Månadens glossybox

Jag är faktiskt väldigt nöjd över månadens glossybox. Ska bli spännande att testa produkterna 👌









Valborg och härligt väder

Idag är set Valborg och för ovanlighetens skull så är det fint väder? Jag är mycket chockad.. Dock så blåser de ju men tar hellre de än att de spöregnar! 

Vi håller på att göra rent poolen samtidigt som grannarna och sambon eldar och sågar ute. Jag springer emellanåt och kollar katten, hon gillar verkligen inte kragen stackarn. Och är så off, ligger till mesta del av tiden så får ta av kragen ibland och då äter hon. Inte lätt att vara så liten och ha ont, har ju bara gått två dagar sedan kastreringen så de är ju förståligt att hon är trött!  Men beställde hem en annan krage igår som jag hoppas komma senast tisdag. Den är inte så stor utan sitter endast runt nacken vilket jag tror blir mycket bättre och lättare för henne, hon kan röra sig somvanligt och kan titta åt sidorna för det är det jag tror skrämmer henne med den hon har idag, hon blir ju så begränsad och ser ju endast rakt fram! Så den nya tror jag blir bra och den skyddar lika bra som den hon har idag! Får hoppas den passar bara! 


Detta är en sådan krage jag beställt! 




Idag blir det bara lugnt för vår del, vi ska grilla och om vädret forsätter hålla sig fint så ska vi ta oss en vända ner till majbrasan!  

Vad ska ni göra idag? 



Nu ska poolen bli ren! 

Godnatt

Nu tänkte jag säga godnatt! Ska kolla klart på filmen som vi ser och sen blir det att sova! Fortfarande ont i huvudet och allmänt seg i kroppen så bäst vore de nog med lite sömn!

Förresten, fick ihop kattställningen tillslut, haha! 

Sov gott hörrni! •



Bygg aldrig ihop ett klösträd!!!

Ge er aldrig på att bygga ihop ett stort klösträd..  Det är ju som ett ända pussel. 🤔

Vi får väl se om jag lyckas få ihop den innan jag får ett nervsammanbrott.. Haha 😂



Ett steg fram och två steg bak

Igår var en tuff dag i alla former, var det inte de ena så var de det andra. Allt gick fel! 

Kastrerade katten igår, kom hem och allt var bra. Tills hon börja blöda från såret.. Ordentligt!  Tillbaka igen till veterinären som fick söva henne igen, allt gick bra men hon fick fler stygn och krage. Hon avskyr kragen, så ska be Robin åka och kolla efter en body åt henne.  

Så jag har sovit jätte dåligt inatt pga av allt så vaknade upp med dunkande huvudvärk. Och inte finns det någon alvedon hemma heller! 

Vad negativ jag låter, men jag känner mig verkligen så också!  Men jag skriver mer senare, ska fortsätta kolla på en serie jag precis börjat titta på!   Vi hörs sen. 



Hos mamma på fika!

Godmorgon! 
Sitter hos mamma och dricker lite kaffe, har precis varit och lämnat in katten hos vätrinären, får hämta hem henne igen vid 1. Ska även åka och handla lite hundmat och kattmat innan lilltjejen ska hämtas hem.

Mer intressant än såhär blir det inte, haha.  Nu ska jag vara social med mamma. Ville mest kika in och säga hej.  

Ha en underbar dag nu 😃


Lilla hjärtat som absolut inte gillar att åka bil. 


  

Födelsedagsfirande!

Är så himla trött så detta får bli ett snabbt inlägg innan jag somnar sittandes.  

Hämtade ut bilen som sagt på eftermiddagen, sen åkte jag direkt hem till mamma och firade henne eftersom hon fyllde igår. Båda mina systrar och lillebror var där vilket var mycket trevligt.  Blev bjuden på super gott fika och himla god mat, tack fina mamma ❤️

Blev där väldigt sent, kom inte hem förens vid 9.  Råkade köra lite vilse hem också, haha.. Fråga inte ens hur.. 
Så nu sitter jag i soffan och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga den, sen ska jag krypa ner under täcket!  Ska ju lämna katten hos vätrinären tidigt imorgon, så bäst att lägga sig i tid. 

Godnatt och sov gott! Vi hörs igen imorgon.  •






Min sminkhörna!

 
 
 
 

få saker gjorda

Jag är verkligen expert på att skjuta upp saker. Som tex samtal jag borde ringa, tänker alltid "men jag ringer i morgon" men dendär imorgon kommer aldrig. Så nu på morgonkvisten när jag ändå inte hade något för mig så såg jag till att ringa såna samtal jag skjutit upp under en tid, vilket i efterhand alltid är otroligt skönt! Varför inte bara ta tag i saker direkt? förstår inte hur jag tänker ibland.
 
Hur som helst, kom till skott med att ringa och boka en kastreringstid åt min lilla tjej här hemma också. Hon är ju 7 månader så det är verkligen dags nu. Så i morgon ska hon bli kastrerad, så skönt att få det gjort!  Ska lämna in henne mellan 8 och halv 9 på morgonen, sen får vi se när jag får hämta hem henne. 
 
Så nu tänkte jag svara på kommentarer och dricka upp mitt kaffe sen bara ta det lugnt tills dess att jag ska åka in och hämta bilen igen, tvättmaskinen går på högvarv den också!  
 
 
Myskläder delux.. men så skönt när man bara är hemma. 


