Having someone to love is family, having somewhere to go is home, having both is blessing

Hejsan
Dagen påbörjades rätt tidigt, klev upp vid 7. Fixade mig och drog till stan med eemelie för att gå på möte, sen mötte vi upp amanda, kenneth och robin och sen drog vi och käka. Eemelie fyller ju 22 idag så vi firade henne, sen sprang vi alla på stan ett tag innan jag och amanda bestämde oss för att vi ville åka till ikea, vi drog med robin också. Dock blev de inte bara ikea, utan hela shoppingcentrumet också, riktigt kul faktist. Fick hem lite fina saker och även en trött sandra.  När vi kom hem va de bara att bege sig mot mamma för att fira eemelie ytterliggare då de bjöds på fika, sjukt mysigt! Jag och Alexander passade på att spela lite wii, haha ja jag vet men de är faktiskt sjukt kul. Allafall, alexander ( min bror ) som är sex år utklassar mig hela tiden, han är grym?  och tametusan så satt jag mamma och alex och skratta så tårarna spruta :)


hur som haver så har de varit en kanon dag, tusen tack för de!
Nu ska jag snart skölja ut min 999999 hårfärg ur huvudet, blir fan knäpp att färgen aldrig blir som jag vill att de ska bli, sliter som en gris på mitt stackars hår!

 
      Kära bror, du vet inte hur glad jag är som har dig.  Du sprider mer lycka om kring dig än du anar♥
 

tankar om allt

Det är sjukt hur snabbt tiden egentligen går? Under alla år som liten har man alltid klagat på att tiden gått så sakta, att de tar sån tid innan man blir ”vuxen” och får flytta hemifrån, gå klart skolan, ta körkort, pojkvän osv. Jag är rädd, rädd för att tiden ska gå alldeles för fort vilket den i och för sig redan gör. Jag hinner knappt blinka, nu står jag här? Jag flyttade hemifrån för ca 2 år sedan, har mig en sambo, vi har egen lya, djur, ja ni vet – allt dedär? De är tusan bara barn som saknas – vart tog tiden vägen?

 

Jag saknar dom kvällarna då man gick ut från sitt rum och satt sig i soffan intill mamma eller mina syskon och bara njöt av sällskapet, jag saknar till och med dom små-tjaffsen om att rummet ska städas eller liknande, jag vill tillbaka till de unga och njuta några år extra. Som julafton tex, när man va mindre va man så förväntansfull att tomten skulle komma och att vi skulle få massa paket, vi hade uppesittarkväll ( som vi i och för sig har idag med ) men de va annan känsla då, man drog ut på uppesittarkvällen för att man var allt för ivrig för att sova, och när man väl la sig så låg jag och min yngsta syster och bara fnissa och va så spända på morgondagen, de tog minst 2-3 timmar innan man kunde somna, lyckan bara pumpade inombords. Sen på julafton var de sån härlig känsla, klä sig fint, äta gott och ha de så bra. Tanken att veta att dagen var vår, för oss barn. Sen lägga sig på kvällen och vara helnöjd efter dagen.

 

Idag är de annorlunda, vi bestämmer en tid som vi ska vara hemma hos familjen, kommer dit och njuter av sällskapet, de är liksom inte dendär ” wow de är julafton” de är mer att man glädjer sig av att se min lillebror bli så glad att alla samlas och se vad han fick av tomtenissarna, likadant när tomten kommer – han blir överlycklig! Självklart uppskattar jag julen idag också, den är undebar men det är inte på samma sätt, förstår ni vad jag menar? Jag önska jag kunde byta plats, jag önska tiden kunde stanna..

 

Jag kan knappt förstå att jag fyller 21 i Januari, min lillasyster som alltid har varit familjens minstig är 18, min storasyster 22 och alexander 6? herregud, jag kan inte förstå, jag vill inte förstå?

