soliga dag!

hallå!
härliga värme, den gillar vi och den får gärna stanna resten av sommaren också.  Hur som helst så är jag helt slut i kroppen, jobbade igår kväll med att bära flera ton hö i flera timmar och de tog på min kropp kan jag säga. Har blåsor på hela händerna och ryggen och magen värker, buuhu men träning är bra ;) Nu ska jag fixa mig lite och sen gå över till grannen och grilla tänkte vi, i morn måste jag in te stan en sväng och köpa leggings. Hade sönder mina igår när jag fixade och trixade med höt, men så kan de vara, Känner att denna månad kommer bli tungt ekonomiskt men man får göra de bästa av situatuonen antar jag, kryssning på lördag med familyaaa, ska bli myspys. De är första gången som jag och babe åker tillsammans, så de ser jag fram emot. :)

Nu fixelix

yatsy i regnet

jag har haft besök av eemelie och tessan hela dagen, fysatan va jag har skrattat. Skulle inte förvåna mig om jag har träningsverk i magen av allt skratt i morgon, men ni kommer förstå vad jag menar för jag har nämligen filmat dom och kommer lägga upp de senare ikväll, deras humor är så jävla torr så det blir roligt, haha.  vi har iaf suttit ute stor del av dagen och spelat spel och haft oss, de började regna också när vi satt där och jag lovar att vi va dom ända som verkligen satt ute i spöregnet utan skydd och låtsas som att de va en varm sommardag, Men med tanke på att jag är uppvuxen med båda två så har man vant sig, ingenting gör mig förvånad längre ;)




I'm alive

jag vill, men jag kan inte.

Godmorgon ;*
har varit vaken sen robin drog till jobbet som va ungefär vid 7, kunde inte somna om även fast jag inte somnade förens runt 3-4 i natt, aja så kan det vara ibland. Nu ska jag snart klä på mig och fixa mig lite snabbt sen ska jag och bamse ut och träffa elvira och hundarna, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Förmodligen blir det en lugn dag.

Hoppas ni får en bra dag!

jag avskyr rubriker

Min midsommar blev ju som den blev, fast den vart inte dålig.  När älskling kom hem så gick vi över med bamse till vår granne, vi grillade och hade det jätte mysigt.  babe ska ju jobba i morn så de blev en tidig kväll men de är skönt de med. jag ska ta och tvätta bort sminket och ta en cigge sen blir det natti, tidigt upp i morgon för långpromis med hundarna.

Hoppas ni haft en toppen dag, Godnatt!

midsommar

hallå där kött & blåbär
kom nyss innanför dörren med bamsebus, va ute på en långpromenad tillsammans med elvira och hennes hundar och gud va roligt bamse tyckte att de va. Hon har ju också en collie som bamse känner sen tidigare och jag känner ju Elvira sen innan så de är jätte kul, vi bestämde oss för att ta en tidig långpromis med dom i morgon också, mycket roligare att gå när man har sällskap!  Nu ska jag gå och göra mig lite frukost och sen kanske ta tag i disken och städningen och vänta tills robin kommer hem. Idag är de ju midsommar och jag förmodar att ni alla kommer ha de superkul, själv ska jag sitta här hemma ensam med bamse. Blir säkert bra!


Ha en trevlig midsommar!


