efter regn kommer solsken - ge inte upp!

inte har jag kommit i säng än inte, har precis kommit innanför dörren. Nyser och nyser o kan knappt ligga ner för då täpps de igen, haha. Måste nog fixa nässpray (stavning) i morgon. Ja, så får de bli. Detta går ju inte an om jag ska orka vara på bena i veckan!

Nej nu ska jag kika lite bloggar och sen borsta tänderna och krypa i säng, Godnatt fisrumpor


- bilden förklarar mitt tillstånd just nu, haha.

Dunder förkyld

Hej hörrni!
Som rubriken tyder så är jag sjukt förkyld, känner mig febrig också. Men de är bara att stå ut dom här dagarna som är kvar på praktiken, kan ej vara hemma.

Sitter hos grannen med min kärlek o har precis ätit sen midda, ( väldigt sen ) o hundarna har busat av sig rejält, så dom ligger helt utslagna. Jag ska strax ta en cigg o sen ska vi nog gå hem för jag ska ju upp halv fem igen, så lär ju få lite sömn så jag orkar morgondagen.

Hoppas allt är bra med er, detta blir nog ett rörigt inlägg. De är mobilblogg så jag skyller på de. Haha!

högt över havet och bort emot land

Hej finisar!
kom hem alldeles nyss, har bara hunnit käka.  Älskling hade tänd upp med massamassa ljus och gjort klart maten så de va så härligt att komma hem och kunna lägga sig raklång i soffan och vila kroppen lite, har sån värk i mina fötter. De har varit så mycket på jobbet, iaf dom sista timmarna. I början var de löjligt lite, så lite att man titta på klockan hela tiden och tyckte att den stannat, haha. Och då sa jag såklart till maria " det är ju roligare när de händer saker och man skiter i dendär nedrans klockan"  jo, tjena. Jag skulle ha varit tyst, efter en kvart fylldes de med folk och vi va tvugna att gå till bam ( barnakuten) och hjälpa till. Så de va ju fullt ös.

Nu ska jag äta upp och sen hoppa ner i pjamasen och sen måste jag krypa ner i sängen och sova, måste pussas lite med min fina sambo först, saknat han under dagen. Ska ju upp klockan 04.30 igen, hatar dom här kväll och morgon turerna, man får knappt nån sömn alls. Men älskling har laddat upp med energi drickor som jag ska ta i morgon bitti, så en liten kick borde jag nog få ;)

Nej hörrni, dags att sätta fart.  Jag vet innerst inne att jag ändå inte kommer somna förens runt ett snåret, ush..
Men ni får sova så gott så får vi höras i morgon, puss puss

dåligt humör

Godmorgon
är nu färdigfixad och klar, bussen går inte förens om mer än en timme så jag vetetusan vad jag ska göra under tiden. Är inte direkt peppad att jobba, har en helvetes vecka framför mig. Slutar tio ikväll och är inte hemma förens vid tolv, sen är man väl inte i säng förens 1 och då ska jag upp sen halv fem igen, ja ni hör ju. Såhär håller veckan på, så jag kommer väl dö av trötthet.  O jag hatar att va trött, iaf på jobbet. För jag vill pristera mitt yttersta och de kan jag inte när jag är trött för jag kan fasiken inte tänka ens, jaja de ordnar väl sig. 

nej fy, är på riktigt dåligt humör och har ingen som helst lust att skriva här heller, så vi hörs när vi hörs helt enkelt. Ha det bra! 

Tvmys

Sitter hos pappa och har tv mys, min fina lillebror är också här. I morgon är de jobb, inte kul nånstans men de måste ju göras.

