30 januari - operationsdagen.

Godmorgon!
 
idag är de dags, är inte ett dugg nervös än faktiskt men de kommer nog garanterat när jag börjar närma mig sjukhuset, de känns rätt sjukt att dagen har kommit som jag väntat på så länge. vill bara få skiten gjord så jag kan börja ett nytt liv sen,  de finns en sa som oroar mig inför operationen och de är den förbannade narkosen, hur jag kommer må efteråt - de är väl de som oroar mig mest! 
 
aja, klev upp för ett tag sedan och har redan hunnit duscha och klätt på mig, ska borsta tänderna om en stund. hörde också precis att de spöregnar ute, kuul.. inte! ska liksom åka till uppsala i detta oväder!
 
jag är också på fastande mage,  så kan lova att jag både är törstig och hungrig.
men nu ska jag sluta gnälla och göra nytta. 
 
ha de bra,  puss

dagen före operation

Hej 
 
Fy va dagarna går fort,man hinner ju inte med? De känns som man knappt hinner få något gjort innan kvällen tar över.
 
Dagen startade på ett rätt dåligt sätt, va sur för att robin inte gav mig en puss innan han gick till jobbet. Skrev förtvivlat ett sms och frågade varför, fick som svar " ville inte väcka dig, du sov ju"  meeeh?  okej, jag brukar alltid vakna när han åker till jobbet för han väsnas en del på morgonen, och jag är jäkligt lättväckt men jag va väl ovanligt trött denna morgon? va fjollig jag är egentligen, att en liten puss kan betyda så mycket? men för mig gör den min dag faktiskt, haha. Helt konstigt :)
 
Aja, har städat, packat sjukhusväskan och varit ute med både grannens hundar och min egna. Ska snart försöka packa ner de sista och ta ut bamse innan mamma kommer och hämtar mig. Packning är ingenting för mig, har fått packat om tusen gånger men ändå får jag inte plats med något? tycker jag.. haha, fick lägga min onepice i en påse,  dumheter.. måste införskaffa mig en större väska tror jag.  :D
 
Annars mår jag okej, men mina nerver börjar ploppa upp nu när alla skickar sms där de står " lycka till i morgon på operationen, hör av dig efteråt" och dom på mitt jobb ringde och sa " vi tänker på dig, lyckat till i morgo"  :) de är hur gulligt som helst egentligen, mende gör mig mer nervös för jag vill inte tänka på de alls, tar allt i morgon istället då de är dags. 
 
Sen vet jag inte om detta är sista inlägget innan min operation, vet inte om jag hinner i morgon. De lär visa sig. Nu ska jag allafall fortsätta med det sista. 
 
Ha det så bra så hörs vi. 
Puss
 
 

Right now

Leker lite med surfplattan, haha.

hej fredag!

Godmorgon :)
Jobbade igår, kom hem och sov i stort sätt resten av dagen, mamma väckte mig när hon ringde och sen höll jag mig vaken tills robin kom hem från jobbet. Jag blir verkligen helt slut efter varenda ansträngning nu när jag endast dricker dryckerna om dagarna, men de är ju inte så konstigt. Får ju inte i mig den näring och energi jag egentligen är van vid.
 
Är ledig idag, så ska snart iväg till stan innan min syster kommer hem till mig. Efter de ska vi hem till mamma för att fira lillasyster som fyllde år igår. 
 
hinner inte skriva mer. Såg att bussen går om några minuter, nu får Sandra springa. haha.
Ha en bra dag, Puss
 

citat

Med lögner kan man kanske ta sig framåt i livet, men man kan aldrig vända tillbaka.



 
 

.

 

Citat

You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have


låt aldrig dina minnen bli större än dina drömmar

Hej!
Har inte orkat bloggat förens nu, eller orkat och orkat. Jag har inte haft tid.
 
Vaknade rätt tidigt och gick ut med hundarna, fixade lite smått hemma och sen tog jag med amy och mötte upp amanda och hennes hundar. Vi gick till fotbollsplan och släppte dom och lekte massa innan vi höll på att frysa fast, haha. De va ändå -18, brr.  Vi gick sen spåret hem så dom skulle rastas ordentligt också, Amy skötte sig galant, hade henne lös till stor del av tiden, ända gången jag kopplade hennes va när de kom en hund, inte för att hon är elak på nått vis men man vet ju aldrig hur den hunen man möter är. Så hon va faktiskt asduktig. Stolt! 
 
Kom hem och fortsatte städandet och sen har jag sökt massa jobb, nu sitter jag och småskrattar för mig. Bamse, vår andra hund. ligger och sover, men han drömmer så han låter typ askonstigt, haha. Söten!

Nu ska jag försöka tvinga ut dom i kylan, inte för att jag tror att de blir något problem där inte. De är nog snarare jag som inte vill ut, haha.  :) 
 
 
 
Min grymt söta lillebror fick stå för bilden idag. ;*

Natt-tänker..

