de gör ont men de får gå ändå

Nu blir det att fixa sig lite och dra in till stan och möta upp robin!


sorry

Jag glömde helt bort att jag skulle lägga in bilderna i söndags, så jag lägger in dom nu.   Blev en väldigt lyckad grillfest i fredags hos mig, fasen va kul de var. Lördags blev de också lite dricka samt fira Julia som blev 18, gratts finadu. Söndagen åkte vi till mamma där vi blev bjudna på middag.

Så lite kort om helgen och här har ni lite bilder som är tagna i fredags. Dock blev de bara några enstaka då inte alla ville va med på kort och sen glömde jag helt bort kameran, men några blev det allt.


söndag

Godmorgon
helgen har varit helt okej, berättar mer om den ikväll och då kommer även bilderna upp.  Ska fixa de sista sen åka in mot stan med robin. 

Vi hörs senare

kämpa på!

Hemma nu efter en dag i Sala med projektarbete, de va faktiskt jätte kul. Julia och jag fick presenter som tack föra att vi gjorde aktivitetsdagen åt dom :) efter aktivitetsdagen åkte vi till sipels skola och snackade massa skit. Härliga bruuudar deär!

Kom iaf nyss hem o sitter för övrigt o käkar keso o vindruvor, har hela väskan full med kokosbollar som jag baka igår och de blev ett gäng över, men icke sa nicke dom ska jag inte ha. Smaka inte ens på om dom blev goda igår så de hoppas jag ;) Nu ska jag snöra på mig dojjorna och gå långpromenad runt hägervallen, hejja mig! 



ta tag i dig själv

Nu kan man säga att våren är här,  vaknade vid sju och hade så ont i ena njuren så jag inte kunde andas.  Satt mig upp o hyperventilerade men efter en stund kunde jag andas normalt igen men de gör så förbannat ont fortfarande.  skitsamma, jag gick upp då och satt mig och plugga klart hela samhällen. Så nu har jag två och en halv uppgift kvar i natur sen är jag RESTFRI, eller ja typ.  haha 

vill ni veta en sak jag glömt att berätta? jag fick nå fnatt här om dagen, jag tänkte " ta tag i dig själv nu sandra"  så de va de jag gjorde. Har kört minst en timmes promenad varje dag, kylen är uppladdad med massa frukt och grönt. Det har hållt i sig i en vecka nu och denna gång är jag pepp på att de ska hålla, tametusan.  Kom faktiskt nyligen in efter att ha joggat/gått 1,5 timme med bamse. Så nu är både han och jag trötta, de tog verkligen med tanke på att värmen döda oss på vägen.  Så nu ska jag strax in i duschen sen vila lite innan jag fortsätter med plugget. 


helt tom

Med lögner kan man kanske ta sig framåt i livet, men man kan aldrig vända tillbaka.

Bakom glädjen så lurar alltid den djupaste sorgen

Wish You Were Here

i skolan

Godmorgon ;*
sitter i skolan och har utvecklingstörning, så j*kla tråkigt. Lektionen brukar vanligtvis vara intressant, men om man sitter tre timmar rakt upp och ner med en uppgift man inte fattar något av så är det inte så jätte kul faktiskt. En till sak jag inte fattar, vi har extremt mycket att göra, de är helt kalibalik och då har vi samtidigt projektarbete och en del har resten sen förut, och de är lärarna så medvetna om men ÄNDÅ matar dom på med uppgifter, prov och fördjupningsuppgifter? idioter rent ut sagt!  Hade vi haft en lektion som heter PROJEKTARBETE så hade de varit lugnt, för då hade vi fått in dom timmar vi behöver, men vi måste använda vår fritid till de? eller ja, de finns två timmar på träningstiden på torsdagar men de kan man ju inte räkna med varje torsdag att man kan jobba med de, man har ju andra grejer också?  pantade skitstövlar..  Ni får ursäkta mig, men nu är jag förbannad.

88 dagar kvar till studenten, får helt enkelt stå ut!


annars händer väl ej nått speciellt, har lunch om ett tag och då hoppas jag Julia kommer te skolan. Sen har jag en lektion till och förhoppningsvis slutar jag efter de och då ska jag nog träffa en vän en stund. 

Hoppas ni har en bra dag iaf. 


