Glad påsk!

Godmorgon!

Sovit gott? Jag har sovit rätt bra, vaknade av att Robin åkte till jobbet vid sju sen dess har jag varit klarvaken, gav upp att försöka sova efter en stund och klev upp och tog ut hundarna. Nu har jag precis käkat frukost, de blev gröt. Mums...

Nu sitter jag och väntar på janette som ska hämta Amy, hon är helt tokig i henne så de ska bli skönt att vara hundfri några timmar :) ska städa och fixa massa hemma, så de blir nog en riktig slappar-söndag. Men sånna behöver man ju ibland.

I väntan på janette så får se bli lite sons of anarchy avsnitt, även om jag sätt dom tusen gånger så kan man aldrig tröttna, hehe.

undebara dag

 
Nuså, jag kom hem från björnön för inte så länge sedan. Jag luktar verkligen bränt, jag och amy satt liksom precis där all rök kom så jag får väl skylla mig själv, haha. Men de va verkligen super mysigt! Vi gick en bra bit och njöt av solen, blev riktigt svettig. De har man ju inte blivit på ett bra tag av att vara ute så de känns verkligen som våren är på G, lovley!!!  Vi grillade sedan, fy vad vi skrattade för de tog sig en stund att få igång elden på blöt ved, haha. Men de gick tillslut som tur var. 
 
Så nu har jag städat lite, robin kommer hem om ett tag och då har han med sig mage och Roger. Dom ska fixa lite i lägenheten tills flytten. Jag väntar på pappa och janette igen, ska hem till dom och ha en riktig myskväll. 
 

Livet är en labyrint. Man måste gå vilse några gånger innan man hittar rätt.

Godmorgon!
Är de ens god morgon? kanske passar bättre med god eftermiddag? aja.. sak samma! 

Klev upp vid 9 och åt en sallad med massa god kyckling i, muuums!  Gick sedan ut med hundarna och plockade lite här hemma, nu väntar jag på att pappa, janette och jennifer ska komma och hämta mig och Amy så ska vi åka till björnön och grilla, massa mys ju! Kände att jag behövde komma ut lite, så de passar alldeles utmärkt! 
 
Nu måste jag leta reda på amys tröja, ( iskallt ute) sen röra mig utåt! 
Puss
 
 

Sån jäkla bra dag!

Sitter på bussen hem efter några timmar jobb. Slipper som tur var att åka en till buss, pappa och hans tjej var så gulliga och ville hämta mig, vet inte hur många gånger dom gjort de, så söta!!

Har fått så många bra besked idag så jag är så jäkla glad, en stor sten har verkligen lossnat från mina axlar. Ni vet intervjun jag var på för ett tag sedan som jag skrev om? Jag fick jobbet!!! Så jäkla skönt att slippa gå som timme och få 75% liksom.. De behövde jag, eller ah vi behövde de.. Ekonomiskt! De kostar ju en del att flytta och vi som ska totalrenovera den nya vi köpt så då passar detta utmärkt!

Nu måste jag hopp av bussen. Skriver sen

onsdag

Äntligen har jag en dator jag kan blogga ifrån, dock inga bilder på den för jag råka se till så den krasha. Så tack vare pappa kunde robin laga den, så nu fungerar den iaf men som sagt - inga bilder. Men jag tror ni klarar er tills vidare. 
 
Idag har det varit en riktig slappardag för både mig och robin. Min morbror kom förbi i morse och sen va jag och amanda ute på långpromenad med hundarna, när jag väl kom in igen så slängde jag mig i sängen brevid två trötta hundar och en ännu mer trött sambo. Ligger fortfarande kvar i sängen,  fast bara med Amy.. haha!  Sambon är iväg och ska mäta luckorna i nya lägenheten så vi kan beställa vårt nya kök, ska bli så skönt att ha ett helt nytt kök när man flyttar in där sen, riktigt kul! Får se vad vi ska göra sen, jag har råkat smitta robin med min förkylning så varken han eller jag är helt krya så vi ska nog bara ta de lugnt.  Får se om vi träffar pappa och hans tjej sen, hoppas det iaf.. alltid lika roligt :)  Man har verkligen tränat magmusklerna med allt skrattande efter en dag med dom, helt undebara! 

 
Ska försöka fixa nått att käka nu, puss
 
 

Hej tisdag!

Sitter och tittar på tv, har precis gjort mig klar. Ska nämligen snart ta mig till jobbet, 9.5 timmars pass står på schemat! Är glad att jag är ledig i morgon, 6e dagen på rad nu jag har jobbat med min förkylning och de känns verkligen i kroppen!

Jag ska titta klart på programmet och sen röra mig mot jobbet! Vi hörs sen.




Tv-mys

Hej!
Mobil-bloggar så blir de lite stavfel och osammohängande meningar så förstår ni varför, haha.

Hur som helst, har jobbat idag, steg upp halv fem i morse, så är helt slut. Ska jobba hela helgen också men i morgon får jag allafall lite sovmorgon så de är verkligen ett plus.

Så vad händer annars? Inte mycket, eller vi förbereder oss inför en flytt som kommer ske inom några månader, vi ska ju total renovera den så på söndag efter jobbet ska vi till Ikea med pappa och hans tjej för att titta på kök, så får vi se om vi hittar ett snyggt kök! Spännande :)

Tror jag håller på att bli sjuk också, hostar och nyser hela tiden. Har riktigt ont i halsen också, men så länge jag är feberfri så är de bara att kriga på! Nu ska jag göra i ordning lite käk, blir hemmagjorda hamburgare. Enkelt och snabbt!

ingen rubrik

kom inte på nån rubrik, haha.
 
Hej på er!
Idag tycker inte jag vädret är lika fint som de har varit flera dagar nu? men jag ska inte klaga, hellre såhär än massa regn och snö! Jag la mig precis helt slut i soffan, har hållt igång oavbrutet sen åtta i morse så nu är jag trött. Klev upp och började direkt med att storstäda, städade väl i kanske tre timmar och sen tog jag en långpromenad med hundarna, smart som jag är så la jag inte fram nån handuk så de blev lera överallt. Så de va bara att börja om, så jävla irreterande.  Gick över till amanda för en cigg, och ja jag trillade dit igen.. jag som va rökfri ett bra tag?  hm.. försöker hålla mig till rimliga gräser med tanke på att jag ska börja träna och sånt.  
 
Nu ska jag fortsätta titta på the big bang theory. Älskar verkligen serien, helt fast. Kollade på första säsongen på en dag? haha, nu får vi se hur länge den andra säsongen tar men kan inte slappa allt för länge, för snart kommer Robin hem från jobbet och sen får vi besök av pappa hans tjej och min lillebror, ska bli askul!   
 
Tänkte passa på att slänga upp låten som var med på melodifestivalen "jalla dansa sawa"  låten är klockren, lyssnar på den seriöst hela tiden..  :)
 
 
 

Lunchar med Julia

Godmorgon

Godmorgon!
Varit vaken sen innan åtta för att se Vasaloppet, sprang ut med hundarna nyss snabb också, härliga väder!

Tog fram lite jordgubbar nyss också, tyckte de passade utmärkt när de va sånt underbart väder.

Snart måste jag göra mig i ordning lite så ska jag åka iväg med pappa och fixa lite papper tills onsdag.

Ha en bra dag allesammans! Kram

when you say nothing at all

RSS 2.0