Hoppas mina läsare har en toppen lördag.

onsdag

åjjj, jag skulle kunna döda för att få sova. Skulle sova i tusen år känns de som, haha.  Hur som helst, jobbat hela dan och när jag väl sluta drog vi till ikea och sen hälla för att storhandla, vår fina tvbänk är klar också, ni ska få se sen. Men de blev riktigt snyggt! 

annars händer väl inget speciellt, jag jobbar dagarna i ända och försöker umgås med alla nära och kära. På freda kör vi en stenhård utgång, vi är faktiskt ett antal som ska dra ut och jag fick med julia i sista minut, ska bli sjuuuuukt kul. Vi ska fira både mig som blivit 20, linda som blivit 18 och sen kenneth.
så nu ska jag försöka få min baby att följa med till ica så vi kan handla nått gott, är så sötsugen.  Men ja, jag hoppas han säger nej för jag ska inte äta sån skit igentligen, haha. 

jaja, nog för mig. Pussssssssssssss

vi två mot allt

två år och sju månader
jag älskar dig 

jobb dags

Godmorgon hörrni!
eller ja, jag har varit vaken sen 9 och fixat o donat, ska nämligen väg o jobba. Blir långt pass!
är så trött o mår riktigt illa, men de släpper nog. Måste packa ner de sista sen ge mig iväg. Blir att sova i stan i natt, inga bussar som går här ifrån tidigt i morgon då jag börjar 7. Känns ju skit kul, not.. 

Aja, jag önskar er alla en undebar helg, ta hand om varandra.

image description

arg tjej!

Hej guys!
har varit full rulle här idag, de började med att jag och grannen skulle ner till stan och handla o samtidigt möta upp min kära sambo, väl där möter vi upp en lagomt sur kille som fått böter av äckliga fitt kontrolanter utan anledning. 600 kr liksom? åt helvete med er, han gjorde inget fel så jag fatta inte varför han fick de. Ofta man inte ska få skicka biljetten när man står på bussen utan att få böter? idothelveten.  haha förlåt mina ord men fasiken va sur jag blev, han ska inte betala de om vi nu ska gå hur långt som helst med de, cpn. 

hur som helst så fick jag reda på att han skulle jobba ännu mer? han skulle egentligen inte jobba alls, men va snäll och ställde upp från 6-12 enbart för att vi skulle iväg o handla, men icke sa nice dom va i akut behov av hjälp så han fick jobba igen 3-20 så han är inte hemma än, stackarn. Han som är pågång o bli sjuk också, men jag och erik tog bussen iaf o handlade en del, kom hem vid halv fem och de va bara att gå på promenad med djuren. Nu har jag precis påbörjat maten så älskling bara kan äta när han kommer hem, och han får sin favoriträtt.

I morgon jobbar jag kväll, ända fram tills 22. Jobbar även helgen och måndag till freda nästa vecka. Men jag ska inte klaga, jag trivs men hade gärna stått över att jobba så sent på helgerna. Men de är som de och det är bara att finna sig i det, man får öva för snart går jag in i riktiga jobblivet och då blir det nog en del sånahär helger, bara fem månader kvar tills studenten.

Nej nu ska jag fortsätta med maten, åter igen så ber jag om ursäkt för mitt utbrott. Men gör man rätt så ska man fan inte få böter.  

Nog för mig! 


onsdag

Godmorgon
har varit vaken sen två timmar tillbaka, har ringt runt lite. Dels till min läkare och fick tid i stan till halv tre, så ska åka om ca två timmar. Robin lovade att följa med mig igår, men de vettetusan hur de blir.  När vi väl är i stan så tänkte jag försöka få tag i malin så jag får träffa henne, va ju så länge sen.

okej, onödigt inlägg men shit happens. :)

En familj som håller samman är oövervinnerlig.

oavsätt hur mycket vi bråkar oavsätt vad vi säger till varandra så kommer jag alltid att älska er, ni är av samma kött och blod som mig och jag skulle döda för er skull. Det finns ingen som är så nära mig som ni är, ingen som kan allt och mig och ingen som vet hur jag fungerar som ni gör. Jag är inte alltid världens bästa och gör mina misstag, men jag lär mig av dom likaså som ni gör. Jag mår bra av tanken att vi alltid kommer finnas för varandra, även om jag bor på eget håll så vet jag att jag alltid kan vända mig till er. Det är vi fyra, från dag ett till graven - jag älskar er mina stjärnor! Alexander, linda och eemelie. Utan er är jag som en blomma utan vatten, jag lever för familjen, jag lever för er. Jag kämpar för er, jag orkar tack vare er. Ni kan alltid räkna med mig, jag ställer alltid upp. Jag skulle aldrig svika er, aldrig någonsin.

