i skolan..

sitter i skolan nu & har projektarbeta, och jag är så trött så jag inte vet riktigt vart jag ska ta vägen.
försov mig ganska så stenhårt i morse så hann precis hit i tid, haha.  Nu ska vi forsätta att kontakta kosovo och sen har jag engelska, slutar runt kvart över 12 tror jag, egentligen skulle jag slutat 4 men etiken börjar nästa vecka, vilken tur man har va ;*

vi hörs senare!

snart är du min

äntligen, fick ett medelande om att dom skickat min mobil nu.  Så i veckan är du min =)  Dock så vet jag inte ifall jag får mitt abonemangkort samma dag, så de suger ju lite.  Kan ju inte använda de förens de kommer. 


bara för att jag älskar minen

sjukan idag igen.

Hej på er & hoppas allt är super med er!
nu blir ju bloggen lidande pga att skolan börjat igen så det är fart i stugan må jag säga, visst det var inte
den bästa uppdateringen innan heller.  Idag har jag iaf varit en sväng hos läkaren, hade rebecca med mig som stöd tack och lov, så de gick toppen. Vi fick också en sjukt bra sjuksköterska som verkligen gillade att prata och hennes humor va på topp, alla undersköterskor eller ah alla som jobbar inom med människor över huvud taget borde vara sådär, vi fick massa tips också, så jäkla bra. Tack Emila! 

Nu ska jag krypa ner i soffan framför tvn och sen blire sova, är sjukt hungrig men har inte ett skit hemma och robin hann inte handla så här får magen prata inatt & i morgon.   Godnatt! 


-

om man bara kunde






Tänk om jag bara kunde skriva ut exakt vad som egentligen har hänt, lätta på mitt hjärta till max och bara få låta er veta vad jag gått igenom de senaste åren. Men jag kan inte, av respekt så kan jag inte. Hur sårad jag än är så kan jag bara inte... Även fast det inte är jag som borde skämmas så gör jag det, jag förstår inte hur jag tänkt genom åren. Jag förstår inte hur jag kunnat tro på allt, allt som inte varit mer än en enda stor lögn. Det gör ont att tänka på, ont att minnas.

söndag,

sitter här hela ofixad och dricker kaffe, i hopp om att bli pigg.  Inte min dag idag, helt värdelös.
men tur att man har en sån söt och go pojkvän som piggar upp en.  Mina planer idag är väl inte så många, ska
fixa en tvättid och hoppas på att få den i morgon, och sen ta en långpromenad med bamse i skogen med elvira och hennes hundar. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, börjar ju skolan igen på tisda så ska det så lugnt som möjligt.

Nu en cigge sen försöka göra nått av dagen. 

movie time

Maten står i ungen och babe sitter vid datorn och nördar, under tiden slår jag på never say never med justin bieber. De sägs att den filmen ska vara bra så jag får väl hålla tummarna :) 

lördag!

Hej hjärtan ;*
idag mår man juu bra, haha.  Nej men de blev nog lagomt igår men tusan va roligt vi hade, vi va ett härligt gäng hos mig och chilldrack lite, spela massa roliga spel och dunka härlig musik.  De va så jäkla kul när vi spela " jag har aldrig"  och black jack, måste göras om snarast. Dock tyckte grabbarna att vi tjejer va helt sjuka, iaf patrik.  haha men så kan de va ibland!   Nu har jag och min fina precis städat klart och jag har precis gjort mig en god latte, så nu ska jag kika runt lite på datorn och hoppas på att bli lite piggare.

