Varning, mycket text.

Hej på er!
jag lovade ju er lite information om min helg, och de ska ni självklart få.
I fredags så hände det inte så mycket, jag jobbade ju ifrån 16 - 21.30 och när jag väl kom hem
så möttes jag av en undebar pojkvän som köpt massa mys som vi myste med framför en skit bra " slåssfilm"
haha, jag har ju mina egna ord jag. Men jag brukar inte gilla filmer när dom slåss och har sig, men de finns några som jag verkligen älskar, och som jag faktiskt själv kan ge förslag på att vi ska se, så vi spenderade våra timmar framför tvn, helmys efter en hel dags arbete.
På lördagen hämtade linkan upp mig och babe och sen for vi ut till irsta och hämta min lilla trollunge, ( rebecca ) tog ett tag att hitta henne men när vi väl hade fått in henne i bilen så drog vi och bowla, stor förlust för mig som kom sist av alla, haha. Men kul som satan va det!  Efter de drog vi och käka på Bk och vi blev sittande där ett par timmar med massa prat och skratt, och när vi väl va klara där drog vi till viksäng ett tag och efter sen efter det så drog vi ut i vishan nånstans, kommer inte ihåg va de heter för tillfället men jäklar vilka hus de fanns där ;o jag och rebecca drömde oss bort samtidigt som killarna skratta åt vad vi kommenterade om varje hus, haha menmen. Vi hamnade nånstans där de va kolsvart och linkan fick för sig att vi skulle ut på nån jävla brygga, och inte fan visste jag att den va långt bort åt helvete och att vi skulle prommenera i genom vass eller va de heter, jag fick fan panik och skrek att de va djur som skulle attackera mig, iaf ormar (a) haha.  men de löste sig iaf, jag sprang fort tillbaka efter att ha sätt bryggan i 2 sekunder, jag vågade inte ens gå upp på den? snacka om korkad. Men tänk er själva, helt kolsvart? de ända vi hade va lamporna på mobilerna och de är ju inte direkt starkt lyse. 
men aja, sen blev de lite mer äventyr lite si och så runt om i västerås, sjukt jäkla kul vare iaf.

Somnade väl lagomt vid 3 och skulle upp igen vid 6 för att dra mig iväg till jobbet, och jag trodde seröst att jag skulle cykla in i varje lyckstolpe som fanns på vägen eftersom jag inte orka hålla ögonen öppna, men de löste sig till slut. Så nu sitter jag här, vi skjusa precis hem min pojke och passade på att köpa pressenter till Robins mamma som fyller år idag, stort grattis till dig!

nu ska jag försöka ladda upp lite bilder sen igår, och sen ska jag äta mat.
men nu har ni iaf fått lite information, ellerhur? :)














jotack det är fint! :) själv ?

2010-10-10 // 18:25:29

Ja, det var grymt skönt :)

Det är bara bra med mig, trött som alltid.

Vad ska du göra i veckan då? :)

2010-10-10 // 18:35:32
» Kate

Haha, du har haft fullt upp i helgen du! :P

2010-10-10 // 21:24:44

sv; nu är jag tbx efter nästan en veckas uppehåll !:D

2010-10-11 // 10:33:58
» Kate

Sv: Haha verkligen! Men så länge man har roligt och mår bra så är det ju great ;)

2010-10-11 // 16:47:44

Svar: Okej! Hur är läget idag då? :)

2010-10-11 // 20:29:59

Interesting.

2011-06-05 // 14:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback