dagens lista

Dagens-lista.

Dagens humör: på topp!
Dagens mående: As usual
Dagens borde: diska, haha.
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens klädsel: vita halvkorta leggins, ett långt svart linne & en tunn kofta
Dagens planer: diska ( om jag orkar (a) ) & sova
Dagens vill ha: kläder, pengar
Dagens längtan: min längtan har gått till min lillebror
Dagens fundering: hm, de har varit en hel del.
Dagens beroende: cigg och tuggumi
Dagens tråkigaste: målafärg på min kofta, haha
Dagens tidning: ingen alls
Dagens låt:  Maddi Jane - Just The Way You Are

-

bilder från idag

haft en toppendag med babe,malin,mange och lilla line med bus, mys och massa god mat. Vi tog massa bilder, men de va med malins kamera så jag tog lite bilder i smyg så antagligen kommer döda mig för detta, hähä.





I find no words



Jag finner inga ord hur mycket jag saknar dig, lillebror.
du kommer alltid vara en stor del av mig oavsätt vad.
jag har inte träffat dig på en tid nu och jag känner hur ont de gör inom mig,
som att jag har ett stort tomt hål inom mig som behövs fyllas.
jag hatar att de ska vara såhär, men jag ber för att det en dag ska lösa sig.
jag tänker på dig, du finns i mina tankar och lever livet inom mig.
storasyster älskar dig!

if you ever change your mind

hej hörrni!
är sjukt stressad men ville slänga in ett snabbt inlägg. Jag kom precis ur duschen, så ska föna håret nu och sminka på mig lite. Inte så värt att ösa på eftersom de är så sjukt varmt ute.  Men duschen va iaf efterlängtat så som jag har svettats nu på morgonen, flög upp ur sängen vid tio och börja direkt damsuga sen blev de disken och dammnining, nu är de det sista kvar.  Älskling åkte in te stan för att köpa fler spaljeer, han håller ju på och donar och har sig i trädgården eftersom vi ska ha upp partytält och allt, så man kan sitta där när de regnar, riktigt mysigt! och om någon timme kommer malin & company också på besök och ska mysa med oss idag, så de ska bli riktigt kul. Såja, de är väl de som händer idag så jag kommer vara upptagen hela dagen men så kan de ju vara ibland :) vi hörs senare!



mina fina killar ♥

full rulle

hej på er ;*
här rullar de på för fullt, springer fram och tillbaka till tvättstugan samtidigt som jag håller på med kycklingfilén så de blir lite smått stressigt, nu är filén i ugnen och robin tog en promenad med bamse i värmen. Ska strax kila tillbaka till tvättstugan för att slänga in andra 3:e tvättmaskinen och hänga de nytvättade i torkskåpen * suck suck * men sånt måste ju göras.  Vi har hållt på och städa hela förmiddan också, in med allt nytt och ut med de gamla i förådet. De va ett helvete att klättra in där och fixa fram kartonger, de är så proppat med saker, men häften av sakerna är inte mina och jag kommer kasta ut dom på gården om inte dom försvinner denna månaden :) vi får ju fan inte plats med våra saker,  lite måtta på de hela får de allt vara.

nej nu blir det tvättstugan!


Tisdag?

Godmorgon ;*
fast jag har varit vaken sen 5, kunde inte somna om när älskling gick till jobbet. Så typiskt -.- så jag tog en promenad, käka frukost och sen tog jag en långpromenad med bamse igen :) så nu ligger jag i sängen och gäspar gäspar och gäspar, ska väl strax ta tag i disken och bäddningen. Annars blir de väl en lugn dag, har inga planer men de brukar Robin kunna ändra på när han kommer hem, så man vet aldrig vad dagen har att erbjuda.

Nej men nu ska jag se våra bästa år innan jag tar tag i allt :)
ha en bra.. tisdag? haha man har fan inte koll alltså ;)


nytt och fräsh till hemmet.

har varit hemma ett tag men vi har fullt upp att packa upp allt vi har handlat & de är en hel del, ikea trippen tog längre än väntat och vi fick himmla mycket med oss, dock blev jag väldigt irreterad när vi kommer fram till kassan och ska betala två kuddar och kuddsätt som va hur fint som helst, va så glad över de och sen fanns det ingen sån lapp dom behöver för att kunna se hur mycket varan kostar, inte kunde dom ringa till någon heller utan dom bad oss springa tillbaka om vi skulle ha dom, och de va tillbaka till början och robin blev irreterad som fan så vi sket i de istället, de fanns inte heller allt vi va ute efter, så vi blev en aning besvikna. Men så är de ibland, vi fick en del fint med oss och nu ska vi forsätta montera upp allt och fixa fint :)

