torsdag

fysatan va trött jag är, känns som att ögonen ska ramla ut. Kom iaf nästan nyss in hem från skolan, lång dag men de gör ingenting. De är ändå freda i morgon, och sista lektionen idag va så jäkla chill. Vår lärare va supertrött likaså vi, plus att vi bara va några få eftersom dom andra vi har lektionen med va i Kosovo så vi planerade tills de är vår tid att åka o fan nu längtar jag ju lite eftersom vi är sån jäkla härligt gäng som ska åka, vi satt o skratta hela lektionen o prata om vilka fobier vi har för skalbaggar, o vår lärare bara skratta. Nej men de kommer nog bli kul, man får göra de bästa av situatuonen. Visst, jag kommer sakna robin väldigt mycket. Men vi ses ju direkt när jag landar i sverige :) 

Nu ska jag ta bamse på en långpromenad, sen ska jag lägga mig i soffan. Robin jobbar, så han kommer väl hem runt 9.  

& sen ska jag passa på att svara på en fråga jag fick igår, o de va vart jag ska åka i Kosovo o om vi ska dit för att sola o bada`? - för de första så ska jag dit på en fältstudieresa vi som läser bistånd med inriktning internationella relationer. O de menas med att vi åker dit i samband med skolan i skolarbete, vi ska besöka massa organisationer o besöka de berömda vattenfallet osv, visst vi kommer ha fritid också eftersom vi ska vara där ca två veckor o därmed räknas en helg, så jag vet inte vad vi ska göra. jag ska till pristina som stället heter o där är många av dom muslimer osv, o de innebär att vi måste visa respekt för befolkningen o ha ganska mycket kläder på oss eftersom dom inte visar hund, varmt men sant.  Men vi behöver inte bära tjocktröjor osv utan bara visa lite respekt genom att ha lite längre byxor o så.

jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

som sagt så har jag firat mitt hjärta som fyller år idag, vi har haft fika här hemma o grejer så de har varit fullt ös medveslös. Nyss kollat lite på idol & fysatan i gatan va jag hoppas på att andré går vidare, så himla bra.  Men vet ni? jag beställde min studentmössa idag, så jäkla bra blev den. Man får ju göra den själv på datorn när dom hjälper till, sen får man pröva ut storlekar o sånt bara. O jag o Julia gjorde fan perfekta mössor, ser verkligen fram emot studenten.

Men nått jag ser mindre fram emot är kosovo resan, aså jag vill ju åka samtidigt som jag inte vill. Jag ska ju, men har ändå sån känsla i magen, liksom en fet ångest känsla. Jag har aldrig varit borta ifrån Robin så länge, o har vi varit borta ifrån varandra några dagar så har vi alltid haft kontakt via telefonen, nu går de ju knappt. Vi kommer inte kunna smsa eller prata varje dag, vilket oroar mig väldigt mycket. Jag är så beroende av min pojkvän så det är sjukt. Men jag har helt enkelt inget val, jag måste ju åka. Åker om mindre än två veckor, så de bär ju av snart..  jävla skit!

mitt hjärta!

Grattis älskling på 19 års dagen, ska se till så den verkligen blir minnesvärd. 
du är värd det allra bästa.  

... Jag älskar dig ♥

stressen tar död på mig

Hej mina fina
Nu är jag hemma igen, helt snurrig i huvudet av alla jävla uppgifter o skit vi har nu. Inte kul nånstans, menmen.. Får helt enkelt stå ut!  Jag är på superdåligt humör pågrund av allt med skolan så jag ska ta o lägga mig en stund i soffan innan jag tar tag i skoluppgifterna.

Måndag morgon

Godmorgon höörrrni!
skulle egentligen vara i skolan nu men jag ska iväg på ett möte, så fick hoppa första lektionen. Hatar att missa men får gå dit sen o fråga ifall jag ska göra något, så de löser sig. Åker iaf till andra lektionen.  Har sovit så otroligt dåligt inatt, inte fått mycket sömn inte. Får tacka min rygg lite senare, haha. :) 

Nej nu ska jag röra ihop lite frukost o gå ut med bamse, sen ta sig mot bussen.
Hoppas ni alla får en super bra dag! 

Du är vår ögonsten, livets diamant.

den nya soffan

jag lovade ju att visa er den nya soffan som älskling åkte o köpte idag. 
Man sitter urskönt i den, älskling har redan hunnit somna i den :)

du är allt för oss

Lyxhus Poolvilla Phuket,Thailand.