Ush hatar att inte kunna sova, de beror nog på oron inför operationen om en vecka. Jag är nog mer orolig än vad jag märker av, tror kroppen försöker visa de genom andra signaler. Men de är inte så konstigt, de är ju en rätt stor operation för mig.. Mitt liv kommer att förändras totalt. Har nog inte riktigt förstått de än, men de kommer nog de också.

Jag och Robin satt och kollade på film när jag plötsligt får svårt att andas och hjärtrusning, de blev så jobbig så jag behövde resa mig och gå lite. Satt mig ner igen och de fortsatte, bad Robin sätta sig brevid mig för jag vart ju rädd, han höll om mig men de hjälpte inte. jag smsade mamma och hon trodde som jag att de är - oro, en panikattack. Har ju haft såna förut men de va ju över två år säkert tre sen jag hade en sån sist men jag känner igen symtomen. Mamma menade på att min hjärna och kropp går på högvarv hela tiden nu så de är inte så konstigt,

Robin stängde av filmen och gav förslaget att vi skulle lägga oss i sängen och se ifall de släppte. Så nu ligger jag och de är något bättre, har ju känningar men de är betydligt bättre. Så ska försöka sova strax innan de börjar spöka igen, haha.

Va tvungen att skriva av mig, de fick mig också något lugnare. Godnatt hjärnan!<3

Dam da dam daaa

Har precis tänt ljus överallt och sitter och lyssnar på musik. Tänkte försöka springa ut en snabbis med Amy snart. De är så kallt så jag vill helst stanna under täcket. Tror termometern visade -15, helt sjukt. Känns som de är lika kallt inne.


Om tiden bara kunde gå fortare

följ mig..

föresten.. följ mig på instagram? Jag heter sandraewelina

Love!

Jag älskar bokstavligt talat kaffebryggaren jag fick av mamma och dom i födelsedagspresent, de blir verkligen sjukt gott kaffe. De är sån stor skillnad från den förra jag hade.

Stor hiss!

vädret gör mig galen

Hej!
Nu har jag inte uppdaterat sen i förrgår tror jag? men har inte haft ork.. all denhär process jag går egenom nu gör mig så otroligt trött, orkar knappt ta mig upp om dagarna. 
 

hur som haver, klev upp rätt tidigt och fixade lite hemma, gjorde min smothie och tog med amy och gick över till amanda för massa tjejsnack.  Tvingade sen med robin på en långpromenad med hundarna i denna kyla, och jag ångra mig halvvägs för mina fötter tappade känseln, likaså mina fingrar. Men har man hundar måste man ut ändå, så de va bara att traska på. Nu sitter jag i soffan och kollar runt lite på datorn men batteriet på datorn kommer strax lägga av och jag vet inte vart laddaren är så detta få bli ett snabbt inlägg.
 
Robin är hos sin mamma och jag ska snart gå över jag med, så fort yrseln lägger sig. 
Vad har ni haft för er idag? Nått roligt som hänt? :)


Puss
 
 
 
 

godmorgon söndag

"Godmorgon" haha.
Första dagen jag verkligen tar lite sovmorgon, mamma ringde och väckte mig och var lika förvånad som jag att jag fortfarande sov. Jag vaknade ju vid 9 men lyckades somna om fram tills nyss, de va faktiskt riktigt skönt.
 
Så nu ska jag skynda mig att plocka undan och bädda, sen ta ut hundarna på en promenad innan Håkan kommer och hämtar mig och Amy. Vi ska nämligen hem till mamma och vara där ett tag. Robin jobbar hela dagen, likså igår så då får jag hitta på saker på egen hand, haha.
 
 
Nä jag måste verkligen skynda mig.  Puss
 
 
 
old pic :*

❤️

Mitt allt

Vad hade jag gjort utan dig? Du är verkligen allt, utan dig skulle jag inte vara där jag är idag. Du är utan tvekan världens bästa mamma.

Jag älskar dig så sjukt mycket! ❤️

låten gör mig verkligen på bra humör.

 

Just me

Busarna

Gårdagen spenderade vi mestadels hos Sussie, tog även med Amy så tjejerna fick busa av sig!

Bilderna blev asdåliga för varje gång jag skulle ta kort så rörde dom sig, men de får duga.

Mitt egna mat-förråd

Eftersom jag inte äter annat än modifast, eller äter och äter.. Jag dricker så har jag gjort min egna hörna i skafferiet där jag radar upp smakerna så de är lättare att ta fram :)

har man viljan, går allt!

hallå!
Hoppas allt är bra med er trots de kalla vädret ute? Jag skulle ut med hundarna och tro mig, jag klädde mig rejält men frös nästan ihjäl ändå, så de blev en snabb sväng kan jag lova. Dock är största hunden rätt seg av sig så de kunde jag ha gått snabbare, haha.
 
