gårdagen

Gårdagen var trevlig, hade först min barndomsvän amanda över på lite kaffe och samtidigt kom min låtsas pappa och lillebror för att hjälpa sambon att röja undan träd. kort efter alla hade åkt så kom Robins syster Julia och hennes kille Simon över, vi bjöd på skinkstek hasselbackspotatis, sallad och vitlöksbröd. Blev himmelskt gott. Sen spelade vi lite kort innan dom begav sig hem igen. Kort om min dag igår, rolig men var helt slut på kvällen.. Somnade som en stock innan 22, haha.


bihåleinflammation?

Godmorgon!
fyfan vad jag mår dåligt, har haft under flera dagar haft jätte ont i munnen.. inflammation i tandköttet på flera ställen. Har inte tidigt förstått vart de kom ifrån men antog att jag hade en bakterie i kroppen. Och idag kom smällen, ont i öronen, halva huvudet som ett tryck typ.. skit irriterande, de ända jag tror är att de är bihålorna som spökar. och tydligen kan tänderna också spöka samtidigt. jaja, så länge jag inte behöver ringa tandläkaren är jag nöjd..


ska gosa ner mig i soffan och bara vila. ska trotts allt jobba i morgon igen..

Kram / S☆en bild på min prins ifrån igår när vi var i skogen ett par timmar på förmiddan.

Alltså detta händer bara mig

Hej!
hade för en stund sen seriöst skrivit ett inlägg i säkert 45 minuter bara för att berätta vad som hänt senaste tiden men vad tror ni händer? internet helvetet lägger av och pang, allt är borta. Sånt händer bara mig. Jag var sjukt nöjd med inlägget och hade läst igenom de flera gånger.. men aja, de är som de är. Jag orkar inte skriva om det ikväll, kanske i morgon. Det visar sig!


Hoppas ni har haft en bra lördag, det har jag iallafall haft.

Kram / S ☆


tom på ord

Har försökt skriva hela dagen, skrivit några meningar men sedan raderat allt och så har de fortsatt. Har ingen motivation att skriva idag, ingenting känns rätt.. så, jag återkommer i morgon eller när jag känner att jag är på banan igen.

Sov gott!
Kram / S ☆De vänder, snart.

som rubriken lyder så ska jag försöka vända blad och börja blogga igen. Jag älskar trots allt att skriva, men det har bara inte blivit av. Har haft så mycket annat att göra på sista tiden. Men mer om de sen.

Jag skriver ett bättre inlägg senare idag, tänkte försöka sova en stund till. Jag vaknade av att sambons klocka ringde för jobb. dock hade han tid att ligga och hålla om mig ett tag. Det är klart de bästa jag vet, speciellt tidiga mornar då de är mörkt och kallt.. man vill liksom inte stiga ur sängen :) men ur sängen kom vi, tänkte att jag skulle passa på att släppa ut hunden och skotta när jag ändå var vaken. Så nu är de gjort! Dock började jag blöda näsblod från ingenstans, de bara forsade.. jag har typ aldrig blött näsblod så de kändes rätt stört. Tror min kropp protesterar jus nu, för mycket stress och för många bollar i luften samtidigt.. stressen kväver mig väl fast jag inte vet om de? haha.

aja, jag skriver senare.
KramRSS 2.0