Godmorgon lördag

Godmorgon! 
Kall lördagsmorgon vilket resulterar tända ljus och brasa.  Var uppe tidigt och var ut med hundarna på promenad! Så nu sitter jag framför tvn med en kopp kaffe och njuter av ljudet från brasan och tystnaden för övrigt! 

Planerna idag är att åka en sväng in till stan och fira Robins mamma som fyller år.  Sen kommer en vän över med sin man på kaffe senare! Tror dock jag håller på att bli sjuk igen, jag som nyss var sjuk... Suck!! Med dessa väder skiftningar som är så kan man inte räkna med annat! 
Slappdagar är behövligt!

Tjenare!  
Nu var de ett tag sedan jag skrev sist! Men jag är ju så, ibland uppdaterar jag här väldigt mycket och ibland kan det som nu ta flera månader innan ett inlägg kommer upp! 

Hur som helst, är mitt uppe i min långlediga vecka.  Har haft fullt upp hela veckan förutom idag.  Jag har inte gjort något mer än att städa huset. Vi tog även en snabb vända in till stan för att köpa nya delar till kaminen! 

Så nu har jag nyss slängt ihop en sen lunch/tidig middag, ligger nu i matkoma och tittar på Göta kanal! Så ska snart ta ut hundarna och sen åka in till stan för lite fika och en vända till solariumet! 

Vi hörs senare ☺️
RSS 2.0