Godmorgon söndag

unnade faktiskt mig en rejäl sovmorgon vilket inte sker varje dag, klev inte upp förens vid halv 11 tror jag den var, okej jag gick upp vid 6 en snabbis och tog ut hunden för att få sova längre, så kröp ner igen och somnade om. Så har varit ute med hunden igen för en stund sedan, har även hunnit duscha och dricka en kopp kaffe. Ska sätta mig en stund på altan nu och njuta av solen innan jag ska dammsuga. (gjorde de aldrig igår.) sen måste jag lägga mig en stund på eftermiddagen och vila, ska nämligen jobba inatt.

Har inte så mycket mer att skriva, ska försöka ta tag i dagen istället.




high school musical

Ligger i soffan efter att ha varit ute med hunden och kollar på high school musical som går på tvn, en film jag sätt miljoner gånger. Men den ligger varmt om hjärtat, det var en av dom första filmerna jag såg tillsammans med Robin i början av vårt förhållande för över 5 år sedan. Tycker du om musikalfilmer så kan jag tipsa om denna, finns 1,2 och 3. Jag själv tycker tvåan är bäst men det är ju en smaksak.


Sista dagen av ledigheten ska njutas av, sen kör jag igång min värsta jobb vecka, brukar kalla den helvetes veckan, haha. Så jag ska strax koka lite kaffe och sen bara ta de lugnt, skulle behöva dammsuga, fast jag gjorde de igår.. Men vad ska man säga, har man en hund som fäller hur mycket hår som helst så får man snällt anpassa sig efter de och dammsuga varje dag i stort sätt. Värre är de nu då han byter från vinter till sommarpäls.

nä hörrni, dags att sätta på kaffe!



godmorgon lördag!





Idag gör de extra ont!

I all djup sorg försöker jag tänka på alla fina minnen och glädjas åt alla vackra stunder vi fick tillsammans. Du har betytt så mycket för mig. Jag är så tacksam för att just du var min mormor och för allt du gett mig. Det går inte en ända dag då jag inte tänker på dig. När ska de sluta göra så ont? Kommer det någonsin att göra det? Gud, kan du inte bara låta mig få krama min mormor en sista gång, jag skulle verkligen göra allt för att få höra din röst igen och få krama dig! Få säga att jag älskar dig som jag alltid gjorde och få höra tillbaka samma sak. Min älskade ängel, jag saknar dig så!







Jag ska bära våra minnen, aldrig glömma dom, plocka fram dom när jag behöver dom som mest och sörja dig tills den dagen vi möts igen ♥

pass på februari!

februari har varit en riktig negativ månad för mig, mycket sjukdomar och mycket tråkiga besked. Jag är alltid en som deppar några timmar innan jag ställer mig på fötterna igen och tar mig igenom de jobbiga, så har jag alltid varit i varje motgång. Det är ingen skillnad nu, bara att kämpa på och bearbeta och ta sig igenom de som är tufft för jag vet att de blir bättre men på något sätt känns det bara så ovanligt tungt och jag känner mig inte motiverad eller engagerad i någonting längre, men det kanske bara är tillfälligt det med, det vänder säkert snart!


Dagen i övrigt har väl varit som vilken ledig dag som helst, har städat, tränat lite med hunden, lagat mat, varit inne i stan och handlat osv.. Bara såna vardagliga saker! Robin har sällskapat mig hemma idag fast han skulle ha jobbat, han blev nämligen magsjuk igår. Men hämtade sig ovanligt fort för att vara han och var rätt pigg idag faktiskt, än så länge har jag klarat mig och hoppas jag gör det också. Men de visar sig!

Har sagt jätte länge att jag skulle göra hundgodis av blodpuddingen som legat i kylen men har skjutit på de så länge men idag fick jag tummen ur arslet och gjorde äntligen i ordning det, hunden älskade det och det är verkligen perfekt hundgodis att ha i fickan när man ska träna hund. Det klibbar ingenting, suveränt!

Nu har jag tänt upp massa ljus och ligger i soffan och tittar på en bra film som går på trean, kommer dock inte på namnet på den just nu! Men ska fortsätta kolla nu så hörs vi sen.





fick jätte fina blommor av min älskling på alla ♡ dag.



Kram / S ☆





Jag njuter av de vi har ☆

Igår eftermiddag när robin kom hem ifrån jobbet så bestämde vi att vi skulle ta oss en promenad och se oss runt lite mer. Vi har ju inte bott här så länge och ända gången vi har kunnat se oss omkring är på helgerna då vi är lediga tillsammans och det fortfarande är ljust ute. Men nu är de ju ljust både längre på morgonen och på kvällen så de utnyttjade vi igår till max. Det var super mysigt och vad fint de är här alltså. ❤





Ledig dag!

Hej!
dagarna bara flyger förbi, hinner knappt med att slå upp ögonen innan man ska lägga sig igen känns de som ibland.

Ledig dag idag och den spenderas på bästa sätt, att inte göra något nånting ;) gick upp i skaplig tid och tog ut hunden på långpromenad, testa sedan att göra bananpannkakor, vilket jag inte gillade. hatar konsistensen på ägg så detta var ingenting för mig, bakade sedan bars. jag är ju sån att jag alltid vill ha något att tugga på till kaffet, så slängde ihop ett par nyttiga bars. Utan socker så de är perfekt! sen startade jag igång en tvättmaskin som alldeles strax är klar och ska hängas!

åå härliga dag, jag njuter verkligen när solen är framme. Får sån energi, känns som hela kroppen fylls med d-vitamin :)

Jag längtar verkligen till snön har försvunnit helt och blir varmt på riktigt ute, så man kan vara ute och pilla i trädgården, grilla och fylla polen så man kan bada. tänk sena sommarkvällar med grill och bad.. Åå hela jag ryser!

Dagen/kvällen blir fortsatt lugn, går ju på i morgon igen och ska jobba. Det ända jag ska göra är förmodligen träffa en vän senare mot kvällen. Hon har köpt häst idag så kanske åker ut till stallet senare och kikar på nytillskottet :)

nej nu ska jag dricka upp kaffet och äta upp mina jordgubbar innan tvätten ska hängas!

vi hörs sen!

/ ☆ S






RSS 2.0