Godmorgon onsdag!

Godmorgon raringar :)
Är ni vakna och pigga?
Det är inte jag, eller jo vaken är jag men inte ett dugg pigg.. Var ju tvungen att åka iväg med bilen tidigt i morse, tror jag klev upp runt fem och somnade inte förens efter 1 nångång. Och dum nog drack jag kaffe när jag kom hem, istället för att krypa ner i sängen igen. Menmen, så är läget.
 
Just nu sitter jag framför tvn och kikar runt på tvn. Finns inget bra som går nu tycker jag. Ska väl ta tag i städningen här hemma, behövs både damsugas och tvätta. Tänkte att jag ska försöka hinna med det innan bilen ska hämtas för ikväll hinner jag inte det. Ska nämligen hem till mamma och fira henne, hon fyllde år igår men vi firar henne idag eftersom hon också är nattarbetare och jobbade igår. Så ska över dit en stund tänkte jag, men det passar bra för sambon är i en annan stad och jobbar och blir förmodligen väldigt sen så då kan jag och hunden lika gärna åka iväg. :) 
 
 
Dags att sätta fart på dagen! 


 

Godnatt på er!

Nu säger jag godnatt! 
 
Är faktiskt riktigt trött och jag ska upp tidigt i morgon för att lämna in bilen. Får passa på att åka med Sambon som ändå ska till jobbet så han kan skjutsa hem mig igen, ja ni vet planering är ett måste när man bor på landet ;)  På tal om sambo, det blev väldigt tyst där nere. Ovanligt tyst, så han har nog somnat på soffan.. haha. Så ska försöka få liv i honom, släppa ut hunden och borsta tänderna. Sen är det bums ner i säng som gäller. 
 
Hoppas ni har haft en otroligt fin dag! 
Vi hörs i morgon igen, Godnatt :)

 
 
 
 
 Som ni ser så är katten och hunden verkligen bästa vänner, dom gör verkligen allt ihop.. haha! :)
 
 
 
 
 
 

att vara 24 år och husägare!

Att vara husägare är både fördelar och nackdelar, givetvis mer fördelar än nackdelar. Jag älskar att bo i hus, speciellt att bo på landet. Att slippa höra alla bilar och annat buller konstant som man gjorde när man bodde i stan är sån härlig känsla. Här är det så lugnt!  Sen är det så härligt att kunna strosa runt på tomten och fixa med mina rabatter, eller klippa gräsmattan i lugn och ro. Att kunna gå ut med hunden i pjamas om man vill, för det är ingen som bryr sig!   Att ha en sambo som älskar allt som har med kroppsbygge att göra är en stor fördel också, han hittar alltid någonting att göra, annars påbörjar han nya projekt. Att sitta ute en sommarkväll med ett glas rose och bara njuta av tysnaden slår allt!  Det några få grejer som är sån fördel med att vara husägare.
 
Det finns såklart nackdelar också, men det gör de ju med allt. Skottningen varje vinter är ju sådär.. ibland är det faktiskt härligt att få stå där och skotta i sina egna tankar men ibland är det de motsatta också, men de är väl tur att vi bor i sverige och inte alltid har så mycket snö, ellerhur? haha.. Sen är det ju så också att när man hyr tex en lägenhet så om något går sönder så ringer man ett samtal så kommer dom och lagar eller byter ut det som är trasigt, i ett hus som man äger själv är det ju ofta inte så. Går något sönder så måste man köpa nytt, sen finns det ju såklart försäkringar och garantier på det mesta men det är ändå en kostnad som man inte har om man skulle hyra. Så att bygga upp en bra buffert är A och O om man vill flytta till hus.  
 
En annan sak som också är en nackdel när man bor på landet är ju att man alltid är beroende utav bil, bilar i vårt fall med tanke på att vi båda jobbar inne i stan. Skulle en bil gå sönder så är det viktigt att man har en back up. I vårt fall är det lite lättare då jag är nattarbetare och han arbetar dag så oftast går det att lösa. Men fungerande bilar behöver man ha, så är det bara! 
 
Men till 90% av tiden älskar jag att bo i hus, jag längtar alltid hem när jag är borta. Och det är väl så man ska känna? Att ha en bit att åka till jobbet och till familj och vänner gör inte mig något, för jag har inga problem med att pendla. 
 
Så ja, jag är 24 år och husägare. De trodde jag aldrig för ett par år sedan. Jag trodde aldrig att jag skulle bo i detta hus, mitt drömhus. Nu har jag bott här i två år och med handen på hjärtat så vill jag aldrig flytta härifrån. 
 
 
 
 
 

 
 

Säg hej till Zelda!

Detta är Zelda, som jag nämnde i förra inlägget så kommer hon flytta till oss den 3 Maj. 


 

ny familjemedlem

Den 3 maj kommer vår nya familjemedlem, kattbebisen Zelda. Som är halvsyskon till vår katt vi har hemma nu. Ska bli jätte spännande att få hem en ny krabat! 
 
Och i och med att vi kommer ha två stycken små som är fulla av energi så kände jag att vi behövde beställa ett nytt klösträd, och ett större än vad vi haft tidigare. Så igår klickade vi hem ett, så det känns toppen. Får hoppas att det kommer i veckan så jag hinner montera upp det innan Z kommer. Sen är ju tanken att dom båda ska vara utekatter, men tänkte försöka hålla Smilla inne tills Zelda blir större så man kan släppa ut dom båda sen. Men vi får se, kan vi inte hålla den stora inne så länge så får hon börja gå ut tidigare såklart! Tänkte att det underlättar att ha båda inne istället för att ha en ute och en inne just nu. Men de löser sig! 
 
