jag HATAR rubriker

Godmorgon mina solstrålar
Freda morgon och jag sitter här och kuckilikuar, vädret är på topp och de gör ju verkligen dagen så jäääävla bra.
ska strax ta bussen in till läkaren & sen möta mammut för att åka & handla lite, älskling åker ju iväg över helgen så jag blir helt ensam hemma. Som tur är har jag min fina vän rebecca som ställer upp & sover här med mig hela helgen, hihi. Jag vet inte vad det är med mig men jag kan verkligen inte sova ensam längre, jag kunde alltid göra de förut. De va liksom inga problem, men nu går de inte. Jag har väl vant mig med att alltid har Robin här, så ensamheten är väl ingenting för mig antar jag :)

Nu ska jag leta efter någon sorts kofta :)
ha en bra fredag alla kära, Puss!

Sitter och grillar med maria och robin:) mys

20110428034 (MMS)

Sitter och grillar med maria och robin:) mys

torsdag

Hej på er mina små kyckligar ;*
Nu va det ett tag sedan jag uppdaterade, har ingen ursäkt till varför. De har bara inte blivit av!
Jag kom precis in efter lite myspys ute med Julia, emma & bamse. Vi slutade ganska tidigt. vid 10 ungefär så
tjejerna bestämde sig för att följa med mig hem :) Nu ska älskling åka in till stan & jag ska städa lite innan jag och bamse ska träffa Maria. Full rulle!

Jag har fått helg nu också, känns lagomt skönt. I morgon ska jag till läkaren samtidigt som våran ända lektion börjar, så jag skippar den =)

vi hörs senare


old pic!

söndags mys!

nu ska jag kika film som går på trean, mamma mia. En otroligt bra film som jag verkligen kan
säga är en av mina favoritet. Man blir så glad utav den!  Ska nog göra något att äta också, om jag nu får i mig något.  Dags att ladda inför skolan imorn, så ska njuta mina sista timmar som är kvar utav lovet.

livets glimt

att ett djur kan få en att må så bra.
Jag vet inte vad som är rätt eller fel, men jag behöver de ljuset som du ger mig för att
gå egenom vardagen, du ger mig kraftena jag saknade!

frulle på tur!

Godmorgon :*
vaknade runt åtta & gick ut på promis med bamse, plockade även undan lite och gjorde i ordning frukost åt mig och herrn, Robin sover fortfarande och ska låta honom göra de också. Han va så trött igår stackarn!  Eemelie & faith kommer om ett också, vi tänkte ta och grilla i den härliga värmen.  & sen kommer mamsa lite senare idag också, så de blir väl fullt ös idag med kan jag tro, men de är bara roligt. Man får passa på innan *ckel skolan börjar.

Nu ska jag käka upp min frulle! 

Hur kan din lilla kropp bära ett så stort hjärta?



Storasysters stolthet

Glad påsk ♥

Hej min kära bloggläsare
jag försökte mobilblogga tidigare idag, men som ni ser så gick de inte. Min mobil knasar som vanligt! jag älskling & Bamse kom precis innanför dörren & fysatan i gatan va trött jag är, vi har seriöst gått flertal mil idag, och jag skojar inte, haha.  Natten tills idag så sov vi alla jätte dåligt, älskling sov max 3 timmar likaså jag & dom andra så ni kan nog förstå våran trötthet.  Jag hoppas ni har haft en undebar påskafton, för de har jag. Spenderade den som sagt hemma hos min mammut med massa undebart folk, kändes lite som julafton när de va sån släktträff =)

Jo juste, jag glömde kameran hemma så de vart tyvärr inga bilder.
Men jag tror ni står ut! ;)

payback!

hallå där kött & blåbär, sandra här!
min dag har varit så bra som den kunnat bli, umgåts med bästa syster och pojkvän & nu på kvällen så tog vi oss en rejäl kvällspromenad runt svartån och pratade om allt mellan himmel och jord, vi satt även utanför mig och prata i timmar, så skönt att kunna vara sig själv och släppa ut allt inom sig. & imorn ska vi upp tidigt för att ta bussen till svärmor, där ska vi alla tre få en mysig påskfrukost och sen har vi massa mer planerat som vi ska hinna med innan påskmiddan hos mamma vid 4, stresstress men de ska nog hinnas med!