Aja, femte dagen med modifast. och de är nu de börjar gå bra. Jag vaknar inte längre med huvudvärk och jag mår inte illa konstant, dock kan illamåendet komma närmare kvällen men hellre de än att de sitter i hela tiden. Jag är inte heller lika hungrig längre, är ju såklart hungrig men inte så jag håller på att bli tokig. Så jag hoppas hungern släpper mer så är de bra :) Har ungefär 10 dagar kvar som jag endast ska dricka flytande, de ska nog gå ann! Jag måste ta fram min yttersta vilja och varje gång de nästan brister för mig så försöker jag tänka på de possetiva som blir i slutändan, de kommer ju bli apbra.. men de gäller att man kämpa för de, ingenting här i livet är gratis.. right? :)
 
fy vad jag babblar känner jag.. ska slappna av lite nu, har städat och haft mig hela morgonen så nu skiner de här hemma :)
 
Nu ska jag hälla upp lite ramlösa sen ringa amanda och kolla om vi ska ta en kaffe. :)

Hörs sen!

Jobb

Sitter på jobbet och bara väntar tills klockan bli sju så jag får åka hem och sova, är hur trött som helst men de är fyra jäkla timmar kvar!

Aja, ska springa på larm. Puss

modifast-blä

Godmorgon!
Hoppas ni alla sovit bra, jag har väl sovit bättre förr. Sov ju som sagt hos min mamma inatt då jag behövde komma hemifrån lite, jag och min lillebror tog mammas dubbelsäng vilket jag nu ångrar, han sprakas och tar upp seriöst hela sängen. Han låg med huvudet på sin sida och bena på min, vilket resulterade att jag böt plats vid fem efter att ha övervägt de under dom fem gångerna jag vaknat upp, haha. 
 
Aja, vaknade vid sex. Gick upp och satt mig vid tvn en stund innan jag följde med mamma att skjutsa alex till skolan, tänkte att jag skulle passa på att rasta Amy under tiden.Gjorde även i ordning min smothie som jag nu endast dricker fem ggr om dagen istället för någon måltid, och eftersom att jag avskyr dom så testade jag att lägga i några isbitar, de blev bättre men smakade fortfarande rugguggla, jag får ju verkligen igång kräkreflexen kan jag ju lova.. saknar mat!! haha :((

 
Aja, jobbet ringde nyss och frågade om jag eventuellt kunde jobba inatt och ja självklart. Så ska se ifall dom ringer upp snart så man kan vara hundra på de och planera dagen efter de, måste såfall lägga mig och vila ett tag så jag orkar. Sen vet jag inte hur orken är nu när jag går på diet och blodsockret och allt åker upp och ner men de fixar sig nog, behöver pengarna om jag nu ska vara sjukskriven efter operationen ett tag. 
 
 
Så ja, de blev ett rätt tråkigt inlägg men ibland kan de bli så, haha.  
Ska lägga mig i sängen och kika lite på tvn. Puss
 

lite nytt

Klickade precis hem denna skönhet, perfekt nu inför operationen och att ha när man bara går hemma. Ska bli riktigt skönt att få krypa ner i den, har velat haft en länge men de har aldrig blivit av men nu så.
 
Köpte den från http://www.ziperall.se/  Dom har den och flera andra på rabatt, så kika in. :)
 
 

tvmys

sitter med mamma och syster och kollar på tv, rätt mysigt, dock är jag så sjukt hungrig. Men jag äter ju mina äckliga smothiar så jag får ju inte äta annat, och de känns kan jag lova.. både i huvudet och kroppen, helt matt och mår både illa och har ont i huvudet. Kroppen reagerar ju så när den inte får mat som den är van vid, men kroppen lär ju vänja sig vid detta också tillslut.. ska ju ändå hålla på i två veckor!

 

nu ska jag fortsätta titta på hollywood fruarna, galna tanter dedär.  Puss

 

 

Det jag lever på just nu

skit-dag.

hej på er!
tror jag håller på att bli sjuk, ont i halsen och hängig. Får se vart detta leder, inte så himla fiffigt att bli sjuk nu känner jag, inte rätt tidpunkt. 
 
aja, annars rullar väl allt på. Jag är på super kasst humör, och bryter ihop för minsta lilla. De är för mycket nu som jag har slutat med så kroppen hinner inte med liksom, både ciggen + allt socker, samt att jag bara äter en viss mat hela tiden och ingenting annat, eller mat och mat.. lågkalori-drinkar.  De är det ända jag dricker dagligen, samt vatten och de ska jag göra i två veckor, de är en förberedelse inför operationen. Så ja, humöret pendlar som en karusell. 
 
