din egen väg

Hallå!
Är mitt uppe i packningen, flyttar ju om 6 dagar.   Jag har hållt på och slitit hela dagen och de tråkiga är ju att de känns inte som att man kommer nånstans? Jag har fan packat tusen kartonger och soppsäckar känns det som, men ändå är de tamefan lika mycket grejer kvar, jag bor i en etta nu. En ETTA?!  man tycker ju att de inte borde rymma så mycket skit, men jodå! och att man packar själv gör ju inte saken bättre, har ju djur som springer ivägen och vill ha uppmärksamhet. Men då kom jag på den smarta iden att jag kan gå över med han till erik, men den iden kom jag på sidär efter 5 timmar, snurriga sandra.. 

Så nu ska jag över med han till Erik och sen fortsätta med packningen.

steg för steg

Det som ska bli så j*vla skönt är att slippa när vi flyttar är att handdiska, de är så otroligt tråkigt och 90 % av mina och robins tjaffs är om vem som ska diska, haha löjligt egentligen. Riktigt skönt att Robin äntligen köpt en diskmaskin, här kunde vi inte ha det då de inte var draget men i den nya lägenheten är det de. 

Nu är de inte långt kvar tills vi flyttar, helgen som kommer blir den sista helgen här. Robin mange och roger kommer börja tapetsera och sånt redan i början av nästa vecka,  och jag tror håkan skulle hjälpa till att lägga golv.  Kommer bli så fint när det är klart och det är ju skönare att flytta in i en nytapetserad lägenhet, det är bara sovrummet vi ska vänta lite med. Men de är ju ingen bråtska.  Köket var ju fräsht, likaså båda badrummen.  Men det är ju för att det va helt nyrenoverat.  Så det är hallen och vardagsrummet som ska fixas och de lär ju ta lite tid, vardagsrummet är riktigt stort. Inflyttningen är lördag den 5e, ska bli så skönt att komma närmare alla.

Min ängel!

önska bara nån förstod

jag vet jag vet, skit usel uppdate.  Har ingen direkt orsak, är sönderstressad..

Godmorgon? Godeftermidda? Ja inte vet jag.
Har haft en helvetes natt, så stannade hemma från skolan. Sover knappt längre, tankarna bara flyr åt olika håll. Tror allt börjar bli för mycket för mig, tänker inte alls på mig själv utan stressar ihjäl mig.  Har så mycket på gång samtidigt, allt händer nu.. Önska bara allt kunde vända, att det nångång kan bli en lugn period och att de slutar hända så mycket negativt hela tiden, blir så trött!

Skitsamma, ska inte ta ut med negativa energi här. Hoppas allt är bra med er och att ni är pigga och glada.  Kommer ge er massa bilder och videosar från Eric Saade´s konsert och när vi fick träffa och prata med honom. Men inte just nu, de blir antingen senare eller nån annan dag. Men jag lovar, de kommer.  


Just nu;

Helt döööd

Påväg till skolan

Fy vad jag fryser, skitväder. Tur att de ska bli 20+ denna vecka.

Är iaf på väg till skolan just nu. Slutar rätt tidigt idag vilket är sjukt skönt. Har inga direkta planer idag, ska försöka plugga lite när jag kommer hem. Bäst att passa på nu innan flytten för då hinner man ju inte :)

Ha en bra dag nu, puss!

du är min glädje varje dag ♥

one in a million

Tjenare!
jag hatar verkligen att vara sjuk, men idag sket jag i vilket och gick till skolan med 39.1 i feber, haha.  Trodde jag skulle somna sittandes hela tiden, men jag måste ju för att inte hamna efter i nått nu när det bara är en månad kvar.  men de va en rolig dag faktiskt trots min "sjuka".  jag försökte hålla humöret uppe, vilket underlättar en hel del.  Kom hem vid halv två och slockna direkt fram tills typ sex och sedan dess har jag settat här. Ska göra i ordning käk till Robin snart som kommer från jobbet och sen ba tat lugnt. I morgon ska jag ju träffa eric saade? WOOHOOO SÅ JÄVLA KUL?!?!?!? eller inte, haha.  Jag är inte så stort fan, men de ska bli kul att dom andra som är de ska få träffa han. Tror Julia är den gladase av alla faktiskt, haha sötan inte varje dag man får en sån chans.

