långledigt

Gokväll!
torsdag idag, har inte gjort så mycket faktiskt. Tog en sväng till min morbror i morse och hjälpte honom med en grej innan jag och Robin åkte och handlade lite, sen har jag bara gjort typiska vardagssysslor som är ett måste, alltså städa, tvätta osv..

lovade mig själv att bli mer aktiv på bloggen då jag mår bra utav att skriva men de är så otroligt mycket som händer runt mig just nu, lite för mycket utav allt känner jag. Känner att jag behöver stanna till och andas emellanåt men glömmer lätt bort det.

Nu har de varit mycket motgångar, lite för många. mycket negativa saker som drabbat mig och min familj, de borde räcka nu. Efter regn kommer solsken så förmodligen vänder väl denna hemska period snart.

Vi är förövrigt fortfarande på jakt efter hus då de förra jag skrev om stack iväg i pris. Rätt tråkigt då jag gillade huset men de är så det ser ut och det är bara att ta nya tag. ingenting att deppa för, allt har en mening. Vi ska faktiskt på ny visning på ett otroligt fint hus redan på tisdag nästa vecka och håller faktiskt tummar o tår för de huset, de bästa med det huset är att huset är på drygt 180 kvadrat och tomtens storlek ska vi inte ens nämna, så sjukt stor alltså. Tror tomtens area låg på 2300 kvadratmeter, Sen att de är pool och en enorm inglasad altan är ett stort plus i kanten från min sida ;) men ska inte ha för höga förväntningar. Allt kan hända har jag lärt mig!

Nu ska jag försöka få tag i min sambo innan vi ska gå över till svärmor för lite middag.


Ha en trevlig kväll och va rädda om er och varandra ♡i drömmarnas land

Godkväll
åå är helt till mig.. vi har budat på ett hus idag. Alltså åå, jag hoppas verkligen det blir vårat. huset är på typ 130 kvadrat, och har en relativ stor tomt.. eller stor och stor, den är alldeles lagom. huset ligger typ 20 minuter utanför stan, perfekt för oss som vill komma ut på landet. Huset ligger granne med både hästgårdar och andra djur, super mysigt!

håll tummarna för oss nu!!Godmorgon sunshine

klev upp ruskigt tidigt i morse och redan klockan 9 hade jag vart ute med hunden,duschat, bäddat, dammsugit, startat tvättmaskin och ätit frukost.. inte så pjåkigt va?

Nu lite kaffe o en cigge så jag vaknar till lite mer. Ha en bra dag!

frysta jordgubbar

Alltså himmelriket säger jag bara. Jag har fått nå snille för frysta jordgubbar, vet att de låter helt sjukt och har fått många reaktioner på de. men alltså halleluja.. I love it! Började med de helt spontant på jobbet, ni vet att jobbar man på ett demensboende eller vilket boende som helst inom vården så är de mycket kakor och fika. Dom äldre fikar ju mycket och även personalen försöker hinna med de ibland och då är de ofta dom mindre nyttiga alternativen. Letade genom alla förråd vi hade och hittade bara tråkig frukt. Men sen hitta jag jordgubbarna i frysen och sen dess är jag helt fast. Tar lätt en skål med frysta jordgubbar framför både godis och chips alla dagar i veckan, hur sjukt låter inte de?! Dock är de ju faktiskt nyttigare ;)so true ✌enjoy this moment for this moment is your lifesöndag!

Hej!
tittar in här lite snabbt innan jag ska fortsätta kolla på beck som går på tv nu. Även om man sätt alla filmer flera gånger så är dom ändå lika bra varje gång.

helgen har bara varit lugn, skulle ha jobbat men har legat sjuk i stort sätt hela veckan så fick snällt stanna hemma och vila upp mig även i helgen. Nu är jag äntligen på bättringsvägen så i morgon blir de jobb. Räknar verkligen ner dagarna tills jag börjar nya jobbet, är så spänd och förväntansfull.

det är så otroligt mycket som händer runt mig just nu känner jag, nästan så man knappt vet vart hur och när man ska göra något. Men nångång lugnar de sig, förhoppningsvis. :)

nej alltså jag har bara babblat på om ingenting känner jag, ska återgå till filmen. Säger ändå ingenting intressant. haha
RSS 2.0