 
Detta är klösträdet jag beställde, får hoppas att det blir bra här hemma. 

 
 

19 snabba frågor om mig

Hur gammal är du?
24 år 

När vaknade du idag? 
05.00 !!!   Tack min älskade sambo för de!! haha.  

Vad åt du till frukost? 
Havregrynsgröt.  

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: 

  • Jag har ett otroligt dåligt morgonhumör, vill helst vara helt för mig själv tills jag fått i mig första
    koppen med kaffe.. sen är det lugnt! ;) 
  • Jag älskar allt som har med inredning att göra.
  • Jag är född med klumpfot, haha.. Vet att det låter ironiskt för många vet inte vad det är. Men googla upp det om ni är intresserade av att veta vad det är för något.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Mina ögon, får ofta komplimanger för dom.

Vad har du gjort idag? 
inte mycket alls faktiskt, såna tråkiga vardagssaker som städat, tvättat  osv..

Vilken film såg du senast? 
såg en riktigt bra skräckfilm igår, minns dock inte vad den heter. 

Är du besatt av någonting? 
Min telefon? haha. 

Beskriv en perfekt dag: 
Vakna upp brevid den jag älskar, äta god och lyxig frukost ihop, samla alla nära och kära hemma hos oss en varm sommardag. Äta gott, dricka gott och njuta av värmen och att bada hur mycket man vill. 

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: 
Sitter i mitt hus på landet uppe på övervåningen vid min dator.. haha. 

Vad lyssnar du på just nu? 
Joey Montana - Picky

Hur går du helst klädd? 
Leggins, och någon skön tröja jag hittar! 

Är du morgon eller kvällsmänniska? 
Morgon, helt klart!

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? 
På gymnasiet var det alla omvårdnadsämnen 

Vad köpte du senast? 
hm.. jag handlade senast igår och det var bara tråkiga saker, typ mjök, bröd, pålägg osv.. 

Vad har du i dina fickor? 
I mina jackfickor kan man finna allt möjligt, jag lovar.  

Vilken är din favoritaffär? 
har inga direkta favoriter men där jag handlar mest kläder är H&M och Ginatricot

Vilka smeknamn har du haft? 
Har typ inte haft några som jag kan minnas faktiskt.  

Vilka är dina största svagheter? 
att jag har väldigt dåligt självförtroende! 

undebar låt!

En låt som satt sig direkt i huvudet första gången jag hörde den, lyssnar på den konstant!  Så himla bra. 
Har till och med fått sambon att gilla den, haha. 
 
 
 

vill ha!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag idag igen!

Hej måndag! 
Fy vad trött jag är idag, legat i soffan halva morgonen och inte orkar gjort något som jag egentligen borde ta tag i. Avskyr verkligen att vara såhär trött, dagarna blir ju helt förstörda. 
 
Idag blir det en lugn hemmadag! Ska försöka ta tag i städningen strax men annars så händer det inte mycket.  
 
Nu ska jag försöka rycka upp mig och ta tag i dagen, ville mest bara säga hej då de ekade tomt här igår. Men var inte hemma knappt något alls,  var hos mamma och fixade med deklarationen samt en överklagan jag håller på med, följde även med på min lillebrorsas fotbollsmatch, när jag väl kom hem så var jag både frusen och trött så somnade rätt tidigt! 
 
Hörs igen sen :) 
 
 


när bitar börjar falla på plats

Godkväll! 
vet att uppdateringen blev väldig sent idag, men har haft ganska fullt upp hela dagen så har inte riktigt haft tid förens nu att sätta mig ner.  
 
Har storstädat altan typ hela förmiddagen, verkligen skrubbat varenda liten vrå. Otroligt skönt att ha de gjort, har även tidigare i veckan tvättat upp all klädsel till båda våra två rottingmöbelset, så fick på dom idag så nu känns allt väldigt fräscht. Hann även plantera en jätte fin blomma och satt i en kruka på ett av borden, men insåg ganska snabbt att det var ganska korkat att köpa sånt nu då det är väldigt kallt på nätterna. Så fick ta in blomman så länge, haha.  
 
Så det ända som är kvar är egentligen att plantera ännu mer blommor och sätta i alla krukor jag har på altan och pooldäcket, men de får som sagt vänta tills det blir varmare.  
 
Sen åkte vi in till stan och fixa lite små saker, och lämnade av en säng till pappa som min lillebror ville ha. Och sen har kom min fina vän över med bullen. (hennes hund) Han heter egentligen Olle, men jag har sedan han var valp (4 år sedan) kallat honom bullen, haha.  Så vi grillade och hade de super mysigt, hade dock kunnat vara varmare ute.  Men i april får man väl räkna med myskoväder! 

 
 
Idag blev det typ världens slappaste outfit, leggins från adidas, Bombarjacka från junkyard. Sambons tjocktröja, som för övrigt är från H&M 
 
 

Fredag och långledig

Hej! 
Äntligen är jag långledig, hela 9 nätter. Ska bli så otroligt skönt! 