2 års lycka ♥

idag är det ingen vanlig dag för det är min och robins två års dag, det är helt sjukt va tiden har gått fort.
Men det sägs ju att det brukar gå fort när man har roligt, tänk att för två år sedan så såg jag dig för första gången och nu står vi här, två år senare. Nu bor vi tillsammans, vi är en familj. De va något vi drömde om, att få flytta ihop och spendera varje dag tillsammans. Drömmen slog in, nu bor vi tillsammans. De bästa jag vet är att vakna upp intill dig och somna i din famn.  Jag älskar att varje dag bemötas med ett sånt fint leende och jag älskar att se fram emot att du ska komma hem och lägga dig intill mig efter en dag på jobbet. Jag ser en framtid med dig, och vi är på god väg. under dom här två åren har vi gått egenom så mycket, vi har mötts av både motgångar och medgångar. Vi har haft de jobbigt, men tagit oss ur det. För vi vet att de står våra namn i stjärnorna och vi har tagit oss ur allt med hjälp av varandra.  Jag är så glad, så glad att jag har dig. Jag kan liksom inte finna några ord som beskriver min kärlek till dig, de skulle aldrig gå för den är så oerhört stor. Kommer du ihåg dedära pirret man hade i magen första gången vi såg varandra? dedär pirret glömmer jag aldrig och jag känner det än idag. Jag ser en framtid med dig, en framtid av lycka. Tänk dig själv vad vi har pratat om, gifta oss i Italien, skaffa hus, barn osv. Jag hoppas med hela mitt hjärta att den drömmarna går i uppfyllelse, jag kommer göra allt för att de ska de.


Jag älskar dig så enormt mycket min fina skatt, 2 år och fler ska det bli.
jag kommer aldrig ge upp de vi har, för de vi har är unikt och de vet du.
always and forever! ♥
















tusen tankar snurrar runt, flera hundra per sekund.

visst blev jag borta länge?  ;)
Kom precis in efter att ha vistats i regnet med bamse, fyysatan vilket väder. Inte ens bamse ville vara ute, så vi sprang sista biten, och när vi kom hem såg vi ut som två dränkta fiskar så det var bara att ta fram handduken och torka av oss, lite lek på de och bamsebuus är torr. eller nja, han är inte torr men lite torrare ;) Jag satt och funderade varför de va så jäkla kallt här inne och de tog ett tag innan jag kom fram till att fläkten va på?  haha.
Nu ska jag krypa ner i soffan med min favorithund och kolla på våra bästa år som börjar snart och sen måste jag in till stan nåndag och köpa lina till bamse så han får springa mer, han kan ju bara vara lös inhängnade områden och de tycker inte jag är tillräckligt så måste köpa en lina så han kan springa och leka hur mycket han vill så han verkligen blir tröttis & sen ska han ögonlysas denna månad och ställas ut i sm, så bamse gör mig fattig denna månad, men de gör ingenting. HAN ÄR VÄRD ALLT!



thats it!

Bakom glädjen så lurar alltid den djupaste sorgen

im out

jag tar en bloggpaus, som ni vet så har min blogg varit tråkig de har knappt kommit upp några inlägg, men
jag har annat att tänka på helt enkelt,  jag har en ond period och vill bara lämna allt åt sidan. jag kommer inte vara borta länge, någon/några dagar bara, tills allt har ordnat upp sig.
ha det bra så länge

många kramar Sandra

Everything is gonna be alright, just give it time

fyfan vilket pissväder rent ut sagt. Dagen har jag spenderat med rebecca hos mig, eller ja först drog vi in till skolan och hämta de vi skulle jobba med och sen åkte vi hit och hade det toppen, gick iväg och släppte hundarna också så dom fick springa av sig, så nu ligger dom helt trötta och rebecca åkte hem för en stund sen.

jag ska väl tare lugnt en stund innan jag tar disken, måste kolla egenom Zera eftersom hon blödde skit mycket nyss men jag hitta inte vart någonstans? hm, ajaaa vi hörs senare!

jag klarar mig utan dig

Hej!
bloggen är tråkig, jag vet. Men de finns inte så mycket jag kan göra om man säger så, de är en jobbig period och
sånna har väl alla? hur som helst så har jag och robin precis legat i soffan framför en film, riktigt mysigt faktiskt & nu ska jag strax ta tag i disken medans babe och grannen tar promenix med hundarna, jag får också tillökning idag. En till vovve med namn Zera, så nu får bamsebuus sällskap, ska bli så kul. Massa träning framför mig nu och de ser jag fram emot :)

