ledig fredag!

Hej på er!
underbart med fredag ellerhur? jag njuter som aldrig förr, för nu är det långledigt för mig!

Gick av i morse och åkte hem och sov tre timmar innan vi begav oss in till stan för lite handling samt besök hos mami. Var tvungen att åka förbi systemet och köpa bärs till grabbarna som ska festa till det i morgon när dom ska röja i trädgården. Själv ska jag ut med jobbet, ska bli riktigt kul!

för tillfället sitter jag på altan och lyssnar på ljudet av motorsågen då dom håller på och fäller dom sista träden på grannens tomt, jag ska alldeles strax koppla hunden som springer som en galning på tomten och gå en promenad med honom innan jag tänkte bänka mig i soffan framför tvn. Hoppas ni har en underbar fredag, min har varit super mysig!nytt till lilltjejen!

Har precis klickat hem denna söta tröja till min lilla tjej som snart flyttar hem hit. kan knappt vänta ♡
kommer och går som jag vill

Hej på er!
Ni har ju märkt att mitt bloggade blir lite hur som helst, ibland bloggar jag relativt bra och ibland kan de ta månader innan jag lägger ut något. Menmen,det kommer nog alltid vara så! haha

hur som helst, har haft fullt upp på sista tiden med både huset och jobb. Vi håller på för fullt i trädgården så nu börjar de bli riktigt bra, så i helgen ska grabbarna och dom närmaste grannarna dricka öl,grilla och elda bort allt bråte som ligger överallt, skönt att bli av med det :)

jag chockade mig själv idag när jag tittade på klockan, jag vakande 13.30!?!? De har inte hänt på flera år ska jag säga, dock ett undantag med att gå ut med Bamse vid 7 i morse. Tror verkligen jag behövde sova, sen ska jag ju jobba inatt så de passade bra :) Nu är det endast två nätter kvar innan jag går på långledigt, ska bli så skönt och välbehövligt!

Nu ska jag ta en kaffe innan jag ska hänga tvätten! ☆RSS 2.0