min älskade ♥

finns inga ord för hur mycket jag älskar och saknar dig min skatt. Du betyder så oerhört mycket för mig. känner mig så tom när jag inte träffar dig lika ofta längre.

hoppas vi ses snart min fina trollunge. du gör din storasyster så otroligt stolt. jag älskar dig så mycket!♥

o vi är släkt? du borde skämmas
orkar inte!

fyfan hur länge ska man behöva må såhär? känns som de aldrig vänder. trodde igår att de höll på att vända då jag fick behålla den lilla mat jag åt men ack så fel man kan ha. vaknade upp för ca en timne sen med 40 graders feber igen o en jäkla huvudvärk. huvudvärk har jag haft i två veckor så börjar bli van men febern har hållt sig runt 38. så trist på både sjukvården o 1177. dom gör ju fan ingenting fast mina prover var as kassa.

aja.. ska sluta gnälla o slå på tvn en stund.

kram

läker tiden sår?

Hej!
Varit vaken sen 8 ungefär. Legat o kollat på en serie jag började nörda igår. 
idag mår jag mycket bättre så nu är jag taggad inför en veckas arbete. Vad gör ni en söndag som denna?

Jag ska bara ta det lugnt och försöka bli 100 % frisk tills i morgon. Eller okej, i morgon är jag ledig. På tisdag kör jag på igen. Så jobbar jag tills fredag, sen är jag ledig helgen och då ska vi packa in vovvarna i bilen o åka till karlstad. Blir härligt att lämna västerås även om det bara är ett par dagar.  känner att jag behöver andas en annan luft, få byta miljö och släppa allt de som tynger några dagar. Känner mig så otroligt stressad som människa, känner att jag inte riktigt pristerar mitt yttersta längre.. att jag inte kan och orkar göra de? skitsamma, de spelar ingen roll. Allt ordnar sig nog tillslut. måste bara ge de tid, tiden visar..
 
Vi hörs sen
 
 
 
 
 
 
 
 bara jag som lyckas.

Godmorgon.
min lördag kunde ju ha börjat bättre, vaknade inatt med 40 graders feber och en sambo som skriker hysteriskt att jag yrar och kokar. jag sket mer eller mindre i de och tog två alvedon och gick o la mig ihop om att de släppt tills jag skulle kliva upp, men de va ju bara att drömma om. istället hade tempen ökat ytterliggare. Dum som jag är tänkte jag ändå fixa i ordning mig till jobbet. Men när jag insåg att jag nästan höll på att svimma i badrummet så va jag mer eller mindre tvungen att stanna hemma denna helg. jag som precis blivit frisk igen? Jobbde igår och bam.. idag är jag sjuk igen.. kan man ha mer otur eller? avskyr att va hemma, avskyr att vara borta från jobbet. Går med en ständig oro i kroppen när jag är hemma. menmen.. vad ska man göra. 
 
Ska krypa ner i sängen o bara döö hela dagen. Ska skicka iväg sambon o lillebror till affären o köpa glass o dricka. De ända jag tror att jag kommer få ner idag. Mår såååå illa.. ush! 

jaja, men hoppas ni har en bättre dag än vad jag har. ska ta o ringa läkaren senare..
njut av att vara frisk, njut av livet. 
 
kram på er! 


just love you, hårboll ;* 
 

sjukstuga

Tänkte göra ett försök att blogga lite igen.
 
hej.
Söndag kväll, ljusen är tända och jag slängde mig precis i soffan efter att ha gått sista rundan med vovven. Så nu tänkte jag faktiskt ta och titta på johan falk som precis började på fyran. Jag har iof sätt den förut men vad gör de? :) 
 
Annars då? Livet rullar väl på som vanligt. Jobbar och umgås med familj o vänner så gott de går och hinns med. Sambon har ju bytt upp sig rejält och blivit chef. Men de tror jag att jag nämnde förut så jag behöver inte gå in mer på de.  
 
Veckans som varit har inte varit den bästa veckan, sambon insjuknade i förra söndagen i magsjuka och låg dålig i flera dagar. Uppkäftig som jag är så skröt jag om att jag klarat mig o virse versa men de fick jag äta upp sen. På torsdagen under jobbtiden fick jag lov att åka hem pågrund av samma skit - magsjuka.  Är fortfarande inte helt pigg, känner av både trötthet och illamåande fortfarande men de är en klar förbättring. Jag är ledig i morgon allafall så jag har en extra dag på mig att kurera mig lite längre, behövs kan jag säga då jag har en riktig tuff jobbvecka med både utbildningar o massa annat på schema. Det är även min jobbarhelg som kommer så jag behöver få mer krafer så ge mig dom nu är du snäll.. vem man nu ska be till ;)
 
 
Snart är det jul också. Hur ska ni fira er jul? Själv har jag inte planerat julen än då jag jobbar. Om jag jobbar kväll eller dag vet jag inte men jobbar jag kväll så är julen i stort sätt redan försörd så då hoppar jag julen i år. Jobbar jag dag så får jag se vad jag gör efteråt. De känns rätt trist och ledsamt då julen alltid har varit en stor del av mig och betytt oerhört mycket. Men vad ska jag göra? Detta är vuxenlivet och jag har valt att jobba inom detta yrke och då får man ge och ta helt enkelt.. inget mer med de. 
 
 
Nä nu missar jag hela filmen med mitt babbel. Jag skriver mer sen!
Kram S 
 
 
 
 

Pappornas dag.

Grattis älskade pappa på fars-dag. 
Jag älskar dig såå! Vv 
 
 
 
 
RSS 2.0