Sov allafall bara ett par timmar, typ tre!  Och det känns ska jag säga. Kämpar för att hålla mig vaken, haha.  Har allafall haft en mysig dag, hade min vän över på kaffe och skitsnack på förmiddagen. Sen åkte jag och sambon in till stan och mötte upp pappa. Sen har vi varit runt i lite butiker och kikat! Fyndade två linnen och en tröja. Sen handlade vi lite fredagsmys och åkte hem.  Storstädade bilarna och nu ska jag alldeles strax hänga lite tvätt och trimma ner hunden lite, allt för att hålla mig pigg ;) 



Dålig uppdatering.

Oj vad de är glest med uppdatering här. Men ni vet ju varför! Jag jobbar nattetid och sover dagtid, och hinner i princip bara äta, duscha och sen ska jag iväg igen. Inatt är det sista natten innan lite ledigt, då blir de bättre med uppdatering - de lovar jag. 

Nu ska jag slänga i de sista i väskan och ta en kopp kaffe innan jag ska åka igen! Vi hörs helt enkelt i morgon igen! 😃



En nattarbetares vardag

Hej hörrni! 
Vilket väder jag vakna till idag, vaknade runt 14.30 av solen. Magiskt! Kunde inte somna om så fick serverat kaffe av hjärtat så satt oss ute och njöt av solen. De blåser kalla vindar men de kan man stå ut med. 

Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart påbörja maten innan man ska bege sig mot jobbet igen. Två nätter kvar nu innan lite ledigt, som jag längtar! 

Nu måste jag sätta fart, vi hörs senare! 


Hunden njuter av solen hon också! 


Drömmer mig bort!

Har varit vaken ett tag, pratat i telefon med mamma och suttit ute och njutit av solen. Ser verkligen fram emot sommaren nu. Det finns inget bättre än att vakna, sätta på kaffe och gå ut och ta ett dopp i poolen. Bara lukten av klor och vatten gör att de skriker "hallelluuljaa" i huvudet, haha.   
 
Vi ska faktiskt börja göra i ordning poolen till helgen, det är ett jäkla jobb nu innan man sätter igång den. Rengöring, phvärde prov i en vecka, koppla upp värmen till poolen, osv osv.. Det är inte så lätt att ha pool jämt som många tror. Det är ganska mycket jobb emellanåt med den, en del underhållning för att hålla den i rätt balans hela tiden.  men det är de ju värt.. helt klart ;) 
 
Sen såg jag att gräset verkligen börjar bli grönt nu, så nu hoppas jag de torkar upp ordentligt så de börjar växa och bli härligt sommargräs som jag brukar kalla de! Nu är det inte långt kvar till sommaren, och bara känslan får mig att vilja hoppa av glädje. Sommar, semester, sol, bad, grill och vinkvällar.  JA TACK!! 
 
Nej hörrni, ska sluta drömma mig bort. Nu ska jag slänga på mig kläder och ta ut hunden på en promenad. Måste lägga mig ett par timmar på dagen också, för nu har jag tre nätter som ska göras. Så vi får väl se hur effektiv jag är här på bloggen under dom dagarna.  Men det märks!

Hörs lite senare igen, dags att sätta fart! 
 

Några bilder från förra sommaren.
 

Mina läpp-favoriter




måndag - ledig dag

så skönt med en ledig dag, vaknade upp helt utvilad. Dock är förkylningen kvar men jag tror att det börjar gå åt rätt håll, vi får hålla tummarna för det allafall.  Jag har städat och fixat hela förmiddagen, tänkte att jag skulle åka in och köpa lite djurgrejer men nejdå, då har sambon alla bilnycklar med sig.. haha! Så kan det gå.  
 
skulle egentligen in på nattmöte ikväll, men jag känner inte för det. Dels för att jag fortfarande är väldigt förkyld och dels för att det är min ända lediga dag, imorgon ska jag jobba igen. Så jag känner att jag skippar det denna gång. 

Nu ska jag dricka upp kaffet innan det blir allt för kallt! 


Bilder jag tog när jag var ute på promenix med hunden, och ja vad ska jag säga mer än att jag älskar att bo på landet. 
 

Middag och besök!

Hade min bästa vän och hennes kille här på besök tidigare idag, mysigt som alltid! När dom åkt så städade jag undan lite innan Robin kom hem! Så nu har vi ätit sen middag, spaghetti och köttfärssås, så är proppmätt! 

Ska ta och diska av lite innan jag ska kissa hunden och sen tänkte jag försöka hinna sätta mig vid datorn en stund. 






This or that

 

 

 

 

Chips eller popcorn – Popcorn, älskar popcorn i alla dess former. 

Kjol eller klänning – Klänning om jag måste välja, är ingen klänning eller tjol-tjej. Föredrar shorts! 

Foundation eller Idpuder – idpuder helt klart, nästan bara det jag använder! 

Utekväll eller hemmakväll –  jag är en riktigt hemmatjej, älskar att strosa hemma med bekväma kläder på helgerna och mysa framför tvn med sambon eller umgås med nära och kära, men visst är utekvällar också roliga. Men inte för ofta! 

Drinkar eller shots –  dricker ju helst vin, men måste jag välja så får det bli drinkar. 


 
 

 

Mascara eller läppglans – Läppglans måste jag då säga, eftersom jag har lösfransar så använder jag inte mascara mer än till underfransarna nångång ibland..  och nej jag har inte såna fransar som man klistrar på varje dag och tar bort varje kväll, utan jag har såna som sitter hela tiden och man får fylla på en gång i månaden ungefär. Finns inget bättre än att vakna och lägga sig snygg liksom, haha. 