Så  i morgon blir det till skolan en snabbis sen vidare mot Sala och jobba med projektarbetet innan vi ska möta upp ungdomarna och tv4, tv4 ska vara med oss ända från sala och ända in tills vi får träffa eric, haha. 



de ger resultat

Hallå!
Är helt död, ingen ork till något. Nyss proppat i mig alvedon och dricker en smothie, ont som tusan. 
men vill ni veta nått kul? jag och Julia har ju kämpat för att få konserten att bli så bra som möjligt på torsdag. Eric saade kommer ju hit och ska ha konsert, så vi tajmade in vårat projektarbete där. Så vi ska ta med oss ett gäng funktionshindrade ungdomar och gå dit, sen har jag och julia ringt tusen gånger till hans manager för att få se om dom kanske kunde få träffa honom, men han har antingen svarat och sagt att han ska ringa upp men inte gjort de, eller så har han inte svarat. Men idag då jävlar,  nu fick vi ett besked och vi ska få träffa honom. Vi ska dit lite före konserten så får vi träffa han, kul som fan! :)  Tv 4 ska förmodligen också vara med och filma allt, så ni lär ju få se de. 

Nej nu ska jag krypa ner i soffan igen och slå på nån film. 
Hörs!


Så länge jag andas hoppas jag.

image description

sjuuuuk

Godmorgon babes!
de va ju väldigt roligt att vakna upp med 40 graders feber, inte direkt lämpligt att vara sjuk nu när det är som värst i skolan. Men vad ska man göra? kan inte trolla. Har så ont i huvudet och i munnen så jag kan inte sova, alvedon hjälper inte och jag kan inte äta nått, så jag måste gå till ica och köpa glass när det öppnar. Hoppas det lindrar smärtan i munnen. 

Ska annars bara ta det lugnt, man kan inte göra så mycket annat. Ska försöka plugga lite sen om orken finns, jag måste få klart lite saker. Måste även fixa lite med kläder jag måste skicka tillbaka.  åh, får damp! har inte ork till nånting, så kära guuud ge mig lite krafter..

Den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära.

Godmorgon!
sitter i skolan och har utvecklingstörning, riktigt segt faktiskt men bara att gilla läget.
Var hos mamma igår hela dagen och åkte och kolla på vår lägenhet senare på kvällen, den va riktigt fin faktiskt. Får man bara byta ut lite tapeter så blir det bra. Jag ser fram emot att flytta, dock blir det en vecka senare än vi tänkt, men de gör nog inte så mycket. 

Ska fortsätta plugga tänkte jag och sen gå och möta Julia på stan.

Min snygging!

söndag

Godmorgon bästa!
Söndag idag huh? ush fyfasiken. Jag bokstavligt talat HATAR söndagar, då vet man att man har så mycket att göra. Turbon går i 1000, haha.  Jag har iaf varit vaken sen 9 nångång. Robin åkte till jobbet för en stund sen så jag ska fixa klart mig och åka hem till min mamma, ska nämligen göra klart en uppgift med min syster och sen bara umgås med dom, ska även åka och kolla på våran nya lägenhet lite senare ikväll och givetvis är mamma snäll och följer med, hon ger mig sån insperation så jag älskar att ha henne med överallt, min ängel! 

Så nu ska jag städa bort lite skit från vardagsrummet sen ska jag åka iväg, Bamse är redan och busar hos Zera så där får han vara idag och ha det bra, får passa på nu fram tills dess vi ska flytta.





Hm..

Ja ni, jag lyckades storstäda badrum o kök men nu när vi packa lite så fastna vi framför ett program.

Jag skulle plugga ju men de lär jag skjuta upp, vi måste fortsätta packningen också. Fan vill bara gå i ide, de är så mycket med allt så jag blir tametusan dum i huvudet, haha.

lördagsmorgon

Godmorgon världen 
idag är det lördag och jag vaknar upp med ont i halsen. Ovanligt,haha.  Föresten, alla säger att de snöar överallt? men jag ser då ingen snö? och jag hoppas verkligen att den inte kommer för här har den ingenting att göra ;) 

jaja, så vad händer idag? ingenting faktiskt. Jag ska bara städa och packa ner de vi inte använder i denna lägenhet. Vi flyttar ju om två veckor ungefär så de lär ju börjas lite iaf, så slipper de bli så stressigt sen. Jag behöver också plugga, brukar egentligen alltid plugga på söndagar men jag har fullt upp i morgon så någon uppgift måste jag beta av idag känner jag. Men mitt huvud säger " inge mer plugg"  haha. Jag är så troligt skoltrött alltså, finner inga ord. Men man får helt enkelt bita ihop. 