Mamma hämtar mig om en liten stund så ska jag och amy åka dit, få se om jag kanske sover kvar där också. De känns som att jag behöver de nu när de är lite jobbigt, behöver tänka på annat!
 
Nu måste jag packa ner de sista. Hörs när jag är hos henne! Kram 
 

Kvaliteten på ditt liv styrs av kvaliteten på dina tankar

kom nästan nyligen hem från uppsala, har bara hunnit gått en promenad med hundarna och plockat undan lite här hemma, såg ju ut som en bomb exploderat eller något sånt, haha.  Amy ligger helt utslagen i sängen, hon har varit och busat med grannhundarna medans jag var borta och de märks, får knappt nå liv i henne. Men gud vad skönt det är med trötta hundar, de bästa som finns nästan.
 
 
Hur som helst, sjukhusvistelsen gick bra Tog en del prover och va på en del möten med både narkosläkare, sjuksköterskor, läkare osv. De va så kul att se lindas miner när dom sa " ja sen går du ner till narkosen, ja så går du till dittan och dattan"  hon va nog en aning trött på att springa i alla dess koroidorer fram och tillbaka, men de va jag också ska jag säga. På akademiska sjukhuset i uppsala är det inte lätt att hitta kan jag lova och när vi väl försökte så så tappa vi bort oss och när vi frågade dom som jobbade där så sa alla hela tiden olika, de verkade som dom inte själva hittade där, haha. Såja, vi va rätt förvirrade.  Men vi vart klara fortare än vi trodde och Håkan jobbade ju och var inte färdig där förens vid fyra, så han skjutsade oss till ett stort shoppingcentrum så vi strosade runt där och fjompa oss ett tag innan vi tog en mysig fika och snacka massa skit.
 
Så de va i stort sätt min dag, nu ska jag snart slänga mig framför tvn en stund. Är helt slut i huvudet. 
så ha det så bra så hörs vi sen. Puss
 
 
 

Mys

Sitter just nu på ett super mysigt fik i Uppsala med Linda. :)

:)

Mot Uppsala

Godmorgon!
Jag har varit vaken ett tag, gick upp runt fem. Sitter faktiskt i bilen med min plastpappa och syster och är påväg mot akademiska sjukhuset, där jag ska på kontroller som tar ungefär hela dagen. Så min lillasyster va en ängel och följde med mig så jag får babbla med någon :)

Jag hör av mig mer sen, ha en bra dag! Kram

 

Söndag den 13

Godmorgon hörrni! 
Idag är det min födelsedag, jajamensan - idag blir jag 21, tycker de låter så gammalt? De känns som de va nyss då man liksom va 14-15. Helt sjukt egentligen vad tiden går fort. 
 
Hur som haver, vaknade för en liten stund sen och ska försöka skynda mig. Måste göra mig klar, ta ut vovven och städa på en timme, robin kommer nämligen hem snart och då ska vi på lägenhetsvisning och sen ska vi till mamma för att fira mig och hämta lillan, gud vad jag saknar henne! 
 
sen måste ni gå in på Sannas blogg och kika, jag vet att jag sa de igår också men klicka in på hennes blogg. Världens härligaste tjej, så sjukt bra på alla sätt och vis. En riktigt pingla :) Klicka HÄR eller HÄR och du kan också klicka HÄÄÄR för att kommat till hennes sjukt bra blogg. :)
 
 
Aja, vi hörs om en stund för nu lär jag lägga i en växel.  Puss
 
 

Ny design

Hej!
Som ni ser så är allt nytt här på bloggen, (om ni inte ser så tryck f5) Så jag vill börja med att tacka Sanna som la ner så mycket tid och energi för att hjälpa mig att få de nytt och fräsht här på bloggen, hon är grymt duktig på att designa som ni ser. Hennes blogg hittar ni HÄR och även i spalten längre ner.   Tusen tack gumman!

Jag ville som sagt få en ny start här på bloggen, även om inläggen är kvar sen tidigare så vill jag börja om. 2013 är och kommer bli ett tufft år för mig, men jag måste se de ljusa att efter detta år blir de lättare och de är det jag får se  fram emot, efter regn kommer solsken brukar de väl lyda? så jag få tro på dom orden helt enkelt. 
 
De börjar redan på måndag, då blir det att vara på akademiska sjukhuset hela dagen, är så tacksam att jag har min familj nu då jag kommer behöva dom som mest. 
 
Och detta år ska jag försöka blogga mycketmycket mer, ska inte lova för mycket men ska försöka så gott jag kan.  
och när jag ändå är i farten, jag fyller 21 år i morgon, eller ja snarare om 10 minuter för att vara exakt. Känns ju sådär, känner mig liksom.. apgammal ;o  vart tog tiden vägen liksom? Nyss var man 15.. haha 
 
 
 
 
RSS 2.0