upp och ner - ner och upp

Hallåådär!
Min dag började tidigt med att ta mig till skolan, sedan var de bara "jobba med rester" eftersom alla lektioner har slutat. Så jag såg till att greja engelskan och höja mig i ett annat ämne så nu är allt inne och jag har inte en ända rest, så nu TAGGAR vi studenten ;) helt galet, tar studenten om 10 dagar, helt sjuk tanke egentligen.   Hjälpte även Julia med hennes nationella.
Kom hem tidigt och tog mig en promenad med bamse och sen har jag chillat faktiskt. Ska nu göra ett ryck och städa, måste verkligen diskas och damsugas. Ska även starta en tvättmaskin!  Fick ett tråkigt besked idag också, besiktningen gick inte egenom på min förra lägenhet så nu konstar de ännu mer pengar än vad de redan har till studenten, plus att jag inte är klar med student - grejerna än. De dyraste är kvar, inte alls kul! 

Hur som haver, bara att stå ut. Nu ska jag göra ett ryck här hemma så de händer nånting nångång. 
Puss 

Bamse blev trött efter att ha lekt massa med pinnen, hjärtegull!

livet är orättvist, titta på filmen

min själ

Helt galet va tiden går fort, de kändes som det var igår vi träffades för första gången men de var faktiskt för snart tre år sedan, tänk vad mycket vi har gått igenom hjärtat? trots alla upp & ned gångar så har vi alltid vetat vart vi har varandra, du är hela min värd. 

Tänk, vi har varit tillsammans tre år och två år som förlovade, vi har bott tillsammans över 1.5 år. 
De finns ingen som dig älskling & jag är så otroligt glad över att jag har dig, skulle aldrig klara mig mig utan dig. You are my everything! Film - mys

Dålig uppdatering.

Hej på er!
Nu va de ett tag sedan jag verkligen uppdaterade så tänkte att jag skulle berätta lite vad som hänt den senaste tiden.. Nu blir inlägget kort för det har inte hänt å mcket, haha ;) Nejdå, men jag har ju som sagt flyttat och det har varit full gång att få allt i ordning och samtidigt sköta skolan. Nu är det endast några få dagar kvar tills jag tar studenten, två veckor ungefär. Så de har börjat lugna ner sig där och det är verkligen skönt.  Har också fixat jobb så börjar jobba direkt efter studenten och som det ser ut nu så jobbar jag hela sommaren, men cash is king eller vad är det man säger?  känns ändå bra att fått veta att man inte blir drabbad ekonomiskt efter studenten, nu löser det sig ju alldeles prima.
Mamma och mina systrar var nyss här på lite fika, ska alldeles strax göra mig något att äta sen ut och sätta sig i de fina vädret.

Hoppas ni mår undebart och jag ska försöka bli bättre att hålla uppdateringen vid liv!Tacosmys med dom bästa

Torsdag

Hej!
Dagen har varit helt okej, vaknade rätt tidigt fast tog ändå de lugnt till 12 ungefär, robin jobbade så jag passade på att åka iväg med mamma, storasyster och lillebror till mormor och hälsa på en stund sen åkte jag hem och käka och sen drog jag iväg igen med mamma och min andra syster och solade, riktigt skönt faktiskt! Så kom hem och fixade lite och sen kom båda mina systrar och även min lillasysters pojkvän hit till oss så vi titta på film och skrattade i flera timmar, skojsigt!

Nu sitter jag och mina två systrar och pratar massa skit, ska forsätta mig att vara social med dom.  Ville mest säga att jag lever.  Puss

image description

inga krafter

...

lördag

Hallå!
Gick upp jätte tidigt, redan vid sju och satt mig direkt och pluggade. Fick lite gjort iaf så ska fortsätta i morgon, har två redovisningar och två prov på bara tre dar + att alla rester ska in innan onsdag, så de finns ju att göra.  USH!

Hur som haver, ska försöka släppa dedär en liten stund även om de inte går så bra. Amanda va nyss över och tog några cigg med mig innan Robin kom, sen gick vi allesammans över till Amanda för att se hur hon och hennes kille bor och samtidigt se deras nya valp dom hämta idag, så himla söt!! Så skönt att ha någon man kännt sen barnsben på samma gård :)


Ska göra i ordning lite krupp nu sen invänta eemelie. Puss så länge!


Allt o inget

Hej hjärtan!
Jag vet att jag varit borta ett tag men set är för att jag flyttat och sen är det endast några få veckor kvar tills studenten så jag lägger all energi på de men jag lovar att de blir bättre uppdatering när allt lugnat ner sig. Tills dess får ni nöja er med inlägg lite då och då, ett tipps är att lägga till mig på bloglovin så ser ni varje gång jag uppdaterat!

Nu sitter jag i bilen och vi har precis släppt av min syster hos sin kille, innan de tog vi en 20 minutare. Försöker få lite färg innan studenten, får se om jag lyckas ;)

Ha de så bra så länge så hörs vi när vi hörs! Puss

Believe me, I don't want to go

bara att gilla läget

Shoohooo
allt bra med er? med mig är det väl sådär, hade kunnat varit bättre. Tror mycket av det är stress.  Och som ni vet så flyttar jag om tre dagar så det har varit fullt upp med att fixa andra lägenheten och sen att hinna med packa, samt plugga.  Blir knäpp på allt fan, känns som man inte ens hinner andas imellanåt.  Studenten är om en månad, EN MÅNAD?! vart tog tiden vägen liksom?  haha galet. 

Har iaf packat och tvättat hela dagen, försöker tvätta upp gardiner, mattor, handukar osv.. Men det är som packningen, oavsätt hur mycket man packar så känns det ändå som att det aldrig tar sluut. Dock ser det förjävligt ut i denna lägenhet, inga gardiner eller nånting uppe utan bara massa soppsäckar och kartonger ståendes överallt. Vill bara att detta ska vara över så man kan komma i ordning och fokucera och kämpa de sista dagarna innan studenten. Måste lägga ner 100 % på skolan, därför va ju inte detta sån bra månad att flytta i, men vad ska man göra? man får bara gilla läget helt enkelt och göra det bästa av situationen.

Nu ska jag hänga tvätten och sedan ta en cigg ute i solen. Min termometer visda 43 grader i solen, herre min skapare! 


åh, saknar mitt blonda hår!


Just nu;

Passar på att njuta under fina vädret

RSS 2.0