Min nya tatuering

Snart hemgång

Nu är de en halvtimme kvar tills jag slutar och sen ska jag ta mig hemåt och vila för i morgon ska jag nämligen till Stockholm med min syster och hennes pojkvän. Både jag och Linda ska tatuera oss och sen ska vi se vad storstaden har att erbjuda oss, ska bli så kul!!!

Nu måste jag fortsätta fylla i lite papper! Puss

Jobb

Sitter i massagestolen på jobbet och njuter av massage på min rast, men snart är de dags att gå in och fortsätta. Kör lågt pass idag, slutar inte förens kvart över nio! Sen upp tidigt i morgon för mer jobb, livet är bra roligt ibland ;)

without you

du är ju för söt min ängel.

såhär kan man också göra om man vill kramas, han hoppade upp helt från ingenstans och man kan ju säga att jag blev lagomt chockad. Han är ju inte liten om man säger så ;) men mysigt vare!

idag är det din dag min ängel, 7 år.

Grattis älskade lillabror på din dag,  jag älskar dig massvis!
Hoppas du blev nöjd med dagen, de såg så ut! 

 
 
 
 
 
 

Jag kom jag såg jag segrade

jag hatar rubriker!

som sagt rubriker är ingenting för mig, jag kommer nästan aldrig på vad jag ska skriva där? Varför kan man inte bara få skippa dom? haha deprimerande ;) 


nehe mina kycklingar, idag är de torsdag och jag ska snart åka iväg för några timmars jobb, fast först ska jag hinna fixa mig lite och ta ut hundarna innan eemelie kommer hit och "socialar" sig med dom medans vi jobbar :*   Så jag är hemma sent ikväll och ska upp riktigt tidigt i morgon för mer jobb så jag kommer nog inte upppdatera mer. Vill mest kika in och säga hej :)


Ha en toppen dag hörrni så hörs vi när vi hörs. Pusssss!



Oavsett hur du känner dig; kliv upp, klä på dig, och håll drömmarna vid liv.

Hej!
Freda idag, skönt, eller? jag bryr mig inte så mycket om helger längre, förut när jag gick i skolan så va det de ända man längtade efter men nu är de inte så, uppskattar ibland till och med vardagar mera. Hur som helst, vad har jag gjort idag då? inte så mycket faktiskt, städat och fixat här hemma så nu ska jag snart börja med maten och ta ut hundarna, även gå över te grannen och ta ut hennes hundar och sen hoppas jag robin kommer hem från jobbet så man kan krypa ner i soffan och bara mysa, jag gillar verkligen inte att vara ensam hemma när de är mörkt? haha hur ska de här gå? har bott hemifrån 2 år men de är nu som dehär börjat? jag är för nojjig helt enkelt, haha. 


Nu måste jag skura sen ska hundarna ut. Vi hörs sen!


Mitt varadagsrum, dock är lite lite förändringar sen den bilden togs. Men jag har lovat er bilder på hur lägenheten ser ut och ni ska de, men nu är de så att vi ska få hit tapetserare som ska fixa sovrummet och de tar några veckor till innan dom kommer men sen när de är klart så ska jag visa er, jag lovar! ;) 

-

dör lite

 

Fybubblan

Hej sötisar!
Denna dag är en sån dag man verkligen bara vill ligga i soffan och glo film, känner mig verkligen inte kry nånstans men de är bara att bita ihop för nu är jag nämligen påväg till jobbet, tur att de är en kort dag säger jag bara..

Vi hörs sen!

Såhär kan man ju också se ut när man tuggar ben

Min fina

Jag älskar dig så mycket, hjärtat!

På sjukhuset

Är på sjukhuset och hälsar på en vän, fy vad sjukhusmiljön gör att jag mins varje gång jag legat inne som kanske varit en gång för mycket, haha

Söndagsmys

Har haft en lugn och skön dag, mest slappat och njutit av de riktiga och vackra höstvädret med vovvarna, dom njöt lika mycket som jag av solen. De är inte allt för ofta den visas så man får passa på att njuta.

Eemelie kom och överraskade mig på kvällskvisten och de bjöds på massa prat och skoj, sen drog vi iväg med Robin och Sussie till maxi och handlade, efter de lagade vi käk och kolla film.

Nu har hon åkt och jag ligger nedbäddad i soffan med Amy brevid och ska kolla lejonkungen, de va ett bra tag sen sist jag såg den.

Nä hörrni, jobbigt att mobilblogga så vi får höras i morgon! Godnatt

Fotbolls-grabbarna!

-

 
 

när jag ser mig över axeln på åren som bara gick

Haallå! 
Har jobbat ett par dagar så bloggningen har väl varit sisdär, som alltid :D
hur som helst, vaknade för ett tag sedan och har bara hunnit varit ute med hundarna så ska snart ge dom mat och sen hoppa in i duschen, inga direkta planer idag mer än att åka till mamma senare idag.
 
Igår hade jag en dag med mamma, vi passade på att åka till ika och snosa runt, blev ju en del saker handlade och sen åt vi och åkte hem till mig för en kaffe och lite snack, riktig mysig dag faktiskt! 
 
Ska ta och komma igång med dagen, ska försöka vara bättre på att uppdatera nu när jag är ledig några dagar.  Puss
 
 
RSS 2.0