Jag tror jag kan jag vill

Hej på er!
Förmodligen ligger ni allesammans och sussar nu eller är påväg hem från party eller liknande, men inte jag inte. Jag kör mitt andra nattpass på rad nu och jag kan ju säga att jag är trött, min kropp är inte van att jobba nätter så de tar ju ett tag att ställa om sig, plus att jag endast sov fem timmar när jag gick av igår morse. Så nu är jag helt slut, dock har min jobbarkompis och jag skrattat så tårarna runnit så de har ju piggat upp en del men tröttheten börjar ta över helt nu, men tre timmar kvar och sen får jag gå hem, som jag längtar!

Så de blir några timmar sömn när jag kommer hem och sen ska jag träffa Malin och Mange en stund, ska bli kul!

Nu måste jag springa på larm, vi hörs sen! Puss

Nattinlägg

Sitter på jobbet och försöker få tiden att gå fortare, men de lyckas jag inte så mycket med. Längtar till min säng, skulle va skönt att sova bort min fruktansvärda huvudvärk som jag har fått på köpet, sån äcklig huvudvärk så man mår illa. Försöker pimpla i mig både vatten och kaffe men de ger ju inget vidare resultat.

Nu är de ca 9 timmar tills jag förmodligen landat hemma i sängen. Fast i och för sig så ska jag promenera med hundarna när jag kommer hem, lovade Robin de så han slipper knata upp tidigt på hans lediga dag, så sängen får nog vänta ett tag till haha.

Nej Gud vilket tråkigt och meningslöst inlägg, men de passar väldigt mycket in på hur jag känner mig just nu. ;)

( fick bli en bild på min lilla tös när hon sover, tog de här om dagen. Mitt lilla charmtroll! )

bilder från när jag och linda tatuerade oss

I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Hej!
Klockan är lite över fem och jag ska om ett tag gå och möta robin för att se hur sussies nya lägenhet ser ut. Sen ska jag åka till jobbet, ska jobba natt. Men måste först göra i ordning lite saker så har egentligen inte tid att sitta här, men kan nog slänga in ett längre inlägg från mobilen ikväll/natt. Ska försöka komma ihåg de bara :)
 
Annars rullar allt på som vanligt, inget speciellt som hänt vad jag kan komma på nu allafall. Och de kan man ju se både som bra och dåligt ;) haha,  Nej fasiken, jag hinner inte med dehär måste göra i ordning matlåda och gå ut med vovvarna. 
 
Ha de så bra så hörs vi!  Puss
 

Never give up. Never surrender.

Hejsan!
vaknade upp vid 11 och insåg att de var rätt trist väder ute, kröp ner i filten i soffan med amy och bara mös nån timme innan vi gick på promenad, vi mötte upp robins mamma och åkte och handlade lite. Mötte även upp eemelie som följde med oss hem, nu har hon färgat och klippt robins hår medans jag gjort.. hm.. inte ett skit ;)  Robin ska iväg och träffa en jobbarkompis snart på en fika och jag och eemelie ska väl glo på nån film innan vi ska bege oss till mamma för mat och mys! 

Gårkvällen spenderades hemma hos kenneth med linda amir robin och eemelie, jävla kul va de. Skratta så magen vända sig ut och in, haha. Finns nog inga bättre människor att umgås med! 
 
Nu ska jag plocka undan lite och starta diskmaskinen. Puss på er
 
 

Alone we can do so little; together we can do so much.

hej på er!
vaknade väldigt tidigt av att målaren som ska fixa sovrummet kom vid 7 snåret, drog upp robin och tog med hundarna till vardagsrummet där vi la oss en stund och tittade på tv innan vi tände upp massa ljus och käka frukost till nya sons som kom ut idag, (sons of anarchy) sen tog vi med oss hundarna och en leksak och gick och släppte dom, va säkert ute över en timme. Kom nyligen in och ska ta de lite lugnt innan vi ska koppla upp hundarna och ta oss till morbror där robin ska hjälpa han att måla, tror jag!  Går ju inte att vara hemma när målaren är här, stinker ju både spackel och färg överallt, pluss att vi fått bära ut allt utom sängen till vardagsrummet så de ser ut som en svinstia, och inte nog med de så ska de se ut så till tidigast fredag " yey"  :( 
 
aja, bara att bita ihop för de blir så jäkla bra sen och då ska ni få bilder på vår lägenhet som jag nämnt tidigare. 
annars händer väl inte så mycket, jag jobbar en del och försöker umgås med nära och kära så mycket igår, jobbade några få timmar igår och sen mötte jag upp robin för lite käk på stan och sen tog vi oss till mamma där amy va, har sån jäkla bra familj som alltid ställer upp när man behöver de nu när man jobbar. Älskar er oändligt! 
 
är ledig idag och ledig i morgon sen jobbar jag fredag, men de känns tametusan inte som att man är ledig, får ju knalla upp innan 7 för att målarsatan kommer. vad possetiv jag låter, visst? haha :)
 
sen fick jag min studentpressent av min familj här om dagen, tatuering! Jag la ju upp den på bloggen samma dag som jag gjorde den så ni har ju redan sätt den, anledningen till att jag gjorde den så sent var för att både jag och min syster som också tatuerade sig samtidigt valde att tatuera oss i stockholm där dom faktiskt var riktigt gryma, och då hade dom en del väntetid och sen ville vi inte tatuera oss i sommar heller då man måste vara noga med att ha solskyddsfaktor gånger hundra och massa annat att tänka på då, visserligen va de knappt nån sol i sommras, menmen. Ni fattar poängen! hah.  Så jag och min syster och hennes kille åkte till stockholm förra tisdagen och hade en hel dag där, super mysigt! 
 
 
Nu ska jag försöka leta efter fjärkontrollen som robin säger är pust väck, jag kan ju lova att den säkert ligger närmare än vad han tror, de är så de brukar vara;)  Puss på er!
 
 
 
RSS 2.0