Laga mat eller bli serverad mat – Även om jag tycker om att laga mat så är det alltid härligt att bli serverad mat ;)

New York eller London – Har inte varit i varken New York eller London, men jag har alltid velat resa till London och blir det som planerat så kommer en tripp dit bli av inom en snar framtid. 

Plattat eller lockigt –  trivs bäst i platt hår! 

Mössa eller hatt– Mössa helt klart, hatt är inte riktigt min grej! 

Klackar eller sneakers –  Sneackers!!!  jag kan inte ens gå i klackar.. haha

 

 
 

 

 

Pizza eller hamburgare – Jag tycker inte om hamburgare, så de får bli pizza!

 

Midsommar eller julafton – Midsommarafton måste jag säga,  jag älskar Midsommar. Det är min favorithögtid all times, så mysigt med kransar i håret, god mat och att bara fira in sommaren.

Äta ute eller hemma – Även om det är super mysigt att gå ut och äta så tycker jag att det är mysigast att vara hemma och äta, då kan man göra det på sitt sätt. Tända massa ljus osv.. :) 

Film eller serie – Serie. Älskar att totalt fastna i en serie och att inte kunna bärga sig efter att nästa avsnitt ska komma ut.

Godis eller bullar – bullar, föredrar helt klart bakverk framför godis.

Snapchat eller Instagram – Instagram tror jag!  Men lägg till mig på båda vettja: Sandraewelina

Frukost eller middag –  Jag har alltid varit en frukostmänniska, tills för ett par veckor sedan. Nu nöjer jag mig med en kopp kaffe. Så morgongröten trycker jag rent ut sagt i mig. Så jag måste välja middag. 

Kaffe eller Te – kaffe kaffe kaffe, skulle aldrig klara mig utan mitt älskade kaffe!

 

 
 

 

Precis kommit hem - godmorgon!

Godmorgon! 
Jag har precis krupit ner i sängen och hade tänkt sova ett par timmar nu faktiskt, natten har gått bra och nu är jag ledig tills tisdag.  

Hunden är rastad och fått mat så nu ska vi sova! 

Hörs igen om ett par timmar.  



BareMInerals - prime time

Primer för mig är a och o. Det är viktigt att ha en bra primer. Sen är ju de en individuell sak. För den primer som passar mig bäst kanske inte alls är bra för dig. Därför tycker jag att man ska pröva sig fram, precis som med allt annat.  De har ju med hudtypen att göra också! 

 Jag har testat massvis med olika primers men aldrig riktigt hittat den perfekta förens ett par veckor sedan. Då hittade jag bareminerals - prime time.  Och jag bokstavligt talat älskar den! Sminket sitter verkligen länge och jag blir absolut inte oljig av den som jag annars har väldigt lätt att bli! 

Har du inte hittat en primer som passar just dig så kan jag verkligen rekommendera att testa denna! 




Nyvaken - helt pajj!

Hej på er! 
Vaknade för någon timma sedan. Sovit rätt dåligt eftersom denna förkylning gör sig påmind hela tiden.  

Har allafall sovit ett par timmar efter nattens jobb så det är ju huvudsaken.  Har precis gjort mig en kopp kaffe och satt mig i soffan,  försöka ladda om och få någon form av energi till kommande natt så man orkar jobba.  Denna natt som var har varit helt crasy. Har skrattat så mycket så jag har träningsvärk i magen. 

Med tanke på att vi fortfarande har magsjuka på vår avdelning och därför inte får vistas på andra våningar så kan vi ju inte träffa våra övriga kollegor som vi vanligtvis gör under nätterna. Vi båda känner oss krassliga, så en kombo mellan att vara sjuka och uttråkade är ingen vidare kombination så de blev en del galenskaper.  Men de är skoj! 

Nu inväntar jag sambon för att kunna äta lite innan jag åker, sen göra sista natten innan två lediga och då ska jag bara vila!  Och hoppas denna förkylning ger sig snart, väldigt trött på den nu!



Fredag - jobbhelg

Äntligen fredag va? Tror många tycker de, dock inte jag för jag har min jobbhelg framför mig! Men skönt att ha den gjord sen. 

Jag mår fortfarande inte bra, Dunderförkyld och allmänt krasslig.  Men så länge febern håller sig väck så får de gå! 

Sambon åkte precis till jobbet, och jag slängde mig i soffan. Ska försöka få i mig frukost nu, tappar alltid aptiten när jag blir sjuk. Sen är de bara vila som gäller tills jag ska åka och jobba.  Uppdateringen blir nog glest nu när jag både är sjuk och ska jobba, men ska försöka få in något inlägg per dag allafall.  



Nytt smink och hudvårdsprodukter!













Förkyld och allmänt risig!

Ligger i soffan och snorar, börjar bli riktigt förkyld. Kände redan i morse när jag vaknade att jag hade ont i halsen. Och under dagen har de bara blivit värre och nu kom även förkylningen, riktigt drygt! Men jag ska väl inte klaga, har inte varit sjuk på hela vintern vilket är mycket ovanligt. Brukar nästan varje vinter dra på mig ett x antal förkylningar och även magsjuka. Så ska väl inte klaga egentligen, rätt drygt bara. Får hoppas febern allafall håller sig borta med tanke på att jag ska jobba helgen. 

