En härlig och lugn dag

Dagen har varit så lugn vilket har varit oerhört skönt. Gick upp i morse när sambon skulle åka till jobbet för då tyckte vår valp att de va dags att kliva upp! Bus, lek och massa kaffe ett par timmar senare så hoppades jag få vila en stund på soffan. Men nej då! Fullt ös efter en halvtimme igen, passade på att städa upp här hemma och fixa lite ute. Sen fick jag kaffesällskap av pappa!

Nu har jag en hund som är överallt och ingenstans så tänkte gå ut en sväng på tomten och leka av honom innan huset är upp och ner, haha.

Revolution, sminborstar, blush, osv

Fick hem mitt paket som jag beställt från cocopanada för ett tag sedan men eftersom jag inte varit så aktiv här så har jag inte hunnit visa er!

Roadtrip och Äkta polkagris från Gränna

Hej!
Igår var jag helt död när jag kom hem, somnade såfort jag la mig i soffan.

Så vad gjorde jag?
Jag följde med min pappa till växsjö för att köpa en bil men passade även på att gå in på Gränna när man ändå var där, de va häftigt att se hur dom gjorde polkagrisar. Sen var jag ju såklart tvungen att köpa hem färska polkagrisar, man kan ju inte åka till Gränna utan att köpa med sig hem? Haha..

Men jag var så trött när jag kom hem, runt 100 mil körde jag igår och hade knappt sovit något heller natten till igår så ja, rätt mör var jag!

Idag har jag inga större planer än att bara aktivera min överenergiska valp här hemma. Vädret är ju inte de bästa så då får man göra de bästa av situationen!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Powermeet & glass i solen

Godmorgon på er!
Hör och häpna, jag vaknade för inte alls så länge sedan. Inte för att jag är bakis utan för att jag har en valp och har sen jag köpte honom gått upp så tidigt och flera gånger per natt, så jag fick sova ut ordentligt idag vilket känns så skönt.

Powermeet är i stan och jag har varit ner varje dag hittills och ska ner även ikväll! Vi är ett gäng som ska grilla och bada hos oss innan vi åker ner! :)

Så nu ska jag återgå att käka mina jordgubbar och glass!

Vi hörs!

Åter imorgon

Efter ett rätt långt uppehåll så ska jag försöka vara tillbaka i morgon igen, så vi hörs då ☺️

Godnatt!

RSS 2.0