tisdag!

Godmorgon
uh vilken morgon, stressade upp för att åka till läkaren men när jag hade kommit halvvägs så kände jag bara
" nej, jag orkar inte" mitt huvud dunkar och magen säger ifrån, så jag ringde och bokade om tiden och då får jag som svar " aha, okej. Men de va en ganska stor undersökning"  så hon menar att bara för att de är en stor undersökning så kan man inte få boka om?  aja, jag fick iaf en ny tid den 7:e vilket jag också kommer få boka om med tanke på att jag har avslutning då, haha (a) dom kommer bli galna på mig, men who cares!
Nu ska jag krypa ner brevid min älskade pojkvän och sova nån timme, sen ska jag upp igen för att ta mig iväg till skolan som börjar vid 1. 

Hörs senare!

du är viktig för mig

då ska jag strax krypa ner i sängen och förbereda mig innför sista vaccineringssprutan, har ju redan fått en dos och nu ska jag få den sista & sen är jag redo inför kosovo resan, kommer verkligen bli en minnesvärd resa. Hur som helst så tänkte jag på en sak nyss, jag har ingen riktig skoldag kvar nu innan jag får sommarlov,  kolla sjäva.

Måndag ( idag) ledig
tisdag: bara vaccinering
onsdag: börjar halv ett slutar halv två
torsdag: ledig
fredag: ledig
lördag/söndag: helg
måndag: ledig
tisdag: avslutning

ja, ni ser ju & jag har en sjukt stor uppgift kvar att göra så de är bara att sätta igång. Fast jag ska ju gå i sommarskola två veckor efter också, men de räknar jag inte som riktiga lektioner, men aja struntsamma. Har en studenten att gå på också och de kommer bli super kul, rebecca ska med också så vi ska väl stå och dansa nere i stan när babe åker vagn.  Jag tror jag är gladare än vad robin är när de gäller hans studenten? haha




sälen - minnen

hittade ett gammalt foto sen jag slutade nian uppe i sälen, fan va man saknar människorna därifrån.
Man får såna blickar tillbaka på den tid man bodde där, riktigt kul va det faktiskt!
åh vicky, min undebara vicky. jag saknar dig verkligen, varje dag och hela tiden. De går inte en ända dag
då jag inte tänker på dig, undebara du!  De vi hade och de vi gått egenom är något som jag aldrig någonsin kommer glömma, du lever innuti mig nu när du är så långt bort ifrån mig ♥


-



småshopping

bilder på de jag småhandlade här om dagen
lite sent men bättre sent än aldrig!

sometimes, all we need is a smile

Godmorgon
Jag fick ledigt idag, vilket är undebart.  Sitter fortfarande i pjamas och myser men ska snart springa iväg till ica. Vädret är på topp och de sägs att de ska vara de nu denna vecka, inte en dag försent. Jo juste, jag har bestältl en mängd klänningar hem, men jag ska bara pröva och se vilken som passar bäst och sen skickar jag tillbaka resten. Har också beställt ett nytt lockligt löshår till Robins studenten, kommer bli sjukt najs! :)

it raining men hallelujah

kom nyss innanför dörren efter kvällspromenaden med bamsebus, träffade även på vår granne med hennes hund så blev väl stående där ett tag, vi va ju och släppte hundarna tidigare och nu va även en till hund med, linda och hennes hund. Kul med lite ungdomar med i bilden. Ajaa, så kan de vara. Nu ska jag snart hoppa i säng. Fick veta att jag va ledig i morn, förmodligen. Har inga lektioner mer än geografin som börjar halv två och då får man plugga hemma men han vill att man ska komma dit och pricka av sig, känns lite ovärt för mig att åka in för de så jag bad Julia prata med honom, går de inte så måste jag väl in ändå men de visar sig väl

fan nu började de en bra film på tvn, måste se den innan läggdags!
Godnatt ;*



åh vad jag saknar mitt blonda hår,
jag vill bli blond igen, men jag ska inte.
jag vill att håret ska växa ut inte tvärtom, haha.

ångestsöndag!

