Min lycka

Jag älskar dig så mycket, lillebror. ❤

Blandade bilder

Här är några till bilder ni inte sätt, vardagsrummet, lite i köket och en del av hallen och lite av ena badrummet, har ju två badrum men tyckte inte de va värt att fotta båda. Hundarna kom också med på ett hörn eller två ;)

det högsta är inte att falla, utan att resa sig efter varje fall.

 
 

vill ha

-

 

antar att de är biverkningar från operationen.

Hej!
Har inte haft ork att blogga, mår inte bra alls, fyfan alltså! Så idag har jag legat i sängen till stor del av dagen, bara varit ute med hundarna.  Har inte orkat med något, helt slut! Önska allt kunde vända nångång, men antar att jag får ge det tid. 
 
Robin kom nyligen hem från jobbet så de är skönt med lite sällskap, ska försöka ta mig upp och ta en dusch och sen krypa ner i sköna myskläder. Ja så får de bli! 
 
 

uncover

 

try to smile, they will be fine

our last summer

 
 
 


 
 
 
 

min solstråle

En sak som är säker, amy gillar inte duschen. Dock är hon snäll nog att stå kvar och inte röra sig förens man säger till men man ser på hela henne hur mycket hon hatar det, samma med borstningen och kloklippning, hon vill helst undan men står snällt stilla för annars blir matte på dåligt humör, haha. ;)  hjärtat! 
 
 
 

I love you little sister

haha älskar minen på mig, ser ju helt knäpp ut! 
 
 

my home.

Tänkte visa er mitt sovrum och kök, dock inte hela köket utan halva. Ni får bättre bilder sen på de som finns kvar att visas. 
 
 

hm...

Har faktiskt tänkt på en sak och bestämt mig till 70 % att börja plugga, efter gymnasiet blev jag ju färdigutbildad undersköterska, men jag vill mer än så känner jag nu, eller ja jag har väl kännt så ett tag men inte riktigt tagit tag i de. Jag vill specialisera mig inom det område jag jobbar med nu och ska ner med eemelie på stan i morgon och gå in på vuxenutbildningar och se ifall dom har något bra att erbjuda, för de hade varit grymt roligt.  Och eftersom jag bara är vikarie nu så har jag all tid i världen att plugga på sidan om, så de ska jag försöka fixa nu. 
 
 
 de är en tanke allafall och tänkte undersöka den lite. ;)
 
 

diamonds

kommer inte på någon rubrik

Hej!
har inte haft något speciellt att skriva om så har därför låtit bli. Tänkte göra ett försök nu, inte för att jag tror att de blir något speciellt dehär heller, men äsh! 

idag har jag faktiskt inte gjort ett skit, tagit det lugnt helt enkelt. De är nog det som är meningen att jag ska göra nu när jag är sjukskriven, eller ah kanske inte såhär lugnt, haha.  Har knappt varit utanför dörren, bara när hundarna behövt gå ut. Fy på mig! 

Nu sitter jag och tittar på " vad blir det för mat".  Ett program jag verkligen tycker om, Per Morberg gör ju det så bra. Han är ju så härlig att titta på, inte riktigt som dom andra kockarna tycker jag.  Jag ska titta klart på dehär och ta en längre promenad med hundarna innan Robin kommer hem från jobbet, då blir det matlagningsdags. 
 

Godmorgon lördag

Yoghurt och bär!

Godmorgon!

Hej på er, har ni sovit gått? Själv har jag sovit sådär, vaknat massa ggr av olika anledningar så nu gav jag upp. Tog täcket och la mig i soffan och satt på greveholm i samband med att Robin drog till jobbet, så nu ska jag kika lite på de innan jag ska klä på mig och ta ut hundarna. Men de får vänta ett tag till.. De va ju så varmt under täcket, ;)


Många av er är säkert vakna och påväg till både jobb/skola. Så ha en riktigt bra dag allesammans. Puss

bästa

Love
 

fyll inte livet med dagar, fyll dagar med liv.

sådär, nu är jag äntligen hemma igen. Såg att jag bara gjort massa korta inlägg  (mobil-bloggningar) nu senaste inläggen så tänkte att jag skulle försöka skriva lite mer. 
 
Va ju iväg med Robin och svärmor och kikade runt lite i affärer, hittade en skit bra shaker som jag kan ha på träningarna. Har en liknande men mindre så behövde en större så nu har jag en.  Vi åkte även och handla lite smått, blev bara lite nödvändiga saker in i kylskåpet.  
 
