Godmorgon lördag!

Vilket härligt väder man vaknat till idag, solen lyser rakt in i ögonen på en. vilken sommar-könsla man får. kroppen är så oerhört trött av den mörka vintern så den behöver verkligen ladda upp med sol så den får pumpa in energi utav dess like :)

jag håller förövrigt på att äta frukost, de går segt.. inte ett dugg hungrig.

Har redan varit uppe någon timme, måste föna håret snart o börja fixa mig lite smått. visserligen börjar jag inte förens ett men skönt att vara klar.

massa babbel om ingenting alls känner jag. Vi hörs sen helt enkelt! ♡


detta är ett måste varje morgon! vatten med citron samt ett glas med c-vitamin. energi när den är som bäst! :)

What About Love

Jag kämpar mot mina drömmar och mål, en dag hoppas jag vara i mål.



Fredag

Hej!
Idag är de fredag, igen.. dagarna går så ruskigt fort. Det är nästan lite läskigt!

jobbade ett kort pass vilket var väldigt skönt då jag dragits med en riktigt jobbig huvudvärk. kom hem runt två o somnade nån timme tills Robin väckte mig när han kom hem från jobbet, vill poängtera att jag aldrig brukar sova efter jobbet oavsett hur länge jag jobbat så jag var och är helt slut.. får hoppas att de bara är en trötthet som är efter veckans jobb o inte att jag håller på att bli sjuk, jaja.. De visar sig! vi åkte iaf o handlade och nu åkte han iväg o hämtade hem ena hunden och jag slängde mig i soffan igen.

Ska zappa runt lite på tvn innan sambon kommer hem med pizza, sen blir det bara lugnt hela kvällen. Ska jobba hela helgen så de är bäst att man tar de lugnt så man orkar.

ha en underbar dag o ta hand om varandra.

kram



en redbull hoppas jag piggar upp mig något iaf :)!

påt igen






Godmorgon måndag!

vaknade av att solen lös in genom fönstret, inte varje dag de händer! synd att man inte kan njuta mer av de underbara vädret.

nä om man ska hoppa ur sängen och göra sig i ordning för jobbet.

ha en bra dag!
Kram



De goda har även de ett slut

Hej på er!
Har ni haft de bra sen jag skrev sist? själv har jag haft det bra. Har precis haft semester en vecka och tråkigt nog är det jobb i morgon igen, ångest på hög nivå kan jag ju säga. Hade lätt haft en vecka till, utan tvekan. och inte nog med det, börjar första veckan efter semestern med en "helvetes vecka" som jag kallar dom. jobbar hela veckan förutom torsdag och de är inte direkt korta pass.. suck! menmen, bara stå ut!

Ska försöka väcka min sambo som somnat på soffan, en standard faktiskt. konstigt nog varje gång när vi ska se på film? hm.. ;)

aja.. Godnatt ♡





Min helg!

Hallå!

sitter i skrivande stund hemma hos svärmor och bara tar de lugnt. Ska snart promenera hem och slänga mig i soffan och bara andas. har haft en full späckad dag och har mer eller mindre inte varit hemma alls mer än när jag lagade mat. vaknade rätt tidigt o tvingade Robin att vi skulle åka och köpa färsk frukost, sagt och gjort de gjorde vi men de blev mycket mer än så. Vi flängde runt i säkert 5 butiker innan vi kom hem. Men ca två timmar senare fick jag min frukost och fick lagomt slänga i mig den innan vi skulle iväg igen, Denhär gången till bellevue för lite bedminton. Efter de åkte vi hem o lagade mat sen vidare hit så nu är jag trött!

i fredags var jag hundvakt åt en kompis hund så spenderade mycket av tiden ute.
lördags åkte hunden hem och vi åkte till min syster för melodifestivalen-mys. riktigt roligt och kvällen avslutades på mammas jobb där vi allesammans åkte dit och fikade med henne o hennes kollega. träffade även min andra syster och hennes kille en stund innan vi åkte hem och landande i soffan.
.
så min lediga helg har varit jätte mysig. Så nu ska batterierna laddas för en ny vecka med jobb.

hoppas er helg varit bra?
kram Sandra



RSS 2.0