hm?

Hejsan sötisar

försökte slänga in en mobil uppdatering nyss men de gick ju åt helsike, vetetusan varför de inte går ibland. Riktigt irriterande med andra ord. 

Hur som helst, min dag har varit lugn men sköööön.  Fick sovmorgon i morse, de händer inte allt för ofta då jag brukar gå upp tidigt av nån konstig anledning, vakna faktiskt runt 10 idag. Klev upp och diskade o sånt som måste göras, gjorde ordning en jätte mysig frukost åt mig och hjärtat. Händer faktiskt inte så ofta att vi äter tillsammans för antingen sover han hur länge som helst eller så jobbar han, men idag fick jag mysigt sällskap :) Efter frukosten så gick robin ut på långpromis med bamse och jag fortsatte städningen, har tvättat bort massa idag också.  Sen gick vi över  till grannen och grillade och hade super mysigt, årets första grillning. Sen hem igen och jag skulle såklart va så dum och pröva på ett nytt bakrecept, de skulle jag aldrig ha gjort om man säger så.  

Ni vet äppelkaka? ja de är ju skit gott? jag såg ett recept med marräng över, så jag gjorde min hemmagjorda marräng. O när jag skulle smaka höll jag på att spy, de smaka ju fyfasiken ägg? jag hatar ägg? nu känner jag lukten i hela lägenheten och får kvällningar hela tiden, fyfan säger jag bara.

Nu kom babe in efter att ha varit hos grannen så nu ska vi göra kvällsfika och bara mysa ner oss i soffan med tända ljus, han tjatade om att vi skulle se prison break, jag gav den serien en chans förut men tyckte den va tråkig. Men får helt enkelt försöka igen, ge den några till avsnitt och se fall jag fastnar för de :)  

Imorgon ska jag in på stan för ett möte vid elva sen ska jag och babe gå på stan, tänkte kolla efter en vårjacka och sen måste jag köpa lite smink.  hm.. ja de va väl allt för mig.  Vi hörs i morgon mina gullhjärtan!


Vissa tror ju att de är sommar

Dagens citat

det lönar sig inte att springa om man är på fel väg

hur söt som helst!

När jag loggade in här på bloggen efter en ganska så tung dag,  inte riktigt min dag om man säger så.  Iaf, så fick jag syn på en kommentar som verkligen fick mitt mående att vända. Finner inga ord för hur gulliga läsare jag har, tusen tack Sandra för den fina kommentaren, den gjorde min dag så himlans mycket bättre 




This I Promise You

du är allt för mig, mamma.

 

"Mamma, hur mycket fel jag än begått, har du varit där för mig. Hur många gånger jag gjort dig ledsen och besviken har du funnits till för mig och gett mig andra chanser. Dagar jag legat i min säng som ett apatiskt barn och låtit tårarna rinna, har du suttit med mig. Hur mycket du än har haft att göra, så har du suttit vid min säng tills jag somnat. Du gör allting för din familj, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Du är den som håller oss samman. Du är den som står bakom oss då vi faller, en efter en. Du tar emot oss, var för sig. Vare sig du orkar eller inte.

Ingen i vår familj visar egentligen sin uppskattning till dig. Men det är precis det vi gör. Vi uppskattar dig. Vi uppskattar det du lär oss, den kärlek du ger oss och den värdesättning vi burit med oss sedan talförmågan började sitta på sin plats. Du har lärt oss fyra syskon att kunna känna empati för andra människor. En gåva vi har fått mycket beröm för av andra vuxna i vår vardag.

 

Du är en sån människa som har varit med om för mycket i ditt liv. Saker som bara har varit rena oturen. Saker som du inte förtjänar att ha gått igenom. Saker som du mått riktigt dåligt över. Men du har tagit dig igenom det och det är just därför du är den person du är idag. Du är stark. Kanske lite för stark i dig själv. Du förtjänar inte att ha så mycket runt omkring dig. Så mycket stress att fokusera på. Allt från dåtid till nutid. Du har uppfostrat  fyra barn  som är helt olika varandra. I många lägen rena motsatsen. Du har tampats med deras problem och funnits för dem i alla lägen. Du har inte vikt av en enda gång. Du stressar för oss. Du sliter och kämpar för att vi ska ha det bra. Du håller koll så att alla gör det de ska göra, att de inte är på de ställen de inte ska och borde, att alla kommer hem den tid vi bestämt och att vi ska. Du gör allt för oss. Även om jag ser att du inte orkar. Du har ditt. Du har dig själv att tänka på också. Du ska inte behöva stressa för oss. Jag vet att du vill väl, du gör det av kärlek.