Nu disken och sen vänta till Zera kommer, dock kommer hon i natt så jag kommer vara lagomt trött i morn. kanske tar med henne en sväng till skolan på tisdag, får se :)




Den helsvarta är Zera, vår fina tjej!

fredag

Hallåå!
idag är det fredag, en riktigt tråkig fredag med fullt av regn. Jag kom iaf nyss hem ifrån sommarskolan & fysatan vilken garvdag de har varit dag, helt galen. De skönaste va ju när jag och rebecca satt i grupprum och försökte förstå oss på matten, rätt som de va så gick dörren upp av sig själv och rebecca skulle stänga den vilket inte gick så bra, den öppnade sig själv igen. Jag sa åt henne att smälla igen dörren & ja, hon tog verkligen vara på de ordet med tanke på att de ekade i hela skolan och rektorn kom in med en liten udda kommentar " tjejer, jag vet att det är fredag och ni är trötta, men vad gör ni egentligen? jag satt inne i mitt rum och trodde det var nån på skolan som blev dödad " & de roligaste va att rebecca stod och höll i en papperskorg och sen när hon kom in sådär så stod hon med papperskorgen och sin munn helt öppen, hahaha såg så roligt ut.  

ajaa, ni förstår säkert inte våran humoooor ändå, nu inväntar jag Robin som ska komma hem ifrån jobbet och sen ska vi laga nån mat och bara vara. Skitväder som sagt så de blir film och massa mys!  Hur ser eran fredag ut?

juste, jag hade matteprov och kuggade galet. jag och matte går inte ihop, jag kommer få räkna matte A när jag går i trean, PINSAMT!




kommer ni ihåg denhär låten?

jag är trött på att ta andras skit.

Hej!
som vanligt så är min uppdatering låg men jag har sommarskola nu och har varit så otroligt trött om kvällarna så har inte riktigt orkat. Nu är det massa knas som händer runt om kring mig också så all min energi går åt annat.
jag kom hem för ett tag sedan, har bara hunnit diska och ätit macka så nu ska jag strax ta ut bamse också.
Robin jobbar fortfarande & vet inte riktigt när han kommer hem, men de visar sig väl.

& jag vet att jag lovade veckans blogg, ska dra en ikväll eller i morgon. 


åh vad jag saknar mitt blonda hår!

studenten 2011

Godmorgon
jag är tidigt vaken idag även fast jag somnade sent? ja jag är ju som jag är.
Är iaf hos mamma eftersom robins pappa bor hos oss nu några dagar :)  Älskling tog ju studenten igår, och han va så superfin, är så otroligt glad och stolt över honom. Grattis älskling!  Han har redan fått jobb så på måndag börjar de riktiga " arbetslivet" min min kille dedär. De va super trevligt igår, allt va kanon men dock så glömde jag kameran som vanligt så jag får vänta tills alla andra lagt ut bilder eller om dom kan skicka, måste fråga. De blev så otroligt fina bilder! 

jaja, nu ska jag leka med alex och äta frukost. Ikväll ska jag hämta min katt, ska bli intressant & se hur han och bamse går ihop, snart har jag väl ett djurzoo hemma (a) ska mysa massa med min undebara pojkvän ( sambo ) saknar han såååååååååå mycket! min min min ♥

jag lever för er

herregud, denna dag har varit fullproppad. Dagen började med att vi drog in till stan robin åkte vidare till sin mamma och jag träffade upp Julia & sen drog vi te vårdcentralen för spruttagning, hon va så duuti så :) Efter de drog vi in mot stan och fixade studentpressent åt min darling så nu är det fixat, sen åkte vi vidare hem till mamma där vi blev bjudna på god mat och härligt sällskap, jag och älskling spelade wii med min fina lillebror, fan så skojj de va. Vid 6 drog vi iväg för att köpa skor hela bunten, egentligen va det mamma och Linda som skulle fixa skor tills robins studenten men jag halkade med på ett bananskal och fick också ett par skit söta skor, tack mammut!
jag är så glad att jag har dig ♥  Efter de drog vi hem och vi fick genast besök av anton och jon som hade vägarna förbi. 

