Godmorgon måndag

Ledig idag, vilket är helt underbart. vakande upp runt 8 och kunde inte somna om, gick upp och satt på kaffe och gick ut med hunden innan jag bänkade mig framför tvn med tända ljus, underbart!!

hade en super trevlig dag igår, Robin fyllde år så hela hans och min familj kom och firade honom. Vi köpte pizza på kvällen och däckade i soffan rätt tidigt. Så idag känner jag mig väldigt utvilad men pirrig, idag är de en spännande dag. väntar samtal och hoppas att dom ringer med possetiva nyheter. Bara att hålla tummarna!!

Ska dricka upp kaffet nu innan de blir kallt, ha en bra måndag.new in

var iväg o handlade tidigt imorse för Robins födelsedag i morgon och passade på att smita in o köpa ett par skor jag velat ha så länge, kan nästan tro att de är jag som fyller.. haha. Men är iaf super nöjd. Dom är så bekväma på!Min kväll

Min guldklimp linn kom och hämtade upp mig vid sex taget och sen åkte vi och köpte lite fika och åkte ner till hamnen och satt oss och pratade massa och hade de allmänt mysigt. Sen åkte vi till mitt jobb där jag träffade mina efterlängtade jobbarkompisar och hämtade upp linnea. alltså tre tjejer i samma bil kan bara sluta på ett sätt, skrattade så magen vek sig och tårarna sprutade. vi åkte förbi hässlö där vi alla tagit körkort och hälsade på dom som var där nu, hängde där ett tag innan vi åkte hem sen. alltså, ja vad ska jag säga. kvällen var grym, länge sen jag skrattade såhär mycket alltså. Glömde dock att ta kort, blev bara några enstaka men tror ni klarar er.

Nu kolla lite tv innan jag ska sussa, fullspäckad dag i morgon.

Godnatt på er, sov gott!

Vill ha 😍När jag var i Karlstad så gick vi runt i olika bilhandlare för att sambons Pappa planerar att köpa ny bil, perfekt tänkte jag. ( även om jag inte ska köpa egen bil än ) men titta kan man ju o få lite idéer. Golf är ju en bil jag älskar att köra, dels för att vi körde såna på körskolan men även också för att de är en otrolig lätt bil att både köra och hantera. Den är så liten, smidig och bensinsnål. Dock kostar dom ju efter de också, skaffar jag en golf i framtiden så ska den va relativ ny och då kommer man ju upp i en hög summa, tråkigt nog.

Många säger " men Sandra, polo ser ju ungefär likadan ut, drar mindre bensin och är betydligt billigare. " ja så kanske de är men polo är en sneak modell av golf och de syns verkligen, dom är inte alls lika snygga. ( nu är inte utseendet allt på en bil ) men golfen är bättre i allt, utom att den drar mer bensin men de är inte mycket de skiljer så de kan jag leva med. Varför köpa sneak när man kan köpa äkta, right? ;)

dock är golfen på bilden värsting golfen och de behöver jag inte, de är golf r, vilket betyder att den är mer sportig och har mer hästar en dom andra golfarna. allt i ett mer överdrivet format.
och de behöver jag ju inte riktigt.

ska inte haka upp mig på detta, ska ju inte
köpa bil nu eftersom jag i november får gångavstånd till jobbet, känns lite onödigt :)! får nöja mig med att köra sambons bil så länge.

Det är alltid något

Godmorgon tisdag
vaknar till sol idag, underbart! Har faktiskt varit vaken bra länge men inte gjort något mer än duscha o varit ute med hunden och ringt tandis. ska nämligen dit i morgon och dra ut en tand som krånglat länge nu, var där förra veckan för samma fel men har fortfarande lika ont. emellanåt vill jag bara slita av mig håret, och de är ju inte de billigaste att gå till tandläkaren. Menmen.. tror inte dom ändrar priserna för att jag klagar ;)


vad händer annars då? måste skynda mig med att dricka upp kaffet och sen fixa mig och ut med hunden innan jag ska träffa annica. Vi ska nämligen iväg till nya jobbet jag börjar på i november ( woohoo ) och testa arbetskläder. Sen måste jag ta en sväng förbi affären o köpa Alvedon. ikväll ska jag nog träffa linn en sväng.


nej skynda sig var de ja.
ha en bra tisdag!bröd bakning

Igår kväll gav jag mig på att baka bröd, dom blev väldigt uppskattade här hemma. dock kommer jag inte ihåg vad dom heter nu men goda vart dom, sambon tryckte i sig halva plåten så de är absolut något jag kommer göra igen.

RSS 2.0