jag vill sova :(

Jag verkligen hatar att inte kunna sova, hatar hatar hatar.  Ska upp om ca två och en halv timme så de känns ju lagomt bra? har ont i hela kroppen så de finns fan inte, jävla skit!

om alla ändå kunde vara som du ♥

gråt dina tårar dom kommer ändå torka

förstår ingenting längre, inte med någonting. Jag vet varken in eller ut! Jag har nog aldrig varit så förvirrad som jag är idag, samtidigt känner jag mig så orkeslös, omotiverad och svag, allt rasar bara. Och ni som läser min blogg behöver inte döma mig för att jag mår dåligt, alla mår dåligt någongång. Det kommer i perioder, och jag som har haft det jobbigt en längre tid har de så mycket lättare att åka ner på botten om en liten skitsak händer, jag försöker kravla mig upp och ta tag i allt så de försvinner ur världen, men hur mycket jag än försöker och hur mycket jag än kämpar så kommer jag ändå tillbaka på ruta ett igen, jag fattar inte vad jag gör för fel? jag vet inte vad som är rätt och fel för mig. Jag har så många frågetecken i mitt huvud som jag behöver ta itu med, men när jag väl ska göra de så dyker de alltid upp något nytt. vad händer med mitt liv, vad är rätt och vad är fel, gör jag rätt nu, vilken väg ska jag välja? ja de är tusen frågor utan några som helst svar. Detta suger verkligen!

Jo en sak till, detta är min blogg. MIN blogg och jag väljer vad som ska stå i denhär bloggen och vad som inte ska stå, jag skriver exakt vad jag vill och är det så att den är tråkig eller gud vet jag så är det bara att trycka på krysset uppe i högra hörnet, för jag tvingar er inte att läsa här, kom ihåg det!

ajaj

Jag kan inte sova, har redan varit vaken i ca 2 timmar.
jag har så ont imagen, långt ner? skitmage.

bildbomb!

nu kommer bilderna ifrån igår! ♥












bakisdag!

Godmorgon!
idag mår man som man förtjänar kan man säga, helt död! Men gud så kul jag hade, sjukt bra sällskap och då
blir ju kvällen automatiskt bra, dock lite kaos på slutet men de sker ju nästan alltid nånting så.
jag slänger in bilder senare för nu ska jag ner på stan och möta rebecca, babe åkte ut med mamma och låtsaspappa för att göra någonting, så då passar jag på att träffa rebecca i de fina vädret! ♥

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Nu sitter jag hos min bästa rebecca och har precis fixat klart oss, vi har också hunnit legat i soffan och kolla på hannah montana, vårat absolut bästa serie. Och som rebecca säger " VÅR SERIE" vi blir exakt som dom efter? helt cp! haha =) men hur som helst så inväntar vi lite folk som ska komma hit och sen kör vi på en STENHÅRD utgång. Det är rebeccas första utgång så nu jävlar blir det kul! 

Bilder får ni i morgon, blir nog ingen mer uppdatering så ni får ha en forsatt trevlig fredag.
drick i rätt mängd ;)  puss!


dålig start på morgonen?

Godmorgon
eller vad man nu säger, inte för att min morgon har varit så speciellt " god" hittils. Vaknade med världens huvudvärk och kramper i magen, känner mig varm också. Men ska ta alvedon och packa ihop kläderna jag ska ha ikväll sen om en stund ska jag ta bussen till stan för att möte rebecca och eemli och sen vidare hem till rebecca för förkrök och fixning!

Vad ska ni göra ikväll gofisar?♥

hårfärgning

sitter med hårfärg i håret nu, eller ja jag har gjort de ett bra tag så det är väl dags att skölja ut det om ett par
minuter. Glömde totalt bort de så när jag satt och kollade på tvn med mormor så small de,  " JÄVLAR KROGEN IMORN, MÅSTE FÄRGA HÅRET" haha mormor totalskrattade, så ja de fick bli den tiden de blev.

?!

är det bara jag som inte kan få in låtarna ifrån youtube på bloggen?
sjukt störande!



njut av livet för de går inte i repris.

Hej hjärtan!
de är undebart väder vilket leder till att jag är på STRÅLANDE humör.
kom hem ifrån plugget för inte alls så länge sen och tänkte ta och städa rummet, de ser ut som en
bomb har exploderat här, jag skojar inte. Och i morgon är jag ledig, våran ända lektion som vi har på fredagar
är inställd, hur skönt som helst men jag ska ändå ner på stan tidigt för att fixa lite inför kvällen då de blir
utgång med dom bästa tjejerna. Nej nu måste jag städa :)

18 ÅR IDAG! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

STORT grattis till dig babe som blir 18 hela år idag.  hoppas du får världens bästa dag för de är du värld, nu ska vi rocka loss på krogerna. Vi börjar redan på freda.

jag älskar dig så mycket ♥

nattidags

Nu ska jag strax gå och lägga mig, sitter och pratar med babe i telefonen nu. Åh vad jag saknar min prins♥ Hur som helst så va jag ju och handlade med mamma och kika runt i lite affärer, hittade en jätte mysig stor grå tjocktröja som jag köpte och ett par jeansleggins till de, nöjd tjej! På vägen hem hade jag ett väldigt intressant samtal med mamma, vi pratade om framtida yrken och sånt och jag har faktiskt en gång för alla bestämt mig ifrån djupet av hjärtat vad jag egentligen vill göra, ni kommer inte tro att de är sant men jag vill faktiskt bli polis. De pirrar till i magen direkt när jag nämner de och jag har alltid varit intresserad av allt som har med dom att göra, så jag har tänkt att träna upp min kropp och se till så man kommer i form och sen när man gjort de ska jag söka till folkhögskolan i stockholm, dock är de väldigt svårt att komma in så jag kommer förmodligen jobba som undersköterska efter studenten om ett och ett halvt år och om allt går som planerat under tiden medan jag söker in på högskolan, sen hade jag tänkt plugga upp mina betyg på distans, ja mycket planer har jag måste säga och de är faktiskt roligt. Sen får vi hålla tummarna på att de går i uppfyllelse. Men jag har mina mål nu och dom ska jag kämpa mig till, låter de bra?

