lördag.

hejsan hoppsan.
Kommer med ett kort inlägg nu, är sjukt trött så ska bara skriva dehär sen krypa ner i soffan framför en film. Tänkte slänga in bilder och ge er massa info om dagen och gårdagen i morgon. Tänkte att jag tar det i samband med bilderna så de inte blir så rörigt.
 
Två dagar har jag kvar på min semester, sen är det bara att jobba arslet av sig resten av sommaren. De suger ju, men bara att gilla läget. 
 
Nä ni, ögonen går i kors. 
Vi hörs i morgon finisar. Puss och Godnatt! V
 
 
 
 
 

seg dag - seg sandra

Hej!
har inte orkat uppdaterat tidigare, haft sjukt ont i magen och varit allmänt seg så har bara tagit det lugnt. Nu sitter jag i soffan och kollar på OC, älskar serien. Har sätt alla avsnitt tusen ggr, de har till och med blivit så illa så jag kan alla repliker utantill, då är de illa.. haha 
 
Mina planer för ikväll vet jag inte till 100, eller jo. om vädret håller i sig ska jag robin och eemelie ta med hundarna och åka till något badställe och bada med dom, skönt att få svalka av sig lite. Speciellt dom två som har en del päls. Men de blir senare ikv när robin slutar. Nu väntar jag på att en vän ska ringa upp mig så blir det massa tjejbabbel och kaffe på ballkongen, får passa på att njuta denhär veckan. De är trots allt sista veckan innan jag börjar jobba igen. *blä* 
 
 
Vi hörs senare! 

 

Vill ha

 

lögner kan ta dig framåt i livet men du kan aldrig vända åter.

 
 
 

tom på ord.

Har inte så mycket att skriva om, därför blir uppdateringen låg och det kommer in nån enstaka bild då och då, tom på ord helt enkelt. 
 
får hoppas att morgondagen bjuder på en bättre dag.  
 
 
 
 

Kaffe och ballehäng!

För de är ingen vanlig dag för det är vår 4 års dag, hurra hurra hurraaaaa

jag älskar dig så mycket min finaste ängel!

can you feel the love tonight

Godkväll! 
sitter med datorn i soffan och en sjujädrans huvudvärk, känt mig seg och allmänt borta i skallen. Antar att de är tacken för igår så de är smällar man får ta, haha. Har varit runt och slängt en del idag, tog en rejäl sovmorgon sen kom mamma och Eemelie förbi en stund. Jag passade på att tigga skjuts av mamma så tog jag mig till jobbet en sväng och satt där och tog en kaffe med mina härliga jobbarkompisar, dom såg ut som frågetecken och tyckte jag va allmänt korkad som kom dit på min semester, haha. Va väl där ett par timmar innan pappa kom och hämtade upp mig på jobbet, sen drog vi till Robins jobb och mötte upp honon och min lillebror som hade varit hos en kompis. Sen följde pappa och broder hem hit och kikade dom med på nya lägenheten. Dom drog och vi tog oss till Robins mamma där vi käkade och hade det trevligt en stund, sen iväg igen och handla lite så nu äntligne, bokstavera äntligen.. fick jag slå mig ner på arslet, som sagt - trött.  Nu måste jag bara fixa med adressändringen och sånt smått innan jag får ta lördag på riktigt, men då slutar de väl med att jag stordäckar. 
 
Nu ska jag ge min vovve lite mat, sen fixa de sista. Puss
 
 

Du är luften jag andas

midsommar i bilder

 
Har fler bilder, men dom kommer in sen. :) 
Dagen va as mysig, med bra folk och god mat. Precis som midsommar ska vara. 
 
 
 
 
 

Glad midsommar på er

nattinatt Zzzz

ligger i soffan och tittar på the big bang theory, älskar serien. Har nördat den rätt mycket nu på sista tiden, men jag får aldrig nog av det? oavsätt om jag ser samma avsnitt 10 gånger så skrattar jag lika mycket, haha.
 