Vet ni vad jag kollar på? Huset fullt!! När jag var liten kollade jag alltid på huset fullt vilket var väldigt populärt då och nu har det kommit en uppföljning med samma skådespelare, den är sååå bra verkligen :) 

Så ska bara ta de lugnt resten av kvällen, Robin är iväg och köper något skåp till hans verktyg som han ska ha i garaget så får passa på att njuta av lugnet en stund ;)  



 

Vacker morgon!

Försökte hinna med att ta lite kort i morse när jag åkte in mot stan, det var så otroligt fina färger på himlen. Såg ut som en sommar-morgon.  Dock var de inte så himla lätt att ta korten samtidigt som man körde, haha.





Godmorgon!

Här är vi uppe med tuppen, men det är jag nästan alltid. Är jag ledig så vaknar jag av mig själv väldigt tidigt jämt. och jag brukar inte vilja somna om, går ofta upp och dricker kaffe och sätter fart på dagen. Gillar att ta vara på dagen, inte sova bort den :)  Får ofta frågan "hur kan du vara så morgonpigg och kvällstrött när du är nattarbetare" "Hur klarar du av att jobba natt då?"  
 
Och svaret är så enkelt, jag har lätt att ställa om mig. Är jag inställd på att vara vaken på natten så är jag det utan problem, och tvärtom. :)

Nu är jag påväg till pappas jobb och ska tanka bilen, sen ska jag faktiskt hem till honom. Ska fixa lite hemma hos honom när han ändå inte är hemma, har sagt det länge nu att jag måste komma och styra och ställa lite. Ska möblera om ordentligt. Sånt jag älskar att göra helt enkelt. Sen ska jag nog försöka hinna åka förbi mamma på en kaffe också :) Får se hur länge detta tar. 
 
Nej nu ska jag fokucera på att köra bil! 
 
 

Nu säger jag godnatt!

Nu tänkte jag ta och stänga ner datorn. Har suttit här ett par timmar nu och rensat telefonen på bilder och läst lite bloggar osv. Ska gå ner och kolla på någon film med min sambo innan vi kryper till sängs. Imorgon ska jag upp redan klockan fem.  
 
Haft en dag med lite rensning i källaren, hittat massor med saker jag inte kommer använda eller oanvända saker. Så jag har slängt ut det för försäljning. Bara dumt att låta det ligga och damma när det faktiskt kan komma till användning någon annanstans. :) 

Nej hörrni, orkar inte skriva något mer nu. Är så trött på att titta på skärmen så det känns som allt jag ser är kors.. haha. 
 
Godnatt på er!  
 
 

jag saknar dig

ingen förstår nog hur ont det gör att vara utan dig. 
för många är du bara en hund men för mig var du hela världen. 
Det känns som du alltid funnits hos oss. 
Att inte ha dig hos oss längre gör så fruktansvärt ont, kan inte ens finna ord. 
Jag har inte orkat tittat på bilder på dig än, har inte känt mig redo. För jag visste att jag
skulle bryta ihop helt. Du var så speciell på alla sätt och vis, du var min bästa vän-
Du kände mig, du läste av mig i alla situationer. Var jag glad, var du glad med mig, 
var jag ledsen så kröp du alltid upp intill mig och la tassen i mitt knä och nosen likså.
Du gav oss sån glädje, kärlek och utmaningar. 
Du är så saknad min prins! Jag sitter med ditt halsband i min hand.
Jag ska gräva ner de om någon dag, ihop med din favoritboll som du alltid lekte med. 
Ska gräva ner det på den plats som du alltid låg på, ute brevid trappen.. i skuggan. 
Jag kan inbilla mig ibland att jag hör dig skälla, ibland inbillar jag mig att du bara är hos Erik. 
Där du ibland faktiskt var och "vilade"  upp dig ifrån oss som han brukar säga. Då fick du verkligen semester.  

Jag är glad över att du fick vara med och uppleva ditt sista år i huset, för man märte verkligen att du älskade det. Du älskade att kunna gå in och ut som du ville, du älskade att strosa i naturen i din takt. Du älskade lugnet!

Hjärtat, jag hoppas du har det bra där du är nu. Att Snuffe tar han om dig tills dess vi ses igen. Du slipper ha ont nu, för jag har hört att alla djur som kliver över regnbågsbron blir av med smärta. 

Jag älskar dig!
Vi ses snart igen min älskling, de lovar jag. 
 
 
 

jag älskar inredning

jag älskar allt som har med inredning att göra, kan sitta i timmar och bara titta på fina inredningssidor och få massa ideer på hur jag vill ha det i mitt hus. 
 
Vi kommer inom en snar framtid renovera om hela huset i stort sätt, men vi tänkte börja med köket. Köket för mig är husets kärna. Det är a och o för mig. Och jag vill ha en lantlig stil på köket. Blandning av gammalt och nytt, men typ lantlig stil på luckor osv, men ny bänkskiva och kakel. Blandar man gammalt och nytt så blir det helt perfekt enligt mig!

Här är några bilder som jag på ett ungefär vill ha det i mitt kök: 
 
 
 
 

En katt med massa energi

Har precis bäddat ner mig i sängen efter en skön dusch. Har suttit på en film och ska bara ta de lugnt nu innan läggdags! Försökte lägga ut ett inlägg via datorn tidigare men mitt internet samarbetade inte så bra så jag struntade i de. 