All början är lätt, till skillnad från slutet.

mysigdag

Hej!
Ja ni, de är så svårt att få in bloggningen när så mycket annat snurrar i skallen, 90 % av de som snurrar är alla äckliga studier som jag har framför mig. Men de vet ni ju redan! Men de jag skulle säga är att uppdateringen blir lidande, men de vet ni ju redan. Har sagt de så många gånger förr! Försöker slänga in så många jag kan, när jag har tid och ork så att säga. Idag va jag ledig från skolan eftersom jag skulle te akademiska och ta prover och sånt.  Lindas kille Amir va snäll att skjutsa mig sen va linda och eemelie med såklart, och gud va vi skratta. Tårarna bara spruta, dom är galna verkligen.  Men tack för dagen gofisar!

I morgon är de skola igen, bara att ladda om på nytt. *suck*

-

så jävla trött på detta nu

igår

Hade en kanon dag hos pappa igår, de va supermysigt verkligen. Fick även massa smink och hudvårdsprodukter av honom.  Tack pappa, de behövdes verkligen 




nyinköpt

Tänkte visa er lite av de jag shoppade på stan i fredags, inge märkvärdigt. 




Godnatt

Har haft en jätte bra dag med Julia här, vi har haft de riktigt roligt. Berättar mer om de i morgon för nu ska jag försätta vara social med henne innan vi ska sova.

Fyndade även lite småsaker på stan idag som jag visar er i morgon :) Men som sagt, vi hörs i morgon.
Godnatt!

Fördelen med att inte finna ord - är större än du tror.

orka stressandet

Nu är vi äntligen klara med storstädandet, har seriöst stått på alla fyra o skrubbat hela lägenheten. Så nu skiner den, dock känner jag mig ap-stressad men vet inte varför. Kan inte riktigt slappna av, de bara flyger tankar och skit runt i huvudet o jag kan inte sitta still, de är väl för mycket av allt bara. Känns som de är massa saker jag måste göra och att jag vill ta itu med allt nu, men de kan jag ju inte. Hatar att säga - måste ta en dag i taget. Vill ordna allt på några sekunder, men de går ju inte.

sånthär orkar jag ju inte med, inte nu..  Men när jag är såhär då tänker jag liksom såhär; o shit måste göra detta, o den 7onde är det detta och den 8onde måste jag fixa skjuts dit, fan ska jag göra om inte de går, måste fixa detta till henne, detta ska vara klart då och dehär, och detta måste vara klart och hur ska jag hinna med de då, studenten, klänningar, osv osv.. blääää

ah ni hör ju, jag blir också stressad. Men sådär tänker jag exakt hela tiden. Blir ju knäpp av detta. 
Nu blir det lite big brother och försöka vila huvudet lite om de nu går.

torsdag

Hej på er!
har ni haft en bra dag?  Min har varit helt okej, började med att jag verkligen inte ville gå upp, sov så otroligt skönt. Inte så ofta jag gör de men inatt så, men såklart så skulle jag upp tidigt den dagen man sover så bra. Jag klev upp vid halv 9, fixade i ordning mig och lämnade bamse till grannen så han fick busa lite med hans hund medans jag var i stan. Va borta två timmar bara, skulle igentligen på stan med robin men han fick jobba längre så jag åkte hem. Vi ska ta stan i morgon istället och då ska min fina svärmor vara med också. Hur som helst, kom hem och kolla lite på studentklänningar,  har så svårt att hitta nån som verkligen passar min smak och de börjar ju bli dags så jag får hoppas jag hittar den "speciella" klänningen snart.  Efter ett tags letade gav jag upp, började med maten och fick sällskap av julia i luren hela tiden, gud va vi skratta.  Babe kom hem och vi åt, nu gick han en sväng med bamse o grannen så jag ska ta och diska och städa undan. Vi måste även städa då hans syster kommer och har filmkväll med oss i morgon, mys! 

Måste försöka hinna plugga i helgen, har en del att plugga men har inte haft varken tid eller ork. Tänkte sätta mig nu ikväll men har varken lust eller ork, har sån huvudvärk.  Så, mina planer i morgon är stan med familjen hagman och sen blir det myskväll med Julia här hos oss. Lördag ska vi på midda hos pappa, har inte hunnit fira han då han fyllde förra helgen. Så ska ta med robin o åka dit, så ja.. hur ska jag få in pluggandet i de hela? antar att jag får ta en plugg-dag på söndag.  

Nej nu disken innan herrn kommer hem då de blir fart här hemma igen. Pusssss 

mot stan för ärenden

RSS 2.0