktigt och jag blir så extremt påverkad av min huvudvärk då den alltid är så extrem.  Så jag har inte alls gjort så mycket idag,  fixat lite smått i trädgården bara. Sen har jag bara kollat på serier och gosat med djuren, pappa kom över en sväng på eftermiddagen på kaffe också! 

Så nu ska jag gå och dammsuga upp all jord som ligger överallt i gästrummet då min lilla katt tyckte de var väldigt roligt att ha ner en kruka på golvet, haha! 

Nej nu måste jag sluta, kattungen hänger i min arm och vill ha min uppmärksamhet så bäst man leker henne trött en stund :) 



 

Dagens smoothie

Som ni vet så dricker jag smoothie minst en gång om dagen. Och försöker testa på nya smaker lite då och då för att variera, annars tröttnar man ganska snabbt! 

Idag fick de bli min absoluta favorit smoothie. 

Detta är vad jag har i:  en banan, havredryck,hallon och lime!  Sen brukar jag också mixa ihop krossad is så smoothien blir iskall :) 



När sanningen kommer ikapp

Godkväll! 
Haft en mysig och lugn dag, fick som sagt kaffebesök av Emilia på förmiddagen. Vi hade så mycket att prata om så när vi kollade på klockan så var den nästan tre, hon åkte hem och jag påbörjade maten tills Robin kom hem. 

Efter de tog vi en härlig promenad med hunden innan jag la mig i rabatterna och rensade ogräs, lika drygt varje gång men skönt när de är klart.  Men man hinner lagomt klart med ena innan man får påbörja nästa igen, haha.  Men fick ändå en del gjort i trädgården, ville plantera om två blommor som krukan blivit allt för liten för så hittade två stora krukor som förra ägarna lämnat kvar, dock i helt fel färg än vad jag vill ha på min altan så Robin måste sprutlackera om dom i min färg först,  blir nog bra sen! 

Nu ligger jag i sängen och kollar på hockey, tänkte sätta mig en stund vid datorn. Men orken tog liksom slut efter att jag duschat så jag fastnade här, och lägger jag mig nu så kommer jag vakna väldigt tidigt i morgon.. Haha! 

Får se om jag bloggar mer idag, annars hörs vi imorgon igen. • 




Smoothiefrukost och städning

Hej på er! 
Här vaknade jag av att min vän Amanda ringde, satt i telefonen ett bra tag innan jag gjorde i ordning en smoothie till frukost! 

Ska alldeles strax hoppa i lite kläder och  plocka undan lite här hemma. Om en stund kommer nämligen Emilia över på en kaffe! 

Så vi hörs lite senare :) 

De jag har i min smoothie är:  havremjölk, hallon, ingefära, banan.  

Bloggtorka-lista

HAR DU ?
Folköl i kylen - japp! 
Något husdjur - Två katter och en hund
Någon favoriträtt - enchiladas. 
Puder på dig -  jajamen, ett från bareminerals.
Några framtidsplaner - massor, ett lite mer än andra just nu. hjärnan går på högvarv här hemma. Mycket att planera. Sommaren 2017 är det jag säger just nu! 
Gymkort - nej! 
En homosexuell kompis - ja det har jag. 
Duschat idag : i regnet.. haha! annars ska jag duscha inomhus ikväll ;)
Någon kompis som snarkar - haha jaaa.. 
Någon vän som spelar i ett band -  nej, inte vad jag kan komma på. 
Några mvg:n  Ett eller två.. minns inte exakt! Länge sen jag gick ut skolan, men kan säga såhär. Hade inga toppbetyg direkt!
Någon som förstår dig - Min sambo, min bästa vän och min familj! 
Något beroende - cigg tyvärr!
Fikat idag - jajamensan med min fina vän. 
Någon vän som bor i ett annat land - japp! 
 