Kan ni tänka mig som polis? haha nej de kan inte jag heller :)

Godnatt!

iväg med mamsen

jag såg nu att jag verkligen är dålig på att svara på era kommentarer, förlåtförlåt men ska ta tag i det senare.
för nu ska jag iväg med syster, lillebror och mamsen och handla. Blev inte så mycket av med att sova som jag sa tidigare idag, men de är bra för då sover jag jätte bra ikväll!

Jag fick en ny stav till ögonbrynet hemskickat idag, jätte fin faktiskt men de va ett helvete att fixa och ha mig innan den satt på plats. men nuså och nöjd är jag också =) ska ta bild så fort jag hittar sladden? nej nu ropar mamma, måste kila

biståndslektionen

Hej på er!
sitter på biståndslektionen och flummar lagom mycket med min älskade julia, vi ska strax sluta som tur är.
då blir det att åka hem och sova, jag känner mig som en zombie. haha, de tar tid att skriva detta inlägg,
vet knappt vad jag ska skriva men ville mest bara säga att jag lever.


Vi hörs när vi hörs!


must find the strength

Kom hem för en liten stund sen, fick knapra i mig alvedon för min jäkla huvudvärk, jag måste sätta igång med pluggandet känner jag. Har prov i morgon och jag känner redan nu att de kommer gå åt pipsvängen men jag får ge det en chans och plugga satan i gatan, men de är svårt. Vi ska kunna alla kropens delar och skit? alla ben hit och dit?  jag kan knappt vart revbenen sitter så detta gör mig väldigt förvirrad, haha. klunkar i mig en poweking också för att bli lite piggare, så får hoppas på de då!

haha mormor skrattade lagomt åt mig i morse, min lillasyster fyller ju 17 idag så vi va uppe tidigt allihopa för att sjunga för henne och sånt som man brukar göra. När vi väl va klara så va det en hel timme kvar tills bussen skulle gå så jag fixade klart mig och gick och la mig i hopp om att inte somna, så dum som jag var så somnade jag? haha :( men mormor väckte mig en halvtimme innan vi börja, så jag hann precis i tid! men lite roligt faktiskt, ett tecken på att jag verkligen var trött och är så att säga. nej fybubblan vill radera allt jag skrivit nu, vet knappt vad jag pratar om, haha. Förlåt för allt babbel! 

jo juste, en till sak.. Ni får nöja er med gamla och tråkiga bilder för min kamerasladd är borta. Plus att min mobil är sönder. Jag måste skicka in den på lagning och vem vet hur länge det tar? en evighetsevighet förmodligen. Ska leta reda på sladden så fort jag har en lucka ledigt. Den måste vara laddad och klar tills freda, åh vad jag vill ha freda. Kommer bli så sjukt roligt.  Aja, nu ska jag sluta skriva. =) 


skolan

hhcgfugfrcfr börjar mitt inlägg med, Fia och emma fick lite damp på tagentbordet.
Hur som helst, hej! :) idag är de måndag, vilket innebär ny vecka och då krävs de nya tag. sitter på mattelektionen nu och håller seriöst på att dö, tråkigaste lektionen på väldigt länge.

Har sån fet ångest, känner att jag måste lägga ner mer fokus på mina studier än vad jag gör i nuläget.
har en del rester som jag måste ta itur med innan tvåan är slut, så kanske dags att göra de nu? och fokucera 100 procent på de vi gör nu, känner mig så sjukt skoltrött bara.  aja slut på mitt babbel, vi hörs!

Söndagsmorgon!

Hej solstrålar!
jag har vaknat tidigt hela helgen? sinnesjukt. Jag måste ju sova för att orka skolveckan, haha.
Idag vakna jag 10 och igår 8? de är nått stort fel på mig. Iaf, jag håller på att fixa mig litegrann för snart ska
jag ta bussen ner på stan och möta upp rebecca, sen ska vi knalla runt och se ifall vi får nått fynd!

det är väl det som händer nu idag, och angående kommentarerna så svarar jag på dom antagligen ikväll!
Puss

Lördag!

Hej bloggen!
sitter hemma hos Robin, lyssnar på lite musik och har de allmänt bra.
idag har vi spenderat flera timmar hos malin mange, och lilla line och de va riktigt roligt faktiskt.
Lillan bara växer och växer, de är sjukt egentligen hur snabbt tiden egentligen går och då menar jag med allt.
Vi satt och prata hos dom om livet, alltså hur kort man egentligen lever. Om man räknar med att leva
ända tills man är 100 år så lever man bara ca 36 000 dagar, visst känns inte de som någonting? de känns som att
de skulle vara så mycket mer, men inte de inte. Men de va nyttigt att prata om de, för de känns som att jag fick en annan syn på livet, att man ska uppskatta allt mer, leva som om varje dag vore den sista och vara rädd om alla nära och kära, för man vet aldrig när de är sista gången man ser den dom.

Jaja, hur som helst så ska jag forsätta att kika runt lite på bloggen och sen kanske blanda i ordningen dippen och krypa ner i sängen framför en film., får se vad Robin säger.  Kram


jag tar ett steg bak!

Hej!
blivit ont om uppdatering, men jag har varken haft tid eller ork till att blogga.  just nu går livet upp och ner så jag vet ingenting längre, helt förvirrad. men man har väl såna perioder ibland antar jag, de har väl nästan alla? Försöker iaf att plugga inför ett prov som jag ska ha i morn, jag kan ingenting rent ut sagt och allt annat än de jag ska lära mig far runt i mitt huvud, riktigt tråkigt att man inte kan koncentrera sig. Men våran arbetsmiljö är inställd i morn så får gå upp i lagom tid och försöka plugga lite då också!

Och jag vet att jag inte dragit veckans blogg, har dragit ut på de riktigt mycket. Men jag drar en när jag känner att orken finns där, just nu gör den inte de. Och blogga gör jag också lite och då. Jag förväntar mig inte mycket av denhär bloggen och jag hoppas att ni inte heller gör de, jag bloggar när jag känner för de och just nu blir det lågt när jag själv inte mår bra. För övrigt så hoppas jag att allt är bra med er.  Kram

I'm so tired

du kan tro

godmorgon!
även fast jag la mig ganska så sent inatt så är jag uppe tidigt, hm?
hur som helst så hade jag en toppenbra dag igår, riktigt rolig faktiskt med både dans, shottande och hela tjotahejet.  Jag hade verkligen en lyckad kväll.

