uppesittarkväll

Idag är det dan före dopparedan, heter de så? haha, aja.. sitter vid tvn och kikar med ena ögat på uppesittarkvällen samtidigt som jag försöker blogga, hundarna har intagit soffan så dom har de bra dom med, tänkte tända upp lite ljus och hoppa in i duschen sen vid nån paus. Dock har jag ingen bingolott, så jag spelar inte utan tittar bara. De är första gången som jag varken spelar eller är hos mamma under denna dag, men nångång är alltid den första.  
 
Har under dagen sprungit i massa affärer med min syster och hennes kille för att inhandla de sista, de gick bra faktiskt. Så har sen jag kommit hem slitit och haft mig med paket och hejsan hoppsan med allt som slagits in, har fan klister på fingarna känns de som, men de är bara jul en gång om året så då får man allt bjuda till.
 
Julen i morgon ska spenderas halva hos mig och halva hos robin, vi börjar att vara hos hans mamma med hela hans familj och sen hämtar mamma upp mig innan kalle och jag åker hem dit, robin kommer lite senare dit han också! Jag tror de blir bra faktiskt.  Just nu ligger stackarn och sover, han va helt nojjig och sa precis innan han somna " sandra, du måste väcka mig om typ en timme" men jag vet likväl som han att han sover för natten nu, han är riktigt svårväckt alltså, aldrig varit med om maken, men jag tänker inte klandra honom, han har ju jobbat och haft sig. Typ 10-15 timmar om dagen samt sovit några få timmar, och sen har han dragit på sig en rejäl förkylning igen. Inte länge sedan han var sjuk, stackarn. Men jag gav han lite "Mirakel" närspray, som han kallar de. Så de blev bättre, tack och lov!
 
Han va så söt när han kom hem, man blev lite full i skratt faktiskt. De löd såhär.
 
Han " Älskling, jag har med mig god mat till dig"
Jag; " aha, vadå?" 
Han "kebab"
Jag; men du vet ju att jag inte gillar kebab, och speciellt inte med stark sås.
han: jag vet, de va menat till mig men du får den.  
 
tanken va ju snäll, haha ;)
 
 
Nu ska jag försöka kolla lite på uppesittarkvällen.  
Puss
 
Bild tagen från google, den såg riktigt julig ut! 
 


Min lycka

3,5 år idag.
Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. Du är verkligen allt för mig.

glöm dina bekymer

kom precis ut ur en härlig dusch och ska snart ta mig något att käka innan jag kryper till kojjs, ska uppp rätt skapligt imorgon då vi ska iväg och fira malin som fyller år.  
 
de har seriöst tagit mig 15 minuter att skriva detta korta inlägg,  tummme ner för surfplattor när de gäller att blogga med den ;)  så nu ger jag upp!  
 
sov gott hörrni, puss

Lördag

Hej!
Min syster ringde mig precis och menade på att hon går in på min blogg varje dag för att se om jag har bloggat men blir alltid besviken för att jag knappt bloggar längre, så då lovade jag henne att blogga, vilket jag håller ;)

Ibland får jag verkligen dehär bloggsuget och vill blogga men vi har sålt våran stationära dator. Så jag har min surfplatta och den är inte alltid så rolig att skriva med då de endast är toutch, Robin har ju en bärbar så får försöka använda den så mycket de går. Gillar inte bärbara datorer heller, haha. 
 
Har en ledig helg,men jobbar i veckan och hela nästa helg så får njuta av mina lediga dagar så mycket de går. Dock känner jag mig halv risig, ont i halsen och hängig.  Robin har nyss legat sjuk en hel vecka så jag bara väntar på att bli sjuk själv.
 
Så vad ska ni göra ikväll? Ut och festa? Hemmakväll? själv ska jag bara ta de lugnt, beställa mat och sen ska vi nog gå över till robins mamma som bara flyttat över vägen, nära och bra 
 
Nej nu kom maten, hemkörning är verkligen asbra när man är lat. ;) 
Ni får ha de så bra så hörs vi av! Puss
 
 
 
RSS 2.0