Tyvärr kan jag inte bjuda på bilder, tänkte inte alls på de faktiskt.

flummbild

you will always be my best friend

Vänner är som änglar, lyfter upp dina fötter när dina egna vingar glömt bort hur man flyger. ♥


Måndag

Måndag, ush vilken seg dag. Är verkligen helt seg i huvudet men de är nog vädret som är den blivande orsaken.  Hur som helst, klev upp tidigt för en sväng med bamse, la mig ner igen råka somna om så vakna vid halv 11. Fick ta mig uppåt för att ta tag i disken och babe tog en promenad med bamse igen, så nu sitter vi här. Älskling ska iväg te körskolan strax och jag ska bara ta det lugnt, har fruktansvärt ont i magen, så de ska bli skönt med lite extra vila.

Igår va det en dag med hundarna, vi bestämde oss för att ta en långpromenad eftersom de va lagomt väder för hundarna att gå, de va varken för varmt eller för kallt. Så vi gick te grannen så fick han ta med zera också, så gick vi kanske i 2-3 timmar? sen hem och vila, och då passa vi på att vätska upp oss allihopa, sen vila vi nån timme inann vi for ut igen på lite äventyr på fotbollsplan där de är socialträff för hundar på söndagar, dock vare inte så många där denna gång, men dugligt för att dom ska ha roligt =) mycket stojj och spring, pinnar hit och dit osv, riktigt kul att se =)

nej nu ska jag se lite på tv innan jag ska börja med maten, jo föresten.. skolan börjar om en vecka -.- får hoppas att schemat är bra, lyckodrömmar liksom.. haha ;D


inga bilder på denna dator så de får bli denna bild.
lånad från google.

tvättis



Torsdag

Hej på er ;*
torsdag idag och de står tvättning på min lista , klockan fyra.  Va nyss ute med bamse, mötte robins kompis och hans hund, sån amstaff och den är så söt. Hon e en valp och vill pussas hela tiden, till och med på bamse :) riktig busfrö dedär, så vi bestämde att de blir långpromenad med hundarna ikväll så kan man släppa dom tillsammans.

Annars händer väl ingenting, de är inte riktigt min dag idag. Mår inge vidare, nere liksom.. så ska försöka lägga tankarna på annat, kanske städning eller liknande. Får se! :)

Ville mest bara tala om att jag lever, haha. 


-

Hope is my true friend

min ängel ♥





Va bara tvungen att slänga upp domhär bilderna på bamse, tycker
han är så otroligt charmig, titta bara på hur han sitter på andra bilden.

mitt tips till er!



- Jag skulle vilja tipsa er som diskar för hand varje dag, precis om jag om en helskön "diskborste" jag själv hatar diskborstar, tycker inte de gör rent utan jag kör på svampar. Men man får ont i händerna om man håller på för mycket och de når inte alltid ner i höga glas, så därför fick jag tips av Malin som använder sig av denna sort. De är en blandning av dom båda. Den heter dish matic och finns att köpa på ica för ungefär 30 kronor, man byter ut själva svamper när den blivit risig.  Allt man gör är att hälla i diskmedel i locket som sen kommer ut automatiskt i svampen sen, lätt som en plätt.  Tycker diskningen är både enklare och roligare nu.  :)



vill veta att jag räcker till

ush vilken dag, är helt slut.  Åkte hemifrån vid 12, sprang runt på stan och fixa massa lappar inför skolan, passa på att köta lite grejer också och sen drog jag till läkaren och hämtade ut skyddet, sen te stan igen och sen hem. Ja, de va en del flängande.  Nu har jag precis käkat midda med babe, och ska snart ta disken och dammsuga, Sen kika på era kommentarer!




07.27

Godmorgon
fan va jag hatar att inte kunna sova? har bara sovit ca fem timmar inatt, ändå kan jag inte sova längre.
De är min förbannande rygg som spökar som vanligt, vaknar upp hela tiden och har sjukt ont. Försöker vrida och vända mig, men de hjälper inte. Så nu gav jag upp, ska strax ta ut bamse och sen blir det väl att ta det lite lugnt ett tag innan frukosten, sen måste jag fixa mig lite och ta bussen in te stan för ett besök hos läkaren, vi får se hur de går då men de ska nog gå bra. 