 
 
 
 
 
VEM ? ..
Avskyr du : ingen speciell, men avskyr falska människor. 
Delar du mest minnen med - Min sambo!
Längtar du mest efter - Sommaren 2017
Stör du dig på : Folk som kör sakta och folk som smaskar.. haha
Gosar du med - Mina djur och min sambo såklart! 
Lagar mat - Till mestadels så blir det jag!
Diskar - Diskmaskinen, men kastruller, stekpannor och sånt är det lite olika. Ibland jag, ibland Robin.
 
VILKEN ? ..
Tidning läser du - ingen?
Buss åker du oftast - ingen alls, minns inte ens senast jag åkte buss. 
Dag fyller du år - 13 Januari
Årstid föredrar du - Sommaren 
Stad är du uppväxt i - Västerås! 
 
 
 
 
 
 
VAD ? ..
Gör du nu - Skriver denna lista och lyssnar på musik!
Gör dig till en bra människa - Min sambo och min familj! 
Gör dig till en dålig människa - Folk som kör för sakta i trafiken.. haha
Vill du arbeta med - med människor! 
Är roligast just nu - ingen aning?
Har du på dig nu - tjocktröja, leggins, underkläder ? 
Har du för smink idag - Lite allt möjligt
Äger du för skor - men oj, det är lite allt möjligt! 
Har du för storlek i skor - 38
Läser du för bok - ingen alls!  
Ska du göra nu - Börja med maten strax innan jag ska åka iväg.
 
 

Regn och rusk!

Detta väder alltså, vad ska man säga?  De räcker med regn. Vill ha sol och värme! 

Kom allafall hem för en stund sedan, var ju som jag nämnde igår med min vän till hennes nyköpta hus!  Fick lite gjort så de känns bra.  Hundarna fick springa av sig rejält så nu ser min vita hund mer brun ut än vit, så strax ska hon få duscha :) 

Nu ska jag vila en liten stund innan jag ska påbörja maten och byta om.  Ikväll är de möte på jobbet och innan de ska jag försöka hinna förbi arken och kolla efter ett annat kattfoder. Mina äter ju royal canin men den stora damen är extremt kräsen när de gäller mat, har prövat de mesta i både mjukmat och torrfoders väg men knappt något duger. Så har ni något tips så kom gärna med de :) 



Hörs i morgon!

Idag har jag varit så otroligt trött, knappt orkat gjort något alls. Så jag har helt enkelt inte haft något att blogga om överhuvudtaget! 

Nu ska jag precis gå och borsta tänderna och sen tänkte jag krypa ner i sängen. Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska följa min min bästa vän till deras nya hus så blir borta hela dagen, sen på kvällen ska jag in på möte på jobbet! 

Men vi hörs i morgon! Godnatt 😘


Min syster gjorde sån fin fläta på mig igår, har inte velat tagit ur den än.. Haha 😂


Morgon-mys 😽





eurovision och lördagsmys

Har precis landat i soffan och ska kolla på eurovision song contest med familjen! Dukat fram massa gott och ska bara njuta av kvällen. 

Haft en härlig och lugn dag, städat och bakat sen haft familjen över.  Har även grillat och Robin har agerat frisör här hemma och klippt både pappa och min lillebror :) 

Nej nu börjar de strax så ska lägga ifrån mig telefonen. 

Hörs vi inte sen så hörs vi i morgon! 



Bakning på g!

Ska ge mig på att baka rabarberpaj nu! Får se hur de går.. Haha 😉



Godmorgon lördag!

Vilket skitväder man vaknade till, vill ju ha strålande sol och värme 🌞  

Vaknade redan vid sju, blev lite mys med djuren innan jag åkte in till mamma. Skulle nämligen lämna lite rabarber som jag hämtade hos en vän igår. Så nu sitter jag här och dricker lite kaffe och har de trevligt! 

Ska hem om en stund, måste storstäda huset känner jag! Ska nog slänga ihop en rabarber paj sen också, lika bra att passa på när jag ändå har massa med rabarber hemma! 



Äntligen långledig!

Hej! ☺️
Så hörrni, nu är jag äntligen långledig! När jag jobbar såhär tre nätter på raken så är jag oftast helt paj mellan nätterna och därav min låga uppdatering! 