Hej på er!
jag vet att min uppdatering varit låg men denna dag har varit hemsk. De är en sån dag då ångesten kryper fram och man vill inget annat än att krypa ner under täcket och bara sova bort hela dagen, men de har jag inte gjort vilket fall. Jag har pluggat hela dagen så nu har jag en uppgift kvar bara, och de är den största uppgiften av alla. Tänkte börja med den senare ikväll om Robin kan hjälpa mig, han är iaf inte hemma nu. Han har varit hos sin mamma och firat mors dag men om jag förstod de rätt så är han påväg hem nu, vi ska ta med bamse och släppa han med dom tre andra hundarna som han lärde känna sist. Vi har börjat med att träffas en gång i veckan och de är superbra för hundarna, + att våran lilla älskling ska vara borta mycket i veckan. Han ska göra massa tester och vaccineras.


aja, inlägget blev tråkigt och jag har fortfarande inte hittat sladdhelvetet så de får bli en gammal bild.
Kram så länge!

here i am

fy sandra fy, jag har lovat mig själv att bli en bättre bloggare men ibland är de svårt att klämma in de när de är så mycket annat runt omkring. Imorse åkte vi tidigt ner på marknaden som är här i västerås, & jag kan ju säga som så att jag blev väldigt besviken, de fanns verkligen ingenting som var utav värde. Jag tycker själv att markanden som alltid har varit så populärt minskar allt mer och mer för varje år, riktigt tråkigt måste jag säga.
aja, jag fick med mig ett par solglasögon och deras berömda chipps, mummmma! Jag fyndade lite smågrejer här om dan på stan också, tänkte ta och visa er så fort jag hittat sladden, som ni vet så får den ben rätt ofta!

jag släpper dig aldrig!

Lilla hjärtat, jag vet att dagen kanske inte blev som du tänkt dig & jag är riktigt ledsen för det. Allt jag ville va att du skulle vara nöjd och glad, inte tvärt om. Orden som du sa till mig hela tiden far runt och runt i mitt huvud " det är världens bästa dag sandra, världens bästa" & jag kunde inte göra annat än att le åt dig. När du låg i min famn så kände jag jag hur jäkla mycket du betyder för mig, och att jag verkligen skulle göra allt för dig. Det är dig jag tänker på varje gång jag känner mig nere, och då lyser jag genast upp igen. Man kan säga att du är det ljuset i mitt liv som jag behöver. När du blir äldre och förstår vad jag menar mer exakt så ska jag förklara för dig gång på gång hur stolt jag är över dig och hur mycket jag älskar dig! Du har tre systrar som verkligen skulle offra sina liv för dig, du är så älskad lilla vännen, så älskad.

Det kanske dröjer ett tag innan vi ses nu, men glöm inte att storasyster älskar dig, du finns inom mig hela tiden.


brumbrum hatar rubriker!

jag vill först & främst säga att jag är ledsen för att jag har varit så dålig på att svara på era kommentarer, men jag ska skärpa mig! För de andra så har min dag varit helt okej, till en början va den hemsk men jag fick det iaf trevligt på bion tillsammans med min fina lillebror, dock förstörde en viss person de roliga som vanligt men vad ska man göra, sånt man får leva med. Älskling gjorde mig på bättre humör så nu är de bra igen, de har varit full rulle här.  Jag och Bamse tog en vända och kollade när Robin och Stefan spelade tennis, de va skit kul faktiskt men efter en stund så blev bamse rastlös så vi fick promenera hem, nu står de grillning på listan. Stefan grillar kött och Robin leker med Bamse, jag ska kika till pommesen nu och sen blir de käk!

jag uppdaterar nog lite senare.
Puss



jag behöver ingen annan än dig älskling, har jag dig så har jag allt.
du är allt och lite till! ♥

fredagmorgon

Godmorgon! ♥
vaken tidigt idag, även fast jag är ledig. Gick upp när älsklings allarm flög igång så nu har han dragit iväg till skolan. Jag känner paniken bara växer fram i kroppen när de gäller att hitta en bra klänning till Robins studenten, jag hittar ju ingen som duger och de suger ju, men ska ner en vända på stan idag annars får jag kika i helgen eller nästa vecka, har ju några dagar på mig!  Hur som helst, jag ska väl springa ut med hunden och göra i ordning mig. Lite senare ska jag ta bussen hem till mamsen för att hämta Alex och sen ska han och jag på bio :)