Har umgåts med min syster idag, vi städade ur gamla lägenheten så nu är den nästan helt klar. Har bara lister och fönster kvar, vilket jag ska göra på söndag med sussie. Hon tog även med sig amy hem över natten och fybubblan va skönt det är att vara hundfri, de va länge sen som båda vovvarna va borta samtidigt, och jag säger bara de - frihet!  Man förstår inte förens dom är borta hur mycket dom verkligen kräver, saker som för oss är en självklarhet då dom är våran vardag, man tänker inte på de annars. 
 
Har hunnit en hel del när dom inte varit hemma, nu är de mest småsaker som ska inhandlas och fixas i lägenheten. Jag är långt ifrån nöjd men men de är inte långt kvar! 
 
nä hörrni, nu ska jag forsätta kika klart på avsnittet och försöka få håret torrt ( tog ett efterlängtat bad med min man nyss. ) innan jag lägger mig, hatar att sova med blött hår. 
 
Godnatt på er, vi hörs i morgon! 

 

Matlagning på g

Idag bjuds de på korv i ugn och Robins sjukt goda potatismos :)

skyscraper

Godmorgon torsdag!

Godmorgon höörni
 
helt galet vad trött jag är,  fast jag sovit bra i natt? hm..  
 
de får bli ett snabbt inlägg då jag är på språng, ska iväg med hunden till en vän sen så ska jag städa i gamla lägenheten så skiten blir klar nångång, annars är jag expert på att skjuta upp saker - och de är ej bra just nu, haha. Tror vi får lite besök ikväll också, de väntar att se. Inte så kul att ta hit folk i denhär röran men vad ska man göra? bron byggdes inte på en dag så man får ge det lite tid. :) 
 
 
och i morgon är de väl midsommar? helt snurrig på alla dar men tror det är det iaf, haha.  Har ni några planer? Jag har inga större planer faktiskt, tror det blir en vända till mamma iaf och sen får vi se. 
 
Nej nu måste jag leta fram sminkväskan och kleta på ansiktet så jag inte skrämmer ihjäl folk. 
vi hörs sen va? puss 
 
 
 

Love

 

phuuuu, andas en stund.

Godmorgon V
 
gud vad seg jag idag, ont överallt verkligen. Skulle egentligen ha varit i gamla lägenheten och städat, men tror jag skjuter de tills i morgon faktiskt. Ska försöka komma i ordning så mycket som möjligt här istället. 
 
hur som helst, klev upp vid halv 10 ungefär och gick på promenad med hundarna, dum som jag var trodde jag att de nog skulle vara lite "kyligare" vid den tiden, men ack så fel jag hade.. jag höll ju på att svettas ihjäl. Idag är det verkligen kanonväder, synd att man inte ens hinner njuta av de pga allt som finns att göras. Dom flesta som kommer tillbaka till jobbet från semestern är utvilade, jag kommer vara raka motsatsen.. haha 
 
nu ska jag försöka få fram lite frukost och ta och röja upp här! 
 
 
 

äntligen

äntligen har jag fått min dator, de va ju inte en dag försent. Så nu ska jag försöka uppdatera lite bättre, som jag lovat. 
 
dock är jag mitt uppe i en flytt, bor i ett kaos kan man säga. Så de kan hända att uppdateringen blir lidande, men de gör ingenting va? :)
 
 
så, som jag sa är jag mitt uppe i en flytt så sen i söndags har det varit full rulle och jag har knappt hunnit andas i mellanåt, jag känner mig verkligen apstressad. Har städat ur den gamla lägenheten idag, dock har jag en del kvar men de känns skönt att man iaf kommit igång med den, de är inte så jätte många dagar kvar tills den ska va klar. Vilken "lugn" semester jag fick.. NOT!  
 
Nä nu ska jag försöka lära mig min nya dator litegran, apple kan ju vara lite komplicerande, ibland iaf ;) 
Vi hörs sen & ja nu får ni ett inlägg utan bilder, jag har inte riktigt lärt mig hur jag får in bilder i datorn.. haha 
 
 
puss 

Lev idag, ta morgondagen som den kommer

Just do it!

RSS 2.0