Tack alla ♥

ah ni behöver inte titta på mig, haha.

SKÅL!

Nu är moa här vilken tid betyder att vi strax ska iväg till stan och möta upp dom andra brudarna,
sen ska vi käka lite middag och efter de blir det krogen, helmys! så nu blir det ingen mer uppdatering för mig, vi hörs i morn allihop, och ha en skit bra lördag.

Music!

håller på att fixa mig inför ikväll, samtidigt så dunkar jag musiken på max och väntar på moa.
så slänger in en remix med massa olika låtar i ett, som alltid får mig på topp! :)

Dag 08 – Ett ögonblick

de va ju grymt längesen som jag svarade på en sånhär, så måste ta tag i de nu känner jag.
Ett ögonblick, ja nu vet jag inte riktigt vad som jag ska skriva om. Vad som menas med de? Men jag får väl tolka det på mitt eget sätt, och då väljer jag ett av de största ögonblick i hela mitt liv.

De va när jag träffade Robin för första gången, jag var ensam hemma och vi hade sen innan smsat med varandra, och bestämde att vi skulle ses nån dag i veckan men inte just idag eftersom jag va ganska dålig, förkyld och hosta tror jag låg bakom allt. Hur som helst, jag fick ett sms av robin och i det stod de " jag är på bäckby nu, kom ut" För er som inte vet så heter de stället jag bor på bäckby. Och han hade tydligen åkt med sin mamma eftersom att Robins syster bor på Bäckby så då passade robin på att träffa mig, även om vi inte bestämt något. Och jag blev helt chockad, jag va ju inne på att stanna inne hela dagen. Jag låg ju inlindad i en filt i soffan. Men han fick mig att gå med på de tillslut, fråga mig inte hur men han lyckades. Han sa att han satt vid kullen utanför mig så de va bara att komma när jag va klar. Jag sprang till fönstret ( eftersom att man ser kullen ifrån mitt fönster) och jag såg han, jag kände genast hur mitt hjärta gick igång. De slog dundersnabbt. Han va så fin, de va min första tanke. Jag minns också att jag försökte sminka mig men skakade så att jag fick mascara i hela ansiktet, haha. När jag väl kom ut så började jag gå ut mot kullen, hjärtat bankade hårdare nu och snabbare och de tog tvärstopp ibland med mina ben eftersom dom inte ville gå längre, jag kommer ihåg att jag stod i en tunnel som fanns där precis innan kullen och jag tjuvkikade på honom ganska så länge, (a) men jag tog modet i handen och gick fram. Väl där framme så ser jag hur han stirrar på mig, jag står bara och kollar ner i backen och säger " hej"  haha. Han ler så fint som han alltid gör, timmarna gick och vi kände verkligen hur mycket vi njöt av varandras närhet.  Men när de väl nådde den tiden då robin skulle åka hem igen så vart de dystert, vi ville inte åka ifrån varandra. Men vi va då tvungna! Vi stod mitt emot varandra på en parkering, haha ;D och helt plötsligt kom dendära kyssen, ifrån ingenstans?  Då kände jag, han är den jag behöver.

Så den 23/6-09 blev de vi.
Ja, jag skulle kunna forsätta men orkar inte gå in mer på detaljer. Men de va ungefär de som hände. Ett riktigt stort ögonblick för mig, och jag minns allt som om de vore igår!

fixfix!

Kom ut ifrån duschen för en liten stund sen och nu sitter jag och målar naglarna(?) haha.
Jag behöver inte ha såna lösnaglar, mina växer som fasiken ändå! så ska fila och ha mig nu ett
tag framöver, haha.

Musiken går på max inne i mitt rum också, snart kommer min lillasyster och gnäller. 
Hon sover ju typ utanför, oppsi!

trött tjej!

hoppas att ni har sovit bra och allt dedära. Jag har väl sovit helt okej, vaknade halv åtta i morse
av att älsklings mobil alarm ringde, så de va ju bara att tvinga upp pojken. Gud va trött han va stackarn,
han hann inte göra så mycket innan hans skjuts kom. För er som inte vet så ska han hjälpa några att flytta
hela dagen lång, så kan de va. Men jag gick och la mig i sängen strax efter att han hade åkt och somnade på stört igen, ingen frågan om den saken (a)  men iaf,  jag ska strax hoppa in i en dusch och sånt inför ikväll.
Jag ska ju på midda med några brudar och sen ska vi på förfest och därefter krogen, kommer bli superbra.
Nej nu ska jag duscha och käka frukost innan jag blir fastklistrad här ;o haha.
Puss!

i det djupa tankarna

Jo, visstja!
jag fyllde ju år igår och jag fick massa fina saker. Dels domhär blommorna som jag fick utav min älskade
pojkvän, gud så glad jag blev. Hur gullig är han inte liksom? Min undebara älskling♥

Blommorna i bakgrunden fick jag av mamsen. 



bad bad girl!

fy fy sandra, nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera må jag säga.
Men jag har som sagt tappat blogglusten lite sisådär, men ska försöka få tillbaka den, det kommer!
idag var det skola som vanligt, kom nyss därifrån faktiskt så nu inväntar jag babe såjag kan gå och ta ut lite
pengar och fixa lite inför morgondagen då jag ska sätta klackarna i taket, :)

Jo juste, har glömt lägga ut veckans blogg. Men jag skjuter de tills på söndag tror jag.
vi får se men iaf denhär veckan.

det är bara sanningen

Vi har bråkat väldigt mycket du och jag,
och som jag vet så har de hållt på ända sen jag va barn
det har varit en sjuk katt och råtta lek
jag försökte med allt för att få din uppmärksamhet,
Och det funka till en del, en-två gånger,
men du förstörde för mig och svaret blir nu sången,
Massa bortförklaringar ville jag inte ha,
för dig handlar allt om pengar och hat,
tänk efter vad du har gjort, jag är trött på gammalt groll
Vad trodde du? Att vi skulle lägga allt det bakom oss?
du har trampat och spottat för länge nu,
jag kan inte förstå eller ana hur du orkar vara du,
respektlös person som skiter i sina barn
kan du förklara för mig hur du står ut varje dag,

så många gånger du lämnat mig när jag behövde sig som mest,
så många gånger jag har trott att förändringar är bäst,
men efter 19 års tid har jag verkligen fått nog,
du hota mig till livet och jag kände hur du log,
jag frågar ofta mig själv vart min pappa håller till
jag tackar gudarna för att jag har mamma intill,
jag vill också tacka håkan för den platsen du har tagit,
du funnits där för mig där min pappa skulle varit,
många frågor många frågetecken inom mig,
varför älskade du inte mig så som du älskade dig själv
du har aldrig brytt dig om mig eller vad som hänt i mitt liv,
du lät mig välja vägen och jag valde denna stig,
Pappret börjar ta slut och brevet likaså
Så jag säger det nu pappa, ha det bra hejdå!