Min ögonsten  ♥

-



mysdag med hundarna

kom precis innanför dörren efter att ha varit ute mer än 2 timmar med hundarna, de börja med att vi och hon tjejen gick ut med hundarna  ( hon sa sitt namn med jag har helt glömt bort de ) och vi släppte dom och de gick bra, dom sprang och sprang efter en boll som vi kastade iväg. Efter en stund kom vår granne med hans hund så alla dom lekte, bamse sa ifrån en gång men annars har de gått bra, efter någon timme kom ytterligare en hund en söt liten toypudel och den va seriöst den gulligaste hund jag någonsin träffat, så liten och så go. Så alla fyra lekte och både jag och Robin kom mycket närmare våra grannar, så vi bestämde att vi ska forsätta ses alla så hundarna får leka av sig osv, de blir ju jätte kul för bamse :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med älskling framför big brother, Bamse ligger helt död här brevid. =)







torsdag

kom precis in efter en runda ute med bamse & älsklingen, man får passa på innan de blir regn. ( ser ut som de ska regna iaf ) ute så mötte vi upp en tjej och hennes hund, bamse älskar verkligen dendär tjejen. Så fort han ser henne så skiner han av lycka, och hennes hund är så sjukt lydig. Hon kan säga " ge mig kopplet" så tar han upp de och ger de till henne.  Vi pratade om bamse och nämnde att vi också skulle vilja får han att kunna gå utan koppel, vi har inte riktigt vågat släppa honom med tanke på att dom innan inte har testat. Vi har släppt honom vid inhägnande områden och de går jätte bra, han lyssnar hur bra som helst men så fort de kommer hundar så skiter han i att lyssna, och de är någonting vi vill få ur honom, så vi bestämde att vi skulle ses med hundarna klockan sju ikväll och då skulle hon ta med en lina, så ska vi testa ifall han lyssnar på kommando och sånt. Ska bli riktigt intressant :)  

Men nu ska jag städa badrummet & sen laga någon mat :)





torsdag

Godmorgon mina älskade läsare ;*
idag är jag på strålande humör,  det kan nog bero på de fina vädret som är ute + att älskling väckte mig så otroligt gulligt innan han for iväg till skolan,  han är inte långt ifrån studenten nu min fina pojke. Jag själv är ledig idag, eller ah ledig va väl att ta i men vi hade bara en lektion på en timme och lärarna tyckte synd om oss ifall vi skulle behöva åka in för en timme så vi fick arbeta hemma, & i morgon är jag ledig helt så jag har helg nu :)
Så jag ska plocka undan lite och käka frulle innan han kommer hem igen och sen får vi se vad resten av dagen leder. 


jag älskar dig till döden min finaste! ♥

måndag, ny vecka, nya möjligheter.

Hej!
nyligen hemkommen ifrån skolan, fan va mycket det är nu. Blir helt galen! Fick veta idag att jag har ett muntligt prov i morgon i bistånd, så jag måste ju träna på det + göra klart medicin för allt ska vara inlämnat i morgon, herre min skapare. aja, de ska väl gå. Bara lite orolig för provet, förstår inte ämnet någonting. Julia försökte förklara idag, men ärthjärna som jag är så fattar jag ingenting, haha(?)

Nu ska vi gå till grannen en stund och sen ska vi handla och börja med käket, sen vid fyra blir det promenad med camilla i spåret & sen måste jag tametusan börja plugga och sen allt annat måste klämmas in, som disken, bamse osv osv. Dagen är fullspäckad!

de spelar ingen roll längre

hej på er :*
jag har inte haft nån tid att blogga, vaknade ganska sent eftersom jag somnade runt 6 i morse. Gick väl upp vid 11-12 och då gjorde jag färdigt en uppgift och sen gick jag och Robin iväg och släppte bamse, han är så duktig våran prins!   Nu ska vi laga mat och sen blir de fix här hemma. :)





klänning sökes

jag försöker sova, vilket inte ger ett bra resultat. Har försökt och försökt men på någotvis går det inte.
så jag gav upp tillslut och satt mig här, datorn brukar vara ett hjälpmedel för mig att bli trött så vi får väl
hålla tummarna!

Medans jag ändå va vid datorn så passade jag på att kolla efter en klänning till Robins studenten och även min avslutning, men jag hittar inga snygga så får ta en runda på stan nästa vecka antar jag!


-

 

I try but what do I get back

Nu har jag precis kommit innanför dörren, va ju hos mamma ett tag och de va jätte mysigt. Alla syskon va där så de va jätte kul att träffa alla igen, vi spelade wii, busade och käkade tecos och mycket mer. En perfekt lördag helt enkelt, vi planerade också in en kryssning som vi ska ta snart, eller snarare två. Först tänkte vi alla åka, ska tvinga med Robin också & sen lite kort efter de ska bara jag, mamma och mina två syrror åka en kryssningsrunda. Fatta hur roligt det kommer bli? jag ser verkligen fram emot det.

