två timmar kvar!

Godmorgon!
Många av er sover säkert nu, själv jobbar jag. Två timmar kvar tills jag slutar, längtar ganska rejält efter sängen nu kan jag säga.  Sista veckan innan semestern, på måndag nästa vecka går jag av och har då 5 veckors semester! Förstår ni lyckan!
 
Helgen gick väldigt fort, fredagen spenderade vi mycket ute. Vi köpte en gräsklippare (inte en dag förssent) och jag höll på att slita med dendär jäkla gräsmattan ett bra tag innan de vart klart, fick ta fler pauser för att skälla och gnälla på robin över hur drygt de är med stor tomt, haha.  De kändes som de aldrig skulle ta slut, men de gjorde det - tre timmar senare.. haha
 
Vi höll på och pysslade och grejade ute hela kvällen sen åkte vi och köpte pizza och slappade framför tvn, en riktigt skön dag! 

Lördagen hade vi vänner över på middag, vi grillade och drack vin och spelade massa spel. Det var verkligen en grymt lyckad kväll. Dock inte lika roligt på söndagen, låg bakis hela dagen. Men det var de värt!
 
Nu måste jag springa på lite larm, jag skriver igen när jag vaknat i eftermiddag. 
 
Ha en bra dag, Kram 
 
 
 
 

Ny dag, nya möjligheter

Godmorgon!
har faktiskt varit vaken ett x antal timmar nu. Tror jag klev upp vid 7. Ringde lite samtal jag skjutit på allt för länge och sen varit ute med hunden på långpromenad. Man kan verkligen säga att jag hade tur med vädret för precis när jag kommit innanför dörren så vräkte de ner regn och de börja blåsa storm, haha.

Så nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart borsta tänderna och åka iväg till stan. Jag ska hämta ut lite medicin och kolla efter ett regnställ. Det är ett måste när man bor på landet och är ute med hunden i alla väder. Sen ska jag även in på jobbet för möte. Ska försöka hinna med en fika hos mamma också, de beror lite på hur länge mötet pågår.

nej nu ska jag slå på en växel, annars blir jag sittande framför tvn.

kram ☆Zzzzlugn morgon

Hej på er!
Har haft en otroligt lugn och slapp morgon, klev upp vid halv 9 och gick ut med hunden. Åt lite frukost efter de och hoppade sen in i duschen. Så har precis gjort mig i ordning och druckit kaffe på altan, ska plocka ur diskmaskinen nu innan hunden ska ut igen. Sen tänkte jag åka in till stan och handla tror jag, vi får se helt enkelt!

Har inte så mycket mer att skriva, vi hörs sen!Blommorna fick jag av min älskling här om dagen, han kan verkligen överraska en när man behöver de som mest! ❤

hemmet är där hjärtat är ❤faller tillbaka till ruta ett

att jag aldrig kan blogga mer än två dagar i sträck typ, haha. Jag i ett nötskal, menmen.. nu prövar vi igen och ser hur länge detta håller då!

måndag idag och jag har ledigt, är faktiskt ledig hela veckan vilket känns välbehövligt. Varit och är så sjukt trött hela tiden, kan sova hur länge som helst om dagarna och ändå vara lika trött. Får hoppas de ger med sig snart annars vet jag någon som kommer ringa farbror doktorn.

annars har dagen varit lugn, har inte gjort så mycket mer än att måla en kabeltrumma som jag ska ha ute i trädgården, vill ju hålla på ute på tomten men de blåser ju så förjävligt. Så jag fick snällt lägga papper på hela altan och sitta där, ibland är de bra med inglasad altan, mindre bra när de är varmt ute för då är de bastu där inne.. haha.

Sen fick jag köra en alldeles ny golf idag, blev helt kär.. jag är ju på jakt efter en ny bil, en mindre än vad jag har idag. Golf är verkligen en bil jag ska titta närmare på, otroligt sköna att köra!

nu har vi krupit ner i soffan och ska kolla på nån film, skriver mer i morgon!

Godnatt! ☆RSS 2.0