De har tagit mig en halvtimme att skriva detta inlägg, haha. Jag är ju så trött, ändå kan jag inte sova. :(
aja, nu blir de prommenad. 



nu vankas de sängtime

jag har sånt dåligt samvete för dehär med bloggen, jag ska försöka skärpa till mig. Ska svara på alla era kommentarer imorgon efter läkaren, de blir väl vid kvällen nångång.  Har tittat egenom dom idag och ni alla är så otroligt söta, tusen tack för alla kommentarer.

Nu ta godnattmacka, en ciggelito och sen Zzz.
Godnatt mina fina, vi hörs imorgon! ♥



Svar på tal


Anonym; vad är en ortos? beretta mer om de kram

- En ortos ett slags benskydd som man får när man har nån form av förslitningsskador i knäet, Vid artros sker en uppluckring av ledbrosket i knäet så att dess kvalitet gradvis blir sämre och försvinner helt eller delvis. Defekten i ledbrosket orsakar en snedbelastning som gör att leden känns instabil. Drabbar framför allt äldre men förekommer även hos yngre personer efter allvarliga knäskador t.ex. korsbandsskador. Vanliga symptom är belastningssmärta, begränsad rörlighet, vilovärk, svullnad och stelhet i knäleden. Om man har en konstaterad artros i knäleden brukar en ortos (knäbandage på ett ungefär) för att stabilisera och avlasta leden hjälpa bra mot smärtan och även öka möjligheterna för träning. Alternativ träning t.ex. simning och cykling är att rekommendera.
 
Vill ni veta mer så finns går det bara att söka på internet, finns en del. Hoppas du blev nöjd med svaret! Kram

Tänkte slänga upp hur ett otros-knäskydd ser ut. Givetvis finns det flera olika utseenden på dom beroende på vart i knät skadan sitter, men som mig som har problem med knäskålen så ser dom ut ungefär ut såhär.


Bild lånad från google



nytt och fräsht!

Har ni sätt att det är lite nytt och fräsht i bloggen? kände att de va dags eftersom jag haft mitt förra så länge. Så ninni va snäll att hjälpte mig, tack så jätte mycket. Är så nöjd!  Visst, de är inga stora förändringar, men tillräckligt.  Om ni inte ser de nya så uppdatera sidan genom att trycka på f5 :)

Hur är det annars med er mina fina bloggläsare? själv är de sådär med mig, ont i ryggen och i magen. Antar att de är något som går bort med lite vila. Har varit hos doktorn idag, gick superbra och de går frammåt. fick nya mediciner som verkar hjälpa iaf :) imorgon ska jag till en annan doktor för mitt knä och få en ortos, får hoppas på de bästa, eller vad säger ni?

söndag.

Godmorgon mina fina!
först och främst vill jag be om ursäkt för min urdålig uppdatering och att jag varit dålig på att svara på era kommentarer, men jag har inte varit hemma så de har varit lite svårt att dra sig till ro. Robin jag och bamse åkte te min pappa igår, va jätte kul faktiskt.  Det är alltid så kul där, plus att min lillebror är så himmla go och vi blev kvar i stan sen. vi sov hos robins mamma, eftersom dom ändå va i stockholm så blev vi själva här så vi fick ju plats, så de va ju skönt att slippa åka hem på kvällen. Bamse är inte alltid så lätt att åka med, han är ju ganska så stor ;)

Nu ska vi städa upp efter oss och sedan åka hem :) babe ska ju jobba i morn så bäst att åka hem och komma ner i varv. :) Kram på er!



min kärlek, mitt allt ♥

Jag älskar dig så otroligt mycket, hjärtat! ♥

matdags!


Torsdag!