Så nu sitter jag hemma, helt ensam. Robin är hos malin & mange och jag har faktiskt ingen aning om när han kommer hem, men de visar sig väl. Ska klä av mig och göra i ordning lite kaffe. Tjoohoo =)

-

jag har sagt de förr och jag säger de igen, hon är verkligen sjut bra för att vara så pass ung som hon är.



du är bäst gumman!


Du vet att jag aldrig skulle släppa taget om dig,
alla minnen vi har tillsammans är helt oslagbara.
jag älskar dig till döden gumman & du kommer alltid
vara min allra bästa vän! ♥





mitt fina hjärta ♥

härliga lördag

Godmorgon eller vad det nu är ;*
Jag vaknade för ett bra tag sen, skönt att vakna tidigt då man får en hel del gjort.  Promenaden med bamse är klar och jag tog precis tag i disken, nu torkar jag av lite överallt innan jag ska börja fixa mig, ska nämligen iväg till mamma där de blir god mat på listan. Ska också umgås med min älskade lillebror som jag saknat massor. Jag har redan planerat att han och jag ska spela wii, de är så sjukt kul! =) ajaaa, nu ska jag fortsätta med de jag håller på med.

Ha en bra dag, kram


äntligen helg

Nu är det äntligen helg, och de må vara uppskattat ska jag säga. Jag har varit så otroligt trött denna vecka så det inte är sant! Jag kom hem från skolan för ett tag sedan, hade min sista social omsorg lektion nu så jag är ledig nästa freda, känns undebart! Blev också förvånad över att jag fick vg på en av mina uppgifter där, jag trodde faktiskt inte de.   haha, vet ni? vi såg på " i rymden finns inga känslor"  på lektionen, jag har ju sätt den innan också men man kan verkligen inte få nog av den. Jag skrattade så tårarna rann och det bästa är ju när han säger " jag gillar inte när folk tar på mig" och tjejen gör ju de hela tiden och rätt som de va så rör hon han och då puttar han i henne i vattnet och hon säger " men vad gör du"   så jävla bäst! efter socialomsorg gjorde jag ett omprov och sen åkte jag hem.

Nu ska vi grilla och sen antar jag att våran granne kommer över!
ha en fin kväll.  Kram

jag må vara en trött chey!

Hej!
de får bli ett snabbt inlägg med tanke på att jag ska snurra iväg till tvättis och sen ta ut bamsebus på en långpromis medan grannen och Robbe fixar i trädgården, de har dom gjort hela dan även fast jag slumrat till i soffan ett antal gånger, en riktig tröttischeeey dehär vettni!  Skolan idag gick förövrigt bra, fick veta att vi slutar den 7  istället för 10, kan inte bli bättre eftersom jag ska på robins student den 10 =) Fick också en bra nyhet att jag fått vg på den senaste inlämningen, gör jag VG på den andra så får jag vg i slutbetyg, undebaaaaaaaaaart :) sen under dagen har jag umgåts med min mami, hon hämtade upp mig och sen åkte vi runt och storsa lite i affärer och tog en fika, love my mammma!


aja, whatever.  ska ta mig iväg nu innan jag somnar här!
Puuuuuuuuss


old pic

hemsk dag!

Hej på er, det va ett dag sen sist.
Som jag nämde förut så skulle det bli dåligt med uppdatering pågrund av all plugg och det kommer nog forsätta bli det också, har fått undan en massa saker så har väl kanske 5-6 saker kvar, vilket känns otroligt skönt.
Men däremot är det inte så skönt att må dåligt, jag skulle iväg i morse till skolan som vanligt. Kommer till centralen för att möta rebecca och helt plötsligt så flög jag bara frammåt och ramla mot bänkarna, allt snurrade. Höll på att svimma helt enkelt, och sen börja jag må illa och kallsvettas, och nu har jag jätte ont under gallan. Kan knappt röra mig för då hugger de till, är helt öm där också, men jag bestämde mig för att gå och prata med Fredrik och säga till honom att jag går hem, och han förstod. Jag missade ingenting speciellt ändå eftersom att dom skulle se teater. 