Nu käka upp mina poppisar, prommenad och Zzzz.
vi hörs när vi hörs eftersom jag vet att uppdateringen kommer ligga lågt nu under helgen
Kram

mysdag!

hellu!
sitter ute med Emelie på min altan och bara tare lungt, vi kom nästan precis hit efter en heldag på stan.
tröttis i bena men annars klirrar de på, tror vi har varit runt i hela västerås.  Nu väntar vi på Robin och sen blire att köpa mat och bara ta det lungt =)



eemelie fick stå för bilden, höhö ;*

Zz

ska lägga mig i sängen nu & titta på tv tills jag somnar, Ska trots allt upp vid 6 imorn. Men jag somnade inte förens 4 inatt så risken är väl stor att jag lyckades vända om dygnet, klant som jag är!  aja, Mamma hämtar upp mig lite efter sju och sen ska vi iväg och ta blodprover & lite sånt, har ingen lust alls men de måste ju göras. Därefter åker jag med henne hem en stund och sen iväg till stan för att umgås lite med alex & eemli, så min dag i morgon kommer bli fullsmäckad, men jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran så de blir lite mer bilder i bloggen, den har blivit så tråkig, & förlåt för sån urkass uppdatering idag igen men jag har inte vetat riktigt vad jag ska blogga om.
sängen kallar, så vi hörs i morgonn.
Puss & Godnatt! ♥

onsdag

Godmorgon hjärtan ♥
idag är de onsdag, lovet går verkligen superfort men så är det ju alltid.  Jag sitter och poppar sommar musik i högtalarna samtidigt som jag sminkar mig lite snabbt, jag och robin känner att vi behöver komma ut lite så vi ska ta oss en rejäl prommenad. Jag känner verkligen att jag måste köpa nya sommarkläder, fast utan pengar är de ju svårt, de suger att bo själv ibland då man verkligen inte har pengar till något annat känns de som, jävla skit!

aja, ska gå nu. Ni får nya bilder sen, har inte orkat bara.
Puss!

Tisdag!

Hej mina kära bloggläsare ♥
Andra dagen på mitt påsklov & jag njuter för fulla muggar av den sköna ledigheten,  Jag har inte riktigt hunnit uppdaterat förens nu. Har haft fullt upp med att städa & fixa lite här hemma, så strax tänkte jag dra med älskling ut på en prommenad i de fina vädret & sen får vi se vad som händer, antar att de blir en lugn kväll.  Ska fasta ikväll igen tills imorgon bitti, ska till läkaren för ytterliggare provet & sånt i morn.  haha jag har inget vettigt att säga märker jag, blir bara massa babbel så vi får höras senare, Puuuuuuuss!



Det finns ingen som betyder så mycket för mig som du.
Jag skulle aldrig klara mig utan dig! Vi börjar närma oss två år tillsammans & de har
varit dom bästa två åren i hela mitt liv, du gör mig så lycklig Robin. 
Jag älskar dig!

de är en dag i morgon också!

jag undrar om jag bor i en myggstack, eller va det nu heter. Jag har stora jävla myggbett över hela kroppen som bara svullnar upp mer och mer, jag kommer väl kvävas inatt, haha.  Nej men vafan? Robin har ingenting & jag har flera, dom gillar inte mig, äckel myggor! :(  ajaaa, jag ska nog stänga ner datorn och lägga mig vid tvn en stund och hoppas på att kunna somna snart, men risken är väl ganska så liten med tanke på att grabbarna surrar som dagisbarn + att de kliar över hela mig. Jag upptäckte precis att jag fått ett fet myggbett i ansiktet, vackert!

Nej ni ska slippa få höra mitt gnäll, vi hörs i morn eller senare beroende på om jag somnar eller ej.
Puss & Godnatt!

flummkväll!

herregud, jag skrattar så tårarna sprutar.  Robin och hans kompisar är verkligen störda.
Dom sitter och pratar om nå skolgrej dom måste göra, & sen helt plötsligt säger den ena " hur stavas sallad"
aså jag dör, ni ska se hur dom mobbar han nu. Tre mot stackars han, haha. Ni tycker säkert inte de låter så kul men jag dör faktiskt här, haha. :)

Jaja, jag ska försöka smörja in mig med nån fet salva. Jag har seriöst 10000000 myggbett som jag bara fått idag, hur fan kommer de sig? haha :(


härlig sommardag!