så typiskt

fysatan vad jag har ont i magen, de hugger verkligen. o har såååå ont i njuararna, varje gång jag andas så skriker jag.  Jag vet någon som måste ringa läkaren i morgon, suuck! Kommer ju rånas med tanke på att de kostar för mig att besöka läkaren, haha. Men hälsan är ju viktigare så. 

Annars har dagen flytit på bra, bortsätt från nu då jag fick så nedrans ont.  Jag, robin och erik gick långpromenad med hundarna på eftermiddan, tror vi va ute nästan 3 timmar? så hundarna va helt slut när vi kom hem, de blev matlagning och nu gick robin över till erik igen så hundarna får busa. Jag blev kvar hemma, de är nog bäst eftersom jag ej mår bra. 

ska kika igenom lite bloggar och sen ta tag i disken, Puss

Godmorgon?

vaknade för en stund sen, herre min skapare. Brukar aldrig sova såhär länge, men jag säger ju de jag är trött hela tiden.. men nu känns det lite bättre i huvudet så ska försöka få i mig lite frukost och ta tag i dagen. Diskning och städning av vardagsrummet o ett flertal tvättmaskiner måste igång, jag måste ta tag i plugget också. Har en helvetes uppgift i bistånd som ska vara på 8 sidor? jag har skrivit en halv, haha.  Så tänkte ta en pluggdag hela dagen i morgon så jag blir klar med det, har också en del restuppgifter men eftersom mina lärare verkar tycka det är jobbigt att skicka det så vet jag inte hur de blir med det. Måste såfall förbli skolan nåndag men de får jag ta nästa vecka då jag jobbar dag på praktiken, måste också kontakta csn? men mina antagninsbevis har inte kommit än fast dom från skolan lovade att skicka det för hundra år sedan? ja ni hör ju, blir så trött!!!!!!!!!!!!!!!
Nu frukost innan datorn går sönder.

Ha en bra dag


glöm alla bekymmer, i morgon kommer det nya.

Hej hjärtan!
gud vad jag är trött hela tiden, orkar knappt göra något. Känns som jag inte sovit en blund även fast jag sovit hur mycket som helst? de förstör verkligen hur mycket som helst. Jag behöver plugga men inte har jag orken till det, ush..

Är iaf ledig idag, ända fram tills torsdag faktiskt men sen jobbar jag hela helgen och hela nästa vecka. Blir jobbigt med så mycket dagar på sträck, men de får gå!  Robin jobbar men är hemma till halv 9, han beställde korvstråganof ( stavning ) och ris, så de får bli det.  Annars händer inte så mycket faktiskt, har fullt upp med allt som händer runt om mig, är i en svackperiod om man säger så, men de vänder nog.


torsdag

Hej sötnosar!
såg nu att jag har massvis med kommentarer att svara på och jag lovar att ta tag i dom i helgen, nu har jag ingen ork alls.  Jobbar ju hela dagarna så när jag kommer hem vill jag ingenting annat än att dö, haha. Idag kom jag hem till ett välstädat hem, robin hade varit så duktig och gud va skönt de va, la mig en stund och sen började jag med maten. Chickenbits ( stavning) och ris, inte helt fel.
ska strax krypa ner i sängen, har en dag med arbete i morgon också. Tydligen slår avdelningarna ihop sig så det blir extra mycket att göra. Fick ett roligt samtal nyss av pappa att maria ( min handledare) bara sagt massa bra om mig, hur duktig jag är, hur flummigt vi har det osv. Men de är sant, under dom här tre dagarna har jag och maria lärt känna varandra riktigt ordentligt och vi har så himla roligt tillsammans och de är väl så de ska vara, jag trivs med henne, kunde inte fått de bättre. :)

Nej nu ska jag vika tvätten och sen slå på nån film, föresten så fyller jag 20 i morgon. Fredag den 13, otursdag.. men vart har åren tagit vägen? jisses!