-

galet!

juste, tänkte visa er en sak.. Jag var med Julia på en tatueringsstudio här om dagen o pratade lite tatueringar o jag hitta en som jag blev helt galen i, dock vill jag inte ha i färg men den va så sjukt fin.  Tog såklart kort så ni kan ju se själva :)

Det är bara den rosen som de står mother & father, dom i bakgrunden kan ni ju undvika. Men som sagt, jag vill inte göra den i färg.

lite mer info från igår!

Vi va ju som sagt på en shoppingtur igår och fick med oss en del hem. Jag har bara tagit kort på några få saker, orkade inte knäppa på allt då de redan är på plats hemma. Men jag kan visa er de jag fick av min älskling, vi orkade inte springa runt i alla afffärer då de va så himla mycket folk, så man får väl åka dit nån mer gång då de inte är sådär mycket, nyöppningar är alltid värst.  Så jag fick med mig lite till mig själv iaf, o älskling köpte en tjocktröja o ett par chinos? jag stavar nog helt galet, men skitsamma. (a) Vi köpte även skal till våra mobiler, jag hade redan ett men kände att jag ville ha ett vitt då min iphone är vit, mer passande. Sen sprang vi även in på ikea o fick med oss massa fint hem, så nu ser de lite annorlunda ut här hemma. Inte nog med de, älskling är o köper en ny soffa. Han ringde till mig nyss o sa att den va helt perfekt, så dom kommer väl med den när som helst, ska bli skönt. Vi har ju kollat på en så länge o nu äntligen hitta dom den perfeka divan soffan, kan ju ta kort sen o visa :)

detta va de jag orkade ta kort på, haha. 


tidig söndag

Godmorgon, här är vi vakna tidigt. Gick upp för kanske en timma sedan o har sen dess suttit i soffan o kollat lite på tvn, älskling åker in te stan strax för att kika på en soffa. Får hoppas att det blir den, riktigt snygg. Jag ska iaf diska nu o ta ut bamse på en promenad :)

trött tjej

Är hemma igen, eller ja det har jag varit ett par timmar. Har haft fullt upp med allt möjligt, va över en sväng hos grannen också och sen laga vi mat o sådär.
Dagen var allafall väldigt lyckad o vi hade det super trevligt. Fick med oss väldigt mycket fint hem, nytt o fräscht är alltid roligt. Kan visa er i morgon för nu orkar jag inte, ska krypa ner i soffan framför nån film med älskling och massa gott till de.

Hoppas ni alla har en toppen kväll, vi hörs i morgon mina söta bloggläsare för nu orkar jag inte uppdatera mer ikväll. Kram på er ♥

lördag

Hej hörrni
som jag sa igår så ska jag till erikslund med babe o hans familj, vi ska strax ta bussen in te stan. Ska bara springa ut med bamse o borsta gaddarna. O vädret blev på topp också, det kan inte bli bättre. Mysdag står på schemat, o ikväll ska vi ladda upp med maassa filmer o god mat, ska göra nått lite extra te bamse med. haha :)
Nej nu måste jag skynda mig, vi hörs senare ikväll!


Zzzzz

Nej nu ska jag krypa ner i soffan framför tvn och spela lite wordfeud innan läggdags, i morgon ska jag o älskling in till stan o möta upp hans mor o syster sen blir det en sväng till erikslund där dom har öppnat ett nytt shoppingcentrum, tydligen de största i norden. De finns närmare 70 affärer o en o samma galleria om jag fatta de rätt, så vi ska knata runt lite där & sen in på ikea o inhandla lite saker hem, kommer bli braaaaa!

Vi får höras i morgon sötnosar, hoppas ni har o har haft en toppenkväll.
Godnatt!

åh, vill verkligen köpa nya kläder.

Livet är orättvist; vänj dig vid det.