Älskling & jag har varit hemma ett litet tag nu, vi träffade ju som sagt Sussie och hade de jätte trevligt, åkte runt och kika lite överallt och sen tog vi en fika hemma hos oss samtidigt som vi läste teoriboken för Robin. Han tyckte nog att vi va en aning dryga när vi va som två fröknar, haha.  Jaja, så kan de va.

Jag och Robin är faktiskt nyinkomna efter att ha tagit en prommenad. Vi kika på allt möjligt som finns här och han blev faktiskt imponerad av de som faktiskt fanns, som ett bad ex.. så vi ska nog ta med oss lilla alexander nåndag när de öppnar och bada lite, de är ju till för alla åldrar och är faktiskt rätt så uppskattat :)  Vi va en sväng förbi ica också och köpte nå påsar vi behöver till kycklingfilén som vi ska göra och då passade jag på att köpa årets första jordgubbar, och muummmms va det. Dock va inte alla mogna, men vilka sommarkänslor jag fick, helt undebart!

Nu ska jag kika runt på lite bloggar, och sätta mig i min trädgård och ha det allmänt bra :)

sommarlåtar

dom här låtarna får mig att tänka på sommaren, blir galet glad av dom!


big brother

Jag fick en fråga angående big brother, om de va rätt person som åkte ut igår? & ja det tycker jag verkligen.
Jag tycker att båda Annie & Madde ska åka, bägge är sjukt tråkiga så jag tycker inte att dom har något där
att göra, så nästa får gärna vara Madde som drar. Men jag hatar att Katarina hela tiden blir nominerad, för enligt mig själv så är hon lätt den bästa, & gurkan såklart.  Utan dom två, så hade inte big brother varit som det är idag. Men forsätter hon bli nominerad så kommer ju hon åka snart, om hon får nån brevid sig sm är starkare.

ta vara på dagen

Godmorgon fnisar ;*
jag är som vanligt uppe väldigt tidigt, gick upp redan vid halv 8. Jag vet faktiskt inte varför det är så, jag kan bara inte sova länge längre, de går verkligen inte hur jag än vrider & vänder mig. Men de gör ingenting, för man känner själv hur mycket mer dagen har att ge. Man sover inte bort halva dagen & går upp lagomt till middagen, det är mycket skönare såhär.  Så vad ska mina fina bloggläsare göra idag? själv så ska jag ta bussen in till stan för att träffa min undebara svärmor, ska bli riktigt kul.  & sen vet jag inte riktigt vad som händer, de är så fint väder så jag ska nog vara ute så mycket som möjligt,

Nåja, borsta gaddarna & ta en cigge!
Puss

mitt liv, mina val.

Jag har bestämt mig för att göra en privat blogg också, där jag kan vara mer öppen än vad jag kan vara här. Jag gör därför en privatblogg där bara dom närmaste kommer få ha lösenordet till, visst finns de undantag för vissa också! Men ni förstår säkert poängen.

Men va inte ledsna, jag kommer forsätta blogga här precis som vanligt.  Det kommer inte bli nån skillnad alls!
säger de pga mina nära och kära som läser detta, påminn mig att ge er lösenordet. Bloggen är inte klar ännu, den blir förmodligen det imorgon.  :)


har fastnat i mina egna tankar

mys vid tvn

Hej på er!
har varit dålig på att uppdatera men jag har helt enkelt haft fult upp med både det ena och de andra.
nu sitter jag och kollar på världens bästa hotell, & tusan va söta dom är. Man vill bara krama om dom hela bunten. man blir så glad av att se såna människor, godhjärtade rakt igenom :)


livets diamant

tänk va mycket vi har gått egenom tillsammans älskling? allt med dig är så sjukt jävla bra, även fast jag kanske inte alltid visar de så är du världens bästa & jag skulle göra vad som helst för dig. Du är allt för mig ♥

jag är den jag är

fredag, strömsholm

Hej på er!
jag har precis borstat uteplatsen, haha. Jag va ju så smart igår så jag ställde ut en soppåse där & wips så va alla kråkor där i morse, så varsegod för maten. Älskling springer runt och är lite hyper, han har blivit erbjuden jobb i stockholm. Eller inte erbjuden, han ska få svara på massa tester innan han får något besked, så vi får hålla tummarna! :)

Nu ska jag gå och handla för vi ska åka till strömsholm med dom bästa, myspys dag! 

torsdag!