Jag älskar dig mamma, du är mitt liv. Du är det bästa jorden har att ge ♥"




Måndag

Hellu!
Steg upp vid sju i morse, strax därefter vakna robin som inte alls skulle upp tidigt. Men vi båda somna skapligt igår så vi va pigga tidigt, skönt de också.  Jag fixade mig och åkte in till stan och mötte upp Julia, vi gick vidare till skolan där vi blev bemött av massa glada lärare, inte konstigt att dom är glada när inte vi elever är där ;) Hur som helst, dom skulle ha möte hela dagen så vi fick ändå inte den hjälp vi behövde så vi gick vidare till stan. Tog en fika och bara mös och pratade massa, undebart! Efter de tog jag bussen hem och möttes av härliga hantverkare som skulle in här o fixa lite, en av dom har jag känt sen jag va liten, vi bodde grannar med dom och våra familjer stod varandra nära  så de va roliga diskutioner vi hade. 

Har precis betalat räkningar, ush vad jag hatar de. Men vem gör inte de liksom? pengarna bara försvinner på några sekunder, inte alls kul.  Ska strax gå och hämta vovven som är hos grannen o busar och sen blir de väl en långpromenad med honom. Vad ska jag göra sen då? hm.. städa blir de nog, röjja undan här hemma och fixa krubb tills robin kommer hem som är iväg och jobbar, stackarn fick börja mycket tidigare än han skulle idag.  Så det är väl de som är planerna för idag, tråkiga planer må jag säga men de är sånt man måste göra när man bor själv. Dom dagliga rutierna måste ju följas om de ska bli nån ordning och reda. :) 

Nehe gott folk, kanske ska börja med nånting annars blir jag väl fast här.  
Hoppas allt är bra med er och att ni tar hand om varandra väl. Va rädda om de ni har och dom ni har nära, man vet aldrig vad som kan ske.  

Carpe diem,  fånga dagen



with you

härliga morgon

Godmorgon ;*
jag sa ju att jag skulle vakna tidigt idag, men fasiken jag vaknade onödigt tidigt och kunde inte somna om, vaknade väl runt halv åtta ungefär, jag tror faktiskt att solen är en stor anledning.  Man är så glad nu när man vaknar och mer pigg än innan, de gillar jag! Jag somnade nog inte förens runt halv 3 igår, kunde inte sluta och kolla på serien jag slog på.

Nu ska jag strax börja fixa mig lite och sen ta ut bamse, sen ska jag in mot stan.
hörs sen gofisar! 



Old pic, men jag älskar den.
Dock kanske de inte är så fint med en kudde i fejjan. Men äh!

det är en dag i morgon också

nehe om man kanske ska gå och lägga sig, blir nog så. Ska slå på några avsnitt av sons of anarchy sen sussar man nog gott. Upp tidigt i morgon och åka till mamma för att umgås med dom sen fixa klart mitt cv och personliga brevet så jag har de redo nu när jag ska söka jobb. Bäst att vara ute i god tid så man inte står där när man tagit studenten och inte vet ett skit vad man ska göra, visserligen kanske de blir så men man får ändå kämpa på!

Nej hörrni, göra i ordning lite te då jag har ont i halsen sen Zzz 
Godnatt, så hörs vi i morgon ;*

dagens

Dagens-lista.

Dagens humör: bra
Dagens mående: As usual 
Dagens borde: laga mat? 
Dagens frisyr: Uppsatt 
Dagens klädsel: mjukiskläder
Dagens planer: laga mat, kolla gladiatorerna.
Dagens vill ha: kläder, pengar, studentdagen?
Dagens längtan: min längtan har gått till mina små lillebröder 
Dagens fundering: jag funderar för mycket, så ja.. en hel del tankar! 
Dagens beroende: cigg 
Dagens tråkigaste: jag ramla ute och slog i röven, haha
Dagens tidning: ingen alls
Dagens låt: Jessica Simpson - With You

Nu ska de bli ändring

Hej på er!
Nu när allt lugnat ner sig lite med skolan, okej nu tog jag i. De har inte lugnat ner sig, men jag har lov. Så då ska jag verkligen passa på att blogga.  Idag är det lördag, inte sant? känner mig helt lost.  Så vad gör jag? inte ett skit faktiskt, håller på att kolla igenom min blogg på vad jag skrivit och skit, rätt intressant faktiskt att blickat tillbaka.  Robin sover hos sin mamma, då han jobbar aptidigt i morgon så jag får helt enkelt klara mig själv inatt, jobbigt att sova själv men de går bra. Har ju mina fina djur! 

Under dagen har de inte hänt så mycket, har mest slappat. Tog en långpromenad runt hela hägervallen med min granne, hundarna njöt men de gjorde inte jag. Jag trodde jag skulle blåsa omkull och ramla hela tiden, haha. Men så kan de gå :)  Nu ska jag strax göra i ordning lite käk, har inte ätit nått alls idag och jag är inte hungrig? konstig. 

Vill du inte ha mig som jag är - så är det inte mig du vill ha.

söndag

Godmorgon!
Har varit vaken sen halv 8, inte skönt när jag inte somna förens 3.  Men de blev lite för mycket av de goda igår så jag mår ju som jag förtjänar, haha.  Men de va en riktigt rolig dag igår, skratta ju så magen vek sig in och ut. 

Hur som haver, idag är de söndag och jag ska bara ta det lugnt och läsa på lite till provet som är på tisdag, fast jag ska börja med att gå med bamse och sen ta tag i hemmet. Ser ju ut som en bomb har exploderat. 

