Godmorgon

bloggar direkt från bilen så detta blir ett kort inlägg.

Idag är de tisdag och jag är påväg till jobbet, har precis släppt av sambon så ska börja rulla om en liten stund. Idag är de näst sista dagen på mitt nuvarande jobb. I morgon gör jag sista dagen och sen går jag på semester veckan ut innan jag på måndag börjar mitt nya jobb, som jag sagt förut så känns de både spännande och läskigt samtidigt. Men de blir nog bra :)

jo juste, vi har blivit med hus. blev de förra veckan tror jag de var, super spännande. Vi flyttar in redan den 15 december. så de var snabba tag. Huset är verkligen perfekt för oss så är verkligen glad.

nej hörrni.
ha en super bra tisdag.

Kramkaffe är ett måste såhär tidigt på morgonen.

5 pass kvar ☆

Hej!
torsdag idag då, de är ju ruskigt vad dagarna går fort. Dom bara flyger förbi. Idag är det endast 5 pass kvar innan jag byter arbete. känns både ledsamt och spännande, ledsamt för att jag trivs så otroligt bra där jag jobbar idag men samtidigt är jag ung och behöver och vill utvecklas och få erfarenheter och kunskaper från annat håll. Så de ska bli spännande att få pröva något nytt.

sitter just nu på jobbet och har rast, jobbar ända till halv fem idag, känns riktigt segt faktiskt. Skulle bara vilja dra filten över huvudet och slänga mig i soffan, men de får vänta.

Är så spänd och förväntansfull för en sak som händer ikväll, alltså ni förstår inte hur glad jag är. Men berättar mer om det sen när allt är klart. :)

Nu har jag har försökt skriva detta inlägg i säkert 20 minuter, haha. Folk pratar hela tiden och avbryter mig så inlägget är säkert inte sammanhängande för fem öre, Menmen nu är rasten slut och jag ska återgå till mitt arbete.

Kramatt stanna upp och andas!

Hej!

Idag har jag haft en riktig chilldag, vilket verkligen var behövligt. Har bara gjort alla vardagliga sysslor och tvättat massor. Jag behövde verkligen en lugn dag då de varit något varje dag, min mage har börjat strejka ordentligt igen, i morse hade jag så ont och det är ett tecken på att jag stressar för mycket. Jag måste lära mig att tagga ner och inte ha för många bollar i luften samtidigt, de är aldrig bra i slutändan. Jag måste lära mig att det faktiskt är okej att ta de lugnt.

Har precis duschat och fixat maten som står och puttrar på spisen, den ska stå ett par timmar så den blir mör och god. ikväll blir de skinkstek, brunsås, potatis och grönsaker. En perfekt lördagsmat!bilden är tagen i förmiddags då vi skulle ta en promenad, han ville verkligen inte gå ut men han var så illa tvungen. Dock vägrade han gå efter ett tag så de var ju bara att vända och gå hem igen. En hund som inte gillar vatten så värst mycket, haha.
RSS 2.0