Annars så har de inte hänt så mycket idag, kom nästan precis hem. Robin har varit iväg med Bamse och klippt hans klor på någon klinik. Vi klarar inte av att klippa hans klor eftersom han tycker de är så obehagligt, och vi vill ju inte tvinga han till något. Men vi fick lite tipps nu hur vi ska gå till väga nästa gång, så vi ska väl försöka klara av det. Man märker verkligen på bamse hur skönt han tyckte de va att bli av med sina långa klor, han springer, hoppar och leker helt vilt, vår lilla buuuse.

Nu ska jag lägga mig och kolla på nån film, känner mig inte helt kry.
vi hörs senare!


Bamse & Robin älskar att kramas! :)

-

 





änglar finns, tro mig.





vattenkrig? hellyeeh!

de började med att jag dryga lite smått med vattensprutan och sprutade med den på honom när han pratade med sin mamma i telefonen, dock så skratta han bara till utan att hämnas så jag forsatte ju. De slutade med att han hällde vettenglas över mig och jag envisade med att spruta ner honom med vattnet, haha. Bamse hjälpte såklart också till =)   så, nu har jag ont i magen av allt skratt + att jag har en hel del vatten att torka upp.

Nu blir det ut på kvällspromenad och sen Zzzz
Godnatt!  :)

jag försöker så försök med mig

nu har jag fått undan två uppgifter, riktigt skönt måste jag säga. & Ja, jag överdrev när jag sa 12 uppgifter. Jag har 5-6 kvar nu.   Aja, jag har precis druckit min hemmagjorda milkshake, innan de fixade vi undan i trädgården, vilken skillnad det är nu. Det är tack vare våran snälla granne som vi verkligen fått i ordning. Vi har fått massor av verktyg, jord osv =)  

hahah
Jag: Du, va heter våran granne?
Robin: haha jag vet inte? mr x
Jag: men sluta, ordet äcklar mig. Bara massa fjortisar som använder de ordet
Robin: HAHAHAHHA

så, ja.. vi vet inte vad han heter, även fast vi umgås med han typ varje dag? ajjaa =)  nu ska jag lägga mig en stund framför tvn innan vi ska ta kvällsprommenad med bamsebuuuus




 

work work work

Hej!
hoppas allt är toppen med er, med mig är det okej. Är super trött. Somnade när jag kom hem ifrån skolan och sov i kanske 2 timmar? nu sitter jag helt död och försöker göra klart en uppgift, de går segt men frammåt iaf.  Jag räknade uppgifterna jag hade kvar och kom till 12 stycken, dock så är jag halv klar med 2 stycken.  Jag va klar med en uppgift men pratade med läraren idag och hon sa att om jag skriver alla b och c frågor ( jag skrev bara a) så skulle jag förmodligen höja mitt slutbetyg till vg eller mvg om de såg bra ut, och de ska jag försöka göra. Därför måste jag lägga till fler saker och vara med noga och skriva mina egna tankar osv, men uppgiften är jätte stor. Jag har som sagt bara skrivit a frågorna och är uppe i 7 sidor, så ni förstår ju! :)

Nu ska jag forsätta plugga och sen försöka fixa klart bokrecensionen som kommer ta flera dagar med tanke på att jag inte läst klart boken, haha.  

men i helgen ska jag till mammut så hon får hjälpa mig att ta bort några uppgifter, tar all hjälp jag kan få. Tiden är knapp och allt ska vara inlämmnat om mindre än två veckor.  Önska mig lycka till
Vi hörs senare!

mitt ljus!




jag saknar dig så otroligt mycket Alexander,
du finns i mina tankar oavsätt vad jag än gör.
Du håller mig stark, du håller mig vid liv.
jag älskar dig mer än någonting annat & skulle
göra exakt allt för dig.

jag har verkligen världens undebaraste lillebror
jag kommer finnas vid sin sida livet ut & alltid
stötta dig i alla beslut du väljer att ta.
Du är allt för mig! ♥

jag ger 100 % men vad får jag tillbaka?

fyfan va drygt, jag skrev ett sjukt långt inlägg och sen klant som jag är så råkade jag klicka ner allt. Aja, jag gör en lång historia kort.  Har hållt på och städa här sen jag kom hem ifrån skolan, är klar med kök och klädkammare, så ska försöka hinna skura och dammsuga också!  Men jag känner att jag måste prioritera skolan först nu, har en hel hög med inlämningsuppgifter som ska in nu innan dom ska sätta betyg annars får jag inge betyg, därför är det sjukt viktigt att jag hinner med allt. Men de är dåligt av dom att ge oss tusen uppgifter nu strax innan sommarlovet och förväntar sig att vi ska plugga ihjäl oss, duktiga idioter.  Jag hade kunnat acceptera de om de va små uppgifter men nu snackar vi stora uppgifter, som kräver några dagars jobb för att göra det bra. Aja, få ta tag i skiten nu iaf så jag ska ta mig en isglass och sätta mig ute och plugga.

