på jobbet

Hej på er.
Ville mest bara slänga in ett kort inlägg. Är på jobbet och har varit här sen sju i morse, har ett uppehåll nu innan jag går på och jobbar igen, delade turer suger ju pung, vill bara hem och sova. Är så otroligt trött! Men, bita ihop var det ja.
 
 
ska ta en till kopp kaffe ( typ min 6e idag) och vara lite social med annika.
som sagt, ville bara säga hej egentligen :D
 
 
Kram
 

you make me happy

Hallå!

Gud vad klockan har gått fort idag och då har jag ändå varit vaken sen tidigt i morse, vi båda klev upp i skaplig tid och åkte till mamma för lite kaffe och skitsnack, rätt kul då både hon och min lillasyster fortfarande gick i pyjamas.  Vi blev iaf kvar där ett tag innan vi åkte och handlade lite, hittade äntligen kaffefilterhållare som jag letat efter i seriöst år och dar.. men har inte hittat "the one" utan bara några sunkiga som ej passar in i min hollywood lägenhet, haha skoja! Men jag vill gärna ha vitt, vitt är fräscht och speciellt i inrednings-matrial och nu hittade jag äntligen den rätta, superduper nöjd verkligen.  Hittade även ett par super söta ugglor. Och då ska ni veta att jag är en uggle-nörd. Allt som har att göra med ugglor dör jag seriöst för, skulle kunna köpa varje uggla jag ser, dock måste jag dra i handbromsen då jag redan har massa ugglor hemma, alltså inga riktiga.. eller;)? haha. Dock kan man inte få för mycker ugglor, men de tycker robin så vi får väl mötas halvvägs.  Kan snällt tacka min käre mor och bästa vän Amanda som fått mig till den uggle-nörd som jag är idag, dom är ett snäpp värre än mig, då är det illa va? ;)  
 
Hur som helst, efter lite shopping av både mat och annat skoj så avslutade vi med en mysig lunch utomhus. Super härligt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord, bara jag och min älskling.
 
Imorgon åker han och hunden till karlstad och blir borta till nästa vecka, han har ju semester så tycker verkligen han kan åka och umgås med sin pappa och släkt eftersom jag ändå jobbar hela helgen + mån-tis.. Jobbar hela dagarna så jag är ändå inte hemma. Önskade verkligen jag kunde följa med, men det kommer fler gånger! 
 
Nu har robin åkt till jobbet en stund, han skulle fixa något och då passa jag på att dricka lite kaffe och skriva en snutt här, ska ta och gå ut med hunden innan vi ska springa till svärmor en vända. Juste, måste även förbi min jobbarkompis och lämna lite saker. Skönt att ha alla nära, granne med både svärmor och jobbarkompis. 
 
Neheni.. Vi hörs sen!

 
 
 
 
 
 
 

Min fina prins



dagens shopping


köpte faktiskt kläder med färg, brukar annars vara tråkig när de gäller färger men dessa köpte jag på hm. en klänning och en stor kofta/cardigan liknande. dock är färgen på koftan orättvis, den är mer nyon färgad, svårt att förklara men den e inte sådär orange som det ser ut iaf.


ett par vita spets-ballerina.

leggins med spets ( såg nu att hundens märgben var med på bilden, haha)

 
bättre bild på klänningen !


lite smink dock var detta inte allt, köpte även ett puder från fit me. Hann använda den därför den ej är med på bild,  orkade inte gå och hämta de.  (latmask) 



sen avslutningsvis en studentpressent. nöjd med shoppingen och shopping sällskapet. hade det super trevligt med mamma och min syster. Kan verkligen skratta ihjäl mig ibland åt dom. Man har då aldrig tråkig med dom, man märker klart och tydligt vilken sida av släkten man fått humorn ifrån, haha.

Nu är jag trött, ska ta en kopp kaffe och luta mig tillbaka i soffan innan det är dags att förbereda mat till sambon. Dock inget avvancerat idag, yeeey!!

Kram 

i love you more than anything ♡



smile today, cry tomorrow

Hej finisar!
Helt galet vad veckorna går fort, känns inte riktigt som jag hinner med.  Vill bara stanna tiden, låta dagarna vara längre. Vill njuta mer av dagarna, mer av livet! 
 
Sitter just nu i soffan med en kaffe och försöker komma på vad jag ska skriva, de ekar tomt i huvudet. Vill bara skriva, skriva massor men vet inte vart jag ska börja.  Om två dagar är jag tillbaka på jobbet efter 2,5  veckas sjukskrivning, känns faktiskt bra. Ska bli skönt att återgå till alla rutiner och få tillbaka den mer "sociala" biten. Saknar mina kollegor, Men ändå kan jag inte låta bli att vara avundsjuk på min älskade sambo som går på semester på fredag och är ledig i flera veckor sedan, glad för hans skull. Han behöver det så som han sliter, min fina fina älskling. Är så stolt över dig och de du gör dagligen, finns inga ord som beskriver hur stolt du gör mig och lycklig med för den delen, du är min framtid - du är mitt hjärta! Snart firar vi fem år, helt sjukt vad tiden går? Nästa månad är de fem år? Som sagt, tiden springer iväg. Det känns verkligen som igår vi träffades, åh! 
 