Godmorgon babes!
vaknade alldeles precis faktiskt, vädret är på topp idag igen vilket gör de så mycket bättre. Mina planer idag är väl som igår,  JAG HAR INGA! haha ;) men jag älskar att inte ha några planer, att kunna ta dagen som den kommer istället för att stressa runt.  Så nu ska jag strax käka frulle, sen ta en dusch hade jag tänkt, får börja där iaf ;)

haha vet ni vad som hände igår, jag som är sånt smartskafft skulle öppna kattmatsburken för att ge katten mat, men jag hade för bråttom så jag skar upp fingret, ganska djupt faktiskt så de bara forsa blod. Nu idag, är mitt finger helt blått :(  jag är verkligen koko!

trött chey!

jag är ledsen att bloggen är så tom idag men jag är så otroligt trött så min hjärna står still, haha.  Just nu väntar jag iaf på att älskling och hans familj ska komma så vi kan gå och köpa mat, börjar bli ganska hungrig.  Så nu ska jag vrida på volymen på musiken så jag blir lite pigg och sen blir det en cigg :)

& jag har inte orkat tagit tag i kommentarerna än, gör de lite senare ikväll!


de är glassigt

Glass ute i solen är ju inte helt fel i denna värme :*

sooooooooool


Solningsdags!

onsdag

Godmorgon(?)
vaknade för kanske nån timme sen, har bara hunnit käka frulle. Fast okej, va ju uppe vid 8 och tog ut bamse på en promenad, men somnade om efter de (a) Solen skiner ute så tänkte fixa lite här hemma och sen lägga mig ute i solen en stund, babe ska åka in te körskolan och sen kommer hans mamma och syster hit på midda ikväll! & ja, de har tagit mig en halvtimme att skriva detta, vet inte vad jag ska säga ;)

Nu fix och trix.


Zzz

blev inte så mycket sons of anarchy, grannen kom över på några cigg så vi blev sittandes där ute. Nu ska jag klä av mig och sen krypa ner i sängen med älskling och kolla på sons of anarchy som vi skulle från början, bamse tog ju min plats i soffan så jag får väl flytta på mig, haha. 

Säger godnatt nu för de blir nog inge mer uppdatering för min del, så vi hörs i morgon mina fina läsare &
då lovar jag att ta tag i kommentarerna.  Sov gott hörrni! Puss ♥

sons of anarchy

myser i soffan med babe framför sons of anarchy, ska strax ta en cigg och göra ordning lite gröt blev sjukt sugen på de, haha.  Sen måste jag återgå till serien, så jäkla bra :)

Flying Without Wings

LÄNKBYTE

Kika in på fina felicias blogg, en riktigt bra blogg måste jag säga!

http://feliciahelenaliv.blogg.se
http://feliciahelenaliv.blogg.se
http://feliciahelenaliv.blogg.se

LÄNKBYTE






http://piinkqueen.blogg.se/
http://piinkqueen.blogg.se/
http://piinkqueen.blogg.se/

nått jag saknar

jag saknar verkligen att vara blond, så många gånger jag har färgat håret brunt men ändå färgat tillbaka till blont. Jag vill mer än annat bli blond igen, men mitt hår tål ju inte de och jag vill ju spara ut de så de kan ju inte bli så. Många säger " bli mellanblond" men nej, antingen super blond eller inget alls. De finns inget mitt i mellan som jag tycker är snyggt.

matlagningsdags!

LÄNKBYTE


http://mjws.blogg.se/
http://mjws.blogg.se/
http://mjws.blogg.se/

LÄNKBYTE


Kika in på söta Rebeccas's blogg!
http://ackelina.webblogg.se
http://ackelina.webblogg.se
http://ackelina.webblogg.se

-

I love you!

