Du har bara en chans, missa inte chansen att påverka

Tjenare!
Hur har ni de?  Jag har det helt okej, lite trött bara. Jobbade ju som jag skrev kväll igår och somnade väl inte förens vid 2, tar sån tid för mig att kunna koppla av, sen skulle jag upp halv sex igen så ja jag är helt slut. Kom hem vid tre och gick över till amanda och tog en cigg och snacka lite skit, nu sitter jag för tillfället och väntar på Robin och roger som är och fixar diskmaskinen sen ska jag ta cykeln till affären så jag får handla lite smått som jag behöver, i morgon skulle jag egentligen vara ledig men dom behövde folk så jag ställde upp, så jag ska jobba kväll i morgon. Då får jag lite sovmorgon iaf!  
 
Nej nu en cigg och ivänta Robin. 
Puss
 
 

du lever inom mig

Hej bloggen!
haft en helmysig helg, fredagen spenderade jag med mamma och mina systrar hemma hos mamma där de blev vinkväll med roliga kortspel och massa massa prat i flera timmar, i lördags åkte jag och babe och hans pappa + min familj och bowlade och hade det apmysigt och igår blev det minigolf, så man kan ju säga att de har varit en riktigt rolig helg, men nu ska jag alldeles strax ta ut bamse på en promenad sen bege mig mot jobbet, visserligen är det skönt att jobba kväll så jag ska inte klaga alls. 
 
Ska börja röra på mig nu!
Ha en bra dag. 
 

bloggtorka?

Jag har typ suttit i en timme och bara försökt komma på vad jag ska skriva men inte lyckats nå vidare bra vilket suger nu när jag ändå har dator och tid att blogga? men jag ser ju att min statestik lever lite fortfarande så skriv gärna vad ni vill läsa eller se mer i min blogg, hade varit super bra för i min hjärna står de still, haha.

 
 

de lönar sig inte att springa om man är på fel väg

Hej! :)
Nu har jag ÄNTLIGEN en dator som fungerar, vi sålde min bäbara och sen dess har vi bara haft en bärbar vilket jag inte har orkat använt för den är en aning komplicerad för mig. Nu köpte vi trådlöst nätverkskort till den stationära så nu fungerar den igen, och jag föredrar hellre stationär. Tycker de är mycket bättre! 

Idag är de Torsdag va? haha när man jobbar vardagar och helger så tappar man dagarna litegrann, iaf jag. Jag är ju inte van att jobba helger och skit då man bara gick i skolan på vardagarna? men de är väl en vanesak. Som sagt, torsdag idag? och jag har inga planer, ska bara ta det lugnt och underhålla hundarna. Har så söta granntjejer som älskar att gå ut med vår lilla hund, dom kommer några gånger om dagen vilket jag tycker är superbra, dels för att amy älskar barn och sen får hon springa och busa som hon älskar att göra. Dom kom precis in med henne så nu ligger hon total-däckad ;)

 
 

The mind asks the questions; the heart has the answers.

Hej!
Min uppdate är ju som den är men som jag sagt förut så kan ni lägga till mig på bloglovin så ser ni när jag uppdaterar :) 
 
 
Hur som haver, de är lördag och jag är ledig. Så skööönt! Har jag jobbat hela veckan så de känns skönt att ha en dag ledigt, har en riktigt jobbig vecka som kommer så jag behöver ladda upp mina batterier.  Igår kväll kom linda eemelie och amir över till oss för en filmkväll, riktigt mysigt! och nu sitter jag hos mamma, ska väl snart ta med eemelie och robin och cykla och handla lite till grillningen ikv, men de spöregnar så jag är inte så pepp på dedär med grillning, får hoppas att de slutar.  Skitsommar, om man ens kan kalla detta sommar? ush. 
 
I morgon ska jag ta mig ut till skultuna för att hämta vår store vovve och sen visa lägenheten, robin ska även fixa hans brors bil så de finns ju att göra i morgon.. 
 
Jaja, nu ska jag ta och hjälpa emli lite.  
 

sjuk tjej

som rubriken tyder så är jag sjuk, eller sjuk och sjuk. De är något med min mage som krånglar. I morse kunde jag knappt stå på bena utan att nästan skrika av smärta, tog två alvedon och de lugna ner sig lite. Kände att de börja komma tillbaka så tog mer alvedon,  och nu håller den alvedonen på att gå ur så börjar känna av lite åter igen.  fybubblan.
 
Som tur är har jag sån härlig chef på jobbet så jag fick byta pass i morgon och söndag med en kollega så jag är LEDIG, najs! Så är jag pigg och så i morgon så tänkte jag ta några glas vin och sätta mig nere på powermeet med trevligt sällskap, dock så lovade dom fint väder idag och de är skitväder? så vi får hoppas på sol och värme i morgon.
 
Nu tänkte jag faktiskt städa lite, så länge magen orkar med och sen ta en dusch och bädda ner mig i sängen tills min älskade kommer hem från jobbet.
 
Föresten, vi har beställt en ny soffa som kommer om typ två veckor. Vi velade mellan två men tillslut bestämde vi oss för denna, riktigt nöööjd! Vi har även beställt nackstöd till den och nån snygg lampa så de blir nog riktigt bra när de är klart!


mammas lilla flicka

"Jag är inte okej, du är inte okej och det är okej"

Hej på er!
ledig idag, vilket är otroligt skönt. Passade på att sova ut en stund och sen ta ut hundarna på promenad, sen la jag mig brevid en sovande sambo och slocknade igen så vi gick väl upp "helt" vid ett. Nu har älsklingen åkt ut till skultuna med stora hunden då han ska vara där i helgen och jag har precis diskat. Ska snart ta och byta om, har fortfarande sov-kläderna på mig.
 
 
Jag hade föresten en kanondag igår, vi åkte hem till min mamma efter jag slutat där de bjöds på både grillning, kubb,rosévin, vattenkrig och massa trevligt sällskap. Fick med mig eemelie hem och vi satt och spela kort ett bra tag in på natten innan hon begav sig hem. 
 
Dagens planer lyder: haha skoja, men idag ska vi åka till jo-berg och kolla på lite raggabilar tänkte vi och förhoppningsvis åka med eemelie linda och amir och bada ikväll :)


Godmorgon tisdag

Visst är de tisdag? helt förvirrad ju. 
ni undrar säkert va jag gör vaken nu?  jag vet faktiskt inte själv, eller jo jag börjar jobba vid sju, de brukar räcka att gå upp tjuo över sex men idag klev jag faktiskt upp kvart över fyra, har så ont i mina njurar så de känns som att jag ska dö,har sovit som en påse skit, vaknat upp varje halvtimme sen 12 då jag gick och la mig, inte värst lyckat. 
 
Ska ta och dricka upp mitt kaffe och ta en cigg innan jag börjar fixa mig väldigt v'äldigt långsamt,  slutar två idag så de känns ju alldeles lagomt. Men hade föredragit att jobba kväll då jag älskar de, men man kan inte alltid få som man vill. Är glad att jag är ledig ons-tors iaf, sen är de stenhårda pass hela helgen.  
 
Nej, slut på mitt gnäll nu och istället sätta igång. 
Ha en bra dag!





Måndag - jobb

Ja då va de dags igen, den tråkiga jobbveckan börjar idag, jobbar hela powermeet också vilket suger ganska mycket, menmen. Har precis slängt i mig lite nudlar till mellis, får hålla mig på de tills jag kommer hem ikv vid 10. Börjar fyra, så ska fixa klart de sista och pussa lite på min fina sambo innan jag åker till jobbet.
 
Ha en bra dag nu
Puss!
 
 
RSS 2.0