Nej alltså jag har som sagt massor jag bara vill skriva ut, alltså inte menat negativt utan jag behöver bara skriva av mig ibland och detta är ju min blogg och då är det så skönt att ibland bara kunna skriva skriva och skriva.  Men det får som sagt bli i ett annat inlägg. Ska göra mig i ordning nu och gå ut med hunden innan min mamma och syster hämtar upp mig för lite shopping. Nästa vecka tar min syster studenten? Helt sjukt? När blev du så stor?  Min älskade syster, lika stolt är jag över dig. Har både klarat körkort och skolan nu. Kommer nog aldrig accepera att du är så vuxen som du faktiskt är, du kommer alltid förbli "minstigen"  för mig ;) 
 
Nehe, röra på fläsket kanske. 
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

aldrig igen

 

dont dream your life, live your dream

Hej soliga fredag, det var inte en dag försent att du dök upp.
 
idag kan man inte annat än att le? vädret är på topp och likaså mitt humör.  Så vad bjuder denna härliga dag på då? Ingenting speciellt för min del iaf, ska bara ta det lugnt och "läka".  De är ju trots allt bara några dagar sedan jag opererade mig så jag måste ta det försiktigt trots att jag känner mig bättre. Om bara smärtan i magen försvinner så är jag fit for fight igen.  Men jag ska ge det tid, såklart.. så jag har faktiskt varit iväg och köpt naturgodis och lasagne-plattor. Ska göra lasagne till lunch tänkte jag, får passa på medans robin jobbar. Han avskyr de, haha. Sen  håller jag på att fixa massa bra filmer, ska bara ta det lugnt men andra ord. Skönt det också! 
 
 
var i väg tidigare idag till familjeläkaren och tog mina sista prover som ska skickas till akademiska, läkaren såg lagom skraj ut när han såg att jag var helt blå i armvecket ( stackarn trodde väl att jag knarkade eller något ) så jag fick snabbt förklara att jag nyligen opererat mig.. haha.  Och som svar fick man " då hoppas vi att du har något blod kvar då ;) ) haha ja visst, men jag började tveka när han tog fram tio seriöst tio rör.. men de gick tametusan, de fanns blod kvar.. slapp man oroa sig för den saken, haha skämt osido. 
 
nehep, inget mer att säga för tillfället!
 
Vi hörs sen va? Kram 
 
 

dag tre efter operationen

De har nu gått tre dagar sen jag genomgick operationen. jag har ont, väldigt ont fortfarande men de är inte så konstigt. Jag bara längtar tills detta är borta, de är inte kul att vara så begränsad. Tycker så synd om Robin, haha. hela tiden " älskling hjälp" Ush vilken plåga jag måste vara ;)

ligger iaf i soffan och kollar på Robin Hood medans Robin o bamse toksnarkar. höll på att somna jag med men satte mig upp i sista stund för annars vet jag att jag får svårt att sova ikväll.

nej jag har inget kul att skriva, vi hörs! (såhär sociala är dom ;) )








påväg mot jobbet

halloj!
sitter i bussen påväg till jobbet, är inte ett dugg peppad på att jobba denna helg. De är liksom andra helgen i rad.. känns sådär! men att klaga hjälper ju inte, ellerhur? bara att ta sig igenom den.

Nu är de endast tre dagar kvar tills jag ska operera mig, känner att nervositeten börja smyga på sig nu. men de ska bli skönt att få den gjord, så jag förmodligen slipper att ha ont sen.

Vad har hänt annars på sista tiden? typ ingenting speciellt. jobb och umgås med familj är väl typ de man hinner. Igår kväll träffade vi Robins gamla vän Anton och hans vän på några cigg o Skitsnack, va skit kul att träffa honom. va ett tag sen sist mena jag. :)

nej nu ska jag strax hoppa av!
Ha en skön fredag nu och njut av helgen. kram



klagande från mitt håll

Hej :)
sitter på jobbet och löser en kollegas rast, är verkligen super trött. men de är inte så konstigt eftersom jag varit här sen åtta i morse och slutar inte förens åtta ikväll, dock hade jag några timmar ledigt under eftermiddagen men däckade ganska så hårt i soffan då, haha. så det förklarar ju en hel del.

I morgon börjar jag inte förens 17 så jag ser verkligen fram emot lite sovmorgon, kanske ska slå på någon riktig bra film ikväll? om jag nu orkar hålla mig vaken, de visar sig.

Har en ganska intensiv vecka som kommer, jobbar hela veckan även den helgen som kommer också. förutom måndagen då men är ändå fullt upptagen då jag åka långt åt helvete rent ut sagt för att åka till tandläkaren, har upptäckt ett hål som besvärar mig så kan ju inte låta bli, hur mycket jag än vill. Det är både dyrt och läskigt så hade gärna hoppat de. Menmen, man ska vara rädd om tandhygienen. ;)

nu blev de mycket klagande i detta inlägg, haha.

nu måste jag rusa på larm, vi hörs sen!



RSS 2.0