så sjukt trött.

Hallå!
sitter i skrivande stund på jobbet med halvtöppna ögon, helt slut. De har varit fullt upp ända sen 07.30 i morse, knappt att man suttit i två minuter så nu har de tagit på mina krafter. Jag hoppas verkligen att halvtimmen som är kvar går fort, men bara för att jag väntar in klockan så kommer den gå apsegt! De är så de brukar vara, right?
 
 
aja, vad händer sen då? jag kommer slockna så fort jag lägger mig ner så jag ska försöka sysselsätta mig med något under kvällen, annars kommer jag inte kunna somna ikv. Tror min syster skulle möta upp mig på jobbet och sen får vi se vad vi gör, måste i vilket fall som helst hem och ta ut hundarna. Ska se om de kanske blir en skogstur? avslappnande och bra för kroppen.
 
 
nog med pladder, har väl tröttat ut er tillräckligt. Nu ska jag försöka fixa de sista här på jobbet och förhoppningsvis ta mig hem sen.
 
 
Kram

älska låten

 

its now or never

Hej söndag!
idag är det söndag, vädret är inte lika bra som igår men de gör inte mig något. Har inga större planer för idag, mest ta det lugnt och fånga lite energi till veckans arbete. Har ju min riktiga jobbvecka vilket betyder att jag även jobbar helgen, känns sådär men vad ska man göra. :) 
 
Snart är det även studenten, då är det ett år sedan jag tog studeten och mycket har hänt under detta år. Stora förändringar i mitt liv och känner att man är som en ny människa. Har flera nära som tar studenten iår, och jag kan tänka mig deras nervösitet och förväntningar för den stora dagen. Robin syster tar även studenten i år och jag ska vara med och fira in den stora dagen med henne, dock jobbar jag på morgonen och dagen efter men på kvällen kan jag nog klämma in lite firande av henne, ska bli kul! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på film, ska gå egenom alla irene huss filmerna hade jag tänkt. Allafall så många jag hinner innan robin slutar jobbet så får vi se om man hittar på något eller vad man ska göra, allt beror på vädret och vad det tillåter. Nu ser det ut som att de ska regna, lite regn hade inte varit helt fel just nu känner jag. Varit så varmt i flera dagar så lite regn och solsken mot kvällen vill jag beställa, ;) 
 
 
Nä ni! nu ska jag återgå till filmen.
Ha de så bra, kram 
 
 
 

Lördag!

Godmorgon!
Nu va det ett tag sedan jag skrev. Jag har inte haft någon dator hemma, den som vi hade har varit på lagning och surfplattan orkar jag inte blogga med därav mitt usla bloggande. Sen jobbar jag typ jämt så ibland orkar jag bara inte, haha!
 
Hur som helst, lördag idag och vädret ser ut att vara helt okej trots att de enligt väderraporten skulle regna, men de är bara bra.
 
Har haft min syrra här inatt, hon mötte upp mig på jobbet igår sen drog vi hem till mig och satt oss på altan i värmen och spela kort och sånt tills Robin kom hem, då grillade vi och tog oss en tur till hundrastgården och släppte hundarna innan vi åkte till mamma en snabbis och tog en cigg. Så nu sitter jag halv påklädd och ska snart springa ut med vovven, småtjejerna som bor på gården är ute och leker med Amy nu så jag slapp ta med henne också, en hund mindre gör skillnad! haha nädå!

Planerna för idag är väl inte så himla stora, ska till mamma om en stund och hjälpa henne med tomten och lite sånt skojs, sen blir de grillning och lite vindrickning med familjen samt respektiva, ska bli helmys. 
 
Nä ni, nu ska jag klä på mig resterande kläder..  :D  Ha en bra dag! Kram S 
 
 
 

Allt förändras när vi förändras

RSS 2.0