återkommer lite senare när allt e färdigt, kram


this is our song, thats all that matters

Någonting har hänt med min dator? tagenterna cpar i mellanåt?  hm.. får be robin kolla på de ikväll,  de e bra att man har en sån dutti pojkvän. :)  hur som helst, så kom jag precis innanför dörren återigen, tog en långpromenad med bamse så han håller sig nån timme medans vi är i stan, så nu inväntar jag bara bussen som går om ett litet tag, så länge så tar jag fram datorn som är ett utmärkt sätt att skynda på tiden lite, så ska kika runt lite nu så vi får höras


-




live each day as if it were the last

Godmorgon(?)
fast, jag har varit vaken sen 7, har inte kunnat sova. Mår inte helt bra, men de blir nog bättre.
kom precis innanför dörren med min älskade hund som är en trött hund förtillfället, han hoppade upp i sängen direkt och nu snarkar han.  juste igår gick vi ju på dendära hundträffen och ingen va där nästan de va vi och två hundar till och då släppte vi bamse och busa för fulla rullar jätte länge, så han orkade knappt gå hem, haha så söt. Men de bästa som finns är en trött hund, för då ser man att dom verkligen har ansträngt sig :)

Nu ska jag leta reda på robins nummer, ja de låter sjukt men alla mina nummer ligger på den mobilen som e död och är trasig så jag vetetusan hur jag ska göra, haha. Ska nämligen in te stan senare och möta upp han sen ska vi åka till ikea och såna saker och möta upp min älskade mammut som jag saknar så otroligt mycket, ska bli riktigt kul!  Nu ska jag titta på våra bästa år som börjar sen blir det bäddning och lite småstädning :)

om morgondagen inte kommer

Hallå!
vi skulle egentligen fått besök idag på eftermiddan och sedan åkt iväg till åsa men de blev ändrade planer. Så nu har jag precis vikt tvätten och sedan skrivit handlalista tills imorgon, vi måste te ikea och handla lite nytt till hemmet och sen storhandla. Ska bli skönt att få våran tvättmaskin, har beställt en så den lär väl komma snart. Så slipper man springet mellan tvättstugan hela tiden, i slutändan är de drygt eftersom man får bära så mycket och de är ju en bit bort. 

Nu blir det lite bus med bamsebus och sen matdags, ikväll så ska vi iväg med bamse så han ska få leka av sig med sina kompisar, ska bli kul. Jag har inte så mycket mer att säga, så vi får höras senare.



vi tänker på er & lider med er.

Jag är som alla andra väldigt chockad över de som hänt Norge, det är helt sjukt hur världen är idag.
Men mina tankar går ut till det norska folket, mest av allt till alla drabbade, jag tänker på er och tänder flera ljus för dom omkomna. Jag känner starkt för er & önskar er allt väl.


fånga dagen

Hade sån tanke i huvudet idag, halva om inte mer av sommarlovet har gått och om exakt en månad börjar skolan igen. På ett sätt ska de bli kul, för jag längtar så enormt mycket efter alla vänner men å andra sidan så längtar jag verkligen inte efter att plugga och pressen man känner efter sig hela tiden, nu har jag bara ett år kvar. Detta är mitt sista sommarlov någonsin, hur sjukt är inte den känslan? jag blir glad men ändå rädd, man går ut i arbetslivet på riktigt, inga mera lov, inget mer pluggande ( om jag inte ska plugga vidare, vilket jag tror. ) Jag tror att efter mina operationer som jag väntar och efter att jag tagit studenten så ska jag jobba ett år, kanske läsa upp några ämnen under tiden och sen söka mig in på en högskola för att plugga vidare till sjuksköterska. Det är de jag vill nu, men de kan ju förändra sig så vi får väl se.  Ja, jag ska skippa snacket om skolan nu och ha lov en månad till, men de finns ändå så mycket tankar och funderingar. Men de tar jag tag i sen.

Hur som helst så är det 2 år och 1 månad mellan mig och min pojkvän idag, vi "firar" inte våra månader längre som vi gjorde förut eftersom de blir en hel del firanden då, haha.  Vi firar hela år, vilket är naturligt. Men nog kan vi festa till de lite extra med kanske nån god mat eller lite gott på kvällsvisten :) som idag har vi grillat och haft de jätte mysigt hos vår granne och snart ska vi slå på en serie som jag blivit helt galen i, sons of anarchy heter den. Hur j*vla bra som helst, hela min familj är helt galna i serien så jag ville också ge den en chans och javisst, jag full i fällan jag också :) så de är väl de som händer just för tillfället. 