Om uppdateringen blir låg nu under några dagar så vet ni varför, jag måste plugga och jag måste hinna klart. Jag tror att ni har förståelse för det.  Ha det så bra så länge, så slänger jag in inlägg lite då och då.  Ett tipps för er som kikar min blogg är att bara lägga till mig på bloglovin så ser ni ju så fort jag uppdaterar. Mycket enklare, tycker iaf :)

Ha det bra nu / kärlek och respekt! 

 

 
 Min fina bamsebus! ♥

ännu mer bilder

Nu kommer de fler bilder fast nu är det ifrån Uppsala ♥






bilder

Bilder ifrån dagen hemma hos Julia, jag låter bilderna tala för sig.
det va iaf en toppen dag ♥




ett riktigt äventyr

jag måste bara meddela att trippen till uppsala verkliegn var lyckad, hur kul som helst fast dock var det ju för varmt men vi fick lagomt med färg efter all utevistelse, och mycket motion också för den delen men de skadar ju inte.  Jag kollade precis hur mycket färg jag fått och de är en riktigt skillnad, sjuuuuuuukt glad =)  Bilder & allt ifrån både uppsala och sala får ni senare, för nu blire käk för hela slanten innan de blir långprommis med bamse och mys i soffan med mn älskling.  :)

upptagen cheyyyy!

Är hemma hos Julia i Sala, därför de blir dåligt med uppdatering. Jag berättar mer när jag kommer hem i morn efter vi varit i Uppsala för nu blir det big brother.

Ha det så bra så länge!

Ny vecka, nya tag och nya möjligheter!

Godmorgon♥
jag försökte blogga igår men blogg.se krånglade så de gick inte så bra...? Jag håller på att fixa klart de sista innan jag far iväg till skolan för att ha svenska och geografi, slutar ungefär 4 och då följer jag med Julia hem till Sala och blir kvar där över natten och sen på tisdag blir det uppsala med biståndsklassen =) Min buss går alldeles strax så kan inte sitta här, vi får höras senare.  Försöker iaf slänga iväg en mobilblogg!


 
Julia får stå för bilden ;*

söndag!

Hej min fina läsare
vaknade upp till en fin dag & gick upp redan vid 7 för att ta mig en prommenad med bamsebus, strax därefter
la jag mig i soffan och somna om, haha.  Vaknade vid halv 12 och knalla upp. Så nu sitter jag här och ska strax ta tag i disken innan min låtsaspappa kommer & hämtar Robin, vi ska få nya möbler idag så Robin ska hjälpa till att bära och lasta allt :)


                            
                             


såhär kan de se ut när jag och bamse delar på soffan!

Godnatt!

vart finns du?

jag ska börja med att säga att jag verkligen är tacksam för alla kommentarer som strömmat in & jag lovar att ta tag i dom i morgon ♥

Jag sitter förövrigt i soffan med sjukt ont i magen & dunkande huvudvärk, eller ah huvudvärk på ena sidan av huvudet? haha.  Vill bara krypa ner i täcket och försöka somna, men jag kan inte ligga ner pga min mage :( vetetuuusan vad det är, skitsamma.   Vet ni? jag hitta en fästing på bamse idag, fybubblan va äckligt. Jag som köpt fästinghalsband och grejer för att försöka undvika fästingar, men ikeeee sa nicke!  Men jag va väl förberedd på de med tanke på att halsbandet nog inte tar bort alla fästingar, den minkar antalet bara. Jag sprang in i duschen för att kolla så jag inte hade något, sen fick jag visitera Robin & damsuga soffa plus golv såhär sent, så grannarna är nog lagomt glada på oss nu :)  Bamsebus älsar att ligga i soffan också, så vi fick lägga filtar på hela soffan så våran lägehet ser lite väl överdriven ut, haha.