Men nu har jag vaknat och sitter för tillfället och dricker lite kaffe och försöker vakna till liv.  Idag är de ju fredag, hur härligt? Dock hade de ju kunnat vara bättre väder men med min vanliga tur så blir det alltid dåligt väder när jag ska vara ledig så jag är inte ett dugg förvånad faktiskt, haha! 

Idag ska jag bara ta de lugnt, brukar inte  orka göra något märkvärdigt när jag går av för oftast är jag helt slut! Men ska allafall iväg en sväng till en vän på en kopp kaffe!  :) 

Fick även en stor påse med rabarber av henne så ska nog slänga ihop en paj sen.  



Jobb och solhäng

Hej på er! 
Vaknade inte för så länge sen efter nattens jobb! Gick raka vägen ut i solen och satt mig, får passa på att njuta av solen så länge den varar. De ska ju bli sämre väder igen.

Pappa och lillebror kom över nyss, min lillebror ligger redan i poolen. Han är verkligen ett "vattendjur".  😀 

Jag tog mitt första dopp här om dagen, inte för att de var planerat! Åkte i med alla kläder.  Men så är det varje år, Robin slänger i mig så fort han får tillfälle.. Haha!  

De är lite svårare för mig att slänga i honom, han är så stabil och stark i bena och kroppen allmänt. Så varje gång jag försöker putta i honom så slutar de alltid med att jag själv åker i..  Men jag lyckades en gång förra året att få i honom, nackdelen var ju att han hade på sig både mobil och plånbok, vilket kanske inte var sådär jätte lyckat.. Haha 😂

Nu ska jag äta lite middag och njuta av kvällssolen en stund innan de är dags att bege sig mot jobbet igen! 🌞



Godnatt 💕

Nu säger jag godnatt!  Haft en underbar dag med grill, bad och sen nya familjemedlemmen som flytta hit! 

Hon är så charmig, varit så lugn hela tiden och nu har vi busat ett par timmar på kvällen.  Världens sötaste lilla tjej! 

Nu ska vi kolla på nån film innan vi lägger oss så jag säger godnatt nu! :) 


Man kan verkligen hitta dom överallt 😂


Nu är hon äntligen här!






Ledig måndag - hämta katten

Godmorgon 😃 
Idag vaknade jag av lite molnigt ute, hann dock bara sätta mig ute med kaffekoppen innan solen tittade fram, så härligt! 

Idag ska smilla få ta bort stygnen och sen ska vi hämta hem nya kattungen också. Så de blir en spännande dag.  

Ska göra mig lite frukost nu innan jag hoppar in i duschen!  Vi hörs senare :) 



Nya hårprodukter

Klickade hem lite nya hårprodukter som jag aldrig testat förut från happy hair.  Dom skulle nämligen stänga igen sin webbshop och hade därför 70% rabatt på alla produkter, och då tyckte jag att de var perfekt tillfälle att testa något nytt! Så beställde hem lite olika saker, bland annat hår olja fast i spray form.  Ska bli väldigt intressant att testa och se hur de fungerar ☺️
Fick även med ett par snygga örhängen!  




Första doppet i poolen!

Idag var de min lillebror som tog första doppet i poolen, sambon och systern badade också. Jag tycker de forfarande är för kallt (badkruka delux) de är 21 grader i vattnet men de är jag som är kräsen 😂 

Har varit massa folk här från och till hela dagen, så de har varit fullt upp! Nu sitter jag ute och njuter av kvällen.  Ska snart åka och köpa lite mat innan man ska krypa ner i soffan ☺️

Har verkligen smygfotograferat idag 😂




Mitt inatten uppdate!

Hej på er!

Har inte uppdaterat något idag då jag inte gjort något speciellt, mest hållt på i trädgården.  Fixat i mina rabatter och sånt!  