Grattis till mig :)

Godmorgon sötisar!
idag fyller jag år vilket innebär att de inte blir så mycket uppdate, ska först till skolan och efter det blir det lite firande här! ska firas både i morn och på lördag med, men de är bara roligt.
så, ja? många frågar redan hur de känns att vara 19? jag kan inte svara på den frågan för de känns
ingen skillnad ifrån nu och när jag var 18, men de är kanske inte så konstigt? 19 är en tråkig ålder :)

nej nu ska jag sminka mig och käka frukost som förmodligen består av tårta, haha.

ni frågar, jag svarar.


Hej, vill du svara på dessa frågor?
1. Har du spottat i någons mat ?  SVAR: De har nog hänt!
2. Har du skrivit något dumt om någon på en vägg?  SVAR: haha ja 
3. Har du tjuv druckit? - SVAR: ja när jag va yngre
4. Har du velat döda någon?  SVAR: tunga ord, men ja.
5. har du krossat ett glas eller spegel?  SVAR: ja, därför jag har min otur? ni vet,  7 års olycka.
6. Har du kört bil onykter eller utan tillstånd? SVAR: nej
7. Har du blivit bjuden på middag och tyck att maten var skit äcklig?SVAR: haha ja
8. Har du varit avundsjuk på en kompis? SVAR: de har säkert hänt
9. Har du avsiktligt dödat en snigel, mask eller liknande djur och varför? SVAR: ja de har jag nog och varför vet jag inte.

onsdag!

Hej!
nu har de blivit låg uppdatering, jag som va så duktig ett tag? men som jag sa så började ju skolan i måndags vilket innebär att jag har haft fullt upp. Är ju helt slut när jag kommer hem om dagarna, somnar nästan direkt ;o Men nu tänkte få iväg ett inlägg iaf! jag väntar på att mormor ska bli klar med maten och sen måste jag börja plugga inför ett prov på fredag.

jo juste, jag har blivit erbjuden en hel del visningar på lägenhet på sista tiden, men jag får ju aldrig lägenhet? men att man blir erbjuden visning men sen inte blir erbjuden kontrakt är bara bra för min skull, för jag flyttas ju upp på listan varje gång jag får ett nej. Så nu har jag blivit erbjuden en till lägenhet, inflyttning är i Mars. Så jag får väl hålla tummarna på den då, vill gärna flytta någongång. men de vill väl alla?


mitt huvud :(

Hej på er sötnosar!
Hoppas ni har haft en bra dag och att ni inte lider lika mycket av huvudvärk som jag gör. Det känns som att mitt huvud ska sprängas i tusen bitar, haha :(  aja, slutade vid tre och träffade Moa direkt, pratade lite om allt möjligt och planerade dels lite inför mitt party i helgen som ska vara för mig, jag gillart! Hur som helst så kom vi in på en rolig detalj, kopiering ifrån andras bloggar? självklart är de så att man inspireras av andras bloggar, de gör ju till och med jag? men att göra exakt lika och inte ändra någonting är väl lite väl mycket? Aså jag vet inte hur jag ska förklara, så jag skiter i de istället. Men de är en riktigt ful stil, skitsamma. Har för ont i huvudet för detta.

ska vila någon timme, vi hörs senare.
och TAGGA inför lördag nu brudar!

Min drog just nu!

haha :)

snart hemma, snart snart snart. Håll ut! haha :)

skolan fortfarande

Glöm inte bort att anmäla er till " veckans blogg" och som sagt, de ända ni behöver göra är att skriva " jag är med" och dom som vill ha större chans att vinna länkar bara denhär tävlingen på sin blogg, ganska så simpelt :)

musik

eftersom jag fortfarande är i skolan, så slänger jag in en låt också.
haha, helt tomt i bloggen får de ju ändå inte vara. :)
och jag älskar denhär låten, så sjukt jävla fin!

skolan


fick bli ett tidsinställt inlägg eftersom att jag inte hann skriva något innan jag drog till skolan.
men jag hoppas att de också är okej! Jag sitter förmodligen i skolan just nu och tråkar och fantiserar
hur skönt de skulle vara att ligga i en varm säng och sova bort hela dagen. Men sån tur har inte jag
inte, nu är det plugg som gäller ända fram tills klockan 4, KILL ME!
Hoppas mina undebara läsare får en bra Tisdag.
Sköt om er så hörs vi sen. Kram!

´

:)

Jag och min bror har som sagt våra dagar, och idag hade han en "flippdag" han brukar inte vara sådär
uppspelt, men när de väl sker så sker de verkligen. HAHA
dedär är en utav alla videosar vi spelade in, en annan vart så jäkla klockren men jag fick inte lägga
in den för mormor för hon råkade komma me, annars hade jag lätt gjort de. :)

Dag 7 – Min bästa vän.

Den frågan va rätt så svår, men om jag ska prata ifrån djupet av mitt hjärta så är det Robin som är min bästa vän för han är den som jag delar allt med, de finns ingenting som vi inte delar med varandra. Robin är min andra halva. Ingen vet så mycket om mig som han, ingen delar så mycket glädje och sorg med mig som han. Robin har funnits där för mig i alla situationer både bra som dåliga. Såja, Robin är allt för mig och min allra bästa vän ♥

sen har jag ju många nära vänner till mig som också står mig nära hjärtat, dels Rebecca. Min mamma är också en stor del utav mig, ja ni förstår nog vad jag menar. 



musik




spel och bus med alex

sådärja, nu har jag spelat lite med alex. Det blev inte så mycket spel, mest bus eftersom att han va på ett
sånt flipp humör men de är bara skoj! tänkte lägga ut en video jag spelade in på honom, men den är så seg att ladda upp så vi får väl se om den blir klar idag, haha.