 

Jag är 20 år och har tar allt ansvar för de jag gör själv, förut tänkte man aldrig på de självklara som är idag. Idag måste jag tjäna egna pengar för att kunna betala för boende, andra räkningar, mat, kläder, smink ja gud vet vad. Har man inget jobb så är det en klump i magen av oro, en oroklump som aldrig försvinner. Förut fick man sig studiebidrag eller barnbidrag och kunde unna sig bäst man ville utan att tänka på dehär att ”räkningarna går före.” Problem var inga problem förut, dom va mest bekymmer som man lätt löste.

 

jag vet inte vart jag vill komma med detta inlägg, jag är bara så tankspridd idag. Saknar min familj, även fast jag har dom nära ändå. Jag saknar min bardom, saknar vänner som bara försvunnit pågrund av att man betett sig som en idiot eller som man förlorat på grund av flytt och liknande.

 

Detta blev en lång text, men jag var bara tvungen att skriva av mig.Va ”barn” så länge ni kan, tänk er för, behandla andra som du själv vill bli behandlad. Visa respekt. Visa tillit. Va dig själv, va rädda om dina nära och kära för du vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda. Carpe diem – fånga dagen.



Jag måste passa på att säga att jag är ingenting utan min familj, min mamma min ängel, mitt allt. Du är den som alltid finns där oavsätt vad, du sviker oss aldrig.  Vi kan bråka, men vilka familjer gör inte de? Men som den starka kvinnan som du är så tar vi oss egenom allt,  Du skulle aldrig svika oss.  Du kämpar och du kämpar för att hålla oss samman, jag vet ingen människa som är så stark som dig, du är en riktig förebild mamma. Jag älskar dig så himla mycket! 

Och mina syskon, vad hade jag varit utan er? Ni är verkligen dom bästa. Vi har gått egenom så mycket tillsammans men ändå tagit oss egenom de, tillsammans. Vi har aldrig svikit varandra oavsätt vilken situation vi varit i. Vi är starka tillsammans, starkare än många många andra. Jag älskar er, hur mycket som helst!

Och min sambo, min fina sambo. I 3 år har du stått vid min sida och du är så perfekt på alla sätt. Givetvis har vi haft våra upp och ner gångar men vilket förhållande har inte de? Man måste stärka sig av något och de gör vi när vi kämpat oss egenom det som varit svårt, du är mitt liv, min lycka. Inte en dag utan dig min stjärna. I love you baby!

 

Visa och berätta hur du känner för dina nära och kära, hellre en gång för mycket än en gång för lite. 


 

även en liten stjärna lyser i mörkret.

Hej på er!
Som ni vet så kommer jag och går här på bloggen, man vet aldrig med mig men en sak vet man och det är att jag aldrig kan hålla uppdateringen som jag lovat, haha ;) 
 
Aja, idag har jag shoppat loss på ikea med min mamma och sambo, blev mycket snyggt hem faktiskt. Tänkte fota och lägga ut hur vi bor? kanske gör de i morgon om jag är riktigt snäll.  Men annars är de rätt lugnt faktiskt, skolan har ju börjat igen för vissa? och gud va konstigt de känns att inte gå till skolan som man är van vid, de tar väl ett tag innan man verkligen inser att skolan är över "helt" sjuk tanke egentligen. 
 
Vad har jag för morgonplaner då? Inga stora alls, älsklingen jobbar så jag ska väl storstäda tänkte jag och sen möta syster för att handla hårfärg, ska våga byta färg i morgon igen. Va ett tag sen sist nu och orkar inte vara mörk längre, dock tycker jag synd om mitt hår som faktiskt växt en hel del, så pass mycket att jag ej använder löshår längre och de är ett stort steg då jag tametusan alltid använt de sen jag blekte sönder de, men de är rätt slitet så de rycker i vilket fall.
 
Nej nu ska jag hjälpa robin att röja upp här innan amanda kommer på en cigg.  
hörs igen i morgon!  Puss
 
 
together we make a family 

Godmorgon

trött chey

som rubriken lyder är jag så sjukt trött, har varit i skultuna hela dagen och fixat de sista med min förra lägenheten, alltså städa ur den. De är ju sista månaden nu så måste fixas klart, har planerat att vara där hela helgen då det är en del att göra med den, så vi sliter som djur. Ska tvinga med mig min ena syster ut dit i morgon med så går de lite fortfarade hoppas jag. 