Jag äter ju såå mycket fler gånger nu om dagarna, sex ggr om dagen och väldigt proteinrikt så ibland är det jobbigt att hålla koll på klockan så de verkligen blir  ca 2,5- 3 timmars mellanrum mellan måltiderna.  Men jag är glad över att jag inte flyter fortfarande, alltså bara äter flytande.. För de va väldigt jobbigt, dock väldigt bra för jag har gått ner 12 kilo totalt på tre veckor, så jag är nöjd. 
 
Träningsmässigt är de segt än, jag går väldigt mycket och de måste jag fortsätta med tills min sjukskrivning är klar. Om ca 3 veckor ska jag börja gymma med mamma och linda, då blir de gym minst 4 ggr i veckan, plus att jag och julia har lovat varandra att börja gå riktiga långpromenader några gånger i veckan, så de ska nog gå dehär. Har en målvikt och den ska jag bannemig nå. Nu när jag ändå gått ner så pass mycket redan så är det bara att köra på! :)
 
Sen är det någon som frågar om jag äter några som helst sötsöker och nej det gör jag inte, jag dricker vatten och äter inget fett alls, eller jo asså  typ när jag steker mat så har jag flytande margarin och ni vet sånt fett, men jag äter inte utemat och sånt längre och inget halvfabrikat. Försökte med fun-light safterna men efter operationen har jag haft svårt med saft över huvud taget, får bara ont i magen. Så jag nöjer mig med vatten och skulle jag vara sugen på något så gör jag i ordning en nyttig smothie. 
 
 
Nog om de, 
 
Vi ska nog gå över till sussie och Julia och se vad dom har för sig :)
Ha det så bra! 
 
 

Just nu: mot affären'

Ta sig ut i skitvädret för att handla.

Mums!

Godmorgon onsdag

Ligger i soffan och tittar på nya avsnitten och Two and half men. Så jäkla bra :) ska snart ta med uppåt och göra i ordning lite frukost.

Ska iväg med svärmor om ett tag och gå i lite affärer.

Vad ska ni göra idag?

Puss

Hos svärmor

Sitter med Robin hos svärmor, riktigt trevligt. Vi ska snart slå på farmen.

Hur skönt som helst att bo så nära, bara promenera över vägen :) har även Amy med, så hundarna dampar loss.

Nä nu börjar farmen, puss

Frukost och morgonmys

Dagens middag

lite uppdate om operationen.

Hejsan!

tre dagar har gått sedan min operation och jag är redan hemma, jag kom hem igår fakiskt. Och ja hur går de? De går frammåt, magen börjar må lite bättre. De är bara illamåendet och yrseln jag får fajtas med hela tiden, inte kul alls men det finns inte så mycket jag kan göra åt det heller. 
 
Operationen gick bra, dock hade dom kommit åt och rispat min mjälte men enligt läkaren så skulle jag inte bli lidande av de utan de va bara en liten rispa.  Minns hur de va när dom sövde mig, fick lägga mig på den otroligt obekväma britsen då man känner sig som jesus på korset ungefär. Dom sa att jag nu skulle få sova, men jag somnade inte. Sköterskan som satt nålen hade suttit den en bit bort från närven så dom fick lite panik där, jag också.. men somnade somsagt till slut.. vaknade upp på uppvaket, hade sjukt ont men de får man nog räkna med. Fick en del morfin och jag såg hur min andnigsfrekvens åkte upp och ner, blev lite orolig där - men enligt dom var det fullt normalt. Jag måste säga att jag inte direkt gillade att jag själv är inom vården i sånahär situationer, kunde ju en hel del och vissa saker skrämde ju upp mig, haha. 
 
Tillslut fick jag allafall komma upp på avdelningen och gud vad glad jag var för att få träffa mamma och Robin. Dom hade fått väntat i 8 timmar stackarna, så jag bad dom åka hem till Västerås. Dom hade ju en bit att åka. Dom kom upp dagen efter igen, vilket hjälpte mig väldigt mycket genom detta. Hade en otroligt rolig rumskompis som babbla och babbla, de blev man piggare av. Pratade även en del med en kille som gjort samma operation som jag som var väldigt trevlig, vi kom bra överens. Hälsade även på hans familj, sambo och två barn. Barnen var ursöta! 

ja vad ska jag mer säga? är hos mamma nu och har varit de sen jag kom hem från sjukhuset. Är ju verkligen inte bra än så vill vänta med att åka hem tills jag känner att jag klarar av de vardagliga. 
 
 
Sen vill jag tacka familj, vänner, jobbarkompisar för all stöttning och hjälp genom detta. Jag vill också tacka för alla fina och omtänksamma samtal och sms.  Ni är så jäkla bra allesammans. <3 
 
nu kan de bara bli bättre, jag får ta en dag i taget.   
 
 Min livsglädje, utan dig är jag ingenting. 
 
 
RSS 2.0