Shopping, handling osv 👍

Godmorgon! 
Idag Ă€r det as kallt ute, var nyss ute med hundarna och höll pĂ„ att frysa ihjĂ€l.  

Vet ni nĂ€r jag klev upp i morse? 04.45... Man ba: Ă€r du dum eller???  Jag har vĂ€ldigt svĂ„rt att somna om nĂ€r nĂ„gon vĂ€cker mig, Ă€ven om man inte gör de med flit dĂ„ jag Ă€r vĂ€ldigt lĂ€ttvĂ€ckt. Idag Ă„kte Robin ivĂ€g till jobbet och han kliver upp ungefĂ€r den tiden, sĂ„ jag vaknade av hans alarm men försökte verkligen somna om. Sen nĂ€r jag verkligen Ă€r jĂ€tte nĂ€ra att göra de, vad tror ni hĂ€nder dĂ„? Jo dĂ„ kommer hunden farandes i full fart upp i sĂ€ngen efter att Robin varit ute med henne. Och dĂ„ var de kört, jag blev för pigg sĂ„ jag gav upp! 😂 

Jag gick upp istĂ€llet och gjorde mig i ordning och Ă„t frukost, gick sedan ut pĂ„ en lĂ€ngre promenad med djuren i mörkret.  Vet inte vad jag tĂ€nkte! Vi bor mitt ute pĂ„ landet, inga lampor finns mer Ă€n de som lyser frĂ„n husen. Sen dum som man Ă€r sĂ„ skulle jag sjĂ€lvklart gĂ„ i skogen med dom, sĂ„ pannlampan var med som tur var 😂 men halt och kallt var de sĂ„ de var skönt att komma in i vĂ€rmen igen.  Nu vĂ€ntar jag pĂ„ att kaffet ska bli klart och sen blir det bara att ta de lugnt tills jag ska Ă„ka in mot stan. Ska nĂ€mligen shoppa lite med mamma idag, ska bli kul! 

Men vi hörs igen sen 😀


Bort med julen

Som rubriken lyder sĂ„ har jag stĂ€dat bort julen mer eller mindre vilket kĂ€nns sĂ„ skönt, det Ă€r endast belysningen utomhus som Ă€r kvar och det fĂ„r den vara ett tag till.  

SĂ„ nu dricker jag lite kaffe och kollar pĂ„ djurakuten pĂ„ tv.  Ska strax starta igĂ„ng dagens andra tvĂ€ttmaskin innan hundarna ska ut igen.  đŸ˜ŠđŸ‘



Solig dag i Àra

Godmorgon! 
Även idag vaknar man upp till ett kallt men hĂ€rligt vintervĂ€der. Var ute med hundarna för en stund sen, sen fastnade jag i telefon med bĂ€sta vĂ€n i en timme. SĂ„ har inte hunnit med sĂ„ mycket Ă€n, haha.  SĂ„ tĂ€nkte mest bara önska er en godmorgon och hoppas att ni fĂ„r en underbar dag! đŸ˜Šâ„ïž





Tiden Àr knapp, ta vara pÄ den.

Gud vad dagarna gĂ„r fort, kĂ€nns bara som att man hinner blinka sĂ„ Ă€r dagen över.  TĂ€nk, de var ett x antal Ă„r sedan som jag bodde hemma, gick i skolan,  trodde pĂ„ tomten, lekte med kompisar ute pĂ„ gĂ„rden osv..  Idag Ă€r man sambo,  har eget hus, djur, jobb.  Idag Ă€r eget ansvar jĂ€tte viktigt för att vardagen ska fungera, förr nĂ€r man var liten sĂ„ var man ju bara ett barn och van att mamma och pappa hjĂ€lpte en med de mesta.  

Hur som helst, nu har jsg krupit ner i soffan med en katt i famnen och sambon och hundarna intill mig. Poppat lite popcorn och brasan Ă€r tĂ€nd. Riktigt mysigt faktiskt. SĂ„ nu tĂ€nkte jag avrunda dagen och sĂ€ga godnatt! â˜ș

Sov gott allesammans, - de ska jag minsann göra nĂ€r de blir dags đŸ’€




Resultatet đŸ€“

SĂ„hĂ€r blev resultatet efter ett x antal timmar med att försöka fĂ„ ihop byrĂ„n, Ikeas beskrivningar till att fĂ„ ihop saker Ă€r alltid en Ă€nda röra.  Men tillslut fick vi vi ihop den, tack vare att min syster kunde tĂ€nka ut vad som satt galet.. Haha.  