Hm

Godmorgon
Jag vet att de knappt är någon uppdatering, men jag kliver upp halv fem varje morgon o är inte hemma förena vid fyra, så däckar nästan jämt när jag kommer hem.

Så nu vet ni, vi hörs när vi hörs helt enkelt. :)

...

Är så jävla less på detta

Amor vincit omnia ♥

söndag

Hej mina fina!
har varit vaken ett bra tag, men inte hunnit sätta mig förens nu. Varit full fart här och jag har massa att göra än, så drygt med tre hundar då dom bara ska bråka, haha. Men min syster kommer kommer om ett tag och hämtar sina två, så jag kan börja fixa här hemma. Men guuud va förälskad jag är i dom små råttorna ( chihuahua) åh dom e så undebara, kommer sakna dom till max alltså. 

Så.. vad ska ni göra idag mina söta? själv ska jag bara tat lugnt, fixa lite saker här hemmed med papper och skit. Älskling jobbar, han slutar inte förens 6 så jag blir ju ensam i stort sätt hela dan. 

Dom flesta börjar ju skolan i morgon, hur känns det efter ett bra tags ledighet?  jag börjar ju också, fast praktik så de känns ju lite sådär. De ska bli skit kul men hade gärna haft lov mer, har inte gjort ett ända skolarbete detta lov som jag skulle, haha. :(

image description

titta på videon

om man ändå fick göra något såhär stort? att se dom le trots de dom gått egenom är helt fantastiskt. Om jag kunde så skulle jag göra desamma, dom är så värda detta och mycket mycket mer. Finns inga ord för hur jag känner när jag såg denna video, jag vill kunna skänka miljoner till alla behövande både barn, vuxna och djur.

När jag va i Kosovo såg jag mycket hemska saker, och det va så jobbigt. Tänk er själva att små barn blir tvingade att komma och tigga bland borden, barn som är så smala och som knappt orkar prata.  Jag såg djur som låg på vägarna, folk sparkade och körde över dom.  Det va så hemskt, det ska inte behöva vara så? Om jag bara kunde göra en förändring, en stor förändring..  Livet är så orättvist!

Två själar med bara en tanke - två hjärtan som slår som ett.

bebisar♥

länkbyte

 


Kika in på denna sötnos blogg!

visste ni...

- jag är livrädd för igelkottar? haha.   Som i somras, då kröp det en utanför våran lägenhet.
(vi bor längst ner och har uteplats) så jag såg den inte, sen sprang den förbi mina föttar och jag
trodde seriöst att jag skulle dö, jag skrek så jag blev hes och börja nästan böla. Där stod jag och vägrade
gå, robin kom springandes och fråga vad som hänt, och då kom mitt fnuttiga svar - titta? en igelkott.
han suckade en aning och gick in igen? haha elak. :(  sen berättar vår granne att han brukar bära upp dom?
vadå skojar han eller? han brukar alltså bära domdär äckliga små varelserna med handskar, fysatan.

nej jag vet inte varför jag är så rädd för dom. Antar att det är för att jag tror att dom ska skjuta taggar på mig, och sen är det nog för att dom är så fula och ser läskiga ut haha :)


-

lördagsmorgon

Godmorgon mina fina 
fysatan va kallt det är ute, kom nyligen in från en långpromenad med bamse. Va ute i kanske 1,5 timme och nu håller jag på att försöka få tillbaka värmen. Jag tror de va -6 men de kändes som -35 haha :(  menmen, vad gör man inte för sin vovve.  Ska göra i ordning lite frukost nu till oss och krypa ner i soffan innan jag börjar med alla vardagliga bestyr här hemma,  - inte alltid så roligt att bo ensam må ni tro.