Ska kika lite på era kommentarer nu ♥

käk!

åh, jag är mätt som en jag vet inte vad. Lagade nyss mat åt hela familjen, och alla blev nöjda och belåtna.
ska ta mig en cigg nu och sen ska jag spela mario med alex, haha (a) ganska kul ändå!
jag måste också försöka plugga lite sen om mitt huvud tillåter de, det gör ont som tusan fortfarande.

glöm inte att anmäla er till veckans blogg!


veckans blogg



Nu kör jag igång med " veckans blogg"  som vanligt så är allt ni behöver göra är att skriva " jag är med " och för att få större chans att vinna så länka tävlingen på eran blogg. Inte så svårt ellerhur? 

Jag väljer ut 6 finalister på torsdagkväll så jag kör inte en hel vecka, bara några dagar.
Lycka till nu!

Låt tävlingen börja. 





Jag svarar!


Kan inte du visa i ett inlägg hur du fixar ditt hår? Det är så sjukt snyggt :D

SVAR: Tusen tack! 
jo visst kan jag göra de, men de får bli någon dag då jag har tid, kanske en dag i helgen :)





HAHA

jag måste bara visa er en sak, jag och rebecca hade ganska tråkigt på svenskan så vi bestämde oss för att göra en kopia av en brud som är lite konstig huvudet, och jag tyckte faktiskt att den blev lik. Nästan kopia! 


jag är ingenting utan dina andetag

Nu är jag hemma efter en hel skoldag, ush va trött jag är. Och har riktigt ont i huvudet, ska ta en alvedon och hoppas på det släpper. så.. hur har min dag varit? stressig men riktigt roligt, har haft matte, svenska & geografi. Dom ämnena som jag verkligen hatar mest,  men vad ska jag göra? jag är ju tvungen att läsa dom, haha.

Det är många som frågar varför jag alltid har så mycket böcker i min väska när jag är i skolan.
Alltså böcker som vi inte ens behöver ha? och jag kan faktiskt inte svara på den frågan.
Antingen har jag för några eller för många, ingenting duger. :( haha istället får dom höra på hur tungt
de är att bära på den :) ♥

skoldags (n)


Är vaken och är hur trött som helst, de känns som att jag ska somna sittandes.
men måste verkligen skynda mig nu, har inte sminkat mig eller nått och jag måste åka
om en liten stund, vi hörs när jag är hemma sen. Har lång dag, så de får bli senare mot kvällen!


" hej då aktiva listan, de va trevligt att lära känna dig"

no mather what

Vad som än händer så kommer jag alltid älska dig Robin. 
de spelar ingen roll, du är min absolut största kärlek♥


vinnarna

Grattis tjejer!
För er som inte vann så kommer det som vanligt fler chanser.

stopp!

Farmor, jag tänker på dig väldigt ofta. En tanke som ofta slår mig är att jag undrar om de skulle vara en förändring om du levde här nere med oss nu? hur de skulle se ut och om alla familjeförhållanden skulle se annorlunda ut? Jag har hört att du såg till så alla i släkten höll sams iaf, vilket bara höll tills du gick bort. Du höll ihop familjen med andra ord, jag har så många frågor till dig? frågor som jag aldrig kommer få svar på.
För er som inte vet så dog min farmor när jag va väldigt liten, jag minns henne faktiskt inte överhuvud taget.
och de är synd, för som jag har hört så va hon en väldigt godartad människa.

jag hoppas att du har de bra där uppe.
jag vet inte hur de känns att ha en farmor? jag önska jag kunde få känna känslan.

Hiss & Diss



♥  Mina undebara läsare,  de är tack vare er som jag bloggar. Ni har gett mig så mycket inspiration och annat skojj som jag annars inte skulle ha fått varit med om, Ni har hjälpt mig genom mycket och det är tack vare er som jag bloggar, ni håller bloggandet vid liv,  ni gör min vardag ned andra ord ♥

Min födelsedag, jag fyller ju nu på torsdag och de ser jag verkligen fram emot, för då är de min dag. MIN MIN MIN! och sen i helgen ska vi köra på en rejäl utgång och fira mig. ska bli undebart!

Min pojkvän, vad ska jag säga? han är min andra halva,  han är luften i mina lungor. Inte en chans att jag hade varit här idag om de inte var för honom. Jag skulle offra allt för honom, exakt allt. Jag måste hissa honom eftersom jag är så tacksam för allt han gör för mig. 






skolan, fybubblan säger jag bara. skolan börjar ju imorn vilket jag inte ser fram emot.
åh, bara tanken om att plugg som ligger och väntar på mig får mig att slita av mig håret.

saknaden, jag hatar att känna saknad. Att sakna någon så att hjärtat skriker är aldrig roligt, FET diss.
falskhet, jag är bokstavligt talat allergisk mot de. Har varit med om för mycket när de gäller de. Jag är anti mot de nu. Jag vill inte att de ska existera i min värld, men tyvärr så gör det de.

Dagens blogg

Då kör vi på en dagens blogg igen, ni vet hur de går till?  men om ni inte vet så är de inte så svårt,
allt ni behöver göra är att skriva " jag är med" så lottar jag ut två vinnare ikväll.
Men om man vill ha större chans att vinna så gör man en länkning om denhär tävlingen på sin blogg, och skickar sedan länkningen till mig, lätt va?

Låt tävlingen börja!


oj, jag såg nu att jag flyttats upp till 9oende plats. Igår låg jag på 18:nde och nu ligger jag där? sjukt kul ju.
men som jag sa innan så skulle jag inte ha kommit dit utan er, ni är så underbara mina fina och gulliga bloggläsare ♥  fast, jag vet att i morn kommer jag inte ligga kvar där. När skolan börjar så kommer jag knappt ha tid satt sitta här, de suger ju men det är ju kul så länge de vara :)

haha nej nu måste jag äta frukost, jag har inte kommit härifrån än ;o
hörs snart babes ♥

Godmorgon!


Har ni sovit gott? Jag har sovit hyffsat iaf, vaknat upp flera ggr på grund av min rakkarns rygg som
hela tiden ska krångla men annars har de varit fina fisken. Ska snart klä på mig och gå ut och käka frukost tänkte jag, men ville såklart säga godmorgon till mina undebara läsare först av allt!  