Hur som helst, nu står babe och fixat sen middag ( haha ) och sen inväntar vi eemelie som ska vara social en liten stund, min lilla vovve har även sovit borta inatt och ska de idag igen men som tur är så hinner jag pussa lite på henne nu när hon kommer, mamma va även så söt och köpte nytt koppel och halsband till henne, även ett fint bälte som hundarna ska ha i bilen så nu åker hon säkert, min lilla snuffla. Tusen tack mamma!  Man märker verkligen hur familjen älskar henne för dom vill ha henne där hela tiden, jag ser knappt henne längre ;) Men de är bara bra nu när vi ända är upptagna med att fixa och ha oss med lägenheten :) 


Nehep, om man ska göra ett ryck innan min lilla undebaring kommer.  Puss! 

 
 

The mind asks the questions; the heart has the answers.

Som sagt så var vi iväg på semmester och vi hade det kanon, hundarna med. Dom njöt av de "fria" och kunna springa in och ut hur långt som helst och kunna bada när dom ville, man såg att dom älskade de. Vi kommer åka dit igen, väldigt snart. Hade det så otroligt bra och man släppte verkligen allt och bara njöt!


tänkte slänga in lite mobil-bilder från semestern, sen måste jag skynda mig. Kenneth kommer hit snart så ska vi ta cyklarna till mamma en sväng och sen ikväll blire grillning! 

Ha en bra dag 

Only action brings ideas to life,

Hellu på er!
jag har varit lite off från bloggen men jag har faktiskt en anledning, jag har varit iväg och haft semmester och då vill jag ägna all min tid åt av att njuta av den och de kanske ni förstår?

Jag har iaf haft de toppen och kom hem för några timmar sedan, har bara hunnit varit hos amanda och tagit en cigg. Åh gud vad de är härligt att vara hemma, borta bra men hemma bäst, right? jag var bara borta fem dagar men har redan hunnit sakna alla så mycket.. 

Men mer detaljerat och bilder får ni i morgon för nu ska vi krypa upp i soffan och kolla film.  
Puss!

onsdagskväll

Hej!
Kom hem från jobbet för ett tag sedan, är riktigt trött faktiskt. Ska ta och kika runt lite på datorn innan jag kryper i sängen, ska upp tidigt i morgon för ännu mer jobb, pass mellan 0700-1400.  
 
 
Jag har inte alls mycket att säga, är så tom på ord. Antar att de är för att jag är trött?!
Men skitsamma, godnatt på er! 
 

Fredag

Hej!
Har egentligen inte så mycket att säga, ville mest bara kika in och säga hej. 
Min dag har bara bestått av tråkiga saker som - jobb!  Jobbade kväll, kom hem för ett tag sedan och ska snart försöka krypa ner i sängen och sova för ska upp i morgon bitti igen för ytterligare mer jobb, dock är jag inte de minsta trött och de suger verkligen när man jobbar sent och ska upp tidigt för man hinner verkligen inte komma ner i varv förens runt 1-2 och då är man ju död dagen efter sen, haha? problem ;)


Aja, nu ska jag kika runt lite och sen försöka tare lite lugnt.  
Hoppas ni har haft en bra dag och festar lugnt, ni som nu gör de. 
 
 
Pussssss
 
 
 

Några få bilder från bowlingen i lördags

 
 

When you're in hell, only the devil can help you out

mitt vardagsrum

Vi flyttade ju som sagt för ett tag sedan och nu äntligen börjar jag bli nöjd, de är lite småplock kvar bara.  Va tycks? 

lite dålig bild kanske, men de får duga. 

sommardag

Hallå!
jag dör av värme, så sjukt varmt. Skulle lätt behöva ett dopp nu! 
hur som helst, är ledig idag så har mest slappat. Kom nyligen in efter en långpromenad i skogen med amanda och alla hundar,  jätte skönt faktiskt.  Ska snart ta tag i allt hemma och sen ta mig till ica för att köpa cigg och loka.  Vad ska ni göra idag?:)
 
RSS 2.0