lediga dag

God förmiddag.
Hade hoppats på lite sovmorgon på min lediga dag. men de gick ju sådär. vaknade vid 8 och var klarvaken. försökte somna om men när jag märkte att de mer eller mindre va hopplöst gick jag upp o satt på kaffe. Sen drog jag igång städningen och tog ut hunden. Nu slängde jag mig raklång i soffan och kikar på sons of anarchy. Min absoluta favoritserie. mannen kommer väl hem om ett par timmar o då ska jag försöka tvinga ut honom i skogen. de återstår att se om jag lyckas. :) jaja. Nu ska jag fortsätta titta på serien o hoppas att dom från föreningen ska komma o kika på vad de nu va. Men de är väl förgäves. de stod på lappen man fick hem att dom skulle dyka upp någon gång under v42 haha. kram på er


 

Godmorgon

ligger i soffan o latar mig framför tvn. ska strax försöka ta mig uppåt och ta en sväng med hunden. känner verkligen hur kallt de är ute redan nu så jag försöker dra ut på de hela tiden, haha.

som sagt, idag är min enda lediga dag så jag ska städa hemma o bara vara. samla krafter till helgens arbete.

nä nu måste jag göra ett ryck!Everything will be okay in the end if it's not okay, it's not the end

Godkväll!
Är helt färdig efter att ha jobbat hela dagen mer eller mindre, hade en paus mellan turerna då jag träffade eemelie och gulity. Vi satt och snacka ett bra tag innan jag beslutade mig för att gå in på jobbet igen och låna vilorummet en stund innan jag började. Hann bara lägga mig ner i soffan innan jag totaldäckade, sov närmare två timmar.. haha. Skönt och behövligt kan jag säga. Va piggare när jag påbörjade dagens andra pass.
 
Hur som haver, har så mycket att göra nu för tiden så jag knappt hinner andas. Många viktiga beslut som ska tas och massa massa jobb på de. Jobbar nästan konstant och däremellan försöker jag klämma in så mycket tid jag bara kan med min familj och vänner. Jag känner att de är för mycket för mig just nu och hinner knappt andas ut innan jag kommer på något annat jag måste göra, kroppen går på högvarv och jag måste försöka finna lugnet som inte finns just nu. Men jag måste helt enkelt finna mig i stressen just nu, vad ska man göra?
 
Ledig i morgon iaf, enda gången denna vecka så jag ska ta tag i hemmet och göra en stor städning och rensning bland alla grejer.
 
Ska göra i ordning lite te och kolla lite på tvn innan jag kryper till kojs. Tog nyss ett välbehövligt bad med min man. De behövde jag verkligen!
 
Godnatt hörrni! Vi hörs när vi hörs. 
 
 
 
 
RSS 2.0