Så nu har jag nyligen pratat klart med undebara malin så nu ska jag packa inför i morn då jag först ska iväg till sussie för massa fixelixlix och sen ska jag och mammut på en shoppingrunda, och sen sover jag kvar där!  Joooooo juste, jag har fått mina klänningar + löshår, mitt löshår blev dock för mörkt men de gör ingenting så imorn ska jag springa tidigt till ica för att fixa hårfärg och sen hämta ut klänningarna, vet inte ens om någon passar än, haha. :)  de väntar att se.  


om du inte säger någonting alls

Godmorgon mina vackra ;*
onsdag idag & humöret är på topp, dock så är jag nojjig över åskan som ska komma in nu under dagen.
Det har ju varit så mycket prat om de, så inte konstigt att man blir tokig. Dock älskar jag när de åskar och blixtrar men jag tänkte lite mer på vår hund, jag och robin ska hem till mamma efter jag har varit på stan med mina brudar och vår granne ska ta ut bamse, men bamse hatar verkligen åska så vi får väl se hur de går.  Så nu ska jag strax väcka upp lilla älsklingen och sen ska vi ta bussen in till stan, han ska iväg och klippa sig & jag ska som sagt med julia och ta sprutan, fast först måste jag sätta på mig lite mascara & gå ut med vovven

Vi hörs lite senare, puss & kram

vad det är bra att vi har oss


Jag älskar denna låt, haha.
Den påminner om mycket tycker jag & texten är undebar ♥



va med och tävla om en länkning


tänkte köra igång " veckans blogg" & förmodligen vet ni redan reglerna, men drar dom ändå.
Allt ni behöver göra är att skriva " jag är med" & sen drar jag ut en vinnare på söndag som sedan får en länkning här på min blogg,  om ni vill ha större chans att vinna så länkar ni denna tävling på eran blogg och sedan skickar ni länkningen till mig så skriver jag upp er, inte så såvrt va? :)  men  de blev inte riktigt " veckans" blogg med tanke på att de är tisda idag, men de spelar nog ingen större roll.

Go for it, anmäl er på en gång!

jag tipsar


Jag skulle vilja tipsa er om en brun utan sol som verkligen fungerar, jag har dock bara använt den på armar och ben men den är så jäkla bra, de blir inga fläckar och ger en jämn och fin färg. Det är perfekt för den som inte gillar solen allt för mycket eller vill bli brun på ett snabbt och smidigt sätt, jag har inte behövt använda den nu pga av att jag fått naturlig färg i solen men jag tänkte använda den på Robins studenten, lite på bena och sådär när man ska ha klänning, snabbt och enkelt. Spruta bara på dig dagen innan så går det in i huden och blir jätte snyggt ;)  Den heter L´oreal paris, sublime bronze och kostar ungefär 169;-  den finns att köpa lite överallt tror jag, jag köpte den på Kicks men finns även på H&M

när vi va små

När jag var liten var jag ett stort "fan" av westlife, jag kommer ihåg att jag och mina systrar valde ut en som man tyckte såg bäst ut och jag blev helt galen i nicky byrne medans eemelie tyckte brian mcfadden & Linda shane filan. Vi bestämde oss också för att jag skulle sjunga när nicky sjung osv, haha helt galet ;)

Jag har inte lyssnat på westlife på väldigt länge eftersom att de va nån period jag va inne i när jag va liten men nu tryckte jag upp en låt på youtube och dom är faktiskt inte alls så dåliga, synd bara att brian slutade.



