continue to fight for what you have

 

magik

Godmorgon måndag

Ush vad trött jag är idag, helt färdig verkligen. Ligger i soffan o bläddrar runt på tvn, ska snart slänga på mig lite kläder o ta ut hunden innan jag ska göra något att äta.

börjar inte förens halv fem idag så kan vila ett par timmar till.

nej har verkligen ingenting vettigt att säga så vi hörs senare.vattenpipa

Sitter just nu hemma på balkongen och röker vattenpipa, sjukt mysigt faktiskt. dock undrar jag vad grannarna tror vi gör när de låter så jävligt, haha.

Super mysigt slut på veckan, nu laddar vi om för en vecka med arbete igen.

Ska försöka runda av och krypa ner i soffan och se beck, även om jag sätt dom tusen gånger så får jag inte nog av dom. De är lite som barnfilmer, man kan se samma film flera gånger men aldrig tröttna. :)Mys hos mamma

Åå så trött jag är, helt färdig efter gårdagen verkligen.

sitter iaf hos mamma nu och dricker lite kaffe och pratar massa skit. har nyss grillat också, mumsigt!söndag, sol underbara sol

tjenare!
söndagen bjuder på super skönt väder som jag tyvärr inte njuter så mycket av då jag är rätt sliten sen igår, har varit iväg med sambon o köpt lite kläder då alla mina sommar kläder som jag hade förra året är alldeles förstora. måste köpa mer men får börja såhär.

sitter i min gamla gungstol och pustar ut medan Robin yrar runt som en förvirrad höna, vi håller nämligen på att stor städa men kände att jag verkligen behövde sätta mig en stund. Efter gårdagens stora alkohol-intag så känns min kropp inte helt hundra alltså, haha.

måste rusa igen, städa de sista och ut med hunden innan man ska åka o grilla hos mamma, så lite sol får jag nog njuta av.

ha de bäst hörrni!
heliga fredag

underbara fredag, gud så härligt! vaknade upp med en strålande sol rakt i ansiktet, lovley! kopplade hunden och gick en promenad och sen har jag bara betalat räkningar, blir alltid på så dåligt humör när jag betalar räkningar. Robin har lärt sig att antingen inte vara hemma eller låta bli att prata med mig när jag gör de, haha! men vem gillar de egentligen? ;)
Aja, har lite att göra idag. klockan ett har jag ett möte på jobbet som slutar runt fyra och sen hämtar Robin mig o då har vi massor att göra, mer om de sen!ska slänga mig i soffan lite innan de är dags att fixa sig!
vi hörs
RSS 2.0