Jag hoppas annars att mina läsare har haft en toppen dag ;*
& ja, jag ska svara på era kommentarer lite senare eller imorgon, jag lovar.



Always and forever
dom orden har vi sagt ända sen dag ett, och jag lever för dom.
jag skulle aldrig klara mig utan dig, du är min andra halva.
jag älskar dig Robin ♥

2 år, 25 månader, 763 dagar.

Glömmer aldrig denna låt, de har varit våran favorit sen första dagen de blev vi.







Det finns ingen som är så bra som du
jag älskar dig!  ♥





Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått

Precis lagat mat, blev köttfärsås och spagetti och de blev faktiskt riktigt gott.  Förkylningen stter fortfarande i och inatt hade jag väldigt hög feber, jag yrade som tusan men de är ju så de brukar bli om man har feber. Nu ska jag och robin ta med vår bamse till skogen för att leka och träna lite, måste försöka även fast jag är sjuk, han måste ju få aktiveras. Så jag ska göra mitt bästa sen senare mot kvällen blire film och massa mys!

Hoppas ni får en toppen bra dag
många kramar

sjukling!

Hej på er!
uppdateringen är ju som den är, men jag tänker inte ursäkta mig. Jag har bara inte haft ork!
just nu ligger jag i feber och förkylning vilket inte är så undebart, har världens värk i magen också. Men mamma kom som en räddare i nöden med några magtabletter eftersom jag har sån problem med magen så jag får hoppas att dom fungerar.  Annars rullar väl allt på, mycket av min tid går till min undebara familj, robin jobbar mycket så jag och bamse har hela dagarna på oss att mysa och träna, så de går bra faktiskt. Idag har vi tagit en slappdag med tanke på att jag inte mår så bra, så vi tog oss en långprommenad med lite bus och sen har vi legat i sängen båda två titt som tätt, med lite äventyr ute emellanåt.  Nu inväntar jag robin som är och köper mat. Lite senare ska vi träffa elvira så hundarna får busa lite, bamse och hennes hund sammy är så bra vänner, bamse blir så glad så fort vi går åt de hållet dom bor han vet direkt att vi ska träffa dom och gör vi inte de så sätter han sig ner och vägrar gå, haha buse ♥   de ska bli riktigt härligt faktiskt att få komma ut en stund med så bra sällskap!

Nu busar bamse med katten så kanske ska gå och kolla vad de va som åkte ner på golvet, haha.
Ha det bra så hörs vi!

lördag

Jag ber om ursäkt för det tråkiga och långa inlägget som blev i morse, men jag fick nog.  Jag står som sagt för allt jag sagt ifrån djupt av mitt hjärta.

Hur som helst, idag är det lördag & jag vaknade upp med världens kramper i magen så jag blev hemma när robin, stefan och cathrine åkte in till powermeet, jag hoppas de släpper så jag får åka in te stan och träffa min efterlängtade Julia som kommit hem ifrån Turkiet, och hon har köpt present till mig, undebara flicka ♥  & sen ska jag vidare till mamma för tacokväll och massa snack, kommer bli kul.

Nu ska jag käka frukost och ta det lite lugnt, eftersom att de va en hel del människor här igår så har jag världens disk att ta hand om, men de är de lätt värt för jag hade så otroligt roligt igår. Jag tog lite bilder men robin tog med kameran när han åkte i morse så den har jag ju inte nu, så typiskt.  

Puss på er! ♥



 va tvungen att lägga upp denna bild på min lillebror och älskling.
Så fort man tar fram kameran så ska robin fjanta sig, haha sötnöt!

min inre styrka



Alexander Isak Samils
Det finns ingen som du, ingen är lika unik.
jag skulle döda för din skull, du är min livsglöd.
utan dig är jag som en blomma utan vatten
jag älskar dig lillebror! ♥

behandla andra efter hur du vill bli behandlad själv

det finns verkligen dom gånger man blir trampa,spotta och sparka. De finns dom gånger man tröttnar på människor som tro sig vara legender över allt och alla, de finns dom gånger som man funderar starkt på vilken sida i livet man vill vara och vilken väg man ska vandra, de finns dom gånger som man frågar sig själv varför man är där man är och varför man valde just detta, de finns dom gånger som man tröttnar och vill ge upp men ändå tar tag i sig själv eftersom att man vet att de blir bättre, de finns dom gånger man inte vill annat än att spotta och sparka på någon/några för att få in vett och etikett i dens huvud och försöka få personen/personerna att inse att de finns fler på jorden, du är inte den ända världens kretsar inte kring dig och dina val och tankar.  Domhär gångerna är för mig väldigt självklara, stunder jag går egenom väldigt ofta. Stunder som alla människor går egenom men för vissa är de färre och vissa lite mer ofta, men jag har tröttnat nu, tröttnat på att vara i en viss situation. 