Nehep om man ska lyfta på sitt arsle och göra ett ryck! :)


Du är det finaste jag har 

Sapere aude - våga tänka.

länkbyte

Gör som jag, läs klaudias super bra blogg. Klicka bara på bilden så kommer ni direkt till hennes blogg.



Kika också in denna sötno´s blogg, klicka på bilden. 

-

länkbyte


Kika in denna söta tjejs blogg, jag kan lova er att den är läsvärd.
Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg!

Vinnaren av dagens blogg



Stort grattis tjejen!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

tips!


vill tipsa er om i.d makeup, en minreralmakeup ( baremineral) som passar alla och är så ren att man till och med kan sova med den, i.d makeup har en transparent ljusreflekterande formula som döljer linjer och ojämnheter. Trots din konsistens täcker i.d. makeup på ett magiskt sätt, man behöver ingen brunkräm, utan detta är som ett puder som du använder en puderborste till. Huden blir jämn och fin! i.d. passar alla hudtyper, normalhud, torr hud, fet hud, känslig hud, ung hud och åldrande hud. Du behöver desutom inte bättra på makeupen den sitter hela dagen, även i varmare klimat.

100% naturlig i.d. makeup
  • inga konserveringsämnen
  • inget talk, olja eller vax
  • ingen parfym
  • inga kemiska tillsatser
  • anti-inflammatorisk
i.d. finns att köpa i vanliga sminkaffärer, såsom kiks osv. De går även att beställa hem. Dom kostar mellan 300-500 kronor, ganska dyrt men verkligen värt varje krona. 


 


Allt du behöver är kärlek - kärlek är allt du behöver

åh, jag hatar att vara ensam.. så mycket tankar som flyger runt i huvudet. Massa med skolan också, tar ju studenten om fem månader och de känns som jag har miljoner saker att göra innan och att jag inte kommer hinna klart, visst jag ska ge gärnet men jag kommer väl hinna stressa sönder mig tills dess. Denna praktik som är nu skulle jag kunna hoppa över, inget illa menat mot avdelningen men jag hade hellre arbetat med de jag behöver för att ligga i fas. men jag får ta en dag i taget och hoppas att de lönar sig till slut.

Min sambo sover hos sin mamma idag, pågrund av att han jobbar tidigt i morgon och de går inga äckelbussar här ifrån som passar hans schema. Jag hatar att bo här, jag hatar att vara isär från min andra halva. Visst det är bara en natt, men de är en natt för mycket. Jag har bott ihop med han i nästan ett år och är så beroende av hans närhet, vi har varit tillsammans i två och ett halvt år, gud va tiden har gått fort? de känns som vi träffades igår, mitt lilla hjärta! jag hoppas vi får lägenheten i stan så vi slipper skitbussarna som aldrig går, ush! Allt blir bättre om vi flyttar till stan, blir nära min familj, vänner, skola, jobb ja allt.

haha nu ska jag sluta klaga, dagens blogg slutar jag om ett tag. De håller på ett litet tag till! 


Kan inte förklara med ord hur mycket du betyder för mig.
jag älskar dig till döden min fina skatt! 

Someone Like You

dagens bloggtävling

Nu tänkte jag köra igång en dagens blogg igen, ni vet väl reglerna? men jag drar dom ändå!

Allt ni behöver göra är att skriva att ni är med, spam är tillåtet.
För större chans:
  • spam
  • länka min tävling på din blogg och skicka sedan länken till mig!
  • lägg till mig på bloglovin
Ni behöver absolut inte göra alla tre för att få större chans, de räcker med en. Kom ihåg, säg till mig bara så jag kan skriva upp ert namn. 

Jag drar en vinnare ikväll, lycka till!





Something About The Sunshine

Har ni sätt filmen star truck? så bra o denna låt är den bästa, fastna helt i huvudet igår.

ge mig mer sömn, tack?