Hej & förlåt för sen uppdate
Men jag & Robin har varit helt slut idag, fick lite promenad efter skolan & sedan har jag plockat och haft
mig hemma. Somnade till en stund också på eftermiddan vilket Robin har gjort nu, haha sötnosen. Han va så
envis om att han skulle se hockeyn, den är på men han ligger och sover. Nåååväl, så kan de gå.
ska kika på era kommentarer & ta en cigg!  Vi hörs 


hoppas du har de bra där uppe

Snart är det ett år sedan du lämnade oss med både en sorg & en saknad efter dig.
Tiden har gått fort & jag hoppas med hela mitt hjärta att du har det bra där du är gumman.
vi tänker på dig fortfarande, hela tiden. Vi alla saknar dig


mamma, mitt hjärta mitt allt.

Mamma, hur mycket fel jag än begått, har du varit där för mig. Hur många gånger jag gjort dig ledsen och besviken har du funnits till för mig och gett mig andra chanser. Dagar jag legat i min säng som ett apatiskt barn och låtit tårarna rinna, har du suttit med mig. Hur mycket du än har haft att göra, så har du suttit vid min säng tills jag somnat. Du gör allting för din familj, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Du är den som håller oss samman. Du är den som står bakom oss då vi faller, en efter en. Du tar emot oss, var för sig. Vare sig du orkar eller inte.

Ingen i vår familj visar egentligen sin uppskattning till dig. Men det är precis det vi gör. Vi uppskattar dig. Vi uppskattar det du lär oss, den kärlek du ger oss och den värdesättning vi burit med oss sedan talförmågan började sitta på sin plats. Du har lärt oss fyra syskon att kunna känna empati för andra människor. En gåva vi har fått mycket beröm för av andra vuxna i vår vardag.

Du är en sån människa som har varit med om för mycket i ditt liv. Saker som bara har varit rena oturen. Saker som du inte förtjänar att ha gått igenom. Saker som du mått riktigt dåligt över. Men du har tagit dig igenom det och det är just därför du är den person du är idag. Du är stark. Kanske lite för stark i dig själv. Du förtjänar inte att ha så mycket runt omkring dig. Så mycket stress att fokusera på. Allt från dåtid till nutid. Du har uppfostrat  fyra barn  som är helt olika varandra. I många lägen rena motsatsen. Du har tampats med deras problem och funnits för dem i alla lägen. Du har inte vikt av en enda gång. Du stressar för oss. Du sliter och kämpar för att vi ska ha det bra. Du håller koll så att alla gör det de ska göra, att de inte är på de ställen de inte ska och borde, att alla kommer hem den tid vi bestämt och att vi ska. Du gör allt för oss. Även om jag ser att du inte orkar. Du har ditt. Du har dig själv att tänka på också. Du ska inte behöva stressa för oss. Jag vet att du vill väl, du gör det av kärlek.

Jag älskar dig mamma, du är mitt liv. Du är det bästa jorden har att ge 

 

drömmer mig bort

sitter & lyssnar på " för vi har tagit studenten för vi har tagit studenten, & fyfan va vi är bra" blir bara så jävla pepp på att ta studenten jag med, det kunde ha varit jag detta år men såklart är jag så dum i huvudet så får gå ett äckligt extra år, men jag får stå och glädjas åt min pojkvän & alla vänner som tar detta år.  & jag är faktiskt riktigt stolt över Robin, han har varit så duktig och är värld att ta studenten till 100000000000000000 %, min duktiga kille. Men nästa år är det min tur, & de längtar jag verkligen till. :)


film

Mina ögon går i kors, så trött är jag men de ska inte hindra mig från att kolla på eva adam som jag nyss laddade hem, jag verkligen älskar alla sorters filmer som man såg på när man va liten. Så de är de jag ska göra nu & invänta Robin som kommer när som helst!  

mysdag!