Denna bild va en av dom första som vi tog tillsammans
det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått och hur mycket vi
gåttt egenom tillsammans, över 2 år har vi spenderat med varandra.
jag är så lycklig med dig Robin, du förstår inte! ♥

tisdag

fytusan vad jag är trött, orkar knappt hålla ögonen öppna men ändå sov jag länge?  Jaja, blev ganska sent igår men fan så kul vi hade. Grannarna måste trott att vi va dumma i huvudet så mycket som vi skratta och ni skulle ha hört vilka diskutioner vi hade, ah jag tänker inte ta upp dom men helt sjuka.

känner att de inte är min dag idag, ont i huvudet och är på allmänt dåligt humör så ska bara ta det lugnt idag, skulle egentligen träffa eemelie och tessan men vi får skjuta upp de några dagar.  Så nu disken & sen göra babe och bamse sällskap ute!



movie

nu blir det sons of anarchy och massa mys!


i takt med stjärnorna

jag känner mig helt slut i kroppen, kanske inte så konstigt om man hållt igång hela dagen. Började med att gå upp vid 7 halv åtta, sen fixa i trädgården och lite sånt, så nu är allt på plats. Kort därefter kom mamma, alex och håkan på en fika, alex blev kvar nårgra timmar och de tyckte jag ju va superkul, eftersom jag saknat han som bara den. Så vi tog oss en promenad till olika lekparker och sånt, så han åkte nyss och nu ska vi grilla med grannen och spela lite spel tror jag. 

I morgon kommer förmodligen tessan och eemelie hit och då blir det att grilla, spela spel och dricka lite vin. Blir kul, inte ofta man ser dom små trollen. & ja, vi grillar typ jämt. haha ;d

Nu ska jag tina klart köttet sen ta mig en cigg, kram på er!

just nu!


-










i will survive

jag tipsar


Gliss-hårinpacking är en inpacking som verkligen fungerar, iaf på mitt hår som har lätt
att bli torrt och risigt, jag hade i det i håret i ca 3 minuter och mitt hår va baby lent. Sen
är det väl olika från person till person men jag tycker iaf att ni borde testa den, jag blev
chockad över resultatet ska jag säga, har aldrig tidigare hittat en inpacking som varit så bra även fast
jag tidigare köpt inpackingar hos frisören, detta tog priset så nu har jag inhandlat
en hel del glissprodukter ;) Det finns även som schampo & balsam format!

Det finns att köpa nästan överallt och priset ligger omkring hundralappen.





-





hiss & diss


x att skolan börjar, ja vad ska jag säga? jag ser inte ett dugg fram emot ett till år med slit. Dock är de sista året, så jag får hoppas att de går fort.

x ensamhet, jag hatar att känna ensamhet liksom så att man aldrig duger till utan bara sårar och sviker.

x sjukvården, ja vad ska jag säga? sjukvården idag är helt katastrof,  ex: jag måste ha ett speciellt benskydd till mitt ben tills operationen & för att få dedära skyddet så måste jag betala 600 kronor, jag menar kom igen? man måste betala för att må bra? helt sjukt.. snart får man väl betala för att andas också, skulle inte förvåna mig ett dugg.

x saknaden, jag hatar att sakna så de gör ont, hatar att sakna nån som inte finns där.





♥ Kärleken, finns inget bättre än de. Känslan är undebar!

♥  Vännerna, vart hade jag varit om jag inte haft mina vänner? ja jag kan inte ens tänka tanken.  De är tack vare er som jag står här idag.

♥ Värmen, behöver inte säga så mycket mer. 

♥  Utomlands, i oktober åker jag utomlands. Allt är bokat och klart! De kommer bli så j*vla grymt, eller va säger du julia? ;)

måndagmorgon

Godmorgon ;*
här är jag vaken med tuppen, har varit vaken kanske en timma redan & har hunnit med en hel del, skulle egentligen med babe in te stan och fixa partytältet men jag stannar hemma hos bamse. ska väl slå igång tvn och äta frukost och sen måste jag ta disken och sen får vi se vad dagen tar oss.

Vad ska mina läsare göra idag? Hoppas ni har lika varmt som här. kanske ska lägga mig i solen en stund? ja de lät bra, vi hörs sen.


old pic
men fan vad jag saknar mitt blonda hår!

i love you!



RSS 2.0