´

Dag 6 – Min dag.

Ja, hur ska jag förklara min dag? det kommer bli ett väldigt kortfattat inlägg, tror jag? men vi försöker.
Jag vaknade upp hos min älskade pojkvän i hopp med att han också skulle gå upp, men inte de inte.
så jag tog fram datorn och la mig intill han och låg väl där ett par timmar tills han beslutade sig för att gå upp,
efter det blev de frukostkäk och en massa mys, några filmer och lite såna saker innan jag åkte hem till mig.
Trist att åka ifrån han på en lördag, jag tror att de kanske är 3:e lördagen vi är ifrån varandra och vi har varit tillsammans 19 månader? haha, lite skumt dedär. Hur som helst, blev hämtad av låtsas pappa och min syster och åkte hem. Blev käk och skoj här hemma, och sen satt jag mig här? satt och satt och satt i flera timmar känns de som innan jag lyfte arslet och tog mig till ica, kom hem och det blev mys framför tvn med mamma och mormor. Blev en hel del skratt där, jag börjar faktiskt inse nu efter 19 års tid att jag är rätt korkad.  Ja, vad ska jag säga mer? lite kort om min dag helt enkelt. Detaljer hit och dit orkar jag inte med.

så vad ska jag säga? en lugn och mysig hemma kväll med familjen? inte alls fel.

Vinnarna







Som vanligt så klickar ni bara på deras bilder så hamnar ni på deras blogg,
och för er som inte vann så finns det fler chanser. Startar en ny dagens blogg redan i morn.
Stort grattis tjejer

nu lottar jag ut två vinnare

jag ville, men kunde inte.

efter lite å och men så kom jag iaf iväg till affären, men jag ångrade mig så fort jag kom utanför dörren
och märkte att de snö/regna, men jag bet ihop och gick ändå. Möttes av en undebar katt på vägen, som verkligen skrek och menade på att jag skulle ta hem honom, han verkade så hungrig, och sen va han blöt och kall stackarn. Jag stod med honom i ca en halvtimme med beslutsångest på vad jag skulle göra, jag ville inte lämna han? Men eftersom min lillebror är dunder allergisk så kunde jag inte ta med han, jag försökte gå men han gick bara efter och sen när jag tog upp han i famnen så gosa han med sitt ansikte mot mitt, åh!
De gjorde ont att gå i från han, haha. :(

nu blir det mys i soffan och sen ska jag utse dagens blogg, puss!

ni frågar, jag svarar.


Hur länge har du och din kille varit tillsammans :)?
Svar: i 19 månader snart ♥

dehär visste ni inte?

Tänkte slänga in 5 sanningar om mig själv.
 
♥  Jag är i stort behov utav en lägenhet.
♥ Jag har världens bästa pojkvän
♥ Jag är klumpig, haha :(
♥ jag har fobi för småkryp
♥ jag bär fortfarande på en stor hemlighet som bara dom närmsta vet.








 

 



jag tipsar!


Jag skulle vilja tipsa er om ett superbra schampo och balsam för slitet hår, jag trodde inte att
de skulle vara så bra som de va, de fungerar verkligen! Mitt hår brukar alltid vara torrt och slitet,ja ni vet? se allmänt tråkigt ut, men sen jag började använda tresemme så ser de mycket friskare ut. Tresemme har även ett super bra värmeskydd som man använder och sprutar i håret innan man plattar eller lockar de, de fungerar minst lila bra.  jag tycker verkligen att ni borde testa att använda de!

Priset ligger på ca 90 kronor per flaska!

Musik!

dagens blogg

När jag ändå är på gång så kör jag en dagens blogg igen. Men denhär gången gör jag lite annorlunda, jag drar ut två stycken istället för än. Och som vanligt så är allt ni behöver göra är att skriva " jag är med" MEN dom som gör en länkning på sin blogg om denhär tävlingen får självklart en större chans att vinna. Säg till om de är så att du har länkat så skriver jag upp de!  :)

Drar ut två vinnare ikväll!

Lycka till!



vinnarna av kissa kändisen


http://anniefoto.blogg.se/

http://tiktak.blogg.se/
Det va inte lätt att utse två vinnare så jag fick lotta den här gången också!
De va så pass många som gissade rätt, haha. Men stort Grattis till er två som vann & till resten av er så finns det fler chanser 



Rätt svar va ju såklart: Demi lovato


sliten tjej



Har ni sovit gott? jag har väl sovit sisådär. Har sjukt ont i min rygg och har vaknat upp säkert 30 gånger inatt känns det som, inte okej! Älskling sover fortfarande, sötnosen! ska inte väcka han.  Nu ska jag checka lite på era kommentarer tänkte jag, hörs snart! :)


´

I still hope

Jag är uttråkad, grymt uttråkad. Robin sitter och spelar cs och då finns de ju inte så mycket att göra?
jag ligger bara i hans säng och svarar på era kommentarer, men vill göra någonting?
fast. vad man kan göra nu? ingenting? haha ;D ska iaf försöka få med han på en cigg och sen
får vi se vad vi ska göra, kanske ladda hem film eller två? om jag nu får bort han därifrån så att säga.

TÄVLING!

Nu tänkte jag starta en ny tävling som heter "gissa kändisen"  av dom som gissar rätt så drar jag ut två stycken som sedan får en läkning på min sida.  De ända ni behöver göra är att lista ut vem kändisen är bakom de rutade ansiktet. Jag kräver både för och efternamn.  Lätt som en plätt, right?:)

Tävlingen startar nu, och jag avslutar den imorgon under dagen.
klara färdiga gå! :)

( Jag publicerar inga kommentarer under tävlingen,  inge fusk här inte ;) ) 

ojoj

såg att jag låg med på 18:e plats på " mest aktiva" listan.
de va verkligen roligt att se. Hade inte kommit dit utan er!
tusen tack mina undebara läsare ♥


Dag 5 – Vad är kärlek.

