helt slut tjej återkommer snartonödig information

I morgon ska jag försöka fixa in resterande bilder på datorn så ni ska få lite bilder+info om vad som hänt under senaste, dock så hände de en sak med min nuvarande mobil. Jag hade ju en iphone förut men skaffade mig den nya samsung för inte alls så länge sen, glad och nöjd tjej som jag var tog massvis och då menar jag massvis med fina och betydelsefulla bilder när vi va iväg osv som jag verkligen såg fram emot att få spara på datorn, eftersom de blir minnen man vill ha kvar. Sen en dag va bilderna från telefonen helt borta, tråkigt nog. Och jag har inte raderat dom, fattar ingenting varför dom försvann. Robin gick egenom mobilen noga för att se om jag kanske hade sparat den på dropboxen eller något men nope, dom är helt borta - skit tråkigt. Menmen. Lite bilder har jag allt eftersom jag inte bloggat på ett bra tag så tänkte att ni skulle få ta del av de i morgon. 
 
Nu ska jag blåsa ut alla miljontals ljus och gå och lägga mig. Är verkligen helt slut efter veckans arbete. 
Så godnatt på er, vi hörs i morgon! 
 
 
 
 
 
 

Hemligheten till lycka är inte att söka efter mer, utan att utveckla förmågan att uppskatta mindre.

 
 

 
 

fredagsmys!

Hallå!

Sitter i soffan med mina hjärtan och tittar på film, verkligen myskänsla när man kan tända upp ljus och slänga sig i soffan och bara vara. Slippa tänka på att man måste lägga sig för att orka upp till jobbet, så nu ska jag njuta av en ledig helg och umgås med mina nära och kära. 
 
Slutade jobbet vid 1, drog hem och har bara slappat i stort sätt. Städade igenom lägenheten och va ute i skogen med hundarna. Sen Robin kom hem drog vi och köpte käk och sen har vi som sagt degat här. 
 
Är helt inne i filmen så att försöka blogga samtidigt är inte så smart, haha. 
Vi hörs sen!
 
 

mysfika med mor

åkte iväg med mamma en sväng i morse. vi åkte förbi hennes jobb och sen handlade vi lite innan vi slog oss ner och tog en härlig fika innan jag åkte hem igen, nu har jag varit hemma en stund men ska åka iväg igen nu ett tag. Man får passa på medans man är ledig, ellerhur?

godmorgon

sovit gott? de har jag, dock så vaknar jag såklart upp halv sex och är super pigg? min ända lediga dag liksom, varför kan man inte ha denna energi när man ska jobba? Då är det ju raka motsatsen. aja, gav upp efter en timmes försök och hopp om att somna om men de resulterade bara att jag vred och vände mig så jag gav upp och gick upp och satt på kaffe.


nu ska jag zappa runt lite på tvn, har tagit med täcket och kudden och lagt mig i soffan, asskönt.

vi hörs senare när jag sitter vid min bärbara, rätt drygt att mobilblogga. kram♥My hero

Visst finns de ljus bakom allt regn?

Vv

På jobbet

Hej!
Nu va de ett tag sen sist igen, men ni vet hur jag är. De går i perioder ;)

Hur som helst, har massa info och bilder om vad som hänt under den senaste tiden men de får vi ta sen. Jag är på jobbet nu allafall, slutar om ca 40 minuter och då blir jag upphämtad av Robin sen ska vi väl åka och äta någonstans innan jag måste hem och nanna kudden, i morgon väntar en delad tur här på jobbet. Spenderar närmare 14 timmar på jobbet, de suger ju ganska mycket! Menmen, nu ska jag fortsätta här. Vi hörs snart igen väl?

Puss

RSS 2.0