Alla borde titta

jag tycker att alla borde klicka in på detta videoklipp o ta sig några minuter att titta på de, jag fick en rejäl tankeställare. Jag varnar känsliga tittare för obehagliga scener.

vi är en hör i ihop, som två träd med samma rot


Du är det finaste & dyrbaraste jag har, älskling.
2 år & 3 månader idag & jag kan inte bli lyckligare.
det är vi mot världen, vi är en.
jag älskar dig! ♥

fredagsmys!

fybubblan för vädret ute, va nyss ute med bamse en sväng o både han o jag ville hem så fort som möjligt. Inge kul att vara ute när det är så kallt, vill ha sommar igen.. Men nu får jag vänta typ ett år? jag kommer fan också gå i ide. Hur som helst :) här sitter jag i min ensamhet medans pojkvännen är o jobbar, han är väl hemma runt halv tio får vi hoppas så vi får ha lite fredagsmys vi också! Det är så förbaskat skönt att de är helg, gått upp vid 5 hela veckan så jag känner hur trött min kropp är, den behöver vila o de ska den tametusan få göra nu :)

annars händer väl inte så mycket i mitt liv för tillfället, krigar på i skolan då det är sista året. Guuud va jobbigt de är med allt, stress o stress men jag ger gärnet nu, kämpar in i de sista. För studenten blir det i Juni, wooohoo :) Pepp som fan, vi har redan fixat både vagn o traktor, bara ljudet kvar men vi hade tydligen nån dj som skulle fixa de så de kommer bli toppen! ser verkligen fram emot de. Måste säga att de är tur att jag har Julia nu när det är så stressigt i skolan, vi hjälps åt & de är ju kanon, toppen tjej dedär. 

nej nu måste jag käka upp min glass som typ smält ;o haha.

wordfeud

Jag har tack vare min kära vän Julia blivit beroende av spelet wordfeud , gör inget annat än att spela. Jag o Julia utmanar varandra från när vi vaknar tills vi går o lägger oss. Och på köpet har jag gjort min pojkvän beroende, haha. De är så jäkla kul, så om ni också spelar spelet så lägg gärna till mig också.   
Lägg till  " sandraewelina" 

torsdag morgon

Godmorgon
ojoj nu är det länge sen jag uppdatera men jag har fullt upp med skolan o sen på fritiden ska jag hinna att umgås med min älsklingm, familj + vänner så mycket som möjligt. Nu sitter jag iallafall i skolan o väntar på att
klassrådet ska börja o sen är det träningstid, då blir det att plugga engelska med julia så skiten blir klar :)

Nej nu lär jag sluta, julia är törstig så vi lär väl fixa de.
men vi hörs när vi hörs, kram

älsklingen kommer hem

Åh , idag kommer min fina pojkvän hem. Ska bli så skööööööööönt!  Så nu ska jag strax röjja upp lite här hemma o typ räkna minuterna tills han kommer, haha.

-





You're the harmony to every song I sing

angående "sjukhus vistelsen"

jag undrar varför jag alltid ska ha den oturen att hamna på sjukhus ofta? de är alltid jag som blir sjuk i vårt hem.
får väl hoppas att oturen vänder nångång och då menar jag inte att den ska drabba nån annan, utan bara försvinna helt.

Jag fick ju läggas in i söndags som var och jag måste säga att det var dom värsta timmarna i mitt liv, jag må ha spenderat många timmar på sjukhus genom åren men har fan aldrig legat på nån sånt konstig avdelning nångång, de ekade så fort jag andades o de kändes som ett dårhus.. usha, de va lite läskigt. Både jag eemelie o robin såg helt förskräckta ut o trodde dom hade skickat mig till fel avdelning, haha.

lördag

Hej på er!
idag är de lördag, jag har varit utan min raring i två dagar & de är fan jobbigt måste jag säga. Jag vet inte hur jag ska klara 11 dagar när jag åker utomlands den 10e oktober, hm..  Som tur är får jag trösta mig med att han kommer hem i morgon, överlycklig :)

Hur som helst, det är lördag idag o jag har inga planer eller jo, min familj kommer hit dvs linda mamma o eemelie för lite tjejkväll, blir kinamat o massa babbel, så de är väl min lördag.  Nu ska jag röja upp lite i lägenheten!
Ha en bra lördag! 

jag älskar dig mest av allt, mamma. 
du är en ängel utan vingar! ♥

en evig kärlek

Hejdär!
fredag idag, vilket inte är så speciellt för mig eftersom jag varit sjuk hela veckan. Men jag känner att de är på bättringsvägen, så det är ju bra. Men iaf, kom precis in med bamse o tänkte göra i ordning lite mat te honom och sen ta tag i städningen här hemma, får passa på när man inte har en karl i huset ;) Sen får vi faktiskt se vad som händer, de va meningen att jag skulle på premiären för pocoloco för er som inte vet så är det en krog som har nyöppning men jag har ingen ork till de så jag ska ha en mysfredag istället, får se om jag kanske träffar Elvira senare, hoppas de. 