I always hope for tomorrow

Kom nyligen innanför dörren, haft en toppendag hos mamma. Jag och Alex har spelat wii typ hela kvällen, så jävla roligt! Jag måste verkligen köpa hem de, man tränar ju tametusan samtidigt som man har sjukt kul. Nu ska jag fixa mobilen jag lånade av mamma,  tack mamma.   

 Alexander sprang runt i sin badrock hela kvällen, så söt!♥

mitt hjärta

The game plan

springer mellan toan och tvn, jag fixar mig lite eftersom att jag ska åka en sväng till mamsen men samtidigt är det en film på tvn som heter The game plan, så sjukt bra film. Såg den i förrgår för första gången då robin tvingande mig till att se den, de är alltid så. Jag säger alltid att han har dålig filmsmak, men sen när han väl tvingar mig till att ge en film en chans så fastnar jag direkt.  De är jämt så, haha.   kanske ska börja lyssna på han så han slipper tjata livet ur sig själv =)


Har ni sätt den? om inte så tycker jag faktiskt att ni ska ge den en chans. & gör inte som jag som nästan gav upp efter 10 minuter. Den är trögstartad, men efter ett tag så fastnar man som sagt.  Jag gjorde det iaf! :)


tvättstuga och städ

nu är det full rulle i stugan, tvättis och tvättis. Bamsebus leker för fullt med Robin, dock lite orolig över hans tass då han börjat halta lite. Får hoppas de lägger sig, annars ringa läkare! Stackars bambsebuuuus ♥


rädd cheeeey

Hej på er!
kom hem för ett tag sedan, var som sagt i skolan till ungefär halv två sen träffade jag älskling & vi gick iväg för
att träffa sussie, sen bar de av att åka och kika i lite affärer och sen handlade vi hem lite. Svärmor var så snäll och hjälpte oss att hitta en duglig damsugare eftersom att den vi har nu är så dålig & vi fick en kanon bra för ett ännu bättre pris, så de tackar vi för! 

Ni skulle ha sätt nyss, jag vart skit rädd. Vi hade öppet mellan altanen och dörren in så att bamse skulle få gå in och ut som han brukar göra, men jag gav honom en denatix ( ett tuggben som ska vara bra för tänderna ) & helt plötsligt fick han damp och börja hoppa enligt Robin, jag själv var påväg för att hämta posten i trappan. Sen när jag kom ut för att se varför Robin ropade på mig så va stackarn blodig på tassen och lite under hakan, jag försökte klämma och tvätta för att se om de va nått han hade fått in i tassen eller liknande men jag hittade ingenting, han haltar inte heller så jag vettetusan vad det var.  Jag ringde mamma & hon sa att jag skulle tvätta rent och försöka titta noga, men hittade fortfarande ingenting.  Jag försöker intala mig själv att han kanske bet sig samtidigt som han bet på tuggsaken och sen slicka sig på tassen eftersom de inte finns spår av något. Men vi får hålla utkik, nu så ser allt bra ut igen. Men jag blev jätte orolig! + att jag försökte öppna hans munn, men han hatar verkligen de så jag fick brottas med han, vilket slutade med att jag har rivsår på hela kroppen =) Men de får man ta om man har hund!


Nu ska jag laga lite mat, vi hörs sen!



nyss hemkommen

Kom precis hem ifrån skolan, blev så bra välkommen av en hund som hoppa på mig, haha söten! men iaf,  att ta spruta gick faktiskt rätt så bra. Jag frågade henne om bivärkningar & de va vanligt att man fick feber och eventuella kramper i armen, så vi får väl se. De brukade gå över efter ett dygn! Men än så länge mår jag helt okej.  Nu ska jag, älskling & bamse ut i regnet för att boka tid i tvättis och gå en långpromenad.

Det är dig och Robin jag lever för, ingen gör mig
så lycklig som ni två. All kälek går till er ♥

I'm fine without you

Klev precis ur en urhärlig dusch och gud så efterlängtat de va, nu sitter jag och smörjer in mig med tusen olika krämer. Tänkte ta och måla naglarna och fräsha till mig lite mer!  För övrigt knallar väl allt på, vi har varit dåliga bägge två här hemma, och jag känner mig lite hängig men vi får hoppas att de släpper snart.

Nu ska jag göra mig klar så jag hinner bänka mig i soffan framför bb med älskling!
hoppas ni har haft en toppen dag!  Kram

RSS 2.0