Nu är jag äntligen hemma. Gymmet gick kanon, vi krigade som fan så svetten bara rann. Efter det tog vi oss en solning, dock köpte jag nån slags kräm som man kunde ha på kroppen för att lättare bli brun, men jag blev lila, haha. & efter ett tag blev jag knallröd, nu har de rösa försvunnit iaf, tur de. Såg fan ut som en tomat! Efter det blev de en latte och massa prat i väntan på att sticka till tatueringsstudion, nu är jag hemma & tröttis i bena. Är hungrig men de finns ingen nyttig och bra mat hemma, så jag ska nog bara blanda ihop en fruktsallad, ja vi får se. 



sitter på green room med rebecca o tar en ...

foto127 (MMS)

sitter på green room med rebecca o tar en latte o bara myser.

tiiiiiiiisdag

Godmorgon!
jag håller på att somna sittandes, är så otroligt trött alltså. Har knappt sovit något inatt!
har precis gjort mig i ordning lite snabbt & packat ner gymkläderna, ska bege mig till skolan strax och där
invätar en lång dag, uh!

aja jag vet inte vad jag ska skriva, sitter och nickar till hela tiden. :)
vi hörs senare!

Sitter i soffan dricker min nyttiga smothi...

foto117 (MMS)

Sitter i soffan dricker min nyttiga smothie. Perfekt för att ta bort sötsuget.

så trött men ändå så pigg

Hej gofisar ♥
jag är ledsen för att uppdateringen blev så sen men jag har varit helt död, har inte riktigt orkat suttit mig vid datorn förens nu.  Dagen idag har varit ganska så lugn, slutade runt 1 eftersom vi hade halv studiedag så då drog jag och rebecca till spåret och gick en halv mil, tungt men kändes skönt. Bara att tagga om inför gymmet imorgon.  Var nyss på icao och köpte lite nyttigsaker, dels vanligt vatten ifrån hälsokällan utan kolsyra. Men de va bara för att jag ville ha den snygga flaskan, haha. =)

Nu tvn! 





måndag

sitter i skolan med rebecca & inväntar svenska lektionen, dagens sita lektion. Vanligtvis så skulle vi ha slutat 4 men vi har tydligen en halv studiedag, vilket känns undebart! så de passar utmärkt när vi ska kila iväg och gå spåret. :)

Nu kom dom andra, så måste kila.
Hörs senare!

flummisar

sitter framför bb nu & fan va bra att Patrik fick lämna, men de visste jag sen innan. Rodney är helskön ju!
älskling har sina flippattacker, hoppar på mig & kittlar mig på exakt dom ställerna jag är skit kittlig på, dumma dig. Försöker ge igen men han är så stark så de går inte så bra, försökte trycka upp en ostbåge i facet på han, eftersom han verkligen hatar dom men de gick som sagt inge vidare.

Nu cigge, sen en film och Zuuzzza. Skola imorn, sista veckan innan en veckas lov, känns ljuvligt.
Puss

-

IM IN!

jag ser faktiskt fram emot morgondagen då mitt " nyttiga" liv börjar,  jag och rebecca ska börja gymma tillsammans minst 2 gånger i veckan och gå spåret på 1 mil minst 3 ggr.  Jag känner mig så jävla pepp! Jag vet att jag har sagt de flera gånger förut, men nu ska jag verkligen ge hundra procent och inte ge upp. Nu är vi två också så då kan man peppa varandra så fort man har en " orkar inte idag" dag, haha.  så nu jävlar kör vi, 100 procent. woup woup...

dagens blogg vinnare



Grattis tjejen!