VĂ€ldigt nöjd Ă€r jag mĂ„ste jag sĂ€ga â˜ș



Godmorgon

Godmorgon mĂ„ndag! 
Vaknar upp till ett soligt men fint vintervĂ€der. Snön ligger fint pĂ„ backen och det Ă€r lagomt kallt ute, ska snart koppla hundarna och ta en promenad! Den lilla Ă€r inte sĂ„ förtjust i snön dĂ„ hon tycker att de blir för kallt under tassarna medans den stora Ă€lskar de! 😀 

Jag klev som vanligt upp vĂ€ldigt tidigt idag, kaffe fick starta min morgon innan jag gjorde alla vanliga morgon sysslor. SĂ„ nu har jag landat i soffan och kollar pĂ„ serien bron som Ă€r en sjukt bra serie. Kan verkligen rekommendera den. Ska som sagt snart ta en vĂ€nda med hundarna innan jag tĂ€nker börja plocka ner julen lite lĂ€tt. Tog ner granen igĂ„r och tĂ€nker börja med resten idag eller i morgon. För mig Ă€r julen över efter julafton, dĂ„ vill jag bara ta bort allt för dĂ„ har jag tröttnat sĂ„ pass mycket att jag inte orkar se de lĂ€ngre. Japp, sĂ„n Ă€r jag 😊 

Anledning till att jag ej bloggade sĂ„ mycket igĂ„r var för att de gick i ett igĂ„r, samt att vi hade besök pĂ„ kvĂ€llen. Var sĂ„ trött sĂ„ jag somnade pĂ„ soffan rĂ€tt tidigt.  DĂ€rför lös de frĂ„nvaro hĂ€r! 

Nej nu ska jag kolla klart detta avsnitt innan jag sĂ€tter fart! 

Hörs senare ❄



Godmorgon söndag ❄

Godmorgon! 
Idag Ă€r jag vaken tidigt, eller ja det Ă€r jag ofta. Sover nĂ€stan aldrig lĂ€ngre Ă€n halv 9.  Idag klev jag upp 07.30 och har hunnit med en hel del nu pĂ„ morgonen. BĂ„de rastat djur, plockat ur diskmaskinen och Ă€tit frukost. SĂ„ nu sitter jag i soffan med morgonkaffet och bara njuter av lugnet! 

Dagen kommer förbli lugn, för en gĂ„ngs skull! Ska inte göra nĂ„got speciellt utan bara hĂ„lla pĂ„ hemma, vilket Ă€r vĂ€lbehövligt efter julen. 



SpelkvĂ€ll đŸ€“

Hej! 
Har haft en riktigt hĂ€rlig kvĂ€ll! Var ivĂ€g till Ikea och köpte en byrĂ„ och lite smĂ„saker till hallen tidigare Idag ( bild kommer imorgon) och jag Ă„ngra mig direkt nĂ€r jag kom in pĂ„ Ikea, det var liksom vi och halva VĂ€sterĂ„s dĂ€r, haha..  Menmen, jag överlevde och kom hem lagomt mör dĂ„ jag hĂ„llt igĂ„ng sen 05.30 i morse.   Kort efter de kom Ă€ven min syster och hennes man över hit pĂ„ spelkvĂ€ll, mycket trevligt! Nu sitter vi allesammans i soffan och jag kĂ€nner hur tröttheten tar över.  Men fĂ„r allt hĂ„lla mig vaken en stund till! 

Hoppas ni haft en underbar dag! Nu ska jag vara lite social hĂ€r, sĂ„ vi hörs i morgon igen!  Godnatt đŸ’€


Ny familjemedlem!

SĂ€g hej till Smilla!  đŸ˜




Tips

Smink har för mig alltid varit ett stort intresse.  Dock har jag aldrig varit sĂ„ intresserad av lĂ€pp smink. Har tidigare sjĂ€lv inte anvĂ€nt mig av lĂ€ppstift, lĂ€ppglans osv, har aldrig trivts sĂ„ bra i de. Men pĂ„ senaste tiden har de slĂ€ppt! Jag gillar att anvĂ€nda mig av lĂ€ppstift eller lĂ€ppglans för jag ser sjĂ€lv att de ger dedĂ€r lilla extra i sminkningen.  

Jag anvĂ€nder mig mest bara av lĂ€pp produkter ifrĂ„n bareminerals. Ett mĂ€rke som verkligen Ă€r prisvĂ€rt! LĂ€ppglansen klibbar inte och lĂ€ppstiften sitter lĂ€nge. Kan verkligen rekommendera att testa deras produkter! 

HĂ€r Ă€r nĂ„gra av dom jag anvĂ€nder: 





Min julafton 2015

Godmorgon ❀
FrĂ„nvaro frĂ„n bloggen vet ni lila bra som jag att de alltid sker, haha.  Hur som helst sĂ„ tĂ€nkte jag försöka ta tag i de igen. :) 

TĂ€nkte att jag gör ett inlĂ€gg om hur jag spenderade min julafton. 

Det var ju meningen att jag skulle jobba hela julen men jag har skadat min hand rejĂ€lt pĂ„ jobbet som var sĂ„ pass illa att de krĂ€vdes en operation sĂ„ jag som ni kanske förstĂ„r Ă€r sjukskriven. Julen var tĂ€nkt frĂ„n början att de skulle vara hos oss med tanke pĂ„ att vi bor otroligt stort och helt enkelt helt perfekt för att fira jul. Men sen Ă„kte jag pĂ„ att jobba vilket gjorde att vi inte planerade in nĂ„got julfirande hos oss. Men sen blev jag ju sjukskriven, sĂ„ vi firade först jul hos sambons familj och sedan min. Det var en otroligt mysig dag som jag fick dela med alla nĂ€ra och kĂ€ra.  Dagen var helt perfekt och jag somnade helt ovaggad pĂ„ natten sen kan jag lova â˜ș




RSS 2.0