Fredag!

Härligt med fredag va? 
För mig innebär denna helg jobb. Så mycket helgkänsla är de då inte. 

Tog en lång sovmorgon ihop med sambon.  Brukar försöka sova länge när jag ska på och jobba så slipper jag lägga mig på dagen sen. Sen var vi ut med hundarna och pysslade lite hemma.  Han åkte till jobbet för drygt en timme sen och jag landade i soffan. Ska sätta på lite kaffe nu, vika tvätt och ringa upp min syster innan hundarna ska ut igen.  Sen blir det bara lugnt fram tills man ska iväg igen.  

Hoppas ni får en trevlig helg! 

Ingen bra start på dagen

Godmorgon! 
Eller morgon och morgon, varit vaken ett bra tag. Vaknade vid 08.30!  Vaknade med huvudvärk, inte så skön start på dagen.   Men nu kan de bara bli bättre! Fick i mig några koppar kaffe och en alvedon så nu känns de bättre.  

Har precis duschat, så nu ska jag slänga upp håret i en knut innan jag ska åka och hämta min syster på tågstationen.  

Hoppas ni får en härlig dag!  

Min lillstora tjej som växer så de knakar. 💕

❤️

Jag saknar dig så mycket hjärtat! 
Tänker på dig varje dag 💕
En trött själ..

Hej! •
Idag är jag trött, men de är inte så konstigt.  Gick av i morse efter två dagars jobb och har endast sovit mellan 09-12 så kroppen är inte alls med känner jag, men jag sover nog gott inatt allafall. ☺️
Jag får ofta frågan om jag har svårt att ställa om mig när jag går av. (jag jobbar natt för den som missat de) och nej de har jag absolut inte, jag gör som jag gjorde idag. Jag sover endast ett par enstaka timmar. Och då lägger jag mig i tid och sen är jag på banan igen. 

Så idag blir det inte många knop, sambon står och lagar mat och jag ligger raklång i soffan. Sen ska vi ta promenad med hundarna innan vi tänkte ha en mysig filmkväll. Vi har nämligen inte sätt nyaste Beck än.  

Är ledig ett par dagar nu, jobbar inte förens fredag nästa gång. Så i morgon kommer min storasyster hit över natten vilket ska bli så mysigt! Hon bor nämligen inte i denna stad så de är så kul när hon kommer eftersom vi inte ses så ofta. 

Nu ska jag hjälpa sambon i köket så vi hörs sen 💕

Mitt älskade hus! Min favoritplats i huset
RSS 2.0