& för et som inte vann så kommer det fler chanser, jag lovar!
för att komma till hennes blogg så tryck bara på bilden. :)

små köp

jo juste, ska passa på att visa er vad jag införskaffade mig nyligen innan jag glömmer bort det. 
Jag har varit sugen superlänge på att köpa ett, men har inte riktigt gjort det av någon anledning. Jag tycker
verkligen att de är supersnyggt, de går attt ha till så många olika frisyer & snyggt blire också! :)



söndag

Godmorgon ;*
ja som vanligt så är jag uppe tidigt, var vaken redan vid 9, jag fattar inte vad felet är? haha.
jag har hunnit käka frulle & kollat på några avsnitt av skillda världar & nu känner jag hur trött jag verkligen är,
men de är skitsamma.. ska ta en cigge & en nypa luft så kvicknar jag nog till! :)

skjuter upp " dagens blogg"

jag ville bara meddela att jag skjuter upp dagens blogg tills i morgn kväll, pågrund utav att jag inte har haft tid. Men i morgon gör jag det noga, de lovar jag. Nu har ni ändra fram tills morgon kväll på er att vara med att delta, och kom ihåg, ni får rösta mer än en gång på er själva :)

lycka till!



you are dead to me



Vi har bråkat väldigt mycket du och jag,
och som jag vet så har de hållt på ända sen jag va barn
det har varit en sjuk katt och råtta lek
jag försökte med allt för att få din uppmärksamhet,
Och det funka till en del, en-två gånger,
men du förstörde för mig och svaret blir nu sången,
Massa bortförklaringar ville jag inte ha,
för dig handlar allt om pengar och hat,
tänk efter vad du har gjort, jag är trött på gammalt groll
Vad trodde du? Att vi skulle lägga allt det bakom oss?
du har trampat och spottat för länge nu,
jag kan inte förstå eller ana hur du orkar vara du,
respektlös person som skiter i sitt barn
kan du förklara för mig hur du står ut varje dag,

så många gånger du lämnat mig när jag behövde sig som mest,
så många gånger jag har trott att förändringar är bäst,
men efter 19 års tid har jag verkligen fått nog,
du hota mig till livet och jag kände hur du log,
jag frågar ofta mig själv vart min pappa håller till
jag tackar gudarna för att jag har mamma intill,
jag vill också tacka håkan för den platsen du har tagit,
du funnits där för mig där min pappa skulle varit,
många frågor många frågetecken inom mig,
varför älskar du inte mig så som du älskar dig själv
du har aldrig brytt dig om mig eller vad som hänt i mitt liv,
du lät mig välja vägen och jag valde denna stig,
Pappret börjar ta slut och brevet likaså
Så jag säger det nu pappa, ha det bra hejdå!

-

Cogito, ergo, sum. 
Jag tänker, alltså finns jag



kör igång med en tävling

tidig morgon!

Godmorgon ;*
vilken undebart väder man vaknar upp till, jag har faktiskt varit vaken sen 08.30 trots att jag gick och la mig vid 03.00 igår, men så kan de vara. Jag är precis inkommen ifrån tvättstugan, gick och startade två maskiner. Robin ligger fortfarande och sover, så ska låta han göra de ett tag till innan jag drar upp honom för storstädning av lägenheten. Vi började lite smått igår men vi gav upp nästan direkt, haha.  Försökte också klippa bort fula grenar runt mitt staket men de gick inte så bra med tanke på att jag använde köksaxen(?) tror jag måste låna en riktig såndär trädgårdssax av mamsen, så jag får helt enkelt avvakta med det. :)

tadaaaaaaaaaa

Godmorgon undebaringar ;*
jag sitter och försöker få i mig en risifrutti, mår äckligt illa så de går inte så bra.  Ska fixa håret & sen ta bussen till skolan, har bara en lektion mellan 12.00 - 14.30 så det är ganska skönt, ska ta bussen direkt till mamsa sen för att åka och storhandla, de nästan ekar i mitt kylskåp, haha nejdå! Mina fredagsplaner idag är förvirrande, har en del förslag men vet inte vilket jag ska köra på. De får vi helt enkelt se. Men är sugen på en grillkväll här ute på vår stora alltan/gräsmatta, passar ju perfekt! Men vi får se :)

ha en bra dag nu & sköt om er.
Kram 

good night and sweet dreams

Har degat framför tvn ungefär hela kvällen framför både hockeyn & bb, vi har tagit det lite extra lugnt ikväll.  Har inte orkat tagit disken än heller, får göra de imorn för nu ska jag ta en cigge, borsta gaddarna & krypa ner i sängen brevid mitt hjärta. Jag börjar inte förens 12 i morgon så lite sovmorgon får jag, skönt som tusan.