Hoppas ni haft en bra helg! Pusssssssss

övning

vi hade en riktigt rolig övning i skolan idag,  skolan blev indelad i olika gruppar. Så som polis, ambulans, akutmottagning osv. Vi biståndarare blev akutmottagning och fasiken va kul vi hade där inne. 

pina

Hej hjärtan!
torsdag idag, sitter för tillfället i skolan. Har precis haft nån övning, skit kul faktiskt. Nu är dom andra o äter så jag passade på att blogga.  Jag mår verkligen piss, så ont i magen så jag tror jag ska dö o inte hjälper någon alvedon. Är hur yr som helst också, de bästa för mig hade varit att gå hem. Alla säger åt mig för den delen pågrund av att jag är så himla vit i ansiktet, men jag måste vara här. Kan inte missa något, även om jag helst av allt bara skulle vilja lägga mig ner o skrika och gråta, då förstår ni smärtan. 

Jag va hemma igår, så jag missade ändå lite. Försöker hitta lärarna så jag får de jag missade men inte de inte. Dom är fan spårlöst försvunna. Blir så irreterad!

ah detta va ett klaginlägg,  ush för detta! 


-------

äckligt trött på dehär

Min prins

Mitt hjärta kom hem med en undebar överaskning.

Jag älskar sönder dig <3

tråkigt inlägg, tråkig chey!

Hej!
ojoj säger jag bara, jag har så sjukt mycket att göra i skolan nu. Ni fattar inte, de är HUR mycket som helst. Har nog aldrig varit såhär stressad, fyfan va jag hatar de. O att man tar studenten om fyra månader gör ju inte saken lättare,  tiden finns ju liksom inte? vi har två lov kvar, varav en utlandsresa..  + att min lärare som jag verkligen behöver för att göra klart en sak är pappaledig? skojar ni med mig? han är tillbaka typ två månader innan studenten, lagomt stressad..  Jag får helt enkelt kämpa gärnet, hur de nu ska gå. Men jag får kriga mig fram, vill man ha nått så får man kämpa sig dit, right?

jaja, nu släpper vi skolan för ett tag. Jag orkar inte ens snacka om den, blir stressad bara av tanken..  Såå.. vad har annars hänt? ingenting speciellt, va sjuk helgen som va. Låg i massa feber o kände mig helt död, tack och lov är de bättre idag men känner av febern litegrann. Men jag överlever, Robin va iväg hela helgen så jag och bamse har bara myst o haft de bra.  Sen idag var de skola, riktig rolig skoldag faktiskt.  O jag blev dumförklarad av tre klasskamrater, inte så ovanligt men ändå? haha. 

jaja, nu ska jag börja med maten.  En väldigt sen midda, men robin jobbar o är inte hemma förens 9 så de får bli så vissa dagar.  I morgon är de skola igen, måste ta itu med vissa saker som ska fixas. Bland annat ett äckligt ämne som vi ska läsa 41 sidor och svara på frågor på varje sida fram tills freda, jipppiyey? Självmord förfan..  Men kolla, nu är jag där igen? allt handlar ju om skolan tametusan..

Hoppas allt är bra med er och att ni inte stressar ihjäl er iaf, Jag har varit urkass på att godkänna kommentarer likaså att svara på dom, så ska göra de lite senare om tiden finns till. Annars så får ni ha det så bra så hörs vi nästa gång jag har tid! :)

Puss & Kram / S 

-


När livet sviker är det bra att vara två,
men ena halvan av mig slutade förstå,
att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar,
och jag glömmer dig mer för varje dag,






ångesten förvandlas till mitt 6e sinne

image description

Just nu; skolan

ojoj

Tjuhuu
oj, nu va de länge sen.  Skolan tar ungefär 90 % procent av min tid för tillfället, är där hela dagarna sen pluggar man ännu mer när man kommer hem och den tiden som blir över vill jag ju spendera med min sambo. Så tiden är knapp.

Men som sagt, i måndags var jag tillbaka i skolan igen efter 4 veckors praktik på sjukhuset. På ett sätt var de skönt att komma tillbaka, men jag skulle också vilja vara kvar på sjukhuset. Trivdes så bra med folket där, men jag hoppas jag får möta allesammans igen.  Veckan har annars flytit på bra, mycket plugg dock.. Men de är väl de man får räkna med några få månader innan studenten, så här krigas de på!  Fick även min studentmössa idag, så nu är man lagomt taggad. Fick även veta att vi ska åka till barcelona med skolan v.13  

Ja ni hör nu, fullt ös. Ska lägga mig o kolla på tvn nån timme innan jag ska röja upp här hemma. Älsklingen jobbar kväll och är inte hemma förens 9 och då ska maten vara klar, ska ta vara på varje minut vi har tillsammans ikväll för i morgon åker han iväg och är borta ända tills sönda :( hemskt, men de går gå, har liksom inge val. 

Nu gungar mina ögon, haha. 

Vi hörs! 




Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar

RSS 2.0