Katten lever rövare här bredvid, hon får alltid såna ryck på kvällen precis när vi ska sova. Men å andra sidan så sover hon sen hela nätterna ☺️ kattungar är bra roliga, haha. 

Vi hörs i morgon igen! Sov gott sen när de blir dags! 😄



Nydator, illamående & allmänt trött.

Hatar verkligen rubriker, kommer aldrig på något vettigt att skriva där. Hur som helst, sitter just nu och bloggar ifrån min nya dator och är hittils riktigt nöjd. Tycker det är mycket enklare och smidigare att skriva ifrån en dator än från mobilen. 
 
hur som helst, har haft min fina vän här ett par timmar. Innan hon kom så hann jag med att städa av huset, damsuga, dammtorka, skura, göra rent kattlådor.. ganska mycket med andra ord vilket känns otroligt bra. För just nu mår jag inte sådär jätte bra, mitt illamående som jag får dras med varje dag börjar ta kål på mig riktigt ordentligt. Och sen att jag får ett sms ifrån Emilia att hon blivit magsjuk gör ju inte saken bättre för då går jag och känner av hela tiden, haha.  De går nämligen magsjuka på vårt jobb och vi har ju jobbat två nätter i det. Så jag åker säkert också på de, med min vanliga tur. 
 
Sambon håller på att byta däck på sin bil. Ska försöka få honom därifrån snart så vi kan åka och handla.. får se hur de går, haha.
 
 
Har inte hunnit få in några bilder på datorn än, ska fixa det ikväll! ( om jag orkar, haha) 
hörs senare! 
 

Nyvaken och altanhäng

Hej! 
Jag har precis vaknat, sover alltid bara några enstaka timmar när jag går av så jag lätt ska kunna sova ikväll! 

Vaknade av att jag hörde sambon höll på med något. Gick ner och satt på kaffe och såg att han höll på att tvätta altan fönstren. Och de var inte en dag försent, fy så dom såg ut.  Men nu skiner dom så fint! 

Så sitter nu i lugn och ro och dricker mitt kaffe på altan, härlig start på dagen! Ska strax försöka ta tag i dagen. Min fina vän kommer över om ett tag så ska försöka hinna städa av och lite innan dess.  

Vi hörs igen senare ☺️



En natt återstår innan några lediga!

Hej på er! 
Vaknade för en stund sedan, som ni vet arbetar jag natt så därför blir uppdateringen knas under dagtid eftersom jag sover. 

Och idag sov jag extra länge då jag hade telefontid med min läkare så kom i säng väldigt sent. Men nu är jag vaken och ska hjälpa sambon med maten snart. En natt till återstår och ett möte på dagen i morgon, så blir endast någon enstaka timme med sömn i morgon. Men de får gå, är ju ledig tills fredag sen.  


Fick så fina bilder av min kära vän på lilla Zelda som redan är sju veckor. Om ett är veckor får du flytta till oss. Som vi längtar ❤️

saker ni kanske inte visste om mig 🌸

- jag älskar att planera saker, typ som middagar, framtiden. Jag är en sån som planerar nästa helg redan på måndagen. Men jag kan vara spontan ibland också, faktiskt. ;) 

- Jag är livrädd för igelkottar. Jag vet inte själv varför. Får panik och börjar skrika när jag ser dom. I somras hade vi en på tomten och jag såg den först inte förens den var jätte nära. Skrek så min pojkvän kom springandes och trodde jag hade gjort illa mig, när jag förklarade att de var en igelkott så suckade han och gick därifrån , haha.  

- Jag älskar verkligen att kolla på Youtube-klipp, kan sitta i flera timmar och kolla igenom olika klipp. Är helt beroende av de. 

-Jag tog körkort när jag var 22 år. Bättre sent än aldrig har jag hört ;)? De bästa jag gjort någonsin. 

- Jag och min pojkvän träffades när vi var 16 och 17 och är forfarande tillsammans. Min stora kärlek! ❤️

På jobbet!

Hej! 
Sitter på jobbet just nu, precis suttit oss ner med en kopp kaffe efter att gått första ronden. Känner mig rätt sliten och trött i kroppen, även mått illa i flera dagar nu, vilket också är rätt påfrestande 😴

Tröttheten beror nog på att jag stått på loppis i fem timmar, fötterna värker och då har natten knappt börjat, haha.  Men loppisen var skoj,  hade hyrt bord med min bästa vän och hennes mamma. Robin stod även med han också. Fick en del sålt, har lite småsaker kvar jag tänkte försöka kränga iväg.  

Annars då? Helgen var otroligt lugn, var ju iväg till läkaren i fredags. Fick då veta mina provsvar,  hade väldigt lågt järnvärde och d-vitaminbrist. Men de antog jag, något visste jag var galet med tanke på min ständiga huvudvärk.  Lördagen var också lugn, höll på lite ute och var inne hos pappa en sväng i stan. Sen idag loppis som ni redan vet och nu väntas 10 timmar jobb.  

Vill hem och sova, saknar redan min säng! Men den får snällt vänta, sen att veta att jag har telefontid med min läkare någongång mellan 9 och 10 i morgon bitti gör ju inte saken bättre, menmen.  ☺️ 



Lördag!