Jag har lätt att läsa av folk, vilket jag har haft lätt för under hela mitt liv. Även om jag känner en person väldigt lite, så har jag ändå den förmågan att kunna läsa av utan problem,  de tror jag mer eller mindre att alla människor kan. Jag har använt mina ögon och känsla och de har jag kommit långt på, jag har insett nu på senare tid vem jag verkligen är och vilka jag behöver nära mig för att må bra, Människor som man kan ge till men också kan få nått tillbaka av.

Jag behöver inte personer som regelbundet klagar på hur man ska vara för att vara " en bra vän" eller liknande, man ska kunna vara sig själv till hundra procent med sina vänner utan att vara rädd för att bli utpekad och säga fel, man ska kunna säga fel, man ska kunna misstolkas ibland men ändå stå på samma plats. Man ska känna sig trygg och man ska framför allt kunna öppna upp sig och lita på sin omgivning, vilket jag har haft väldigt svårt med på senaste tid. Jag är trött på människor som går runt och letar fel hos andra, anklagar folk för både de ena och de andra men inte alls tänker på hur personen i fråga är själv.  Alla har sina brister,  jag också såklart. Jag har många brister, brister jag dagligen arberar på men de innebär inte att jag är smärtfri, jag är inte mer än en människa, precis som du,  du är inte problemfri.

Jag blickar ofta tillbaka på de som jag varit med om och jag saknar en hel del faktiskt, jag ångrar att jag inte njöt lika mycket som jag borde ha gjort under den tiden då man verkligen mådde bra hela tiden, visst man hade väl sina "problem" men dom va inge stora och de löste sig oftast hur lätt som helst, såna tonårsproblem nivet. ;) Men jag menar inte att jag har ett helvete nu för de har jag inte, jag har haft mina perioder och har mina perioder kan jag väl mer eller mindre säga, men alla människor går väl egenom en sån fas någon gång?  Det som tär mest på mig är nog att jag varit så sjuk som jag varit, fått diagnoser efter diagnoser. Jag har efter alla sjukhusvistelser fått en annan syn på livet, jag tar en dag i taget, lever för nuet som jag tycker att alla bör göra. skit i de förflutna, vafan tjänar man på att älta i de?  jag förstår verkligen inte det.  Glömma och förlåta är det bästa men kan man inte de så går man vidare, utan massa bråk och tjaffs.

Jag har en pojkvän som jag älskar mest av allt i hela världen, en pojkvän som alltid ställt upp för mig i vått och tortt och som jag alltid kan räkna med.  En pojkvän som aldrig försökt ändra mig eller aldrig försökt säga vad jag ska göra för att vara bra i hans ögon, han har aldrig ljugit för mig, aldrig påstått att jag är nån som jag inte är utan han har varit ärlig rakt egenom hela tiden.  Han älskar mig för den jag är.  Men vi har också haft våra motgångar, riktiga stora motgångar. Men på något sätt så har dom stärkt oss, de ska vara vi två, nu och föralltid han är livsviktig för mig.

Jag vet inte varför jag började skriva såhär mycket, jag antar att jag har så mycket skit inom mig så bara vill ut, jag har så mycket frågor inom mig, jag ska ta tag dom. Försöka lösa mina olösa gåtor.  Detta va ett stort steg för mig, att kunna skriva ut detta ytligt, jag har inte gjort de förut pga att jag vet vilka som läser och har själv blivit tillsagd att låta inre känslor skrivas på papper, men detta är min blogg och jag väljer vad som ska stås och vad som inte ska stås.

nej fy, jag är inte på bra humör nu känner jag,  de är blandade känslor som jag burit på länge,  de finns de människor som snokar här av ren nyfikenhet och som jag själv bara skulle vilja slå en sko i hvuudet på, menmen. Jag har en öppen blogg och alla får läsa & jag står självklart för varje ord som sägs i denna blogg.