men sov så gott nu mina köra bloggläsare.
vi hörs i morgon :*

solen lyser himlen är blå

Är det bara jag som älskar känslan av att sommaren snart är här? Jag får aldrig nog av att kika runt
på "sommarkläder". :)

Livet är en obotlig sjukdom

jag hade inte tid att använda datorn hos mamma, hade fullt upp att umgås med dom & nu är jag hemma, eller okej de har jag varit ett tag men har haft fullt upp. Ute så blåser man ju nästan iväg, & jag kan inte låta bli att stirra på de enorma trädet som står precis utanför min tomt, tänk om den ramlar? då blir jag mos! 

Tidigare idag var jag ju hos doktorn för lite prover, & hade Rebecca med mig. De gick väl bra bortsätt från att vi tyckte så synd om en liten tjej som va där. Hon kanske va 5 år och låg helt kritvit på sin pappa, hon orkade inte ens gå.  Men när hon börja spy så va de inte lika gullit längre, haha nejdå men de va faktiskt riktigt synd om henne, man ville bara byta plats med henne, lillskruttan!

Älskling kommer när som helst, & då ska vi göra någon mat hoppas jag & sen får vi se
vad som händer ikväll, jag har skit ont i halsen & hostar lungorna ur mig så jag ska nog bara ta det lugnt.

jag klarar mig utan dig

Godmorgon mina fina små kycklingar ;*
idag är de torsdag, en dag närmare helg & jag förbereder mig för att ta bussen till centralen
och möta rebecca, sen vidare mot vårdcentralen för lite provernu.  Jag är sjukt hungrig, men får inte äta
något pga av att de är fast prover, så man måste fasta -.- haha.  aja, de kommmer nog gå bra.

Nu ska jag leta reda på en kofta eller liknande, blir mjukisklädsel bara. =)
Ha en super bra dag så uppdaterar jag kanske ifrån mamma sen, Puss!

Zzzz

Nu ska jag krypa ner i sängen intill älskling, i morgon är det en ny dag med nya tag.
så jag antar att jag måste få min skönhetssömn.

Sov gott mina kära bloggläsare.
& i morgon lovar jag att svara på era kommentarer ♥

-

my sunshine



Åh, lilla vännen.
jag saknar dig så de gör ont i kroppen.
jag är ju så van att de första jag gör på morgonen att bli bemött av dig,
och att pussa dig godnatt de sista jag gör innan jag somnar om kvällarna.
Det är så svårt att inte se dig varje dag, älskling. Du betyder så oerhört
mycket för mig & jag är så tacksam att du kom till världen.
Du är mina andetag! 

jag älskar dig Alexander Isak Samils.
Världens finaste & undebaraste lillebrodern ♥

de bara är så

Lite bilder sen i helgen ♥




de finns inga ord som beskriver min kärlek till dig




jag älskar dig så mycket, bästavän. ♥

underbara vår!

Goddag i det fina vårvädret!
jag och Robin kom precis in efter en undebar "vår" runda nere vid tamska parken. För er som inte vet vad de är så är det ett sjukt fint prommenadområde, med massa roligt att se på. Robin hade aldrig varit där innan så det blev nytt för han & till och med han gillade det starkt, jag kände hur mycket minnen som kom upp när jag gick där. Har så många otroligt fina stunder som jag har delat där och de va riktigt roligt att gå där, fick ett glädjerus i hela kroppen. Vi knallade vidare till ica och köpte med oss lite småsaker & nu står älskling och skalar potatis.
Det kändes inte direkt värt att gå till skolan idag kan jag ju säga, jag va helt förbered på att göra mitt muntliga nationella prov i svenska. Men när jag väl kom dit så var hon sjuk så vi gjorde typ ingenting i 3 timmar, sen efter lunchen hade vi klassråd och efter de fick jag veta att våran matte också är inställd, men kom igen? dom kunde ha sagt nått ifrån början, riktiga idioter. haha =)  Imorn är jag "ledig" iaf, har bara en lektion och den missar jag med tanke på att jag måste åka till läkaren och lämna morgonkortisol prover & de gör man bara på morgonen, de hör man ju till och med på namnet, haha.  & efter proverna så ska jag åka till min älskade mammut för lite frukost och massa prat. De ser jag fram emot!
Nej för mycket snack i liten verkstad.
Jag ska ta & städa bort lite ifrån våran uteplats, vi hörs senareGoddag i det fina vårvädret!
Hej i det fina vårvädret
jag och Robin kom precis in efter en undebar "vår" runda nere vid tamska parken. För er som inte vet vad de är så är det ett sjukt fint prommenadområde, med massa roligt att se på. Robin hade aldrig varit där innan så det blev nytt för han & till och med han gillade det starkt, jag kände hur mycket minnen som kom upp när jag gick där, fick ett glädjerus i hela kroppen. Vi knallade vidare till ica och köpte med oss lite småsaker & nu står älskling och skalar potatis.