Hur kan man förklara något som är så svårbeskrivligt som kärlek? Det finns säkert lika många olika svar som personer man frågar. För många är kärleken svår att förklara med ord, men alla är nog överens om att det är något man kan känna inom sig och när man upplever kärlek går det inte att ta miste på den. Kärlek kan förvandla människor utan att egentligen göra någonting. Man känner att kärleken kan få en att göra saker som man annars säkert inte hade gjort.

Men vi kan inte tvinga fram kärlek, den bara finns där och därför är också kärleken en av de starkaste krafterna vi har. Vi söker alla någon sorts form av kärlek. Kärlek är en källa på livet,  man kan säga och den ger livet mening och är så en viktig del i vår hälsa och vår överlevnad. Kärlek är det som gör människor hela. jag tror att de är viktigt att få dela medkänsla, medlidande och omtanke med någon man tycker om, jag tror att de stärker sig själv på något sätt?  Kärlek handlar också om att lära sig lyssna på sitt hjärta. Kärlek är det som ger kraft, inte kraftlöshet. Kärlek skapar man varje dag genom sina tankar, ord, känslor.

Glöm inte; lev ett liv i harmoni!





jamen godmorgon

vaknade precis just nu, har bara slängt på datorn. Åh va trött jag är, riktigt seg dag känner jag.
Jag hatar att vakna såhär sent? de förstör så mycket, men ska sätta fart på en gång och käka frulle
och sånt där så jag inte drar ut på de som jag gjorde igår för WIPS så va klockan 5? herre min skapare.
men jag hoppas ni alla sovit ytterst bra och att ni får en kanon dag, de verkar va undebart väder iaf :)

svarar på era kommentarer om en stund, måste bara påbörja dagen lite känner jag.
Puss!

´

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Hm, konstig fråga men okej vi kör på. Till frukost åt jag ehm.. va åt jag? jag tror jag åt en macka och drack juice, kort minne, nivet. Till middag blev det lasagne eller hur de stavas, men riktigt gott! Sen har jag inte ätit något mer? eller jo, en muffins som jag bakade. Ja, de va väl de. 


Vinnaren av veckans blogg!




Grattis gumman!
Klicka bara på hennes bild så kommer ni till hennes blogg! :)
Och för er som inte vann så kommer de fler chanser! 



Avslutad!

vi kommer vara förevigt

Kom precis ut ifrån mitt efterlängtande bad som jag så länge väntat på nu under kvällen, och
herre min skapare va härligt de va. Jag tror till och med att jag somna till ett tag, hihi. (a) 
nu ska jag snart dra ut en vinnare ifrån dagens  blogg, ska bara ta en cigg först!

hur som haver barnen kär

Jag bestämde mig för att ta en tripp i friska luften, där jag mötte på Jessica. Tog en cigg och pratade ett tag innan jag fortsatte min tripp till affären. Handlade lite åt mamma och sen när jag väl kom hem fick jag något ryck och gjorde muffins. chockladmuffins med hackad chocklad i, får hoppas att dom blir goda. Men eftersom att min lillebror ryckte skålen med smeten i handen på mig, så blev de inte så många.  haha (a)



herregud!

Fick nyss veta att de brinner i en lägenhet i min systers trapp. Hon stod ute på gården med dom andra som
bodde i samma hus. Hon va jätte rädd stackarn, tur att hon hann ut iaf. Dock så är katterna kvar i lägenheten,
får hopppas att dom klarar sig nu. Röken är ju så giftig så chansen är väl inte så stor, uh! En av katterna har jag haft sen jag va två år, han måste klara sig annars vet jag inte vad jag gör. 

Ni kan ju läsa själva!

musik

dagens bloggare!


you must try to believe

sitter fortfarande kvar här, helt osminkad och sådär som man brukar se ut när man precis stigit upp? haha.
ska försöka klä på mig lite snart och kanske fixa till håret? äh jag vet inte. Jag har inga planer för idag än så
de känns så onödigt att fixa sig innan man vet vad man ska göra?  Men man vill ju ändå inte sitta här helt nyvaken och känna sig äcklig, så tänkte ta tag i det strax och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Klockan är ju redan två? hatar att alla lov man har ska gå så jäkla fort, man hinner knappt vakna innan man ska gå och lägga sig igen.


oturen vänder aldrig?

Godmorgon!
jag vaknade upp med världens nackspärr, jag kan inte röra nacken typ? 
Jag säger ju de, när ska oturen vända? haha :(  + att snöstormen ute inte gör de lättare.
ska försöka lägga mig ner och vila nacken, tog alvedon nyss men vet inte om de hjälper?

Är det någon som vet något om vad man ska göra när man har nackspärr?
går det att göra något eller ska man gå och se ut som en handikappad sombi? ;o

Zzz

I will never let you go

kärleken har verkligen inga gränser ♥

AJ?

kan någon förklara varför just jag ska lyckas med allt? nu har jag fått infektion i mitt öra, ni vet dom nya hålen jag tog? kan inte ens peta med lillfingret på de för då skriker jag..  Jävla skit!
jag hoppas de lägger sig snart?!

tillbaka till verkligheten

Nu är jag hemma, eller ja jag har varit de ett bra tag. Möttes av en hel del folk i köket,
dels mormor som va här. Alltid lika kul att ha henne här, hon har den sjukaste humor som jag någonsin
stött på, vi alla har vikit oss av garv så nu kommer väl jag få träningsvärk i magen, haha. :p
ska ta och plugga lite nu hade jag tänkt, har en del jag måste renskriva och sådär. back to the hell!
Nu är det bara några få dagar kvar tills skolan börjar, de ska bli kul att då träffa alla igen men inte att börja
plugga, alla prov kommer ju nu och liknande, fybubblan säger jag bara.

I can see how you feel, believe me

Musik

Dag 03 – Mina föräldrar

Min mamma heter Lena och är 46 år och är världens bästa mamma. Jag hade aldrig klarat mig såhär långt om de inte va för henne. Min mamma är styrkan i mitt liv, så är det bara. Jag vet att min mamma aldrig någonsin skulle svika mig, hon skulle alltid ställa upp för mig och resten utav familjen. Mamma offrar allt för sina barn, hon kan till och med glömma bort sig själv ibland. Det är tack vare min mamma som jag står på bena idag, jag skulle verkligen aldrig klara mig utan min underbara mamma. ♥

Min pappa heter Håkan och är 44 år, jag har nästan ingen kontakt alls med honom så se är ju synd. 
jag kan inte säga så mycket mer om honom, Han bor i västerås med min halvbror.  