Godmorgon
ush, jag känner mig som en vandrande zombie. Orkar inte ens hålla upp ögonen, men hur trött jag än är så kan jag inte sova? fick kanske.. 3 timmars sömn inatt? hur som haver, kom nyss in med bamse som va riktigt jobbig och stod och kraffsa på dörren, och självklart så var de jag som fick gå upp, så nu ska jag strax rulla fram frukost och glutta lite på tv, sen fixa till sig lite så man inte ser så döende ut.

haha bilden under va ju skööön, kopia fan.

skitsömn

har sagt det förut och jag säger det igen, - hatar sömnlösa nätter.


ZzZzZz

jahap, kanske dags att lägga sig strax? ska ändå upp tidigt i morgon och har en del att göra.
Mitt huvud och hals är inte alls på min sida heller just nu, så får hoppas bara att jag somnar när jag lägger mig,
Guuud vilken spänd nivå det är här hemma, vi väntar och väntar på att få veta om vi fått lägenheten i stan, vi vill till tusen! planlösningen och allt är så perfekt, vi sitter och pratar om vart vi ska ha allt och vad vi behöver köpa till eftersom vi byter upp oss såfall till en betydligt större lägenhet, men bara för att vi vill ha den så mycket så kommer vi säkert inte få den.  Men ni får hålla tummarna för de, lova? vi behöver alla lyckoönskningar vi kan få, haha. 

Jag hoppas iaf att alla mina sötare läsare har haft en toppen dag och att ni tar vara på varandra
Godnatt och sov så sött!

Torsdag

Godmorgon
Morgonen har varit lugn än så länge, sov lite längre än vanligt vilket var hur skönt som helst.
Klev väl upp vid 10 tror jag, men åt andra sidan så somna jag inte förens vid 4. Anyway, nu är det bara enstaka dagar kvar tills jag ska börja praktisera på sjukhuset, jag är nervös, jättenervös!  Jag vet inte varför, antar att de är ett stort steg för mig. Jag har alltid drömt om att jobba på ett sjukhus och nu får jag de, fast det är ju med barn nu? så de känns väl lite extra.. Jag måste ge 100 och prestera sjukt bra!  jag har såna höga krav på mig själv så ni förstår inte. Men de blir säkert bra tillslut!

Va nyss ute med bamse och jag höll på att slå ihjäl mig, skit halka.  Att vädret aldrig kan vara bra, förstår inte. Gud vad jag klagar nu känner jag, ska sluta. Ska föröska få upp min kära sambo som ska iväg te stan en snabbis och sen göra i ordning frukost! 

så stolt över dig

haha, robin va nyss ute och gick med bamse sen hör han hur en tjej ur en bil skriker, o de visar sig att hon är helt såld på bamse och aldrig sätt en sån fin collie som vi har, hon va själv collieuppfödare. Bamses storlek är tydligen väldigt ovanlig, eller ja jag visste ju att den va ovanlig men inte så ovanlig. Hon ringer hela tiden och påpekar hur fin han är osv, haha. Så nu ska vi göra höftröntken på honom och ser de bra ut så kanske bamse blir pappa, tydligen spelade Mh ingen roll för henne. Håller verkligen tummarna att de går bra, vill så gärna att bamse ska bli pappa :)


Vår fina älskling!

Din vän är svaret på dina önskningar.

tänk att det är ett nytt år? lite sjukt faktiskt,tycker året innan har gått så otroligt fort. Gav ni några nyårslöften då? det gjorde inte jag, för jag kan inte hålla dom. Däremot har jag satt mål jag vill nå men inte inom nått datum, utan jag tar det i min takt så det inte blir för mycket eftersom jag redan har det mycket runt om, så de ska inte behöva koka över liksom. ;)

hur som helst, sitter här och lyssnar på lite musik och kollar bak i min gamla blogg och sådär, så mycket minnen man saknar. Jag skulle göra vad som helst för att vara barn på nytt, få göra om allt igen fast hoppa över dom misstagen man gjort och gjort det så mycket bättre och annorlunda, inte förlora vänner man egentligen hade det så otroligt bra med. Men de är som alla säger, man vet inte vad man har förens det är försent!

ingen sömn, ingen ork.