Nu är jag på jobbet, har två nätter framför mig så då vet ni varför det blir glest med uppdatering!  Men när jag jobbar gör jag ju ingenting speciellt mer än att sova och försöka umgås så mycket som möjligt med sambon innan jag åker igen! 

Nu har vi precis suttit oss ner med en kopp kaffe, varit rätt mycket på förnatten. Så nu var det skönt att slänga upp fötterna.  

Bilder från tidigare idag!  
Hunden njuter av att kunna ligga ute hela dagarna :) 





Stallhäng på kvällskvisten

Haft en lugn och härlig dag, njutit av vädret och hållt på i trädgården.  En vän kom över på kvällskvisten och sen följde jag med henne ut och nattade hästarna. Älskar att följa med ut där, så lugnt och harmoniskt. Och att få gosa med hästarna är så himla mysigt! 

Nu står sambon och grillar, ovanligt va? Haha.  Under sommaren/hösten/våren så grillar vi seriöst hela tiden.. Men inte klagar jag, älskar grillat! 








Fix i trädgården

Hej på er! 
Tog faktiskt en härlig sovmorgon, inte varje dag de sker må jag säga! 

Startade morgonen med kaffe och plantering av blommor! Så nu är alla blommor satta.  Ska köpa fler sen och påbörja altanens projekt också men detta får duga nu! 

Det blir en lugn dag idag, ska bara greja hemma och njuta av vädret! Måste in och handla en sväng sen bara men annars så ska jag inte göra något speciellt! 

Hoppas ni njuter av solen ni med! 🌞



Landat i soffan efter en härlig dag!

Haft en helt underbar dag, fått spenderat den på bästa möjliga sätt. Jag och Emilia åkte som sagt in till stan där vi köpte lite blomjord,blommor och annat skoj! Vi gick även in till en annan vän som jobbar på rusta och pratade lite med henne. 

Köpte med oss sushi och rosevin och åkte hem till mig där vi njutit av vädret hela dagen.  Altanhäng rose och massa prat, en hel perfekt dag! 

Nu ska jag kolla på Maria Wern och bara ta de lugnt ☺️
Vi hörs i morgon igen! 



 

Rose och altanhäng

Sitter ute på altan med min fina vän och dricker rose och pratar massa skit! 

Var inne tidigare idag och köpte massa blommor, krukor och sushi.  En helt perfekt dag med andra ord! 

Vi hörs lite senare! 😀




Dålig sömn och möte!

Som ni vet så jobbade jag inatt, och sov endast någon enstaka timme innan jag skulle jag iväg på möte. Kom hem vid fem och då stod sambon och grillade. Korv med bröd - enkelt men gott! 

Skulle egentligen ha jobbat inatt också men fick ledigt pga att jag deltog på mötet.  Har precis gett djuren mat och smilla har fått vara utan tratten ett tag! 

Nu har jag ett par lediga dagar framför mig, i morgon ska jag iväg till min vän Sandra och göra fransar. Sen ska jag bara hem och städa.  

Känner mig helt mör i kroppen men inte så konstigt med tanke på den dåliga sömnen. Så nu ska jag slänga mig framför tvn och pusta ut en stund innan de är dags att sova! 

Så jag säger godnatt nu! 





Fånga ögonblicket!

Innan jag åkte till jobbet så stod sambon för maten, inte varje dag han står bakom spisen. Var ju till och med tvungen att fota ;) även om de blir allt mer ofta nu för tiden så blir jag lika förvånad varje gång.. Haha! 

Han är faktiskt riktigt duktig på att laga mat! Sen premiär-åt vi ute på altan, riktigt härligt! 





Söndag - jobb

Hej på er! 
Min Valborg igår var väldigt lugn, vi grillade och hade de väldigt mysigt. Sen gick vi ner en sväng och kollade på brasan men jag tröttnade nästan direkt så vi blev inte långvariga! 

Nu väntar jag på att sambon kommer hem så jag får gå och vila ett par timmar.  Ska nämligen jobba inatt så behöver få nån timmes sömn! 

Hoppas ni hade en bra Valborg 😃




RSS 2.0