Det kändes inte direkt värt att gå till skolan idag kan jag ju säga, jag va helt förbered på att göra mitt muntliga nationella prov i svenska. Men när jag väl kom dit så var hon sjuk så vi gjorde typ ingenting i 3 timmar, sen efter lunchen hade vi klassråd och efter de fick jag veta att våran matte också är inställd, men kom igen? dom kunde ha sagt nått ifrån början, riktiga idioter. haha =)  Imorn är jag "ledig" iaf, har bara en lektion och den missar jag med tanke på att jag måste åka till läkaren och lämna morgonkortisol prover & de gör man bara på morgonen, de hör man ju till och med på namnet, haha.  & efter proverna så ska jag åka till min älskade mammut för lite frukost och massa prat. De ser jag fram emot!

Nej för mycket snack i liten verkstad.
Jag ska ta & städa bort lite ifrån våran uteplats, vi hörs senare
.

-

åh vad jag blev shoppingsugen!



måndag!

Hej mina undebara vänner!
jag vet att min blogg är riktigt tråkig, men jag har fått en del tråkiga besked nu på sista tiden & med tanke på dom beskeden så väljer jag att ta ett steg bak och försöka fokucera på min hälsa istället. Idag har jag bara varit i skolan och sovit och sovit och sovit, de är typ de ända jag gör nu för tiden känns de som. Uhh, vill bara bli bra igen.. :(

men annars är allt toppen. Älskling sitter och spelar på datorn och jag blev precis klar med disken, ska försöka aktivera mig med något så jag inte somnar, känner att de är nära inpå!
I morgon är det dags att träffa läkaren, för ytterligare kontroller. Men måste först utav allt till skolan, då första lektionen är extremt viktig. Så får ringa dom efteråt helt enkelt!  Jag hoppas att allt e bra med er och att ni njuter för fulla rullar av livet, de borde ni. Lev vare dag som om de vore den sista, för man vet seriöst aldrig vad dagen därpå har att erbjuda..  

söndag

Godmorgon ;*
idag är det söndag, vilket betyder pluggdag för min del. Men de kan inte bli än på några timmar med tanke på att jag och älskling sov hos mamma inatt så de får bli om ett par timmar helt enkelt.  ska väcka upp min älskling nu så han hinner med allt innan färden hem. Måste erkänna att jag inte mår så speciellt bra heller, skakar och svettas men ändå fryser. Har ont i magen med! vetetusan vad det kan vara, aja..  :)

Leka lite med alex och sen ta tag i disken & kanske bädda sängen.
vi hörs!♥

-

jag hatar rubriker!

Nu är allt städat och fixat, nästan så det glänser här hemma.  Nu sitter Jag, robin & Anton och har djupa diskutioner om allt och inget, och emellanåt så flippar dom. haha =)  Nu ska vi dra vidare.

Ha en bra dag!

:)

Godmorgon!
idag mår man ju som man förtjänar, men de va lätt värt de. Somnade väl runt 4 och vaknade 8 så 4 timmars sömn har jag fått i natt, rebecca drog för ett tag & anton och robin ligger fortfarande och sover. Ska nog snart ta och väcka dom eftersom vi måste hinna städa och fixa innan vi drar vidare! =)

Har massa bilder som jag bjuder på senare, orkar inte leta efter sladden nu.


RSS 2.0