Nu blir det förändringar i mitt liv, jag ska leva för mig och inte för andra.  Man lever bara en gång och man borde ta vara på de också, livet är ingen lek, livet är på allvar. carpe diem, fånga dagen.

nu vänder vi blad, dags för ett nytt kapitel.

you´re the voice i hear inside my head



kryssningen

bilder sen kryssningen, dock så knäppte jag knappt kort med tanke på att man inte hade kameran i tankarna hela tiden och de va så oerhört varmt så jag orkade inte gå & släpa på den. Men några fick de allt bli!
men jag hade oerhört roligt, verkligen en toppenkryssning med bästa sällskapet.



ggg-galet

Nu är jag hemma igen efter en helgalen kryssning, bilder och mer info får ni i morgon.
Nu ska jag tvätta av sminket och klä av mig alla kläder sen blir det att gosa ner sig brevid min fina kille.
vi hörs i morn, Zzzz.¨

lördagsmorgon

Godmorgon sunshines!
f*n va trött jag är alltså, jag somnade rätt sent igår också så jag får väl skylla mig själv. Mår illa som fasiken också, får hoppas att de släpper. Hur som helst så ska jag strax hoppa in id duschen och sen börja städa här hemma, ska nog börja med disken, haha. Finns ju en del att göra om man säger så :) Uppdateringen kommer bli låg under dagen och fram tills i morn kväll eftersom jag kommer att befinna mig på en båt ute på havet, partyparty! men jag tror faktiskt att ni klarar er (k)

Nej nu måste jag sätta fart, jag försöker hinna slänga iväg ett inlägg innan jag åker.

stress stress

spring fram och tillbaka till tvättstugan, och jag har mycket kvar.   Nu ska jag och babe strax äta och sen måste jag springa iväg till tvättstugan igen och babe får ta en långprommis med hunden tillsammans med vår granne, rätt ska va rätt ;)  senare ikväll blir det bara mys, vi ska ta en varm dusch tillsammans och sen packa lite smått inför imorgon, linda ska ju hit och sova eftersom hon ska passa bamsebus så jag måste upp tidigt och göra fint här hemma, sen måste vi in till stan vid 3 och den bussen som tar oss till stockholm går vid 4, så de finns ju en del att göra i morn, men de ska nog gå bra.

Nu ska jag förbereda lite inför maten, vi hörs lite senare när allt lugnat ner sig.
Puss & Kram

det är ett måste


Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.

-







dagens-lista

Dagens humör: ja vad ska jag säga? upp och ner
Dagens mående: de pendlar väl det också
Dagens borde: städa lägenheten och fixa garderoben
Dagens frisyr: knut på huvudet.
Dagens klädsel: svart lång tröja, underkläder och svarta leggins
Dagens planer: tvätta, städa, duscha, packa & sova.
Dagens vill ha: pengar och ramlösa
Dagens längtan: tills kryssningen i morgon
Dagens fundering: de finns en del funderingar inne i min skalle
Dagens beroende: ramlösa? haha
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens tidning: aftonbladet
Dagens låt: demi - lovato don't forget

hm?!

Jag gör väl som alla andra & slänger upp denna video på bloggen, jag tyckte inte alls om den i början för jag störde mig grymt mycket på hennes urusla engelska, men ju mer man lyssnade på den desto bättre blev den. + att jag inte ska klaga på henne engelska, jag är inte så mycket bättre,  men i och för sig så hade jag aldrig gjort någon låt på engelska om jag visste att jag va kass på de ;)

Men go for it girl!

bamse, mitt hjärta!

jag va bara tvungen att slänga upp denna bild på bamse, jag tycker att den är så troligt gullig.
du är så fin bamsebus!♥



fånga dagen

nu är jag hemma ifrån stan igen, de va verkligen hur mycket folk som helst och värmen va ju inte att tala om. Så jag skyndade mig allt vad jag hade och fick med mig de jag sökte, så nu ska jag ta ut bamse på en långpromis.

fredag

Godmorgon
jag är uppe med tuppen, gick upp vid halv 8 och tog ut bamse på en snabbpromenad, får bli en längre när jag kommer hem, för jag ska nämligen ner på stan en snabbis och fixa de sista som jag måste ha på kryssningen i morn och sen ikväll har jag tvättid också, så det är ju fullrulle idag. Jag hatar värmen just nu, fan ska de vara värme när de ändå är målningt? då kan de lika gärna vara kallt, håller på att dö i den kvava luften ute, blä!

men yey, såg att bussen inte gick förens fem i tio, lyckaaaaaaaaaaaat!

RSS 2.0