Godmorgon
som vanligt så har jag inte fått många timmars sömn inatt, men jag får väl vänja mig med det antar jag.
gick upp för kanske.. två timmar sen? med bamse. Han va orolig som tusan så de va ju bara att ta ut honom, och inte nog med det. När jag väl kommer ut så är det världens slask och skit så jag blir dyngsur, man kan bada i mina skor, de gick att hälla ut vatten liksom? haha, skitskor.

De är inte heller nå bra på tv, pippi gick på sf kanalen men fan de va den dåliga pippi, barnunge som jag är. Märks inte att jag fyller 20 nästa freda va? nej jag vet, haha.

Nu ska jag göra i ordning te för min stackars hals och göra i ordning frukost till bamse! 

jag har sagt de förut och jag säger de igen; jag saknar mitt blonda hår :(

De värsta som finns är sömnlösa nätter

Hej!
Har inte orkat blogga så mycket idag då jag mestadels har legat i soffan sen jag kom hem. Håller på att bli sjuk, helt slut o halsen gör såååå ont o kan inte andas ur näsan för att jag e så täppt, hoppas med hela hjärtat att de är bra tills helgen, börjar ju jobba på måndag. Plus jag har massa att plugga -.-

Nej hörrni nu ska jag ta Alvedon o kryp ner brevid min pojkvän. Puss o godnatt!

( inlägget blev kanske lite rörigt, skyller på att de är mobilblogg, haha )

Freedom comes when you learn to let go

Godmorgon
vaknade för inte så länge sen, riktigt trött idag faktiskt. Skulle kunna sova hela dagen, men.. de har jag inte tid med. Ska fixa mig lite strax och sen åka in till stan med robin för att kolla på en lägenhet, får även träffa mammsa. Sen bara hem och tat lugnt, håller på att bli dunderförkyld, inte alls kul med tanke på att jag har praktik på sjukhuset snart, så får hålla tummarna att de vänder.

Nu måste jag göra ett ryck! Vi hörs 

upp och ner ner och upp

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför nån bra film, kanske wallander eller beck?
ja de återstår att se. Ska göra i ordning en latte och hoppas på att min
pojkvän gör mig sällskap!

The mind asks the questions; the heart has the answer

tusen tankar

jag hatar dom dagana då tankarna tar över en, då man känner sig helt maktlös. Vad man än säger och vad man än gör kvittar, för allt känns rent ut sagt som ett helvete.  Men jag vet att de kommer ljusna så småning om. Men nu är jag här, i nuet.  Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig, känns fel på något sätt. Jag har alltid haft lätt att prata om känslor och hur jag mår, det har liksom aldrig varit ett problem. Men på sista tiden har jag kännt mig så instängd i mig själv, som att jag tycker att det är fel att säga hur det egentligen är och frågar någon så känner jag mig tvingad att säga att jag mår bra för annars tar jag så mycket plats. Jag lagrar allt inom mig, känner hur allt bara växer och växer inom mig och hur mycket jag än försöker att visa att det inte är okej så skäms jag och struntar i det, jag vill inte vara den som inte mår bra. Jag vill vara den som ser allt possetivt, som ser de ljusa i det mörka och som alltid finner lösningar. Jag har varit den tjejen men vart är hon nu?  Detta med att skriva ner hur jag tänker har alltid varit jag, sen jag va liten. Har formulerat mig i dikter, texter, brev ja allt möjligt. Men så fort jag sätter mig vid datorn så stirrar jag bara in i datorn, vad håller på att hända inom mig? fast det kanske bara är en period? ja jag vet inte, de visar väl sig.. De finns dom som har det värre, bara att hålla huvudet högt och ta sig i kragen. Jag har viktigare saker att tänka på, jag klarar mig, som alltid. 



RSS 2.0