Just nu; på jobbet!

Kör delad tur idag, vilket betyder tolv timmars arbete. Har sån mensvärk så jag bara vill lägga mig och dö, menmen.. Bara att vits ihop!

Slutar åtta ikv så får se om jag uppdaterar något, lovar inget. Jobbar samma tur i morgon så.

Nu måste jag fortsätta, vi hörs!

 

Brr

Godmorgon!
Är påväg till mötet nu och fy va kallt de är, fick inviga min nya halsduk idag till och med.

Godnatt från oss

Zzz

Hej på er!
här blir min uppdate lite som den vill, men de vet ni ju redan.
 
Hur som helst, vaknade rätt lagom tid och gick upp och tog ut amy. Sen gjorde jag i ordning mig för att åka iväg med julia. Hon hämtade upp mig och amy sen drog vi till arken och köpte ny hundmat, vi passade även på att gå in på ica maxi och handla sen köpte vi med mat och åkte hem till mig och mös en stund innan vi åkte på mer äventyr, riktigt mysigt faktiskt!

Kom hem rätt sent, eller ah sent och sent, lagomt och städade undan lite och landade i soffan ett tag tills robin kom hem. Vi käkade lite och robin somnade medans jag kollade på dom nya avsnitten av sons of anarchy, ( stavning!)  ÄLSKAR serien boktavligt talat, helt såld. Nu måste jag vänta en vecka tills nästa avsnitt släpps, fy! 
kikade även en stund på efterlyst och fasiken va världen är äcklig, iaf folks beteenden och hur dom kan utsätta folk för de dom gör? fattar inte hur man kan vara så kall som person, men de kommer jag väl aldrig förstå heller. 
 
Har precis varit ute sista gången med amy så ska snart släcka ner och bädda ner mig framför nån film, ska nämligen upp tidigt i morgon och åka på nått tråkigt möte.
 
 
så, natti natti gott folk! 


 
 

freedom comes when you learn to let go.

Hej!
hoppas ni har haft en grym helg, jag har haft en helt okej faktiskt. Robin har jobbat hela helgen men har försökt styra upp den lite ändå, igår var min lillasyster och hennes kompis över här och åt tacos med mig och sen laddade vi upp med massa gott framför tvn och satte på en skräckfilm, i början tyckte vi den verkligen var en b-film men ju mer man kom in i den, desto bättre va den.. tilslut kunde man inte ens kolla bort en sekund för att man var så inne i den. De va allafall en väldigt lyckad kväll med mycket skratt, tusen tack tjejer, ni är för bra 
 
Ska ta och göra i ordning mig och ta ut hundarna, sen tänkte jag ta med amy och ta en sväng till mamma.  ha en bra söndag hörrni!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

själen av en vän

 

-

don´t put off living to next week, next month, next year or next decade. The only time you’re ever living is in this moment
 
 

släpp ut dina vingar

Hej!
Uppe tidigt idag, tror jag klev upp vid 8. Tog mig en kopp kaffe, drog på joggingskorna sen ut i spåret med vovven. Nu busar hon med min katt som inte uppskattar leken lika mycket, haha. 
 
Hur som helst, har haft en bra helg. I fredags hade vi överaskningsfest år eemelie, en fest som blev väldigtväldigt lyckad må jag säga och igår hade jag och några till filmkväll, sånt uppskattas när man är bakis! 
Nu är robin och jobbar och jag ska ta hand om hemmet, alltid lika kul * not! 


fast, jag måste ha nått att sysselsätta mig med så jag får väl börja i nån ända. ;)



lite bilder sen i fredags på festen, dock i mitt "onyktra" tillstånd så bilderna är inte helt 100, haha. 
 
 

tro på ditt inre, lyssna på dig själv.

Hej!
Dagen har varit rätt lugn, vaknade rätt sent av att morgan smsa. Gick över och hämta tindra och sen har jag fixat och plockat här hemma medans robin åkte iväg för att köpa nytt hemmabio, sen fick vi besök av lite trevligt folk innan håkan hämta upp mig och robin för att åka till mamma ett tag, där bjöds de på en hel del skratt måste jag säga, super mysigt! Kom hem rätt sent så har inte hunnit gjort så mycket, gick över till amanda en stund och så.
 
så.. ja :D  min dag i en förkortning, smådetaljer är nog inte så viktigt eller vad säger ni? ;) De är väl redan tråkigt som de är, haha.  Aja, hur som helst.. Ska strax krypa ner brevid robin för i morgon ska jag ner på stan en vända med kenneth för att fixa lite småsaker, sen tror jag att julia och dalia skulle komma förbi på en stund på kvällen.  Men de återstår att se! 
 
 
Sov gott hörrni!  :*



Mitt hjärta! 

sjuk

som rubriken lyder har jag gått och blivit sjuk, ordentligt sjuk. Började för två dagar sen och de har bara blivit värre, och sen att sitta i strömsholm hela natten gjorde de inte så mycket bättre. Men vad jag gör inte för min pärla, bli frisk nu hjärtat så du får komma hem 


Så ja, ingenting händer mer än att jag försöker få vardagen att gå ihop ändå medans robin jobbar.  Umgåtts en del med amanda men annars inte gjort något speciellt, tagit hand om mig själv och vovvarna bara.  Nu ska jag krypa ner i soffan igen och göra varma koppen, de ända jag får ner i magen för tillfället. 
 
Så livet är för tillfälligt "toppen"  ;)

 
Vi hörs 
 
 
RSS 2.0