glossybox

Idag kom månadens glossybox, verkligen nöjd över denna box. förväntansfull att få testa detta :)







Mitt hjärta slår för dig



Du är hela min värld, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. Dör för dig ♡

från jobbet

Hej mitt i natten!
sitter som vanligt på jobbet ( känns som jag bor här, är alltid här känns de som. ) just nu är de väldigt lugnt så passar på att blogga lite.

Dagen i sig har varit väldigt lugn, inte gjort något speciellt mer än att varit hos mamma och druckit lite kaffe innan Robin skulle iväg och jobba. han hann lagomt hem innan han skjutsade mig till jobbet, tycker de är as tråkigt dom dagar vi går om varandra. Vi hinner knappt ses innan den ena ska åka och jobba, men de e ju så de ser ut för dom flesta tråkigt nog och speciellt när man jobbar inom vården och har dessa knäppa tider, längtar lite smått till efter jag har haft semester och får börja jobba dag igen, de blir lite mer rutiner och man får iaf sova med varandra.

hur som helst, imorgon ( eller idag ) beroende på hur man ser de så ska jag hem o sova nån timme innan jag ska ner o fika på stan med en vän. Sen tänkte jag och älskling ta en vända på stan och kolla om vi hittar något intressant. Har inte något mer planerat, kanske blir lite bad på kvällen beroende på hur vädret ser ut.

Men bara för de börjar de larma överallt, man ska aldrig nämna ordet "lugnt" borde jag ha lärt mig vid dehär laget, haha.

vi hörs sen,



04.19

Kan inte klockan bara slå 07.30 så jag får åka hem och sova? så trött alltså. 😑



Godmorgon

Har ni sovit gott?
Jag har inte lagt mig än, är påväg hem från jobbet nu faktiskt, haft en riktigt bra natt. varför går alltid nätterna så fort när man jobbar med någon man verkligen stor trivs med? Jag har verkligen gap skrattat hela natten åt henne, haha.

Nu ska jag hem och gå ut med min hund sen försöka få i mig lite frukost innan de blir bums i säng. ska nämligen jobba inatt också så behöver min "skönhetssömn" ;)

Vad har ni för er en dag som denna? jobbar ni eller har ni semester?

kram





härliga sommar, försvinn aldrig

De har varit några härliga lediga dagar jag haft och jag har verkligen njutit av varje minut. Tur med vädret har jag också haft kan man säga, badat massor, lyckats bränna ihjäl mig, umgåtts med min kärlek och min fina familj och bara haft det allmänt bra. Idag har de varit en lika bra dag som alla andra, njutit av solen och åkte på kvällen med min familj o älskling till gropen för massa bad, skratt och grill. När vi skulle åka hem såg jag något väldigt konstigt djur som va på botten i vattnet och vet ni var de var? en jävla kräfta?! Man ba Hallå!? sjukt äckliga djur dedär. Vill aldrig mer bada där, då får jag väl tårna bortklippta ;)

så nu vankas de jobb hela veckan ut, börjar redan första passet i morgon.

ligger i soffan o tittar på titanic, en film som väcker väldigt mycket känslor inom mig men vet inte varför, tror filmen påminner om så mycket saker som hände förr i tiden, många minnen sen man var ung liksom. ibland kan jag verkligen sakna de förflutna, inte allt men en del. sakna känslan att vara fri, missförstå mig inte nu. Jag har de väldigt bra idag och har kommit en bit på vägen i mitt liv, har en underbar fästman, vi har köpt oss en fin lägenhet, har en fin hund, jag har ett bra jobb, underbar familj och vänner. Jag har de riktigt bra med andra ord och som många andra har även jag en del mål som jag vill nå inom en snar framtid. Ett av mina mål är att köpa hus, vi är på god väg. Men vi vill hitta dedär rätta huset som vi kan total renovera, precis som vi gjort med denna lägenhet. Men de kommer när de kommer, man ska inte stressa. :) 

nej vet inte vart jag ville komma med detta inlägg, ville nog bara skriva av mig. Detta är ju trots allt min "dagbok" så ibland är det så skönt att bara få skriva.

ska fortsätta titta på filmen nu.  // kram, S


Dendär känslan?

Ni vet känslan när man sparat undan massa pengar till något speciellt och sen när man väl betalat det så känns de så surt? fick uppleva de ganska saftigt förra veckan, men det går till något väldigt bra. avslöjar ingenting än, ni får veta efteråt :)







nattjobb

Hallå!
sitter i skrivande stund på jobbet, räknar ner varje timme, minut och sekund tills jag får gå hem. Är så trött idag, knappt sovit någonting och då har jag redan jobbat en natt innan denna så jag kan lova att jag känner mig lagomt trasig alltså.

Har iaf några dagars ledighet att se fram emot sen, ska verkligen njuta. Har redan planerat hela morgondagen, ska först hjälpa svärmor med en sak rätt tidigt så kommer endast få sova nån enstaka timme i morgon men de gör inte mig något då jag ändå är ledig, senare mot eftermiddagen/kvällen så blir de bad och grill med älskling, min syster och hennes kille. Har sånt sug efter bad, så ska bli skoj!

nu måste jag kila, de larmar för fullt.
hörs!




godkväll

Efter att ha jobbat tre nätter nu så ser jag fram emot några dagars ledighet, de behövs kan jag lova.

sambon är iväg o skulle hjälpa någon kompis och då passar jag på att tända massa ljus och krypa ner under filten till en bra film, och nu kan jag ju verkligen välja film helt själv ;)

godnatt på er!
Kram





RSS 2.0