från mig till er

Jag va inne på en tatueringsstudio idag och kikade en tatuering & jag föll direkt för en som jag ska göra om någon månad,   jag glömde ta kort på den men jag hittade en liknande tatuering på google, dock så vill jag ha ett hjärta i mitten och inte två, eller ah de får vi se föresten,  men annars är dewt på pricken likt. Jag hoppas bara mamma och pappa blir glada, för oavsätt vad så kommer dom alltid vara en stor del utav mitt liv och jag vill symbolisera hur mycket dom betyder för mig så jag tyckte en tatuering hade varit perfekt

så mamma och pappa, vad tycker ni?:)

jag gjorde det

hallådär! ♥

det är tisdag & jag kom nyligen hem ifrån min skolavslutning, så nu har jag sommarlov. Mitt sista sommarlov innan de är min tur att ta studenten, känns helt undebart. Bara ett år till och sen jävlar är jag fri :)
Robin och grannen är ute och håller på i trädgården medans jag dör av värme, har fått jävligt mycket färg i ansiktet såg jag idag så nu slipper jag använda brunkräm,  GILLAS MYCKET *  ajaa, nu har jag och göra känner jag.  Imorn blir det fort ner till stan för att köpa Robins studentpressent & samtidgt träffa Rebecca och Julia, Julia ska ta spruta så jag finnas där som stöd, så snäll som jag är ;)  sen måste jag hem och hoppas på att min klänning + hår kommer nu i morn eller torsdag, fan om de inte kommer i tid, lagomt stressad. 

På torsdag blir det hem till Sussie för att hjälpa till att förbereda inför studenten och på kvällen åker jag och sover hos mamma, Robins pappa kommer hit och de blir så trångt om både jag, robin bamse och han ska trängas i vår etta så då sover jag hos mamma, men de gör mig ingenting för de är robins speciella dag så jag ställer självklart upp!  & sen på freda är det studentdags, WOUP WOUP!  måste hinna nåndag till systemet också? kanske får ta det med mamma på torsdag, jaa nu blev det det ett långt tråkigt inlägg, :)



Snart har vi spenderat 2 hela år tillsammans, tiden går så fort. Jag är så otroligt
glad för dom här två åren, de har varit dom bästa helt klart.
jag älskar dig världens finaste & undebaraste pojkvän ♥

-

sitter ute i de fina vädret med pappa, jonte, julia, & älskling. Har suttit här ett bra och bara njuter och pratar massa skit, bamsebus ligger hos grannen då stressen tog över honom, stackarn. Ska snart gå dit och hämta han.  haha nej jag har ingenting att skriva så vi får höras senare, Puss och Kram

bbbbbuus

Godmorgon
har varit vaken sen 8 ungefär och ska strax packa ner lite fika och åka iväg till brukshundsklubben för att träna med bamse, självklart följer åsa och elvira me med sina hundar. Igår va ju jag iväg med bamse på mh i Uppsala & de gick inge vidare, han klarade inte alla tester så nu kan inte avlas på. Men jag och Åsa ska sikta på ett sm med bamse och försöka få upp honom på topp och sen tävla och ställa ut honom, så då går det nog att avla ändå, men de visar sig juuuu!

aja, jag har inte tid att sitta här, måste packa fika och kamma igenom bamse.
Vi hörs

-



onsdag

Godmorgon!
då var första sommarmånaden här och är de sommar ute? njaaa, inte fan är de sol iaf.  Men man kan ju hålla tummarna att de vänder och blir fint under dagen. Jag är iaf uppe med tuppen för att jag ska iväg med bamse bus för att träffa en collieuppfödare och sen ska han vaccineras, och de betyder att jag blir fattig idag. haha ;P nejdå men hur som helst så är vaccinationen inför testerna som han ska utföra i morgon i Uppsala så får vi se om man kan använda han för avel osv, de blir kul att se!

Nu ska jag käka upp min risifrutti, men är inte ett dugg hungrig.Mår illa som ett djur + min tunga har svullnat upp, jävla percing.


RSS 2.0