Nej, nu måste jag få igång denna dag. En tvättmaskin ska jag börja med att starta. :)

sjukling

Hej hurrni
anledningen till att jag inte bloggat är för att jag varit så jäkla sjuk, legat på sjukhus osv. Jag är fortfarande dålig men de det är på bättringsvägarna. Har inte ätit mat på en hel vecka, om inte mer. Kan inte tugga så får typ dricka cola o äta soppa, haha. O ja jag måste fan ha tappat några kilo, men jag saknar mat.. haha :( men får nöja mig med soppa o cola några dagar till känner jag.

Älskling håller på att göra sig redo inför jobbet, o sen åker han direkt till karlstad så jag får inte träffa han förens söndag. ;/ men detta e ju en bra träning eftersom jag åker utomlands om en måndad o då blir vi borta från varandra 11 dagar, riktigt svårt eftersom man är så beroende av varandra. Men de ska nog gå!
Nej min mage kurrar så ska väl ta nått att dricka, haha.  vi hörs

Gör som vi, hjälp dom drabbade.

Hej mina fina läsare
Jag tänkte be er om en liten tjänst, de är såhär att jag och min kära vän Julia håller på o arbetar med vårat projektarbete som man gör i årskurs 3. Vi har valt att tillsammans med sos barnbyar öppna ett insamlingskonto, pengar som sedan går vidare till svälten i Afrika.  Ni kan egenom vår hemsida följa vårt arbete och se hur det går för oss, vi har som mål att komma upp i 30 000 innan vi tar studenten och vi hoppas att ni vill vara med o sponsra, en liten slant kan göra mycket för dom drabbade som varje dag oroar sig över om dom kommer överleva dagen, ta fram era goda hjärtan och lägg in en liten slant! 

klicka här under för att komma till hemsidan 
http://insamling.sos-barnbyar.se/insamling/projektarbete





Zzz

Hallå! 
har inte direkt mycket att säga om dagen mer än att den varit rätt lugn sen jag kom hem, fixat och trixat med nya mobilen och sen degat framför tvn med robin. Vädret är ju inte direkt lockande så då får de bli som de blir. Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar innan jag ska krypa till kojjs.

nej magen e inte på min sida idag så nu ska jag kolla runt lite här sen hänga tvätten innan jag går och lägger mig. I morgon väntar en ny skoldag! Hoppas mina läsare har haft en bra dag.  

Godnatt!

ibland saknar jag verkligen mitt blonda hår

-

hjärtat ler från djupet


ni är det finaste jag har
jag älskar er & är stolt över att jag har er som mina bröder 

gamla bilder, gamla minnen.

kollade runt på gamla bilder & hittade några på vår förra hund, vår familjehund som vi hade när jag bodde hemma. Han var speciell för mig, de va liksom han och jag. Vi sov i samma säng varje natt och alltid när jag va ledsen så fanns han där och gjorde mig glad, de låter nog sjukt men ni som har hund förstår vad jag menar, de blir ett band som är speciellt. Han va ju inte min egen, utan han va ju familjens men gud va undebar han var.  Fast jag måste ju erkänna, bamse som jag har nu är min egna lilla diamant, inget kan gemföras med han såklart. :)

förlåt!

jag vet att jag är usel på att blogga, de kommer tider då jag får värsta blogglusten och bloggar sjukt mycket men sen faller de lika snabbt igen. Jag är så otroligt trött om kvällarna nu för tiden, största delen beror väl på skolan och allt runt om mig som gör mig stressad, och när jag är trött så fungerar inte min hjärna riktigt och jag känner att om jag inte har nått värt att skriva så kan jag lika gärna låta bli, det är ju inte så kul för er att läsa meningslösa inlägg. Men jag ska försöka skärpa mig och iaf slänga in ett inlägg om dagen.

Idag är de söndag och jag har inte gjort något speciellt alls. Robin är sjuk och jag känner att jag är påväg åt samma håll. Men ska vara glad så länge jag är frisk!  Helgen har förövrigt varit lugn, igår stortstädade vi från topp till tå så man kunde spegla sig själv överallt, haha.  Sen på kvällen gick vi över te grannen o grilla o snacka massa skit, så vi va väl hela kvällen. & fredags hade vi bara en myskväll, helt okej helg faktiskt.
Nu ska jag fortsätta göra mat, de blir bakad potatis med en god röra.
Ha det bra så länge så hörs vi! Kram

sprid denna video

RSS 2.0