Dehär va svårt, vet inte riktigt vad jag ska säga mer, de får duga med dehär. :)


jag fick ett superfint halsband av min pojkvän här om dagen, de står R på de. Alltså R som i Robin. 
hur gulligt är inte de? Nu har jag han nära hjärtat exakt hela tiden. 
Tack älskling!

jag älskar dig så mycket! ♥


typiskt!

så typiskt mig att ställa om dygnet, nu när skolan börjar och allt? men aja, sånt är livet.
Jag är iaf hur pigg som helst så hur jag än vrider och vänder mig så kan jag inte sova, inte babe
heller för den delen.  Jag känner att jag måste hämta nått att dricka, så de är de första jag ska göra.
Sen så kanske vi ska slå på en film eller något? finns ju inte så mycket att göra så här dags.


slut med babblandet :)

musik!

En låt som verkligen går i ett, hur bra som helst!

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek var nog med en kille som jag va tillsammans med rätt länge fram och tillbaka som heter Nino, vi va tillsammans ca 11 månader. Men om jag ska vara helt ärlig så är kärleken jag ger och får av Robin den starkaste jag någonsin har haft med tanke på att jag och Nino gjorde slut och bråkade hela tiden så kan man aldrig känna sig riktigt trygg och sen så känner jag att älskar Robin på ett helt annat sätt, helt komplicerat men sant.

jag har aldrig känt mig så älskad,lycklig och trygg jamen ni vet? allt på samma gång. Robin är min första RIKTIGA kärlek, robinrobinrobin. Min dröm, mitt allt, mitt liv. Jag har aldrig känt såhär förut, det kan jag garantera er.


hm?!?

Är förmodligen på sjukhuset nu, så slänger in ett tidinställt inlägg så de slipper se så tomt ut.
Jag ber om ursäkt för mitt lilla psyko snack i förra inlägget, men de är verkligen så jag känner ibland.
jag drabbas av all otur man kan få, så har de typ alltid varit? Många säger att oturen vänder? men vadå vänder? ska den behöva göra de när jag är 90 bast och sitter på ett gammelhem nånstans? nej men kom igen, är så trött på de bara. Inget illa mot er! 

hur som helst, idag är de tisdag? lovet har bara rusat förbi. På måndag börjar vi skolan igen, mindre än en vecka. Jag är inte pepp alls men de är bara att bita ihop och samla alla sina krafter och göra de bästa av situationen, det är ju inte så långt kvar om man tänker efter. Tre terminer kvar sen är jag fri! :)

Nu ska jag sluta babbla om ingenting, vi hörs när jag är hemma igen.
Ha de så bra så länge.

stan

Hej!
drar ner på stan nu för att möta Robin och sen ska vi fixa lite smågrejer.
efter det så blir det en tripp till sjukhuset! så då vet ni varför de blir låg uppdatering!

Jag har hamnat i en depp period igen, de är så mycket som händer och allt som händer
är verkligen negativt. När fan ska oturen vända? fyfan.. 

bloggtorka?

jag svarar


när fyller du år och hur mycket fyller du?
svar: jag fyller den 13 januari, alltså om bara några dagar och då blir jag 19.

Dag 1 – Presentera mig själv.

Mitt namn är Sandra Svanström, jag föddes den 13 januari 1992 på Västerås lasarett.  Jag är mellanbarnet av fyra barn eller hur man ska säga, har en storasyster, en lillasyster och en lillebror.  Men jag har också ett antal halvsyskon på både mamma och pappas sida. Jag bor på heltid hos min mamma, men håller i nuläget på att leta lägenhet.  Min pappa bor också här i västerås och vi träffas kanske inte alltför ofta. 

som liten var jag ett väldigt lugn barn. Mamma kunde sätta ner mig någonstans på golvet och där lekte jag i flera timmar utan ett ljud. Det sägs att barn som är lugna när dem är små blir lite mer vilda när dem blir äldre kanske inte direkt stämmer på mig. Eller jo, jag hade ju mitt år för ett par år sedan. Då jag levde livet ur mig och allt handla om festa och festa, som tur är så har jag kommit ur den perioden nu. Jag kan såklart gå på krogen eller liknande. Men jag dricker inte varje helg, vilket är en otrolig lättnad för mig. Jag har kommit in i en lugn period som jag verkligen trivs i. 

Jag går andra året på gymnasiet, inriktning omvårdnad. Jag trivs väldigt bra! att jobba inom vården har alltid varit en dröm för mig, ända sen barnsben.  Anledningen till varför jag går ett år senare än vad jag ska göra  är för att jag valde att ta ett sabbatsår förut, jag va skoltrött helt enkelt. 

Jag lever för min familj, vänner och pojkvän. Ja, vad mer ska jag säga? Detta är då presentationen om mig.



utmaning

Jag ska köra denna utmaning som typ alla i bloggvärlden skriver om. Vad tror ni, kan det bli kul?
börjar om en stund!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

nytt år och nya tag.

Nu påbörjar vi ännu ett nytt år tillsammans älskling, och jag ser fram emot detta år med både framgångar
och bakgångar. Vi har bevisat för oss själva att vi är starka tillsammans, vi klarar allt utan tvekan?
jag älskar dig Robin Hagman och ja jag vill verkligen dela mitt liv med dig, ringen på mitt finger är beviset ♥

igår

aldrig mera alkohol säger jag bara, idag mår man ju som man förtjänar. Antar att jag får skyllla mig själv? haha.
Dagen igår va toppen, men som sagt vart det lite mycket dricka för min del, för vissa av dom andra också. Tex robin och rebecca hamnade ju i toastolen, stackare.  Jag har bilder jag ska lägga upp, och jag tyckte själv att jag tog många. Men jag såg idag att alla va svarta typ, så de blev inte så många.
Gav ni några nyårslöften? de gjorde jag, eller ja jag bestämde att jag skulle fokucera mer på skolan, och sluta röka. Va inte de bra nyårslöften? jag tycker de iaf. 

nej nu ska jag slänga in bilder och sen lägga mig en stund. 
det är typ rebecca som står för alla bilder, för de va bara hon som jag tog på och som blev bra.
resten fick jag kasta, haha.
RSS 2.0