Lördagen bjuder på grått och tråkigt väder. Men har inte några större planer mer än att fixa lite inför loppisen imorgon, ska nämligen stå med en vän och sälja av saker man aldrig använder. Så de ska bli skönt, har så mycket grejer i källaren som jag aldrig kommer använda så bättre att de kommer till användning någon annanstans.  Så ska fixa lite med de om en stund och sen får vi se vad som händer.  

Svärmor var nyss förbi på en kopp kaffe, Robin hjälpte henne att byta däck samtidigt.  Alltid mysigt när familjen kommer över :) 

Nu ska jag leta rätt på sambon och försöka få med honom ner i källan! 

Jo juste, jag kommer förmodligen kunna uppdatera bättre snart. Som de är nu så skriver jag på mobilen men har precis köpt en ny dator, Robin ska bara fixa de sista med den. Sen blir de nog både roligare och bättre inlägg :) 


Igår fick vi valpmysa med lilla Mio 💕

Mannen i mitt liv.

Sedan 7 år tillbaka så har du varit min och jag är så tacksam för de. Är ingenting utan dig 💕


På språng

Hej! 
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag åker in mot läkaren.  Efter läkaren så ska vi fredagshandla lite och förmodligen åka förbi pappa och fixa ett program till min dator. Bor man som vi gör på landet så är ju inte internetet så jätte snabbt, så då får man lösa de på annat vis 😏

Idag har jag även på mig nya bombarjackan från junkyard och byxorna från addidas! 

Mitt hår växer verkligen snabbt nu, har under många år använt löshår men varit utan väldigt länge nu och mitt eget hår börjar verkligen ta sig! Kul ☺️

Sov gott 😴

Precis kommit ur duschen, så nu sitter jag och dricker min kvälls smoothie. Hunden har krupit intill mig och sambon likaså. Ska strax krypa ner i sängen vilket ska bli riktigt skönt.

Imorgon är de fredag och jag har inga större planer. Har läkarbesök på förmiddagen för min hand. Skadade min hand på jobbet för ett par månader sedan som ledde till operation, trodde den skulle bli bra efter de men nja, den är absolut inte bra vilket är otroligt drygt. Men får se vad läkaren säger i morgon,  ska även få reda på svaren på proverna som jag tog i veckan. 

Nog om de, vi hörs i morgon. Sov gott sen när de blir dags! 



Två goda och snabba frukost/mellanmål tips

Jag tänkte tipsa om två super goda och snabba mellanmål/frukost tips.

Något jag äter nästan varje morgon är havregrynsgröt. Vill man vara relativ nyttig så är det kanske inte super bra att ha sylt på gröten, och utan någonting så tycker jag själv att gröten blir tråkig och inte så värst gott!  Så ett bättre alternativ och som är super gott är att ha färska jordgubbar/bär på. Sen på med mjölk så smakar se himmelskt 👌



Jag äter varierande mellanmål hela tiden, ofta blir de smoothie eller frukt/bär och jordnötssmör.  Idag fick de bli de andra alternativet, hackade bara upp banan, färska jordgubbar och lite jordnötssmör. Enkelt, supergott och otroligt mättande.  



Nyinköpt!

Nämnde igår att jag fick ett par leggings och en super snygg bombarjacka av min sambo. Fick även hem mina jeans leggings som kom idag. Jag är en riktig leggings tjej. Leggings i alla dess former.  Vanliga jeans är inte riktigt min grej.  





Trött är bara förnamnet 😴

Godkväll!
Blir en kort uppdate, är så trött! 
Dagen har gått i ett, nu är de första gången som jag verkligen sitter ner.  Vad som sagt till läkarn tidigt i morse och sen direkt hem efter det och tog ut hunden, städade undan och slängde i mig en mellis innan jag åkte till sambons jobb och bytte bil, sen vidare för att plocka upp min storasyster innan vi for iväg till min fina vän Sandra för att fixa fransarna och fika. Och självklart mysa med min fina kattbebis som flyttar hit om ett par veckor. 😍 

Påväg hem stannade vi och handla lite småsaker, väl hemma höll sambon och pappa på att koppla in den nya tvn. Hade även fått hem min nya dator, men självklart så saknades en del så nu måste jag ringa och bråka imorgon. Så tröttsamt att de alltid ska vara något! 😑  Hade även fått en super fin bombarjacka av sambon och as läckra adidas leggings! Visar i morgon 😄 
Slängde ihop middag och sen åkte vi in till stan en sväng igen, så nu har jag precis gjort i ordning grönsaker och dipp som jag tänkte trycka i mig innan sängen! Så vi hörs mer i morgon!  

Älskade lilla Zelma 💕

Mellanmål och huvudvärk

Hej på er! 
Vaknade med världens huvudvärk men de verkar vara standard nu för tiden. Gick allafall upp tidigt för att åka till läkaren och ta prover, ska bli skönt att se om de är något jag har brist på med tanke på min ständiga huvudvärk. 

Hur som helst, har precis slängt ihop min smoothie bowl, riktigt gott och enkelt att göra.  Och gjort i ordning en stor flaska med vatten.  Ska försöka få i mig detta och sen göra mig i ordning. Ska nämligen iväg och göra fransar om ett tag och sen hämta ut mina nya sommardäck som äntligen kommit! 

Nu ska jag försöka få i mig detta.  :) 





En dag på mall of scandinavia









RSS 2.0