Nu blir det frukost sen ska jag påbörja städningen och packningen.
Puss 



-

En del människor ger sina bekymmer simlektioner istället för att dränka dem.

fredag

hellu!
jag vet att jag är dålig på att acceptera kommentarer och sånt, jag ska verkligen förbättra mig på de. Jag lovar er, hihi. Hur som helst, dagen började rätt dåligt. Vakna på fel sida och mådde inte alls bra, men de vände efter ett par timmar och jag tog mig hem till mamma där jag möttes av mina systrar, tog en varm chocklad och bara snacka skit tills jag och mamma åkte och shoppa lite till nya lägenheten, jag köpte även ett par nya skor. Behövde ett par låga nu till sommaren. Jag försöke hitta ett par snygga studentskor, men icke. Jag hitta ett par, men ändå inte helt bra så jag får helt enkelt försöka ta mig in mot stan på nån rast så jag kan kika, måste ju hitta ett par snart.  Iaf, tack mamma för en toppen dag. Love you! 

Nu ska jag strax ta tag i disken och sen laga krubb tills robin kommer hem från jobbet, sen ska jag bara ta det lugnt. Är så otroligt trött! Imorgon är både jag och robin lediga, samtidigt. De sker inte allt för ofta, så jag hoppas att vi hittar på något kul om nu vädret tillåter de. ( skitväder! ) 

Nej hörrrni, vi hörs! 


Grill-mys

Hej hjärtan!

Dagen har varit jobbig men slutade bra, va i skolan fram till halv tre o har varit helt död hela skoldagen, så trött! Slutade iaf halv tre och gick o mötte Robin sen gick vi till mimer och skrev på kontrakt för vår nya lägenhet så nu flyttat vi i slutet av månaden in till stan och de ska bli så otroligt skönt!

Vi byter upp oss till en betydligt större lägenhet så jag är helnöjd, fast det är
bara Robin som sätt den, jag ska kika på den för första gången på söndag. Jag har bara hört vad Robin sagt om den o den verkar perfekt, så jag ser fram emot de.

Just nu sitter vi o grillar med grannen, får passa på medans de är fint väder o medans man bor här.

I skolan

Godmorgon på er!
Sitter i skolan o har lektion, fast vi kollar bara på någon konstig film som jag inte fattar något av, haha. Jag är riktigt trött faktiskt, känns som ögonen ska ploppa ur och min hals är helt fuckad, tror jag håller på art bli sjuk, riktigt irriterande.

Efter lektionen måste jag ta mig in till stan o kolla etter låga skor sen hem o vila. Skönt att sluta tidigt en dag som denna.

Men vi höra sen!

Tisdag

hej på er!
Efter lite bök hela dagen så vände det negativa till de possetiva när Robin kom hem med en super rolig nyhet. Så snart blir det en stor förändring och jag längtar galet mycket. Vill inte säga för mycket nu, så avvaktar några dagar innan jag berättar för er, men jag tror faktiskt ni står ut ;)

Hur som haver, försöker få i mig lite käk nu. Blev en macka, allt jag ätit idag. Aptiten finns liksom inte, men de vänder nog. Robin är hos grannen och hjälper honom och jag kom nyss därifrån. Tänkte ta tag i lite saker här hemma innan jag går över igen. Vill att den besvärliga andningen ska upphöra, tråkigt när inte medicinerna ger den effekt den ska, blir ju tamtetusan galen. Nån som vill byta?  :)

Nej höörni, ett ryck nu och sen göra kväll nångång. Längtar tills jag får krypa ner i soffan men som de ser ut nu så får de dröja några timmar till, Puss 

Omnia vincit amor - Kärleken övervinner allt.

Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog

Har haft fullt upp hela dagen. Har städat och fixat i uteplatsen, och pluggat.  Har även hunnit med o bakat en god smulpaj, den belv faktiskt riktigt lyckad. Så ska ta med och bjuda grannen och få se vad han tycker, robin är ju inget fan av pajer. Så man kan inte få han att pröva inte, därför är det bra med en granne som är villig att testa. ;)

Så snart ska vi över till grannen, han har även varit här ett par timmar och hjälpt Robin att sätta upp tältet. Dom har hållt på o vridigt och vänt, inte har de varit lätt men nu är det på plats. Så jag hoppas de blir lite varmare så man kan ta en grillkväll.

image description
Jag hatar verkligen iphone´s kamera. 
De blir gult varje gång man ska ta kort. Samma om man tar
"ego" bilder på sig själv eller liknande, man bli ju tamefan gul.  usha

Livet kan bara förstås baklänges, men måste levas framlänges.

Hej på er!
sovit som en pajjas inatt, vaknat hela tiden och vridit och vänt mig. Gav upp vid 8 så gick upp och satt på tvn, klicka väl runt mellan massa pogram innan jag tog lite frukost och sen blev det långpromenad med Bamse. Nu inväntar jag att Robin ska kliva upp ur sängen så man kan börja städa och fixa, vill ha allt klart tidigt för att sen kunna sätta mig och göra klart lite uppgifter. Ska satsa på att fixa klart lite i engelskan. Har även laddat upp med filmer så hade tänkt kika på dom senare om tiden finns så att säga, men de ska väl inte va nå problem. 

Nu ska jag försöka påbörja dagen.  


Love Don't Cost A Thing

Mobilblogg

Resultatet blev bra, den vart supergod!

jag saknar verkligen att jobba på sjukhuset

image description
image descriptionimage description

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

Nu har bamse varit ute på långpromenad, disken är färdig och tvätten är på. Nu tänkte jag faktiskt ta mig ann en riktig utmaning, jag ska faktiskt göra min försa egna broccoligratäng. Ska verkligen bli kul och se om jag lyckas. Måste även rensa i vardagsrummet, ligger påsar och skit överallt. 


just nu;

mys-påsk

Godmorgon!
som vanligt är jag uppe tidigt, vaknade väl vid 8 nångång och kunde inte somna om. Idag har jag faktiskt inga planer, och de känns så bra. Har haft fullt upp hela veckan, så jag ska bara städa här hemma och ta hand om vovven. Ska alldeles strax ut på en långpromenad med grannen och vovvarna.

Igår var jag hemma hos min mamma och fira påsk, nästan hela familjen var samlad så de var kul. Min bror som annars bor i Umeå var där, man träffar nästan aldrig honom så de är kul dom gånger han kommer. 

Nej nu ringde Erik så måste klä på mig och ta mig utåt. 
Hoppas ni hade en super bra påsk!

Torsdag

Godmorgon!
är så sjukt irreterad, första dagen på mitt "lov" och jag vaknar halv 7 och kan inte somna om. Jag har ju egentligen haft lov sen i måndags men har varit i skolan och fixat matten så nu är jag ÄNTLIGEN klar med den, en stor sten som släpptes från mina axlar må jag säga.  Så, jag är rätt nöjd ändå.

Ska ta och göra mig lite frukost och starta igång 2 and a half men och bara ta det lugnt fram tills 10 då jag o grannen ska ta långpromenad med vovvarna. Senare på dagen kommer pappa och hämtar mig och bamse, så ska vi sova hos han i natt. Robin kommer också, men efter jobbet.  Pappa ska ut ikväll, så vi ska passa på att ha myskväll med min käre bror, de ska bli mys som fan!

Så ja, jag tar med datorn ikväll så jag hoppas på mer uppdate. Men nu blire frukost!
Ha en bra dag mina kära bloggläsare

Söndag

Godmorgon
Ush vad seg jag känner mig, helt virrig i huvudet.  Aaja, vaknade för ca en timme sen då robin skulle iväg till jobbet. Och vaknar jag så kan jag inte somna om, inte om de är så ljust ute som de är. Så de va bara att ta sig upp, har druckit lite te då min hals har något emot mig.  Ska strax klä på mig och ta långpromenad med bamse, får passa på nu medans solen ligger på. Sen blir det hem och städa.  Tråkiga söndags-sysslor men de måste ju göras. Måste även gå igenom matten tills i morgon, hur de nu ska gå. 

Igår hade jag en myskväll hos min mamma + familj, vi drack vin, sjung karaoke och åt god mat. Vi skratta så magen vände sig ut och in. En riktigt bra lördag med andra ord! 

Nej nu ska jag försöka vakna till ur de sega och ta mig ut.

RSS 2.0